Aktuális hírek a meditációkról

Itt olvashatók az aktuális hírek néhány meditációról:

Meditáció a kiszivárogtatókért (jelenleg Corey Goode-ért, a lányáért és Emery Smith-ért)

Köszönet mindenkinek, aki meditált Corey Goode-ért. Már elhagyhatta a kórházat.
https://www.facebook.com/BlueAvians/posts/1853607208270400

Facebook-os bejegyzésében is megerősítette, hogy influenza miatt volt kórházban.

David Wilcock legutóbbi jelentéséből az is kiderül, hogy Corey lánya és Emery Smith is influenzásak.
https://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1225-abr-legacy?showall=1&limitstart=

Ezért tovább folytatjuk Corey-ért, a lányáért és Emery Smith-ért a meditációt a következő néhány napban 18:00 órától.

Itt található egy általános meditáció a kiszivárogtatókért:

1. Lazítsd el a tested, az érzéseidet és elmédet úgy, hogy a lélegzetedre figyelsz vagy bármely más módon, ami számodra működik.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy Isteni védelmet és gyógyulást hozzon minden kiszivárogtatónak, akik a Fényért dolgoznak, lehetővé téve számukra, hogy békében vigyék véghez küldetésüket, mindenféle negatív beavatkozás nélkül.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a Lélekcsillag csakrádon és a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Most gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely Gaia középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Most két Fényoszlopban vagy. A Fény egyszerre áramlik fölfelé és lefelé. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

4. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy ragyogó fehér Fényörvényt, amely a kiszivárogtatók ÉN VAGYOK jelenlétből ereszkedik le a Lélekcsillag csakrájukba. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt ezt a fehér Fényt úgy, hogy keresztüláramlik az egész testükön és aurájukon. Lásd, hogy ez az Isteni Fény a kiszivárogtatók összes testét meggyógyítja (fizikai, plazma, éteri, érzelmi, mentális és kauzális testüket) minden időn, dimenzión téren és valóságon keresztül. Lásd, hogy ez a Fény egyre fényesebb és fényesebb, miközben azt vizualizálod, hogy a kiszivárogtatók tökéletes egészségnek örvendnek.

5. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy a kiszivárogtatókat hatalmas és jótékony Fénylények csapata veszi körbe, akik mellettük állnak és védelmezik őket, miközben örömmel és könnyedén teljesítik küldetésüket. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy egy hatalmas, arany Fényből álló védőpajzs veszi körül a kiszivárogtatók auráját. Lásd, hogy ez a védőpajzs egyre erősebbé válik ahogy a fehér Fény beáramlik az aurájukba. Jelentsd ki azt a szándékot, hogy ez a védőpajzs állandóan ott marad, hogy mostantól megvédje őket minden negatív beavatkozástól.

6. Lásd magad előtt a kiszivárogtatókat tökéletesen boldognak.

Heti Szívmeditáció

Tavaly december 14-én a WLMM oldal az Achievers Dynamic Systems International (ADSI)-val együttműködve megosztotta a nagyon sikeres Szívmeditációjukat, melynek célja megtisztítani a bolygót minden negatív befolyástól, minden síkon (fizikai, plazma, éteri, asztrális, mentális és kauzális síkon).

https://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/2017/12/globalis-szivmeditacio-nap-december-14.html

Megegyeztünk, hogy ezt a meditációt hetente fogjuk végezni, minden szombaton 13:00 és 13:30 között.A meditáció instrukciói az alábbi linken találhatók:

https://welovemassmeditation-hu.blogspot.hu/2017/12/globalis-szivmeditacio-nap-december-14.html

A meditációra létrehozott új Facebook esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/281369319055602/

Fontos, hogy ez a meditáció hosszabb, mint a szokásos meditációink, melyek elég hosszúak ahhoz, hogy energetikai változást indítsanak be és elég rövidek mind az újak, mind a régóta meditálók számára és összehangoltak, hogy lehetővé tegye az emberek számára szerte a világon, hogy egyidőben meditáljanak.

Örömmel nyújtjuk át számotokra és hálásak vagyunk az Achievers Dynamic Systems International (ADSI)-nak, hogy megosztották velünk.

Mint mindig, a választás rajtatok áll, hogy mi az, amit el tudtok végezni és mi rezonál együtt a Felsőbb Énetekkel.

Meditáció Iránért

Cobra legutóbbi helyzetjelentéséből megtudhatjuk, hogy a jezsuiták és a Máltai Lovagok a római-perzsa háborúk energialenyomatát próbálják kihasználni, hogy egy új háborút robbantsanak ki Iránban.

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2018/01/helyzetjelentes.html

https://en.wikipedia.org/wiki/Roman%E2%80%93Persian_Wars

Elkészült erre a helyzetre egy meditáció, amit közzéteszünk, amint lehet.

Addig úgy segíthettek, ha vizualizáljátok ezt az ősi halaf cserépedényt a jelenlegi Irán és az egykori perzsa birodalom területe fölött forogni, bármikor a nap során, amikor szeretnétek.


Szivárványörvény a holdpálya alatti tér megtisztítására

Itt látható egy nagyon jó animáció a bolygó körül lévő szivárványörvényről, ami megtisztít minden anomáliát a plazma szinten.


Ezt az örvényt a fejlett ATVOR technológia hajtja, amit a Fényerők használnak arra, hogy megoldják az elsődleges plazma anomália problémáját.

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2016/06/helyzetjelentes.html

Az ATVOR technológia alapja az AN átalakítás:

"Az AN átalakítás a Fény továbbításának közvetlen rendszere, ami kikerüli a véletlenszerűség szűrőit, ezért teljes spektrumban sugározza a Fényt lefelé az egyes síkokra. Ez lehetővé teszi, hogy az Isteni Szándékot a Fény által továbbítsa a legsűrűbb síkok felé is, úgy hogy közben átformál és gyógyít, és újra összekapcsol minden valóságot az Eggyel."

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2016/08/an-atalakitas.html

2018. január eleje óta a Fényerők a Föld felszínéhez egyre közelebb tevékenykednek, mivel a fő plazma anomália jelenleg csak 3 földsugárnyi távolságban terjed ki a planetáris középponttól (ami kb 19.000 km a Föld középpontjától).

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2018/01/helyzetjelentes.html

Ezt az animációt eszközként is felhasználhatjátok a meditációtokhoz - vizualizáljátok, hogy ez a tisztító folyamat eltávolítja a bolygó körül még meglévő plazma anomáliát és így nagyban segíti a Fényerőket.

A Fény győzelme!

Megjegyzések