Meditáció Iránért

Ahogy azt Cobra a január 7-i Helyzetjelentésében leírta, a jezsuita/Rothschild támogatott frakció Szaúd-Arábiában, Izraelben és az USA-ban Iránnal próbál háborút kieszközölni, a Máltai Lovagokkal. A római-perzsa háborúk energialenyomatát próbálják kihasználni, melyek a siíta-szunnita konfliktus alapjául szolgálnak:

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2018/01/helyzetjelentes.html

https://en.wikipedia.org/wiki/Roman%E2%80%93Persian_Wars

https://www.cfr.org/interactives/sunni-shia-divide#!/sunni-shia-divide
"Azok a vérvonalak, amelyek eredete a Római Birodalomba vezethető vissza, a szunnita oldalt támogatják (az USA-izraeli-szaúdi tengellyel), miközben azok a vérvonalak, akik az ősi Perzsiából származtathatók, a siíta oldalt támogatják (az Irán-Libanon/Hezbollah-szíriai tengellyel). Mindeközben a csúcson lévő arkhón családok Rómában pedig kihasználják a konfliktus mindkét oldalát."
 http://www.moonofalabama.org/2017/11/the-saudi-tyrants-devilish-plan-sell-out-palestine-for-war-on-iran.html#more

https://www.zerohedge.com/news/2017-12-28/us-and-israel-reach-secret-plan-counter-iran

https://sputniknews.com/analysis/201712301060429763-syria-iraq-extremists-iran/


Cobra útmutatásával egy új meditációt szervezünk Iránért, hogy megakadályozzuk a jezsuiták és a Rothschildok tervét.

Ezt a meditációt minden nap 18:00 órától fogjuk végezni.

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/248824205655555/

Instrukciók (a meditáció javasolt időtartama 15 perc):

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy Békét és Gyógyulást hozz Iránnak és az összes ókori és modern perzsa birodalom területeinek a múltbéli, jelenlegi és jövőbeli összes idővonalon és síkon.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Most két Fényoszlopban ülsz, az energia egyszerre áramlik fölfelé és lefelé. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

4. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Istennői rózsaszín Fénysugarat és az AN fehér tüzét, melyek meggyógyítanak és harmonizálnak minden embert, akik kapcsolatban vannak Iránnal, az ókori perzsa birodalommal és az összes jelenlegi országgal, melyek ezen a területen találhatók és meggyógyítja őket minden múltbéli és jelenlegi traumából, békét, harmóniát, megértést, tisztánlátást és egységet hozva mindenki számára.

5. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy a cabal középvezetői, elsősorban a jezsuiták és a Máltai Lovagok harmóniába kerülnek ebben az Istennői energiában és a Forrás tiszta Fénye áramlik keresztül testükön. Lásd, hogy megszűnt minden háborús szándékuk és cselekedetük és lásd, hogy csatlakoznak a planetáris Fényhálózathoz, leteszik pusztító és megtévesztő fegyvereiket, megtanulnak együttműködni és konstruktív módon csatlakoznak a békés emberi társadalomhoz.

Ha a meditáció időpontja számodra nem megfelelő, segíthet, ha vizualizálod a halaf kerámiát Irán és az egykori perzsa birodalom fölött forogni bármikor a nap során.Az Istennő Békét akar és Béke lesz!

Megjegyzések