Decemberi Napforduló Meditáció december 21-én, pénteken 23:23-kor

Közeledünk a decemberi napfordulóhoz, ami december 21-én, pénteken lesz, 23:23-kor. Ezen a napon az északi féltekén a Nap a legalacsonyabban lesz az égbolton, így ez lesz a legrövidebb nap az évben és ez fogja jelenteni a tél kezdetét is. A déli féltekén pedig a Nap a legmagasabban lesz az égbolton, így ez lesz az év leghosszabb napja és ez fogja jelenteni a nyár kezdetét is.

https://www.timeanddate.com/calendar/winter-solstice.html

Ahogy azt Cobra elmondta, a Felemelkedés ablak 1975. május 25-én nyílt meg a Föld bolygó számára, majd 2025. július 7-én fog bezáródni. A Fényerők célja mindig az, hogy eltöröljék a sötétség elsődleges anomáliáját és hogy ebben az időablakban beindítsák az Eseményt és ez a terv nem változott.

http://2012portal.blogspot.com/2016/03/the-ascension-plan.html 

https://peterpansblog.wordpress.com/2018/12/04/personal-notes-from-ascension-conference-sao-paulo/

Az 1975 és 2025 közötti időkeretben, minden decemberi napforduló során a Naprendszerünk egyenes vonalban áll a galaktikus síkkal és így a Galaktikus Központi Nappal. Ennek eredményeként minden decemberi napfordulókor energiavillanást kapunk a Központi Napból.

https://recreatingbalance1.blogspot.com/2016/12/winter-solstice-alignment.htmlFelhasználhatjuk ezt az energiahullámot arra, hogy összhangba hozzuk magunkat a Fénnyel és engedjük, hogy keresztüláramoljon a Naprendszerünkön, hogy segítsük megoldani a még meglévő problémákat, melyek késleltetik az Eseményt.

http://2012portal.blogspot.com/2018/10/situation-update.html

A Galaktikus Központi Napból kiáradó Fény segíthet feloszlatni a felszíni emberekben elhelyezett implantátumokat is. Ez pedig segíthet felgyorsítani a planetáris felszabadítás folyamatát.

http://2012portal.blogspot.com/2015/06/implants.html

2018-ban ez december 21-én, pénteken lesz és pontban a decemberi napéjegyenlőség időpontjában, 23:23-kor fogunk meditációt tartani.

Csatlakozhattok hozzánk és megoszthatjátok ezt a meditációt ahol csak tudjátok.


A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/311668039455488/

A meditáció vezetett változata magyarul itt hallható:

https://www.youtube.com/watch?v=2PrnLN5djoY 

A meditáció lejátszási listája több nyelven:

https://www.youtube.com/watch?v=2PrnLN5djoY&list=PL-ujIE4tLGbGAFU-ATmTjBJlX4d41eHHs

Instrukciók a meditációhoz (a meditáció javasolt időtartama 15 perc):

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a decemberi napforduló meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd a Felemelkedés folyamatát a Föld bolygó és lakói számára.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé, majd végül kapcsolódik a Galaktikus Központhoz és a Forráshoz. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfele és lefele. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

4. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy a fizikai Rózsa Rendje csoportokat, a Fényharcosokat és Fénymunkásokat szerte a bolygón körülveszi EELA (a Szeretet szíriuszi angyala) rózsaszín Folyékony Fénye. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy ez a Fény mélyen lehorgonyozódik minden Fényharcosban és Fénymunkásban és még jobban összekapcsolja őket az Istennő energiájával és felkészíti őket az Eseménykor végzendő különleges feladatukra.

5. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy az Ibolyaláng minden embert megtisztít a Föld felszínén, megszabadítja őket minden programozás és elnyomás alól. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy a sötét erők minden negatív bánásmódját és elmeprogramozását eltávolítják az emberiségből és a felszíni lakosságban elhelyezett összes implantátumot teljesen megsemmisítik.

6. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy az AN Fehér Tüze eltávolít minden meglévő negatív fegyvert a fizikai, a plazma, az éteri és az asztrál síkon. Lásd gondolatban magad előtt, hogy a Fényerők minden művelete teljes erővel halad.

7. Lásd gondolatban magad előtt, hogy megtörténik az Esemény és visszaállítja az Egységet, a Harmóniát, a Békét és a Bőséget a Föld és lakói számára. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy mindenki helyreállítja kapcsolatát a Felsőbb Énjével és spirituális vezetőivel.

Az Istennő Felemelkedést akar és Felemelkedés lesz!


Az AN Fehér Tüzéről itt olvasható több információ:


A Fény győzelme!
-----------------------------------------------------------------------

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap a Sürgősségi Meditációhoz 16:00 órakor (nyári időszámítás szerint) és a Kulcs a Szabadsághoz Meditációhoz 17:00 órakor (nyári időszámítás szerint).

A Sürgősségi Meditáció linkje itt látható:


Link a Kulcs a Szabadsághoz Meditációhoz:


Link a Buddhikus Oszlop meditációhoz:


Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:


Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:


Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.

Megjegyzések