Emlékeztető a Szuper Kék Telihold és Holdfogyatkozás Meditációról

Azzal, hogy még mindig fekete riasztás vagy érvényben, valamint hogy Isis Astara eltávozott a fizikai síkról, nagyon érdekesnek ígérkezik a mai Szuper Kék Telihold és Holdfogyatkozás meditáció és fontos lépés lehet az Esemény felé.

https://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/2018/01/terjesszetek-kek-szuper-telihold-es.html


Teljesen megértem, hogy sok okunk rá, hogy csalódottak legyünk, de azzal csak a cabal kezére játszanánk, akik azt akarják, hogy féljünk és alacsonyabb rezgésszinten maradjunk és ez az emberiséget sem szolgálná.

Azonban az erőszak még több erőszakhoz vezetne és NEM hozná el számunkra a dualitás végét.

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2017/07/visszateres-fenybe.html

Ezért fontos, hogy a meditációk során az energiánkat a támogatásra fókuszáljuk és fontos, hogy mindenkit bevonjunk a meditációba. Főleg az olyan spirituális vezetőket, akikkel együtt dolgozunk lélekszinten és azokat a spirituális tanítókat, akikkel kapcsolatban állunk.


 


Az is fontos, hogy a sötét csoportok vezetőit is belevegyük a meditációba. Amint ők is együtt rezonálnak azzal az elgondolással, hogy ők is az Egy részei, ahelyett, hogy kizárnánk őket, csak akkor fogják meglátni az igazságot arról, mi is történik a valóságukban.

Való igaz, hogy a valódi megbocsájtásnak természetesen és önként kellene jönnie. Mindannyian saját utunkat járjuk, különböző helyeken. A megbocsájtás egyik aspektusa a szent semlegességben lenni. Innen tudjuk megteremteni azt a teret a szívünkben, ahonnan meg fogunk tudni bocsájtani magasabb szinteken az Esemény után a minket ért atrocitásokért. Azt is fontos megértenünk, hogy a megbocsájtásnak különféle lépcsőfokai vannak. Ha a megbocsájtás és feltétel nélküli szeretet útján vagyunk, akkor nagy mértékben hozzájárulunk ahhoz a pozitív rezonanciamező megteremtéséhez, ami az áttörésben segít.

Az alábbi mantrát lehet, hogy nehéz elfogadni néhány embernek, de nagyon hasznos lehet arra, hogy magasabb rezgésszinten tartsuk magunkat, ha elkezdjük azt elfogadni, hogy a sötét erők és mi mindannyian a Forrás része vagyunk.

A feltétel nélküli szeretet mantrája

Felismerem és megerősítem, hogy a sötét erők által okozott jelenlegi helyzet természetében nem magától értetődő, hanem annak az eshetősége, amit a nagy elkülönülés okozott.

Most a megbocsájtás folyamatában vagyok, minden érintett iránt.

Most békét teremtek a szívemben a megbocsájtással, hogy tisztán sugározhassak feltétel nélküli Szeretetet.

Az ÉN VAGYOK Forrásának segítségével átalakítom dualitás tudatosságomat Egység Tudatosságra.

Hálás vagyok azért a képességért, hogy el tudom engedni azt és felül tudok emelkedni azon, ami nem szolgálja tovább a lelkemet és az emberiséget.

Megemelem rezgésem, hogy az Isteni Szeretet és Megbocsájtás egy új tudatosságát teremtsem meg magam és mások számára.


Ezt a mantrát elmondhatjátok a Telihold és holdfogyatkozás meditáció előtt vagy után, ha szeretnétek vagy a jövőben bármikor. Lehet, hogy a jövőben együtt is el fogjuk mondani, de meglátásom szerint ez a mantra és a mögötte álló mondanivaló inkább a személyes fejlődést szolgálja. Mivel az, hogy a cabal tagjait az Egy részeként fogadjuk el, nehéz és vitás téma lehet.

Az alábbi dalt Isis Astara mindig elénekeltette Cobra konferenciájának résztvevőivel:

Egyek vagyunk

Te bennem vagy

Minden lépésemnél ott vagy

Minden lélegzetvételemet megosztom veled

Egyek vagyunk

https://recreatingbalance1.blogspot.co.uk/2018/01/isis-astara-goddess-call.html

14:29-kor elmondhatjuk a Szerződés Eltörlése nyilatkozatot.

https://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/2018/01/szerzodes-eltorlese-telihold-teljes.htmlA Kék szuper telihold és holdfogyatkozás meditáció Facebook eseménye pedig itt található:

https://www.facebook.com/events/675820009474884/

A meditációk végén javasoljuk mindenkinek, hogy olvassa fel hangosan vagy magában az alábbi Galaktikus Kódex nyilatkozatot. Ily módon támogatjuk a Fényerők Mjolnir műveletét, ami egy speciális művelet arra, hogy megvalósuljon a Galaktikus Kódex a karantén Földön.

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2018/01/mjolnir-muvelet.html


Galaktikus Kódex Nyilatkozat

Az ÉN VAGYOK jelenlétem nevében 
kijelentem elidegeníthetetlen jogomat ahhoz, 
hogy a Galaktikus Kódexben leírtak 
teljes mértékben megvalósuljanak a Föld bolygón.
Így legyen és így van

Végül, kérjük, 15:00 órakor vegyetek részt a Gyógyító Meditáción a Felemelkedett Mesterekkel és a Csillagsugarakkal

https://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/2018/01/havi-csoportos-gyogyito-meditacio.html

Az Istennő békét akar és béke lesz!

Megjegyzések