Sürgős! Békemeditáció Hongkongért 4 óránként

Újra fokozódik a Hongkongban kialakult helyzet. Bár a kormány októberben visszavonta a nagy port kavaró kiadatási törvényt, országszerte tovább zajlanak a tüntetések, elsősorban a tüntetők elleni rendőri erőszak miatt. Ennek következtében az elmúlt néhány hét során több erőszakos cselekmény történt a rendőrök és a tüntetők között és a helyzet egyre rosszabb.

November 11-én a tüntetők új tüntetéshullámot indítottak városszerte, azért, hogy megbénítsák a várost oly módon, hogy leállították a tömegközlekedést, valamint számos boltot megrongáltak.

https://www.rt.com/news/473262-hongkong-riots-universities-police-violence/

Ezzel egy időben a rendőri erők különféle eszközöket vetnek be a tüntetőkkel szemben, köztük egy egyetemi campuson is rajtaütöttek.

Különböző hongkongi egyetemi campusok váltak olyan területekké, ahol a tüntetők és a rendőrök közötti konfliktusok kialakultak.

Eközben városszerte nagymértékben érinti a tüntetés a tömegközlekedést, mivel a tüntetők eltorlaszolták az utakat és számos metróállomást megrongáltak. Zárva maradtak az iskolák és az erőszak miatt a város nagymértékben megbénult.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/ill-die-hong-kong-students-transform-campuses-armories-protests-rage-4th-straight-day

forrás (link)
Fennáll a veszélye, hogy a következő néhány napban tovább fokozódik az erőszak és a kialakult helyzet.

Ezért Cobra kérésére 4 óránként fogjuk végezni a meditációnkat Hongkongért, annak érdekében, hogy biztosítsuk, hogy békés megoldás szülessen és a helyzet enyhüljön.

A meditációt 4 óránként fogjuk végezni, amíg a helyzet nem enyhül.

A meditáció időpontjai:
  • 2:30
  • 6:30
  • 10:30
  • 14:30
  • 18:30
  • 22:30
A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/3427191167306180/

A meditáció vezetett változata itt hallható:


Az "Irán" szót "Hongkong"-ra cseréljük a meditáció 2-es és 5-ös lépésében, valamint az "iráni konfliktus" kifejezést "hongkongi konfliktus"-ra cseréljük a 4-es és 5-ös lépésben.

Instrukciók a meditációhoz (a meditáció javasolt időtartama 15 perc):

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy békét és gyógyulást hozol a Hongkongban kialakult helyzetre.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy rózsaszín Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a testeden keresztül a Föld középpontjáig.

4. Lásd gondolatban magad előtt, hogy ez a Fény keresztüláramlik a szíveden, majd a kezeiden, közvetlenül mindenkihez, akik érintettek az hongkongi konfliktusban, harmóniába hoz mindenkit és békét teremt. Majd hagyd, hogy a rózsaszín Fény továbbáramoljon és meggyógyítson minden más konfliktust szerte a világon.

5. Kérd meg ezt az Istennői jelenlétet, hogy irányítsa a béke és harmónia energiáit az összes megoldatlan helyzetre, ami a hongkongi konfliktussal kapcsolatos és mindenkire, akik érintettek benne. Majd hagyd, hogy ezek az energiák továbbáramoljanak és meggyógyítsanak minden más konfliktust szerte a világon. Néhány percig hagyd, hogy ezek az energiák keresztüláramoljanak a szíveden, majd a kezeiden át a Hongkongban kialakult helyzetbe.

Az Istennő békét akar és béke lesz.

-----------------------------------------------------------------------

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az alábbi meditációk bármelyikéhez:

Élet Virága Meditáció 14:00-kor (nyári időszámítás szerint) és bármikor, amilyen gyakran lehetséges

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/08/elet-viraga-meditacio-naponta.html

Sürgősségi Meditáció 15:00 órakor (téli időszámítás szerint):

Kulcs a Szabadsághoz Meditáció 16:00 órakor (téli időszámítás szerint)


Kozmikus Központi Faj Meditáció 16:15-kor (téli időszámítás szerint):

Buddhikus Oszlop Meditáció 16:30-kor (téli időszámítás szerint):

Az Alnilam áldásai Meditáció 16:45-kor (téli időszámítás szerint)


Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:


Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:


Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.

Megjegyzések