Hasadás a Mátrixon ~ az implantátumok háromszögelési gyakorlataiA sötét erők karantén alá helyezték a Földet 25000 évvel ezelőtt és túszul ejtették az emberiséget. Virtuális valóság-ellenőrző rendszert alakítottak ki, hogy senki se menekülhessen el. Csapdába ejtették azokat a Fénylényeket, akik kapcsolatban állnak a Forrással, hogy táplálják ezt a virtuális valóságot.

Ez a virtuális valóság-ellenőrző rendszer jelenleg is működik bizonyos fokig, és az általános elnevezése A Mátrix.

Az implantátum a kontroll egyik módja, amit a sötét erők a mátrix fenntartására használnak. Az implantátumok olyan programozható kristályok, amelyeket erőteljes elektronikus eszközökkel minden Földön élő ember mentális, asztrális és éter testébe elhelyeztek. Téridő fekete lyuk anomáliát hoznak létre, és ezzel megzavarják az emberi elmét és az érzelmeket.

Minden embernek, aki a bolygón megtestesült, három implantátuma van az alábbiak szerint. Minden implantátum olyan hitrendszereket tartalmaz, amelyek korlátozzák szellemi fejlődésünket.

Két implantátum a frontális lebenyben (mindegyik a fej belsejében, egy kicsivel a szemöldök felett.) Vertikális implantációs programozásnak is nevezik, amely elválasztja a személyiséget az ÉN VAGYOK jelenléttől.


Egy implantátum a solar plexusban, ami körülbelül 4 centiméterre (2 ujjnyira) a köldök felett helyezkedik el. Horizontális implantációs programozásnak is nevezik, ami szakadást okoz a nőknek és a férfiaknak a szexuális energiák érzékelésében.


Ezeknek az implantátumoknak az elhelyezkedése látható ezen a képen, a fekete pöttyök az implantátumok.
Cobra szerint az arkhónok a késő atlantiszi idők óta manipulálják az emberek szexuális energiáját úgy, hogy igyekeznek a lehető legtöbb elkülönülést létrehozni. Ezt úgy érték el, hogy a nőket és a férfiakat más-más módon implantálták, pszichológiai megosztottságot hozva létre és szakadást a női és a férfi személyiség között. Ez az Atlantiszról származó szakadás a félreértések fő oka a férfi-női kapcsolatokban.

A nőket olyan speciális módon implantálták, hogy érintetlen maradjon a kapcsolatuk az ikerlelkükkel, de az implantátum elnyomja a szexuális kapcsolódásukat más férfiakkal. Ez arra készteti a nőket, hogy monogámiában éljenek, miközben hajlamosak rávetíteni az ikerlelküket jelenlegi partnerükre.

A férfiakat olyan speciális módon implantálták, amely blokkolja kapcsolatukat az ikerlelkükkel, de az implantátum lehetővé teszi számukra a szexuális kapcsolatot minden más nővel. Ez kondicionálta a férfiakat a poligámára, amikor a férfiak hajlamosak tagadni ikerlelkük létezését, és elkerülni az ikerlelküket úgy, hogy több nővel létesítenek kapcsolatot.

Ezenkívül mind a nőket, mind a férfiakat oly módon implantálták, ami elválasztja a szexuális energiát a szív energiájáról, és teljesen ellentétes implantátumokat kaptak a maximális szétválasztás és a konfliktus biztosítása érdekében.

A nőket azzal a programozással implantálták, melynek hatására a nők a szerelmet csak szex nélkül élhetik meg. Csak különleges körülmények között, amikor számos feltétel teljesül, érzi magát a nő elég biztonságban ahhoz, hogy a szexuális energiája összeolvadjon a szerelem érzésével.

A férfiakat azzal a programozással implantálták, melynek hatására a férfiak a szexualitást csak szerelem nélkül képesek megélni. Csak különleges körülmények között, amikor számos feltétel teljesül, érzi magát a férfi elég biztonságban ahhoz, hogy a szerelem energiája összeolvadjon a nemi vágyával.


A korábbi Felemelkedés konferenciákon Cobra egy olyan háromszögelési gyakorlatot javasolt, amelyben a résztvevőket arra kérte, írják fel a következő mondatot egy üres papírlapra újra és újra, amíg az oldal megtelik.

Isten VAGYOK, NEM VAGYOK Isten.”

Ez elősegíti az implantátumok torzulását a frontális lebeny területén. Amikor ez az implantátum feloldódik, az ÉN VAGYOK jelenlét elektromos tüze a kauzális, mentális, asztrális, éteri, plazma és fizikai testek minden élő anyagát magába szívja, és attól kezdve kivetítheti magát a tér/idő kontinuumba mint a szivárvány feltámadás test (Fénytest) kettős tórusz élő hologramja.


Majd egy újabb papírra írják fel a következő mondatot újra és újra egészen addig, amíg az oldal megtelik.

A Szex Szerelem, a Szex nem Szerelem.”

Ez elősegíti az implantátumok torzulását a solar plexusban. Amikor az implantátum feloldódik, a férfiak és nők szexuális energiákkal kapcsolatos felfogásában lévő különbség gyógyíthatóvá válik. Ez megkönnyíti a szexuális energia valódi célját, ami a női és a férfi polaritás egyesülése, ami a halhatatlanság és a felemelkedés kulcsa.A múltban voltak olyan videók, amelyek folyamatosan ismételték ezt a két mondatot vizuális stimulációk segítségével, hogy segítsék az implantátumok háromszögelési gyakorlatait. Sajnos ezek már nem érhetők el.

Ezért újra elkészítettük ezeket a videókat, itt találhatóak:
 Számos hasznos implantátum eltávolító gyakorlat és vizualizáció van az interneten. Néhány link ezek közül:A Fény győzelme!

--------------------------

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a Tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az alábbi meditációk bármelyikéhez:

Meditáció a koronavírus járvány eltávolításáért:

Élet Virága Meditáció 14:00-kor (nyári időszámítás szerint) és bármikor, amilyen gyakran lehetséges:

Sürgősségi Meditáció 15:00 órakor (téli időszámítás szerint):

Istennő Meditáció 15:30-kor (téli időszámítás szerint):

Kulcs a Szabadsághoz Meditáció 16:00 órakor (téli időszámítás szerint):

Kozmikus Központi Faj Meditáció 16:15-kor (téli időszámítás szerint):

Buddhikus Oszlop Meditáció 16:30-kor (téli időszámítás szerint):

Az Alnilam áldásai Meditáció 16:45-kor (téli időszámítás szerint):

Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:

Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:

Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben!

Megjegyzések