Részleges holdfogyatkozás július 16-án, kedden 23:30-kor

Július 16-án, kedden részleges holdfogyatkozás lesz. Ez lesz 2019-ben az utolsó holdfogyatkozás. Ausztráliából, Afrikából, Dél-Amerikából, Európa nagy részéről és Ázsiából, valamint Észak-Amerika legdélebbi és legkeletebbre fekvő területeiről is látható lesz.

https://www.timeanddate.com/eclipse/lunar/2019-july-16

E holdfogyatkozás asztrológiája azt sejteti, hogy sok sötét titok kerülhet napvilágra, főleg a szexuális zaklatásokkal kapcsolatosak, ami valószínűleg már el is kezdődött.

https://www.rt.com/usa/463652-jeffrey-epstein-charged-sex-trafficking/

Ugyanakkor az asztrológia azt is sejteti, hogy az Istennői energia támogatásával az ilyen jellegű felfedés segíthet maradandó változásokat teremteni az emberiség számára.

https://galacticshamanastrologers.net/blog/2019/7/8/meditation-on-dissolution-lunar-eclipse-july-16-2019

https://astrologyking.com/lunar-eclipse-july-2019/

Ennek a holdfogyatkozásnak 23:30-kor lesz a maximuma és közvetlenül ez után, pontban 23:38-kor lesz telihold és a hold ugyanebben az időben üres járatú lesz. Az üres járatú hold azt a periódust jelenti, amikor a hold az egyik jegyből a másikba halad. Ez a periódus akkor ér véget, amikor a hold a következő jegybe lép.

Július 16-án az üresjárat során a hold a Bakból a Vízöntőbe lép.

https://www.moontracks.com/void_of_course_moon_dates.html

Ha az üresjáratú hold időszakában végzed a meditációt - akár egyedül, akár csoportban -, az növelheti a meditáció hatékonyságát.

https://www.mountainastrologer.com/standards/editor's%20choice/articles/void_of_course.html

Ezért azt javasoljuk, hogy végezzétek el az Aranykor Meditációt július 16-án 23:30-kor a holdfogyatkozás maximumának pillanatában azzal a céllal, hogy a lehető legjobb módon valósuljon meg a teljes közzététel és hogy a lehető legtöbb Fényt horgonyozzátok le az Eseménybe való átmenet stabilizálására.A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:


A meditáció vezetett változata itt hallható:


Instrukciók a meditációhoz (a meditáció javasolt időtartama 15 perc):

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd a Felemelkedés folyamatát a Föld bolygó és lakói számára.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy ragyogó fehér Fényoszlopot, amint a Kozmikus Központi Napból kiáradva szétszóródik az Univerzum összes galaxisának Központi Napjához. Majd jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy ez a Fény belép a mi Galaktikus Központi Napunkon keresztül, majd áthalad az Alcyone plejádi csillagkapun, majd a szíriuszi csillagkapun, majd a Naprendszerünkbe érkezik és áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a Föld bolygó minden lényén, valamint a testeden keresztül a Föld középpontjáig.

4. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé, áthalad a szíriuszi csillagkapun, majd az Alcyone plejádi csillagkapun, majd kapcsolódik a Galaktikus Központi Naphoz és az Univerzum összes galaxisának Központi Napjához és végül kapcsolódik a Kozmikus Központi Naphoz.

Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfelé és lefelé. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

5. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy az AN Fehér Tüze megtisztítja a plazma síkon lévő összes, még meglévő toplet bombát a Föld körül. Majd lásd magad előtt, hogy az AN Fehér Tüze megtisztítja az összes elsődleges anomáliát a bolygó felszínén.

6. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy az Ibolyaláng minden embert megtisztít a Föld felszínén, megszabadítja őket minden programozás, kontroll és elnyomás alól. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy a sötét erők minden negatív bánásmódját és elmeprogramozását eltávolítják az emberiségből és a felszíni lakosságban elhelyezett összes implantátumot teljesen megsemmisítik.

7. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy a fizikai Rózsa Rendje csoportok, a Fényharcosok és Fénymunkások szerte a bolygón harmóniában dolgoznak együtt a planetáris felszabadításért.

8. Lásd gondolatban magad előtt, hogy megtörténik az Esemény és visszaállítja az Egységet, a Harmóniát, a Békét és a Bőséget a Föld és lakói számára.

9. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy a Föld bolygón megvalósul az Aranykor és mindenki helyreállítja kapcsolatát a Felsőbb Énjével és spirituális vezetőivel.

A szokásos havi távgyógyító folyamat és Telihold Meditáció is lesz kedden és szerdán.

Ebben a hónapban az alábbi időpontokban lesz a két távgyógyító folyamat:

Első nap: július 16., kedd 16:00-16:30-ig

LINK: https://www.youtube.com/watch?v=9xOO7mHXN8U

Második nap: július 17., szerda 16:00-16:30-ig

A Telihold Meditáció július 17-én, szerdán 16:45-kor lesz. Azonban az Újhold Meditációt Szíriáért kihagyjuk, mivel az időpontja egybeesik a holdfogyatkozás meditáció időpontjával.

A Telihold Meditáció részletei itt olvashatók:
A Fény győzelme!

-----------------------------------------------------------------------

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja. hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az alábbi meditációk bármelyikéhez:

Sürgősségi Meditáció 15:00 órakor (téli időszámítás szerint):

Kulcs a Szabadsághoz Meditáció 16:00 órakor (téli időszámítás szerint)

Buddhikus Oszlop Meditáció 16:30-kor (téli időszámítás szerint):

Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:

Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:


Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.

Megjegyzések