SÜRGŐS! Meditáció Ukrajnáért minden nap 19:00 órakor

Miközben a szíriai háborús helyzet a vége felé közeledik és az USA bejelentette, hogy kivonja csapatait az országból, a cabal újabb konfliktust próbál előidézni, hogy megakadályozzák a planetáris felszabadulás folyamatát.

Jelentések szerint vegyi provokációt terveznek véghezvinni Donbaszban, azért, hogy katonai konfliktust robbantsanak ki a donbaszi köztársaságban és végül Oroszországban.

http://www.donbass-insider.com/2018/12/19/pushilin-kiev-plans-to-carry-out-chemical-provocation-in-donbass/

Annak a lehetősége is megvan, hogy Ukrajna több helyszínén vegyi támadásokat fognak bevetni annak érdekében, hogy fokozzák az országban kialakult helyzetet és hogy egy a szíriaihoz hasonló háborús helyzetet robbantsanak ki.

http://tass.com/world/1036306

https://www.rt.com/news/445355-ukraine-leadership-party-war/


Ezért minden nap 19:00 órakor meditálni fogunk Ukrajnáért, hogy harmonizáljuk a kialakult helyzetet. A meditáció időpontja úgy lett kiválasztva, hogy minél többen részt tudjanak venni Ukrajnában, Oroszországban és Európa többi részén.

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/296391680985375/

Instrukciók a meditációhoz (a meditáció javasolt időtartama 15 perc):

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapota visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt arra, hogy gyógyulást hozz az Ukrajnában, elsősorban Donbaszban kialakult helyzetre.

3. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy egy rózsaszín Fényoszlop árad ki a Galaktikus Központi Napból és leereszkedik a testeden keresztül.

4. Lásd gondolatban magad előtt, hogy ez a Fény keresztüláramlik a szíveden, majd a kezeiden, közvetlenül azokhoz, akik az ukrán konfliktusban érintettek és harmóniába hoz mindenkit és békét teremt. Majd hagyd, hogy a Fény továbbáramoljon és meggyógyítson minden más konfliktust szerte a világon.

5. Kérd meg az Istennői jelenlétet (isteni női aspektus), hogy áramoljon keresztül a testeden.

6. Kérd meg ezt az Istennői jelenlétet, hogy irányítsa a béke és harmónia energiáit mindazon megoldatlan helyzetek felé, melyek Ukrajnát érintik és mindenki felé, akik érintettek ebben. Majd hagyd, hogy ezek az energiák továbbáramoljanak és meggyógyítsanak minden más konfliktust világszerte. Hagyd, hogy ezek az energiák néhány percig keresztüláramoljanak a szíveden, majd a kezeiden ehhez az Ukrajnában kialakult helyzethez.

Az Istennő békét akar és béke lesz!

-----------------------------------------------------------------------

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap a Sürgősségi Meditációhoz 16:00 órakor (nyári időszámítás szerint) és a Kulcs a Szabadsághoz Meditációhoz 17:00 órakor (nyári időszámítás szerint).

A Sürgősségi Meditáció linkje itt látható:


Link a Kulcs a Szabadsághoz Meditációhoz:


Link a Buddhikus Oszlop meditációhoz:


Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:


Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:


Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.

Megjegyzések