SÜRGŐS! Békemeditációk Párizsért december 8-án, szombaton 12:11-kor és 17:16-kor

Mióta Emmanuel Macron lett Franciaország elnöke, az országban a legtöbb ember szenved az adóintézkedéseitől, melyek a gazdagoknak és az elit osztálynak kedveznek. Az ő kormányzása alatt kevesebb védelemben részesül a dolgozó osztály és az adójárulékok egyre magasabbak, míg a fizetések nem arányosak ezzel.

https://www.rt.com/news/445352-police-union-yellow-vests-france-macron/

A vidéki alsó középosztálybelieket és a szegényebb munkavállalókat már különféle intézkedésekkel sújtották, de most Macron elnök üzemanyagárak adójának emelésére vonatkozó javaslata szerte az országban felzúdulást okozott, melyet "Sárga mellényes" mozgalomnak neveztek el.

https://theconversation.com/gilets-jaunes-why-the-french-working-poor-are-demanding-emmanuel-macrons-resignation-107742

Érdemes megjegyezni, hogy az elmúlt három hét során a legtöbb tüntetés békés volt és sikerült elérni, hogy a kormány elvesse az üzemanyagárak adójának emelését.

Most a "Sárga mellényes" mozgalom szélesebb körű változásokat kér a kormánypolitikában a francia emberek érdekében.

A hétvége során még több tüntetést terveznek, ami azt jelenti, hogy több mint 6000 ember fog összegyűlni szombaton az Élysée-palota körül.

Fontos azt tudni, hogy ezek a békés tüntetések törvényesek, azonban megvan a lehetősége annak, hogy beszivárgók erőszakot fognak okozni.

https://www.rt.com/news/445750-france-coup-attempt-protests/

Ezért a Fényerők Cobrán keresztül azt kérték, hogy a lehető legtöbb ember vegyen részt a Párizsért végzett két meditáción december 8-án, szombaton 12:11-kor és 17:16-kor. Ezek az időpontok speciálisan úgy lettek kiválasztva, hogy a lehető legjobban támogassák a meditációkat.

A lehető legtöbb emberre van szükségünk, hogy részt vegyenek ezekben a meditációkban annak érdekében, hogy biztosítsuk, hogy a párizsi tüntetések a lehető legzökkenőmentesebben és békésen folyjanak.A Buddhikus Oszlop technikát fogjuk használni fő eszközként ezekhez a meditációkhoz. Erről az alábbi linken lehet olvasni:


Az alábbi képen látható egy Buddhikus Oszlop felépítése:


A meditációk előtt itt megtekinthetitek Párizs műholdképét is:


Instrukciók a meditációhoz (a meditáció javasolt időtartama 15 perc):

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz. Végy egy mély levegőt és ahogy belélegzel, lélegezz be ragyogó fehér Fényt. Amikor kilélegzel, lélegezz ki mindent, ami nem szolgál már tovább téged. Lélegezz így néhányszor. Majd mondd el az alábbi mantrát - vagy egy ehhez hasonlót - magadban vagy hangosan, ha vezettetést érzel:

"Én vagyok a Lélek
Isteni Fény vagyok
Isteni Akarat vagyok
Isteni Szeretet vagyok
önmagam, mint Lélek által meghatározott tervezés vagyok."

2. Most gondolatban lásd magad előtt, hogy a Lélekcsillag csakrád ragyogó fehér Fényben világít. Lásd ezt a Fényt egy lefelé áramló örvény alakjában, amely megtisztítja az energiameződet.

3. Most gondolatban jeleníts meg magad előtt egy ötágú csillagot magasan fent az égen, kb. 15 km-re Párizs fölött. Lásd, hogy ez a csillag ott ragyog magasan fent Párizs fölött, ragyogó fehér Fényben tündökölve.

4. Most jelenítsd meg gondolatban magad előtt az AN Fehér Tüzét, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénypontján és az ötágú csillagon, Párizson, mélyen a Föld középpontjáig. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezt a Fényoszlopot néhány percig.

5. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy az ötágú csillagból az óramutató járásával megegyező irányban egy ragyogó fehér Fényörvény áramlik lefelé, melynek hegye az ötágú csillagnál van. Ez a ragyogó fehér Fényörvény eltávolít és átalakít minden alacsony rezgést, minden sötét entitást és sötét energiát és felemeli ezeket az ötágú csillagba átalakításra. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezt az örvénylő fehér Fényörvényt néhány percig.

6. Lásd gondolatban magad előtt, hogy ez a Buddhikus Oszlop teljesen összekapcsolódik a bolygón lévő összes Buddhikus Oszloppal, a bolygó felszíne alatt, fölött és a felszínen lévő planetáris Fényhálóval és minden Fényponttal, a Felemelkedett Lények irányításával, és minden összekapcsolódik ezzel a Buddhikus Oszloppal az ötágú csillagnál a ragyogó fehér Fényhálóban.

7. Most a Forrás nevében, a végtelen Fény Én Vagyok jelenlétének nevében kijelentjük és elrendeljük, hogy a Buddhikus Oszlop Párizsban most minden síkon teljes, a Forrás irányításával.


A Buddhikus Oszlop Meditáció vezetett változata itt hallható:

Fontos, hogy ez a meditáció minél több emberhez eljusson, ezért kérjük, osszátok, ahol tudjátok. Jelentessétek meg weboldalaitokon és blogjaitokon. Ha ismertek alternatív médiákat, nekik is elküldhetitek.

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/2225944734393596/

Tudományos vizsgálatok is megerősítették már a tömeges meditációk pozitív hatásait az emberi társadalomra, így ha mindannyian részt veszünk ebben a meditációban, tényleg segíthetünk biztosítani, hogy a párizsi tüntetések a lehető legzökkenőmentesebb és legbékésebb módon folyjanak.

http://www.spiritscienceandmetaphysics.com/proof-that-group-meditation-can-change-the-world/

http://www.minute4peace.org/thescience.html

Az is nagyon fontos, hogy a párizsi emberek tudjanak róla, hogy támogatjuk őket ezzel a meditációval, azért, hogy eljusson hozzájuk az a Fényenergia, amit küldünk és könnyíteni tudjon a helyzeten.

Ezzel egy időben, ha vezettetést éreztek, csatlakozhattok a Franciaországért naponta végzett meditációnkhoz.


Az Istennő békét akar és béke lesz!
-----------------------------------------------------------------------

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap a Sürgősségi Meditációhoz 16:00 órakor (nyári időszámítás szerint) és a Kulcs a Szabadsághoz Meditációhoz 17:00 órakor (nyári időszámítás szerint).

A Sürgősségi Meditáció linkje itt látható:


Link a Kulcs a Szabadsághoz Meditációhoz:


Link a Buddhikus Oszlop meditációhoz:


Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:


Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:


Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben..

Megjegyzések

 1. Sajnálom, de értük nem fogok meditációt végezni. Amit mi onnan kaptunk "Trianoni béke diktátumot" , a mai napig fájdalommal jár. Ezt sokan nem értik, de kézzel fogható negatív hatása volt és van. A mai napig is. Megmaradt országunkra, mindenféle alattomos támadástt tesznek állandó jelleggel. Véleményeznek, elmondanak mindennek minket Magyarokat, és lásd nálluk ma, milyen a helyzet "?" Sajnálom akik ott szenvednek, de mi is azt tesszük, jó pár száz éve! Értünk senki sem meditált, sőt minket se hagytak meditálni. Nem vagyok ellenük, de ne gondolja senki, hogy csak úgy megteszem. Mert nem tudok rájuk tiszta szeretettel gondolni. Ezen maximum Ashtar parancsnok tud segíteni. Köszönöm figyelmetek, további szép napot nektek 🖖😉
  🌞🌛💥💓

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem a franciák csinálták, hanem a Cabal = Háttérhatalom.

   Törlés
 2. FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET ...ISMERŐS ??? MINDENKI EGY !!!

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése