Sürgős! Békemeditáció Iránért 4 óránként

A Washington és Teherán között lévő feszültség elérte forráspontját, miután Bagdad közelében egy amerikai dróntámadás 2020. január 3-án megölte az Iráni Forradalmi Gárda Kudsz alakulatának vezetőjét. Kassem Suleymani tábornok, akit Trump Irán „terrorista vezetőjének” nevezett, nagy szerepet játszott az Iszlám Állam legyőzésében (IS, korábban ISIS) Szíriában és Irakban.


Az iráni tisztviselők "nemzetközi terrorcselekménynek" nyilvánították a légitámadásokat, és megtorlást ígértek. Ezenkívül az ENSZ, bírósági eljárás nélküli kivégzésekkel foglalkozó legfontosabb szakértője szerint a washingtoni döntés, hogy meggyilkolják az iráni Forradalmi Gárda Kudsz elitalakulatának parancsnokát, Kassem Suleymanit, nem indokolható a nemzetközi jog alapján.


A Trump kormányzat nyilvánosan még nem adott magyarázatot az iráni katonai parancsnok meggyilkolásának jogi indokaira, és arra buzdította a demokrata törvényhozókat, hogy kérdőjelezzék meg, vajon az elnök rendelkezik-e azzal a hatáskörrel, hogy a kongresszus jóváhagyása nélkül elrendelje a támadást, és aggodalmának ad hangot amiatt, hogy Irán lehetséges válaszát nem vették teljes mértékben figyelembe.

Miközben a magas rangú tisztviselők gyorsan kiálltak a művelet mellett, mondván, hogy Suleymani részt vett egy „küszöbön álló támadás” megtervezésében a térségben, amely veszélybe sodorta volna az amerikaiak életét, a Pentagon kissé eltérő jelentéssel állt elő, egy nyilatkozatában kijelentve, hogy a támadást azért követték el, hogy megakadályozzák az amerikai érdekek elleni jövőbeli támadásokat.


Donald Trump amerikai elnök szerint az amerikai hadsereg Irán és kultúrája szempontjából fontos 52 olyan helyet jelölt meg, amelyek megtámadására készen állnak, ha Teherán amerikai állampolgárokat vagy tulajdonjaikat célozza meg, hogy megbosszulja fő tábornokuk meggyilkolását.

Fennáll annak a veszélye, hogy az erőszak és a helyzet a következő napokban tovább durvul.Ezért mostantól 4 óránként fogjuk végezni a Békemeditációnkat Iránért az eddigi napi egy meditáció helyett, hogy segítsük enyhíteni a feszültséget és megakadályozzuk, hogy jelentős konfliktus alakuljon ki Irán és az USA között.

Ezt a meditációt január 6-án kezdjük és 4 óránként fogjuk végezni az alábbi időpontokban, addig, amíg nem enyhül a helyzet:

  • 1:30
  • 5:30
  • 9:30
  • 13:30
  • 17:30
  • 21:30 

Ha vezettetést éreztek, gyakrabban is elvégezhetitek ezt a meditációt, a számotokra alkalmas időpontban.

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/608700796614833/

A meditáció vezetett változata itt hallható:

Instrukciók a meditációhoz (a meditáció javasolt időtartama 15 perc):

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy békét és gyógyulást hozol az Iránban kialakult helyzetre.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy rózsaszín Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a testeden keresztül a Föld középpontjáig.

4. Lásd gondolatban magad előtt, hogy ez a Fény keresztüláramlik a szíveden, majd a kezeiden, közvetlenül mindenkihez, akik érintettek az iráni konfliktusban, harmóniába hoz mindenkit és békét teremt. Majd hagyd, hogy a rózsaszín Fény továbbáramoljon és meggyógyítson minden más konfliktust szerte a világon.

5. Kérd meg ezt az Istennői jelenlétet, hogy irányítsa a béke és harmónia energiáit az összes megoldatlan helyzetre, ami az iráni konfliktussal kapcsolatos és mindenkire, akik érintettek benne. Majd hagyd, hogy ezek az energiák továbbáramoljanak és meggyógyítsanak minden más konfliktust szerte a világon. Néhány percig hagyd, hogy ezek az energiák keresztüláramoljanak a szíveden, majd a kezeiden át az Iránban kialakult helyzetbe.


Az Istennő békét akar és béke lesz.

Ha vezettetést éreztek, kérjük, továbbra is vegyetek részt a naponta 17:00 órakor Iránért végzett Békemeditációban.

Kérjük, továbbra is vegyétek bele ezt a szituációt a naponta 15:00 órakor végzett Sürgősségi Meditációba. Vizualizáljátok, hogy békésen oldódik meg ez a konfliktus, amilyen hamar lehetséges.

Ha vezettetést éreztek, Irán nagyvárosai és történelmi helyei fölött elhelyezhettek Buddhikus Oszlopokat is a naponta 16:30-kor végzett Buddhikus Oszlop meditáció során, hogy segítsetek létrehozni egy védelmi energiarácsot.

A Fény győzelme!

---------------------------------------------------------------

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az alábbi meditációk bármelyikéhez:

Meditáció 4 óránként a pénzügyi rendszer stabilizálásáért - a legfontosabb meditáció a 2020. január 12-i Vízöntő Kora Aktivációig.


Élet Virága Meditáció 14:00-kor (nyári időszámítás szerint) és bármikor, amilyen gyakran lehetséges

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/08/elet-viraga-meditacio-naponta.html

Sürgősségi Meditáció 15:00 órakor (téli időszámítás szerint):

Kulcs a Szabadsághoz Meditáció 16:00 órakor (téli időszámítás szerint)


Kozmikus Központi Faj Meditáció 16:15-kor (téli időszámítás szerint):

Buddhikus Oszlop Meditáció 16:30-kor (téli időszámítás szerint):

Az Alnilam áldásai Meditáció 16:45-kor (téli időszámítás szerint)


Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:


Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:


Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.

Megjegyzések