Meditáció a Putyin-Trump találkozóért 2018. november 11-én, vasárnap 13:00 órakor - Kérjük, osszátok, ahol tudjátok

Október 23-án Putyin elnök azt javasolta, hogy ő és Donald Trump találkozhatnának november 11-én Párizsban az I. világháború megemlékezésére szervezett eseményen.

https://www.rt.com/news/442044-putin-suggests-meeting-trump-paris/ 

Sok spekuláció volt azzal kapcsolatban, hogy vajon fognak-e találkozni. Most már biztosnak tűnik, hogy erre a kiemelkedően fontos találkozóra sor fog kerülni.

https://www.theguardian.com/us-news/2018/nov/09/trump-paris-macron-peace-forum


Ahogy azt Cobra a legutóbbi helyzetjelentésében megerősítette, a találkozón bizonyos, zárt ajtók mögötti tárgyalások fognak zajlani a bolygónk jövőjéről, ahol a felszíni Szövetség tagjai és az Ellenállás ügynökei közül többen is jelen lesznek.

November 11-én egy nagyon fontos portál fog megnyílni, ahol a Plejádi flotta nagy aktivitása lesz megtapasztalható.


A Fényerők kérésére speciális Kulcs a Szabadsághoz Meditációt fogunk szervezni, ami arra fog fókuszálni, hogy Fényt hozzon ezekre a tárgyalásokra, mivel a bolygó jövőjét illető fontos döntések fognak ott születni. Így ezeknek a tárgyalásoknak a kimenetele a lehető legzökkenőmentesebben segíthet manifesztálni az Eseményt.

Ennek a speciális Kulcs a Szabadsághoz Meditációnak az időpontja magyar idő szerint 13:00 óra.

A meditáció vezetett változata itt hallható magyar nyelven:


A Kulcs a Szabadsághoz Meditáció instrukciói itt találhatók:

A meditáció javasolt időtartama 15 perc:

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd a gyógyulás folyamatát a Föld és minden lakója számára, valamint hogy felgyorsítsd a toplet bombák eltávolításának és az Esemény beindításának folyamatát.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy elektromos kék Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad az Orion csillagkapun (az Alnilam/Epsilon Orionis csillagon az Orion csillagképben), majd a Naprendszerünkbe érkezik és áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig.4. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, mely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé, majd áthalad az Orion csillagkapun és végül kapcsolódik a Galaktikus központtal és a Forrással.

5. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfelé és lefelé. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

6. Most gondolatban jelenítsd meg magad előtt az AN Fehér Lángját, amely a Forrástól árad ki és keresztüláramlik a Galaktikus Központon és az Orion csillagkapun a Föld felé és megtisztít minden meglévő toplet bombát a plazma síkon a Föld körül. Lásd magad előtt, ahogy a Galaktikus Parancsnokság Flottájának Fényerői eltávolítják és megsemmisítik az összes meglévő toplet bombát a fejlett technológiáikkal. Ha vezettetést érzel, hívhatod Metatron Arkangyalt, hogy segítsen a tisztító folyamatban. Lásd gondolatban magad előtt, hogy az AN Fehér Tüze megtisztít minden anomáliát és visszafordít minden entrópiát a Föld körül lévő plazmapajzson belül.

7. Lásd magad előtt, hogy megtörténik az Esemény és visszaállítja az Egységet, a Harmóniát, a Békét és a Bőséget a Föld és lakói számára. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy a Forrás Fénye könnyedén manifesztálja magát a Föld bolygón és véget vet a karanténnak.
Majd közvetlenül a Kulcs a Szabadsághoz Meditáció után, ha vezettetést éreztek, az alábbi vizualizációt is elvégezhetitek 5-10 percig:

1. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy Putyin elnök és Donald Trump elnök Lélekcsillag csakrája ragyogó fehér Fényben tündöklik.

2. Lásd gondolatban magad előtt, hogy ez a Fény egy örvény alakjában leterjed a Lélekcsillag csakrájukból a személyiségükbe és energiamezőjükbe és arra inspirálja őket, hogy ezeket a tárgyalásokat arra használják, hogy pozitív döntéseket hoznak, mellyel segítik, hogy az Esemény a lehető legzökkenőmentesebben valósuljon meg.

A nap során bármikor többször is elvégezhetitek ezt a vizualizációt.

Itt található erre a speciális Kulcs a Szabadsághoz Meditációra létrehozott Facebook esemény:

https://www.facebook.com/events/293705018138922/

Ha szeretnétek, spirituális csoportokat is meghívhattok, hogy csatlakozzanak hozzánk ebben a meditációban és vizualizációban.

Emellett, ahogy azt az előző bejegyzésben is említettük, több időpontban is csatlakozhattok a nap során a Kulcs a Szabadsághoz Meditációhoz, hogy lehorgonyozzuk a 11-11-11 portál energiáját.


Itt találhatók a november 11-i Kulcs a Szabadsághoz Meditáció időpontjai, amikhez csatlakozni tudtok:
  • 4:00
  • 8:00
  • 12:00 (ez az időpont lefedi a 11-11-11 portál 12:11-es speciális időpontját)
  • 13:00 (ez az időpont lefedi a Putyin-Trump találkozó időpontját)
  • 16:00 (a fő vasárnapi Kulcs a Szabadsághoz meditáció időpontja)
  • 20:00 (ez az időpont megegyezik a Washingtonba kezdeményezett tömegmeditáció időpontjával)
  • 00:00
Sok különböző csoport fog aznap meditációkat szervezni és ha vezettetést éreztek, csatlakozhattok ezekhez:
A meditációs közösség minden egyes csoportja a puzzle egy darabjával rendelkezik, együtt létre tudunk hozni egy meditációs szimfóniát.

Az Istennő szabadságot akar és szabadság lesz!

--------------------------------

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap a Sürgősségi Meditációhoz 16:00 órakor (nyári időszámítás szerint) és a Kulcs a Szabadsághoz Meditációhoz 17:00 órakor (nyári időszámítás szerint).

A Sürgősségi Meditáció linkje itt látható:


Link a Kulcs a Szabadsághoz Meditációhoz:


Link a Buddhikus Oszlop meditációhoz:


Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:


Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:


Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.

Megjegyzések

Megjegyzés küldése