Sürgős meditáció Isis Astara-ért

Sürgés kéréssel fordult hozzánk Cobra Isis Astara-ért, aki jelenleg kritikus állapotban fekszik kórházban.


Meditálni fogunk érte ma 20:30-kor, hogy segítsünk neki felépülni ebből a kritikus állapotból, majd a következő két napban 4 óránként. A meditáció időpontja lehet, hogy változni fog, attól függően, hogy hogy fog alakulni az állapota a következő napokban.

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:
https://www.facebook.com/events/540244289672830/

Instrukciók:

Helyezd magad kényelembe, majd vizualizáld, hogy Isis Astara-t egy rózsaszín tojás veszi körül, ami tele van Szeretetenergiával.

A meditáció javasolt időtartama 5-10 perc.

Az alábbi invokációt is használhatjátok, ha szeretnétek.

'Én vagyok a Lélek és hívom a Forrást, az univerzális Én Vagyok jelenlétemet, a Galaktikus Központot, a Galaktikus Konföderációt, minden felemelkedett Fénylényt, Arkangyalokat és minden más Fénylényt, akikre szükség van és nevünkben kijelentjük és megparancsoljuk, hogy minden gonosz és rendellenes energia teljes mértékben kerüljön eltávolításra, eltörlésre, száműzésre, átalakításra és meggyógyításra Isis Astara teljes lényéből és hogy a Forrás valódi Fénye horgonyozódjon le teljes mértékben és áradjon keresztül teljes lényén minden tér-idő dimenzióban és síkon, a Forrás irányításával. Ez a mi Akaratunk és a Forrás akarata és ezért ez törvény, és ez így van, és ez így van, és ez így van.'

Vagy vizualizáljatok egy szivárvány Fényörvényt körülötte.

Megjegyzések