Sürgős! Meditáció az ausztrál bozóttüzek megfékezéséért, naponta 12:30-kor

2019 novembere óta súlyos csapásokat mérnek a bozóttüzek Új-Dél-Wales állam számos régiójára, és több, mint 100 tűz keletkezett szerte az államban.

https://en.wikipedia.org/wiki/2019%E2%80%9320_Australian_bushfire_season

2019 decemberében az állam vezetése szükségállapotot hirdetett Új-Dél-Walesben, miután a rekordot döntő hőmérsékletek és az elhúzódó aszály súlyosbították a bozóttüzeket.

https://www.aljazeera.com/news/2019/12/australia-declares-state-emergency-heatwave-fans-bushfires-191219004935370.html

Most, hogy az előrejelzések szerint a hőmérséklet el fogja érni a 41 °C fokot, Új-Dél-Wales állam vezetősége új 7 napos szükségállapotot hirdetett 2020. január 3-án, helyi idő szerint hajnal 3-kor.

https://www.sbs.com.au/news/nsw-fires-state-of-emergency-declared-as-pm-urges-calm-amid-mass-exodus

Ausztrália egész területéről erősítést hívtak, hogy segítsenek a tüzek oltásában és felváltsák a kimerült helyi személyzetet Új-Dél-Walesben. November 12-én a szövetségi kormány bejelentette, hogy az ausztrál védelmi erők légi támogatást nyújtanak a tűzoltási erőfeszítésekhez, valamint felkészülnek a munkaerő és a logisztikai támogatás nyújtására. Új-Zéland, az Egyesült Államok és Kanada tűzoltói segítettek a tüzek oltásában, különösen Új-Dél-Walesben.

Ezek a bozóttüzek Ausztrália történelmének leghosszabb ideje folyamatosan fennálló bozóttüzei és 2019 legkomolyabb futótüzei. A jelentések több mint 4 millió hektárnyi, 70 méter magas lángokról szólnak. Összehasonlításképpen: a 2018-as kaliforniai erdőtüzek 766.439 hektárnyi területet emésztettek fel, a 2019-as amazonaszi esőerdőkben tomboló tüzek pedig 900.000 hektárnyi területet égettek fel. A folyamatosan fennálló bozóttüzek 1228 otthont, valamint 48 létesítményt és több mint 2000 melléképületet pusztítottak el, csupán Új-Dél-Walesben. Megerősítették, hogy 2019 októbere óta 17 ember halt meg Új-Dél-Walesben. Becslések szerint közel fél milliárd állat pusztult el a folyamatosan tomboló tüzekben.

https://metro.co.uk/2020/01/02/nearly-500000000-animals-killed-australias-wildfires-11989639/

https://www.rt.com/news/477398-australia-bushfires-animals-extreme-evacuations/


E tüzek jellege és súlyossága miatt azt javasoljuk, hogy végezzünk naponta 12:30-kor Buddhikus Oszlop meditációt az ausztráliai bozóttüzek megfékezéséért, amíg azokat teljesen meg nem fékezik és el nem oltják. A meditáció idejét úgy választottuk meg, hogy több ausztráliai ember részt tudjon venni ebben a meditációban. Ha szeretnétek, bármikor elvégezhetitek ezt a meditációt gyakrabban is, a nektek kényelmes időpontban.

Ha vezettetést éreztek, ezt belevehetitek a naponta 15:00 órakor végzett Sürgősségi Meditációba is, ahogy azt kértük a korábbi, ezekkel a bozóttüzekkel kapcsolatos bejegyzésünkben.

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html


Ha vezettetést éreztek, kérjük csatlakozzatok hozzánk és osszátok, ahol tudjátok.

Itt látható az a térkép, ahol élő frissítések láthatók az ausztrál bozóttüzekről:

https://myfirewatch.landgate.wa.gov.au/

https://www.rfs.nsw.gov.au/

https://globalnews.ca/news/6357818/australia-wildfires-maps/

A Buddhikus Oszlop meditáció vezetett változata itt hallható:A Meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/2348078088824363/

Instrukciók (a meditáció javasolt időtartama 15 perc):

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz. Végy egy mély levegőt és ahogy belélegzel, lélegezz be ragyogó fehér Fényt. Amikor kilélegzel, lélegezz ki mindent, ami nem szolgál már tovább téged. Lélegezz így néhányszor. Majd mondd el az alábbi mantrát - vagy egy ehhez hasonlót - magadban vagy hangosan, ha vezettetést érzel:

"Én vagyok a Lélek
Isteni Fény vagyok
Isteni Akarat vagyok
Isteni Szeretet vagyok
önmagam, mint Lélek által meghatározott tervezés vagyok."

2. Most gondolatban lásd magad előtt, hogy a Lélekcsillag csakrád ragyogó fehér Fényben világít. Lásd ezt a Fényt egy lefelé áramló örvény alakjában, amely megtisztítja az energiameződet.

3. Most gondolatban jeleníts meg magad előtt egy ötágú csillagot magasan fent az égen, kb. 15 km-re az ausztrál bozóttüzek területei fölött. Lásd, hogy ez a csillag ott ragyog magasan fent a kiválasztott helyszín fölött, ragyogó fehér Fényben tündökölve.

4. Most jelenítsd meg gondolatban magad előtt az AN Fehér Tüzét, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénypontján és az ötágú csillagon, az ausztrál bozóttüzek területein, mélyen a Föld középpontjáig. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezt a Fényoszlopot néhány percig.

5. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy az ötágú csillagból az óramutató járásával megegyező irányban egy ragyogó fehér Fényörvény áramlik lefelé, melynek hegye az ötágú csillagnál van. Ez a ragyogó fehér Fényörvény eltávolít és átalakít minden alacsony rezgést, minden sötét entitást és sötét energiát és felemeli ezeket az ötágú csillagba átalakításra. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezt az örvénylő fehér Fényörvényt néhány percig.

6. Lásd gondolatban magad előtt, hogy ez a Buddhikus Oszlop teljesen összekapcsolódik a bolygón lévő összes Buddhikus Oszloppal, a bolygó felszíne alatt, fölött és a felszínen lévő planetáris Fényhálóval és minden Fényponttal, a Felemelkedett Lények irányításával, és minden összekapcsolódik ezzel a Buddhikus Oszloppal az ötágú csillagnál a ragyogó fehér Fényhálóban.

7. Most a Forrás nevében, a végtelen Fény Én Vagyok jelenlétének nevében kijelentjük és elrendeljük, hogy a Buddhikus Oszlop az ausztrál bozóttüzek területein most minden síkon teljes, a Forrás irányításával.

Az alábbi képet használhatjátok Új-Dél-Wales és más ausztrál állam fölött való Buddhikus Oszlop vizualizálásához.

Forrás: The Sun (Link)

A Fény győzelme!

-----------------------------------------------------------------------

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az alábbi meditációk bármelyikéhez:

Meditáció 4 óránként a pénzügyi rendszer stabilizálásáért - a legfontosabb meditáció a 2020. január 12-i Vízöntő Kora Aktivációig.


Élet Virága Meditáció 14:00-kor (nyári időszámítás szerint) és bármikor, amilyen gyakran lehetséges

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/08/elet-viraga-meditacio-naponta.html

Sürgősségi Meditáció 15:00 órakor (téli időszámítás szerint):

Kulcs a Szabadsághoz Meditáció 16:00 órakor (téli időszámítás szerint)


Kozmikus Központi Faj Meditáció 16:15-kor (téli időszámítás szerint):

Buddhikus Oszlop Meditáció 16:30-kor (téli időszámítás szerint):

Az Alnilam áldásai Meditáció 16:45-kor (téli időszámítás szerint)


Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:


Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:


Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.

Megjegyzések