Emlékeztető a Telihold Meditációkra és a Havi Távgyógyító folyamatra május 6-7-énItt olvasható az emlékeztető a Távgyógyító folyamatra és a Telihold meditációkra, beleértve a Békemeditációt is Szíriáért május 6-7-én.
Havi Nemzetközi Felemelkedett Mesterek és Csillagsugarak Távgyógyító folyamatMinden teliholdkor a Nemzetközi Aranykor Csoport és a japán Prepare for Change két alkalomból álló távgyógyítást ajánl fel, hogy világszerte segítsenek meggyógyítani az emberek belső lényét és elméjét. Ez egy ingyenes ajándék mindenki számára.


Ebben a hónapban két nemzetközi távgyógyítás lesz az alábbi időpontokban:Első nap: május 6. szerda 16:00-16:30 (magyar idő szerint)Második nap: május 7. csütörtök 16:00-16:30 (magyar idő szerint)Itt megtalálhatod a gyógyításra vonatkozó időpontokat a saját időzónádban mindkét napra:Első nap:


Második nap:


A fent említett időpontban látogass el a Youtube csatornájukra, hogy részt vehess a távgyógyításban:


Csatlakozhatsz a távgyógyításhoz az egyik, vagy mindkét napon.Itt található a Facebook esemény, amit e nemzetközi távgyógyító folyamathoz hoztunk létre:


Ez a link a Nemzetközi Aranykor Csoportról szól, nézd meg, ha még több információra lenne szükséged erről a nemzetközi távgyógyításról:
Telihold Meditáció május 7-én csütörtök 16:45-korA Telihold tömegmeditációt május 7-én csütörtökön tartjuk magyar idő szerint 16:45-kor. Azért választottuk ezt az időpontot, mert világszerte ekkor tudnak a legtöbben csatlakozni a meditációhoz a telihold napján ugyanabban az időben.

E májusi teliholdnak a Merkúr Szextil Neptunusz miatt spirituális, gyógyító és együttérzést 
kiváltó hatása van. Mindez személyes szinten érzékenyebbé tesz, ugyanakkor segít jobban 
megérteni az egymásnak ellentmondó érzéseinket. Itt bővebben is olvashatsz e telihold 
jelentéséről.  A Telihold Meditáció vezetett változata:
 


És még 12 nyelven:
Békemeditáció Szíriáért május 7-én csütörtök 12:45-korMájus 7-én csütörtökön pontosan a telihold időpontjában magyar idő szerint 12:45-kor a Békemeditációt is elvégezzük Szíriáért.Érdemes tudni arról, hogy a Szíriában zajló konfliktus valós, okkult oka a szíriai Istennő örvényért folyó harc. Ez az Istennő örvény a planetáris energiarács egyik kulcsfontosságú energiapontja. Aki ezeket az energiapontokat az ellenőrzése alatt tartja, az ellenőrzi a Ley-vonalak rendszerének nagy részét a bolygó felszínén és közvetlen hozzáférése van az emberiség globális tudatosságához.

A Fényerők kérésére február vége óta naponta meditálunk azért, hogy segítsük a békekötést és segítsünk az alapvető ellátást eljuttatni a menekültekhez Idlebbe Szíriában.


Március elején Oroszország diplomáciai lépéseket tett annak érdekében, hogy enyhüljön a nyomás és végül - többfordulós tárgyalások után - egyezségre jutottak Törökországgal.


A tűzszünetet jelenleg az oroszok és a törökök is figyelemmel kísérik, mindkét ország hadereje járőrözik Idleb vitatott területein.A helyzet azonban továbbra is nagyon kényes. A török miniszterelnök, Recep Tayyip Erdogan figyelmeztetett, hogy Törökország határozott lépéseket tesz amint a tűzszüneti megállapodást megszegik.


Ráadásul az izraeli és a szír hadsereg közötti katonai konfliktus a közelmúltban fokozatosan eszkalálódott. Izraeli helikopterek számos katonai pozíciót támadtak meg rakétákkal Szíria déli részén. Szerencsére az e támadásokból származó károk kismértékűek.


Ha felhasználjuk a Telihold energiáját, még több Istennő energiát horgonyozhatunk le Szíriának és segíthetünk a helyzet gyors és a lehető legjobb megoldásában.A meditációról szóló információk és az instrukciók itt találhatók:


És a vezetett Szíriai Békemeditáció linkje számos nyelven, köztük magyarul:


Kérjük, hogy mindenki aki úgy érzi, vegyen részt a Szíriáért és Iránért folytatott békemeditációkban minden négy órában, valamint meditáljon a Békéért és az alapvető ellátásért is Idlebben. Akár olyan gyakran végezheted ezt a meditációt, amilyen gyakran szeretnéd.Meditáció a békéért és az alapvető ellátásért Idlebben, Szíriában:
Békemeditáció Szíriáért:
Békemeditáció Iránért:
A Fény győzelme!-----------------------------------Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az alábbi meditációk bármelyikéhez:Meditáció a koronavírus járvány eltávolításáért
Élet Virága Meditáció 14:00-kor (nyári időszámítás szerint) és bármikor, amilyen gyakran lehetséges
Sürgősségi Meditáció 15:00 órakor (téli időszámítás szerint)
Istennő Meditáció 15:30-kor (téli időszámítás szerint):
Kulcs a Szabadsághoz Meditáció 16:00 órakor (téli időszámítás szerint):Kozmikus Központi Faj Meditáció 16:15-kor (téli időszámítás szerint):Buddhikus Oszlop Meditáció 16:30-kor (téli időszámítás szerint):
Az Alnilam áldásai Meditáció 16:45-kor (téli időszámítás szerint)
Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:
Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat
Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben!

Megjegyzések