Telihold Meditáció és Újhold Békemeditáció 2019-re

A Hold a Földünkhöz legközelebb lévő égitest. A holdciklusok folyamán folyamatosan hatással van földi életünk különböző aspektusaira.

https://en.wikipedia.org/wiki/Lunar_effect

A Hold különösen telihold és újhold idején fejti ki hatását a Földre.

https://www.spiritualresearchfoundation.org/spiritual-problems/effects-of-nature-and-environment/new-full-moon-effects/

Teliholdkor a Hold a Nappal szemben áll és teljes fényében ragyog, ahogy visszaveri a Nap fényét. Ez erőteljes időszak a hálára és arra, hogy elismerjük magának az életnek a szépségét és mindazt, amit a létezésbe hoztunk. Égető vágyat érezhetünk arra, hogy kifejezzük kreativitásunkat, hogy érzéki tevékenységekben leljünk örömet szenvedélyes, de mégis mély, gyengéd rezgéseken keresztül, hogy elengedjünk az életünkből minden olyan aspektust, ami nem szolgálja lelkünk legnagyobb vízióját.


Ahogy azt Cobra elmondta, az elmúlt évtizedben nagy tisztítás történt a Hold energiájában. Most a Holdunk teljesen tiszta természetes fényes égitest. A tiszta női alapelv energiáját közvetíti a bolygóra. Így minden egyes telihold csodálatos alkalom arra, hogy ezzel az energiával kapcsolódjunk.

http://galacticconnection.com/alexandras-interviews/all-interview-transcripts/cobra-full-moon-update-transcription-with-alexandra-meadors-for-january-2013/

Hasonlóan, minden újholdkor a Hold a Föld és a Nap között áll. Új lehetőségeket valósíthatunk meg a holdciklus során. Ez az időszak megfelelő arra, hogy célokat tűzzünk ki, hogy elvessük a magot, amit szeretnénk, hogy megvalósuljon a telihold idején.

https://www.thoughtco.com/new-moon-magic-206732

Ez egy energetikai átjáró is - egy portál -, ami lehetővé teszi számunkra, hogy belülről vágjunk bele az új ciklusba; egy spirituális és érzelmi újraindítás.

Az új évhez közeledve, szeretnénk megjelentetni a Telihold Meditáció és az újholdkor végzett Békemeditáció módosított változatát, amit 2019-ben fogunk használni.

Az új meditációk vezetett változatát közzé fogjuk tenni, amint elkészülnek.


Telihold Meditáció 2019-re


A Telihold Meditációt a telihold napján végezzük minden alkalommal, 15:45-kor (téli időszámítás szerint).
Ez az időpont úgy lett kiválasztva, hogy a legtöbben csatlakozni tudjanak hozzánk a tömegmeditációban szerte a világon.
Az alábbi táblázatban találhatók a 2019-es telihold dátumai:

2019. január 21., hétfő ***
2019. február 19., kedd
2019. március 21., csütörtök
2019. április 19., péntek
2019. május 18., szombat
2019. június 17., hétfő
2019. július 16., kedd **
2019. augusztus 15., csütörtök
2019. szeptember 14., szombat
2019. október 13., vasárnap
2019. november 12., kedd
2019. december 12., csütörtök


Holdfogyatkozások:
penumbrális *
részleges **
teljes ***

A Telihold Meditáció módosított verziója:
(A meditáció javasolt időtartama 15 perc.)

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a Telihold meditációt, hogy segítségével tiszta Istennői energiát horgonyozz le a bolygó felszínére és segíts a bolygó felszabadításában.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, a Teliholdon, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, keresztülhalad a Teliholdon, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé, és végül kapcsolódik a Galaktikus Központhoz és a Forráshoz. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfelé és lefelé. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig .

4. Most gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy a tiszta Istennői energia felerősödik a Teliholdon keresztül és a Föld felszíne felé áramlik. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy ez az energia körülölel minden élőlényt a bolygón és magát Gaia-t. Lásd, hogy a Földön minden élőlény a saját egyedi és pozitív módján tapasztalja meg ezt a tiszta Istennői energiát. Lásd gondolatban magad előtt, hogy aktiválódik a bolygón lévő összes Istennő örvény.

5. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy a Telihold energiája megtisztítja a bolygó felszínén még meglévő összes elsődleges anomáliát és sötét entitást.

6. Lásd gondolatban magad előtt, hogy a Fényerők összes művelete teljes gőzzel halad. Lásd, hogy az Istennői energia minden felszíni feszültséget lecsendesít az Esemény idején.

7. Jeleníts meg gondolatban magad előtt egy új Aranykort a Földön, ahol az Istennő feltétel nélküli szeretete vesz körül minden élőlényt és ahol az emberek békében, harmóniában, szeretetben és megértésben élnek egymással. Lásd, hogy elérkezik mind a tudományos, mind a spirituális tudás második reneszánsza. Lásd, hogy mindenki igényét kielégítik és mindenki olyan életet él, amilyenre vágyik.

Az Istennő felszabadulást akar és felszabadulás lesz!Békemeditáció Újholdkor 2019-re


Az alábbi táblázatban látható a 2019-es év újhold időpontjai. Ezeken a napokon 15:45-kor (téli időszámítás szerint) fogjuk végezni a Békemeditációt Újholdkor.

2019. január 6., vasárnap *
2019. február 4., hétfő
2019. március 6., szerda
2019. április 5., péntek
2019. május 4., szombat
2019. június 3., hétfő
2019. július 2., kedd ***
2019. augusztus 1., csütörtök
2019. augusztus 30., péntek
2019. szeptember 28., szombat
2019. október 28., hétfő
2019. november 26., kedd
2019. december 26., csütörtök **

Napfogyatkozások:
részleges *
gyűrűs **
teljes ***

A Békemeditáció Újholdkor módosított verziója:
(A meditáció javasolt időtartama 15 perc.)

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt az újhold napján, hogy békét hozzon a Föld bolygó minden részére.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, az újholdon, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, keresztülhalad az újholdon, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé, és végül kapcsolódik a Galaktikus Központhoz és a Forráshoz. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfelé és lefelé. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

4. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy a tiszta Istennői energia felerősödik az újholdon keresztül és a Lélekcsillag csakrádon keresztül leereszkedik a testedbe, majd továbbhalad tested minden csakráján, kilép a Földcsillag csakrádon keresztül és végül megérkezik a Föld középpontjába.
Tartsd meg gondolatban magad előtt ezt az Istennői energia oszlopot végig a meditáció alatt.


5. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy a fizikai Rózsa Rendje szerte a bolygón együtt meditálnak és lehorgonyozzák az Istennő energiáját, és arra inspirálják az embereket, hogy harmóniában, békében, egységben, elfogadásban, együttérzésben és szeretetben éljenek.

6. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy a tiszta Istennői energia a Föld felszínén mindenkiben aktiválja a belső női esszenciáját  és egyensúlyba hozza azt belső férfi esszenciájukkal.

7. Lásd, hogy a Földön minden konfliktus megoldódik.

8. Gondolatban lásd magad előtt, hogy a Föld emberei örömmel vesznek részt az Új Társadalom megteremtésében, ahol bőség, jólét és egység van. Lásd magad előtt, hogy megkezdődik egy új nagy ciklus, ami tiszta Fényt, Szeretetet és Boldogságot hoz az egész Univerzum minden élőlénye számára.

Az Istennő békét akar és béke lesz!


Részleges Napfogyatkozás Meditáció január 6-án 2:28-kor


A legtöbben, akik ezt a blogot olvassák, hallottak már a Cobra kérésére szervezett január 21-i Fény Visszatérésének Aktivációjáról, ami a holdfogyatkozás maximumának időpontjában lesz.


Annak érdekében, hogy felkészüljünk erre a fontos meditációra, speciális meditációt hirdetünk január 6-ra. Ezen a napon részleges napfogyatkozás lesz, ami a Csendes-óceán északi részén és Északkelet-Ázsiában lesz látható. A meditációt 2:28-kor fogjuk végezni, pontban az újhold időpontjában.
Így ez a 15 perces meditáció a részleges napfogyatkozás 2:41-es maximumát is fedni fogja.

https://www.space.com/33784-solar-eclipse-guide.html

Meditációnk célja az, hogy segítsünk még több Fényt és Istennői energiát lehorgonyozni a bolygó felszínén és fokozzuk az energiát, hogy sikerüljön a Fény Visszatérésének Aktivációja, ami holdfogyatkozáskor lesz.

https://www.timeanddate.com/eclipse/solar/2019-january-6

Ennek meditációnak a részleteit hamarosan egy külön bejegyzésben fogjuk közzétenni.

Addig is itt csatlakozhattok a meditációra létrehozott Facebook eseményhez:


A Fény győzelme!

-----------------

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap a Sürgősségi Meditációhoz 16:00 órakor (nyári időszámítás szerint) és a Kulcs a Szabadsághoz Meditációhoz 17:00 órakor (nyári időszámítás szerint).

A Sürgősségi Meditáció linkje itt látható:


Link a Kulcs a Szabadsághoz Meditációhoz:


Link a Buddhikus Oszlop meditációhoz:


Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:


Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:


Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.

Megjegyzések