Sürgős! Meditáció Iránért minden nap 18:00 órakor

A jezsuiták/Rothschildok által támogatott frakció Szaúd-Arábiában, Izraelben és az USA-ban Iránnal próbál háborút kieszközölni, a Máltai Lovagokkal. A római-perzsa háborúk energialenyomatát próbálják kihasználni, melyek a siíta-szunnita konfliktus alapjául szolgálnak.


2019 májusa óta új szintre fokozódott a konfliktus Irán és az Egyesült Államok között.

https://en.wikipedia.org/wiki/Iran%E2%80%93United_States_relations#2019_escalation_in_tensions

Sajnos az elmúlt 2 napban új fejlemények történtek és mindkét oldal egyre közelebb került ahhoz, hogy komoly háborút robbantsanak ki. Az alábbi cikk egyértelműen elmagyarázza ezeket az új fejleményeket:

https://stillnessinthestorm.com/2019/07/on-the-brink-of-world-war-3-here-are-5-major-developments-within-the-last-48-hours/

A cabal ezt a háborút arra próbálja felhasználni, hogy eltereljék a figyelmet az Epstein botrányról.

Ezért sürgős meditációt szervezünk, minden nap 18:00 órakor, hogy segítsünk gyengíteni a feszültséget és megakadályozzuk egy komoly konfliktus kialakulását Irán és az USA között.

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/2471418413079316/

Instrukciók a meditációhoz (a meditáció javasolt időtartama 15 perc):

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy békét és gyógyulást hozol az Iránban kialakult helyzetre.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy rózsaszín Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a testeden keresztül a Föld középpontjáig.

4. Lásd gondolatban magad előtt, hogy ez a Fény keresztüláramlik a szíveden, majd a kezeiden, közvetlenül mindenkihez, akik érintettek az iráni konfliktusban, harmóniába hoz mindenkit és békét teremt. Majd hagyd, hogy a rózsaszín Fény továbbáramoljon és meggyógyítson minden más konfliktust szerte a világon.

5. Kérd meg ezt az Istennői jelenlétet, hogy irányítsa a béke és harmónia energiáit az összes megoldatlan helyzetre, ami az iráni konfliktussal kapcsolatos és mindenkire, akik érintettek benne. Majd hagyd, hogy ezek az energiák továbbáramoljanak és meggyógyítsanak minden más konfliktust szerte a világon. Néhány percig hagyd, hogy ezek az energiák keresztüláramoljanak a szíveden, majd a kezeiden át az Iránban kialakult helyzetbe.


Az Istennő békét akar és béke lesz.

Megjegyzések