Rövid bejelentés

Először is, szeretném megköszönni Zeeva Amrita-nak, hogy tájékoztatott minket a földrengésekről, melyek szerte a világon történnek, beleértve az alaszkai 7,9-es erősségűt is.

https://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/2018/01/fontos-fenymunka-foldrengesek-okozta.html

Ez arra is emlékeztet minket, hogy milyen fontos elvégezni a Természeti és mesterségesen előidézett katasztrófák enyhítéséért végzett meditációt és hogy milyen pozitív hatást érünk el ezzel, hogy ily módon segítsünk Földanyának megbirkózni azzal a sok csatával, ami bolygó szerte zajlik és hogy a Gaia belsejében lévő energia pozitív módon kerüljön elengedésre.

Ahogy egyre közeledünk a kék hold és a holdfogyatkozás időpontjához, valószínűleg mind a Fényerők, mind a sötét erők tevékenysége egyre nagyobb intenzitású.

Emiatt sok Fénymunkás - magamat beleértve - erős energetikai támadás alatt van néhány hete. Szerintem lehetséges, hogy az elkövetkező napokban ez még intenzívebb lesz.

Ezért most a megfelelő energetikai védelem fontosabb, mint valaha.

Itt található egy védelmi technika Eric Klein "A kristálylépcső: útmutató a Felemelkedéshez" c. könyvéből, amit Cobra javasolt a japán PFC által vele készített interjúban és amit bármikor elvégezhettek a nap során, amikor csak szeretnétek. Meglehetősen hasonló az Untwine által javasolt elválasztódás meditációhoz.


2. előadás: Ashtar Parancsnokság

"Létezik olyan védelmi technika, amit elmondhatsz nekünk?"

Igen. Hívd be Mihály Arkangyalt. Kérd meg, hogy vegyen körbe téged kék fényével és kardjával vágja el az összes emberi teremtménnyel való lelki kapcsolódásodat. Ezt meglehetősen felemelőnek találhatod, mivel szinte azonnal elválaszt a személyes kötelékeidtől. Azt mondanám, hogy nagy valószínűséggel ezek a kötelékek több szenvedést okoznak neked, mint bármilyen más entitás. Ennyi elegendő.


Még több védelmi technikát fogunk hamarosan közzétenni ezen a blogon.

EGYEK vagyunk! A Fény győzelme!

Megjegyzések

 1. Óriási segítséget kaptam, több, mint egy hete olyan vagyok, hogy nincs erőm......
  Áldás Nektek!

  VálaszTörlés
 2. Sajnos angolul nem tudok, azt nem tudom alkalmazni, de Mihály arkangyal biztosan segítségemre van.

  VálaszTörlés
 3. Köszönjük a védelem technikát.Ezért van akkor hogy fáradtak ,álmosak és gyengék vagyunk?De megteremtjük magunknak a fény erők által segített védelmet és így erős lesz az életenergiánk és életkedvünk.Áldás☺A fény győzelme☺
  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése