Meditáció Franciaországért minden nap 21:00 órától

November 17-én tömeges tüntetések kezdődtek Franciaország több városában, mivel a kormány tovább fogja emelni az üzemanyagokra kivetett adót 2019 januárjától.

https://www.rt.com/news/444259-france-fuel-price-protests/

Mivel a legtöbb tüntető sárga láthatósági mellényt visel, a tüntetéseket Sárga mellényes mozgalomnak nevezték el.


Azóta minden nap van tüntetés valamelyik franciaországi városban, főleg hétvégén. Sajnos egyes tüntetések erőszakba torkollottak, főleg Párizsban.

https://www.rt.com/news/444817-paris-protests-night-fire/

Minden jel arra mutat, hogy a mozgalom egész Európára ki fog terjedni, mert már Belgiumban és Spanyolországban is voltak tüntetések az elmúlt hétvégén.

https://sputniknews.com/europe/201811221070042630-belgium-fuel-tax-protests/

http://www.xinhuanet.com/english/2018-11/24/c_137628698.htm

Bár a francia miniszterelnök, Edouard Philippe felajánlotta, hogy találkozik a sárga mellényes mozgalom tüntetőivel annak érdekében, hogy megfékezzék a kialakult helyzetet, nagy valószínűség szerint a tüntetés el fog tartani még egy kis ideig és újra erőszakba torkollhat a hétvége során.

https://www.france24.com/en/20181128-france-pm-philippe-yellow-vest-protesters-paris-macron

Ezért azt javasoljuk, hogy végezzünk meditációt Franciaországért minden nap 21:00 órától, hogy biztosítsuk, hogy békés kegyen a szituáció kimenetele. A meditáció időpontja úgy lett kitűzve, hogy minél több franciaországi és európai ember részt tudjon rajta venni.

Instrukciók a meditációhoz (a meditáció javasolt időtartama 15 perc):

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy békét és gyógyulást hozol a Franciaországban kialakult helyzetre és főleg azokra a helyszínekre, ahol a tüntetések zajlanak.

3. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy egy Fénysugár árad ki a Lélekcsillag csakrádból (kb. 20 cm-rel a fejtető fölött) a meditációt végző emberek Lélekcsillag csakrájába.

4. Lásd gondolatban magad előtt, hogy a közös Fénysugár kiterjed a Föld energiarácsába és eléri Franciaországot, összekapcsolja azoknak a Lélekcsillag csakráit, akik részt vesznek az ott kialakult történésekben, harmóniába hozza őket és arra inspirálja őket, hogy békés megoldást találjanak.

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/1951401045165042/

A Buddhikus Oszlop Meditációval is segíthetünk a kialakult helyzeten, Párizs fölött elhelyezve minden nap 16:30-kor, főleg a hétvége során.


Az is nagyon fontos, hogy a Franciaországban élők tudjanak róla, hogy támogatjuk őket ezzel a meditációval, azért, hogy eljusson hozzájuk az a Fényenergia, amit küldünk és könnyíteni tudjon a helyzeten.

Az Istennő békét akar és béke lesz!

A Fény győzelme!

-----------------------------------------------------------------------

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap a Sürgősségi Meditációhoz 16:00 órakor (nyári időszámítás szerint) és a Kulcs a Szabadsághoz Meditációhoz 17:00 órakor (nyári időszámítás szerint).

A Sürgősségi Meditáció linkje itt látható:


Link a Kulcs a Szabadsághoz Meditációhoz:


Link a Buddhikus Oszlop meditációhoz:


Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:


Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.

Megjegyzések