Sürgős! Buddhikus Oszlop Meditáció a kaliforniai erdőtüzek megfékezéséért minden nap 17:00 órakor

Kaliforniában a 2018-as erdőtüzek időszaka az egyik legpusztítóbb az eddig feljegyzett tűzvészek közül. 2018-ban 7579 tűzeset mintegy 6750 km2-nyi területet égetett le. A kaliforniai erdészeti és tűzvédelmi hivatal november 11-i jelentése szerint a kaliforniai erdőtűz időszakok során készült feljegyzések alapján a most leégett terület nagysága az eddigi legnagyobb.


Jose Corona tűzoltó oltja a lángokat az egyik magaliai otthonnál, 2018. november 9-én. 
Forrás: https://www.cbsnews.com/pictures/wildfires-tear-through-northern-southern-california/9/

A CBS hírcsatorna közlése szerint ez az erdőtűz okozta az eddigi legmagasabb számú halálesetet is Kalifornia történetében.

https://www.cbsnews.com/live-news/california-fires-camp-woolsey-containment-evacuations-death-toll-2018-11-13-live-updates/

Kedd estig mintegy 48 ember haláláért okolható a "Camp Fire" nevű erdőtűz. Korábban a nap során hat emberi maradványt találtak. További két halálesettel 50-re emelkedett az államban a halálesetek száma.

Mintegy 5615 fős állomány küzd a lángokkal és mintegy 52000 embert kellett evakuálni. Mintegy 8817 építmény vált a lángok martalékává, amiből 7600 épület valakinek az otthona volt. A tüzet kedd estig mintegy 35%-ban sikerült visszaszorítani. Eddig mintegy 526 km2 égett le.


A tűz a kaliforniai Big Bend közelében ég, 2018. november 10-én, szombaton. 
Forrás: https://www.cbsnews.com/pictures/wildfires-tear-through-northern-southern-california/38/

Az rt.com jelentése szerint egy Superfund telepről származó mérgező és radioaktív anyagok terjedése is lehetséges. Aktivisták szerint a hatóságok nem nagyon tulajdonítanak jelentőséget a kockázatoknak. 

A tűz a Santa Susana laboratórium (SSFL) területén haladt keresztül, ami egy Superfund telep a Simi-völgyben. Itt volt 1959-ben az USA történetének legsúlyosabb atombalesete (https://hu.wikipedia.org/wiki/Simi-v%C3%B6lgyi_atombaleset - a szerk.). Miközben Kalifornia mérgező anyagokat ellenőrző hivatala azt nyilatkozta, hogy nincs ok nagyobb félelemre, mint "az erdőtüzeknél általában előforduló kockázatokkal kapcsolatos félelem", a helyiek nem teljesen biztosak ebben. Az ott lakók rámutattak, hogy az ügynökség késlekedett a mérgező telepek megtisztításában és azzal vádolják őket, hogy valószínűleg eltussolják az ügyet.

Robert Dodge, azon los angelesi, szociális felelősségvállalást képviselő orvosok elnöke bírálta a Kalifornia mérgező anyagokat ellenőrző hivatalát, rámutatva arra, hogy a telep - ami jelenleg a Boeing tulajdonában van - továbbra is radioaktív és szennyezett, annak ellenére, hogy 8 évvel ezelőtt az ügynökség ígéretet tett arra, hogy meg fogják tisztítani. "Ezek a toxikus anyagok benne vannak a Santa Susana laboratórium talajában és növényzetében és amikor mindez ég, akkor a füsttel és a hamuval a levegőbe kerül. Nagy az esély arra, hogy a területen élők nagyban ki vannak téve mindennek."

https://www.rt.com/usa/443903-wildfire-toxic-nuclear-site/amp/

Ahogy azt az előző bejegyzésben említettük, bizonyíték van arra, hogy ezt az erdőtüzet a cabal okozta, nagy valószínűséggel irányított energiafegyverek használatával.

https://geopolitics.co/2018/11/14/california-wildfire-another-directed-weapon-attack/

Ezért ennek az erdőtűnek a természetéből és komolyságából adódóan javasoljuk a Buddhikus Oszlop Meditációt minden nap 17:00 órakor, hogy segítsünk megfékezni a kaliforniai erdőtüzeket.

Ha vezettetést éreztek, beletehetitek ezt a Sürgősségi Meditációtokba is minden nap 15:00 órától, ahogy azt az előző bejegyzésben is kértük.

Az alábbi linken lehet követni a tűz terjedését:


Ha vezettetést éreztek, kérjük csatlakozzatok hozzánk és osszátok, ahol csak tudjátok.

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt látható:


Itt találhatók a kaliforniai erdőtűz megfékezéséért végzett Buddhikus Oszlop meditáció instrukciói:

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz. Végy egy mély levegőt és ahogy belélegzel, lélegezz be ragyogó fehér Fényt. Amikor kilélegzel, lélegezz ki mindent, ami nem szolgál már tovább téged. Lélegezz így néhányszor. Majd mondd el az alábbi mantrát - vagy egy ehhez hasonlót - magadban vagy hangosan, ha vezettetést érzel:

"Én vagyok a Lélek
Isteni Fény vagyok
Isteni Akarat vagyok
Isteni Szeretet vagyok
önmagam, mint Lélek által meghatározott tervezés vagyok."

2. Most gondolatban lásd magad előtt, hogy a Lélekcsillag csakrád ragyogó fehér Fényben világít. Lásd ezt a Fényt egy lefelé áramló örvény alakjában, amely megtisztítja az energiameződet.

3. Most gondolatban jeleníts meg egy ötágú csillagot magasan fent az égen, kb. 15 km-re a kaliforniai erdőtűz fölött. Lásd, hogy ez a csillag ott ragyog magasan fent a kiválasztott helyszín fölött, ragyogó fehér Fényben tündökölve.

4. Most jelenítsd meg gondolatban magad előtt az AN Fehér Tüzét, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénypontján és az ötágú csillagon, a kaliforniai erdőtűz területein, mélyen a Föld középpontjáig. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezt a Fényoszlopot néhány percig.

5. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy az ötágú csillagból az óramutató járásával megegyező irányban egy ragyogó fehér Fényörvény áramlik lefelé, melynek hegye az ötágú csillagnál van. Ez a ragyogó fehér Fényörvény eltávolít és átalakít minden alacsony rezgést, minden sötét entitást és sötét energiát és felemeli ezeket az ötágú csillagba átalakításra. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezt az örvénylő fehér Fényörvényt néhány percig.

6. Lásd gondolatban magad előtt, hogy ez a Buddhikus Oszlop teljesen összekapcsolódik a bolygón lévő összes Buddhikus Oszloppal, a bolygó felszíne alatt, fölött és a felszínen lévő planetáris Fényhálóval és minden Fényponttal, a Felemelkedett Lények irányításával, és minden összekapcsolódik ezzel a Buddhikus Oszloppal az ötágú csillagnál a ragyogó fehér Fényhálóban.

7. Most a Forrás nevében, a végtelen Fény Én Vagyok jelenlétének nevében kijelentjük és elrendeljük, hogy a Buddhikus Oszlop a kaliforniai erdőtűz területén most minden síkon teljes, a Forrás irányításával.

Az alábbi képet segítségképp használhatjátok a Kalifornia fölött lévő Buddhikus Oszlop vizualizációjához.


A meditáció vezetett változata itt hallható:


Ha szeretnétek, elvégezhetitek az irányított energiafegyverek eltávolítására végzett meditációt is minden nap 18:00 órakor. Erről a meditációról részletek az alábbi linken találhatók:


A Fény győzelme!
--------------------------------

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap a Sürgősségi Meditációhoz 16:00 órakor (nyári időszámítás szerint) és a Kulcs a Szabadsághoz Meditációhoz 17:00 órakor (nyári időszámítás szerint).

A Sürgősségi Meditáció linkje itt látható:


Link a Kulcs a Szabadsághoz Meditációhoz:


Link a Buddhikus Oszlop meditációhoz:


Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:


Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:


Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.

Megjegyzések