TERJESSZÉTEK!!! Meditáció id. George Bush útjáért a Galaktikus Központi Napba december 2-án 00:11-kor

Ahogy az a médiajelentésekből is kiderül, id. George Bush pénteken helyi idő szerint 22:10-kor elhunyt.

https://www.rt.com/usa/445305-george-hw-bush-dead/


Valódi életéről itt olvashatunk:

https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_bush19.htm

Cobra kérésére tömegmeditációt fogunk végezni magyar idő szerint december 2-án 00:11-kor, hogy elkísérjük id. George Bush-t a Galaktikus Központi Napba.

Ebben a meditációban azt kell vizualizálnunk, hogy a Fényerők azonnal elfogják, amint áthalad a plazma síkra, hogy megakadályozzuk, hogy az arkhónok "megmentsék", majd vizualizáljuk, hogy azonnal a Galaktikus Központi Napba kísérik.

A Buddhikus Oszlop technikát fogjuk használni fő eszközként ehhez a meditációhoz. Az alábbi képen látható egy Buddhikus Oszlop felépítése:


Instrukciók a meditációhoz (javasolt időtartam 15 perc):

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segíts a Fényerőknek id. George Bush-t a Galaktikus Központi Napba kísérni.

3. Most gondolatban jeleníts meg magad előtt egy ötágú csillagot magasan id. George Bush teste fölé helyezve. Lásd, hogy ez a csillag ott ragyog magasan felette, ragyogó fehér Fényben tündökölve.

4. Most jelenítsd meg gondolatban magad előtt az AN Fehér Tüzét, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénypontján és az ötágú csillagon, id. George Bush testén, mélyen a Föld középpontjáig. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezt a Fényoszlopot néhány percig.

5. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy az ötágú csillagból az óramutató járásával megegyező irányban egy ragyogó fehér Fényörvény áramlik lefelé, melynek hegye az ötágú csillagnál van. Ez a ragyogó fehér Fényörvény felemeli id. George Busht az ötágú csillagba átalakításra. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezt az örvénylő fehér Fényörvényt néhány percig.

6. Most jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy id. George Busht azonnal elfogják a Fényerők, ahogy átkel a plazma síkra, hogy megakadályozzák, hogy az arkhónok "megmentsék", majd lásd amint a Galaktikus Központi Napba kísérik.

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/255316318468930/

A lehető legtöbb emberre van szükségünk ehhez a meditációhoz, ezért kérjük, osszátok, ahol csak tudjátok. Ha tudunk segíteni a Fényerőknek abban, hogy id. George Bush-t azonnal a Galaktikus Központi Napba küldjék, az nagy lépés lesz a bolygó felszabadításához.

A Fény győzelme!

-----------------------------------------------------------------------

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap a Sürgősségi Meditációhoz 16:00 órakor (nyári időszámítás szerint) és a Kulcs a Szabadsághoz Meditációhoz 17:00 órakor (nyári időszámítás szerint).

A Sürgősségi Meditáció linkje itt látható:


Link a Kulcs a Szabadsághoz Meditációhoz:


Link a Buddhikus Oszlop meditációhoz:


Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:


Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.

Megjegyzések