Amphan szuperciklon és a Vongfong tájfun utóhatásaiAz Amphan nevű hatalmas ciklon, amely a Bengáli-öbölben alakult ki május 16-án, közvetlenül az India – Banglades határ felé tart és komoly pusztításokat és felfordulást okozhat e két országban, amelyek még mindig a Covid-19 járvánnyal küzdenek.

Az Amphan szuperciklon hétfő este a Bengáli-öbölben valaha regisztrált legerősebb viharrá változott, miután a kitartó szél 270 km/órás sebességűvé fokozódott az Egyesült Tájfun Figyelmeztető Központ adatai szerint. Az Amphan azóta kissé gyengült, de a vihar továbbra is megegyezik egy erős 4. kategóriába tartozó atlanti hurrikánnal vagy egy szupertájfunnal a Csendes-óceán nyugati részén, amelynek szélsebessége akár 240 km/órát is elérhet. Az Amphan 36 órán belül fog partot érni.
Az Amerikai Csendes-óceáni Katasztrófaközpont (PDC) szerint Indiában akár 33,6 millióan lehetnek kitéve a viharos szeleknek, míg Bangladesben akár 5,3 millió ember. A PDC becslése az Egyesült Tájfun Figyelmeztető Központ adatain alapul.


Az Amphan ciklon feltételezett útja

India és Banglades több millió embert evakuál a part menti területekről a szuper ciklon érkezése előtt, amely várhatóan a két ország határa közelében ér majd partot. Az indiai tisztviselők szerint több mint 20 segélycsoportot állítottak már fel, és ennél is többen állnak készenlétben. A koronavírus-kitörés mindkét ország tisztviselőinek megnehezíti az emberek evakuálását ezekről a területekről.

Bangladesi tisztviselők attól tartanak, hogy ez lesz a legerősebb vihar a 2007-es Sidr ciklon óta, ami kb. 3500 ember életét követelte. A legtöbb halálesetet a hullámverések okozták. Míg a vihar jelenlegi szélsebessége valószínűleg kissé csökken mielőtt eléri a partokat, az indiai időjárás-előrejelzés szerint a hullámverések akár 3-5 méteresek is lehetnek majd.


Ezért mostantól napi meditációt javaslunk 15:45-től, hogy csökkentsük az Amphan ciklont mindaddig, amíg teljesen fel nem oszlik.

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd azt a folyamatot, mely szétoszlatja az Amphan ciklont.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjába. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfele és lefele. Tartsd meg gondolatban ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

4. Most gondolatban jeleníts meg puha, rózsaszín fényt magad előtt, ami szétoszlatja és ártalmatlanná teszi az Amphan ciklont. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy ez a puha rózsaszín fény megvédi a ciklon útjában az összes embert és a vagyonukat. Lásd, hogy ez a helyzet a lehető legpozitívabb módon oldódik meg.

Ha úgy érzitek, hozzátehetitek ezt a meditációt a napi Sürgősségi meditációhoz is, ami 16:00 órakor kezdődik. Képzeld el a lágy rózsaszín fényt, ami megvédi az összes embert a ciklon útjában. Képzeld el, ahogy a ciklon meggyengül és a lehető legkisebb kárt okozza.


Új sürgősségi meditáció a fókuszban: a Vongfong tájfun utóhatásai

Az Ambo tájfun (melynek nemzetközi neve Vongfong) május 14-én 12: 15-kor ért partot San Policarpioban, Kelet-Samarban. Az első tájfun szeleinek, amely ebben az évben az országot sújtotta, a maximális sebessége elérte a 155 km/órát, a széllökéseké pedig akár a 255 km/órát. A leginkább sújtott területek San Policarpio, Jipadpad, Arteche, Oras és Maslog városai Kelet-Szamarban, valamint Bobo, Laoang, Lope de Vega és Mondragon városok Észak-Szamarban.


Miután először partot ért, a tájfun Észak-Nyugat felé mozgott tovább a szárazföldi Luzon felett, pusztító szeleket és heves esőzéseket hozva. Az eredeti jelentések szerint több, mint 1100 házat pusztított el, 6300- nak pedig részleges károkat okozott Kelet-Szamar tartományban, beleértve kilenc egészségügyi intézményt és a Bicol régió egyetlen COVID-19 akkreditált vizsgálati laboratóriumát. Becslések szerint több mint 40 000 gazdát érintettek a mezőgazdasági területek károsodásai és a termelési veszteségek. Kelet-Szamár katasztrófaállapotot hirdetett és felkérte a nemzeti kormányt, hogy aktiválja a gyorsreagálású alapokat, mivel a helyi katasztrófa alapok már kimerültek a COVID-19 miatt.


Több tízmillió filippínóra csapott le az Ambo, akik a koronavírus miatt az otthonaikba szorultak, és legalább 140 000-nek kellett elmenekülnie a hatalmas vihar miatt. Az Ambo fákat döntött ki, elektromos vezetékeket és házakat semmisített meg.Ezért azt javasoljuk, hogy a Fülöp-szigeteken található Vongfong utóhatásainak enyhítését tegyétek hozzá a napi Sürgősségi meditációnkhoz, ami 16:00 órakor kezdődik. Képzeld el, amint a lágy, rózsaszín fény meggyógyít mindenkit, akit érintett e tájfun rombolása. Lásd magad előtt, hogy a lehető leggyorsabban eljutnak az alapvető szükségleteket kielégítő eszközök az emberekhez és kijavítják a károkat.


A Fény győzelme!

------------------------------------------------

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a Tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az alábbi meditációk bármelyikéhez:

Meditáció a koronavírus járvány eltávolításáért:

Élet Virága Meditáció 14:00-kor (nyári időszámítás szerint) és bármikor, amilyen gyakran lehetséges:

Sürgősségi Meditáció 15:00 órakor (téli időszámítás szerint):

Istennő Meditáció 15:30-kor (téli időszámítás szerint):

Kulcs a Szabadsághoz Meditáció 16:00 órakor (téli időszámítás szerint):

Kozmikus Központi Faj Meditáció 16:15-kor (téli időszámítás szerint):

Buddhikus Oszlop Meditáció 16:30-kor (téli időszámítás szerint):

Az Alnilam áldásai Meditáció 16:45-kor (téli időszámítás szerint):

Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:

Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:

Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben!

Megjegyzések