Szerződés eltörlése a telihold - teljes holdfogyatkozás időpontjában

A fogyatkozások tökéletes időpontnak számítanak arra, hogy elővegyük döntésinket, megerősítsük és új szintre emeljük őket. Cobra néhányszor már említette, hogy a fogyatkozások a döntéseinkről szólnak. Ezért el fogjuk mondani a Szerződés Eltörlése nyilatkozatot pontban a teljes holdfogyatkozás időpontjában 2018. január 31-én, szerdán, 14:29-kor.

Erős támogatást fogunk kapni a Fényerőktől pontban akkor.

Hangosan fogjuk kijelenteni az alábbi nyilatkozatot:

"Az ÉN VAGYOK nevében, aki ÉN VAGYOK, az isteni lélek jelenlétében, aki ÉN VAGYOK, a Fény minden felemelkedett lényének nevében, a Galaktikus Szövetség nevében, a Galaktikus Központ nevében, rendelkezem és parancsolom, hogy megszüntetem és semmissé teszem teljes múltam, jelenem és jövőm szerződéseit és megállapodásait, amelyek lényem részei és a sötétség erői között köttettek. Mindezen szerződések és megállapodások és azok minden következménye teljes mértékben eltöröltetnek a valóságomból. Szabad vagyok, egész lényem karmája töröltetik.

Szabad, szuverén Fénylény vagyok, mostantól az örökkévalóságig.

Így legyen és így van. A Fény nevében               

* Itt írd alá*”

Tegyük meg, mert ez egy lépéssel tovább fog vinni minket a felszabadulási és felemelkedési folyamatunkban a bolygó felszínén!


Itt olvasható Untwine cikke, amely elmagyarázza, mennyire fontos hatálytalanítani a sötét erőkkel kötött szerződéseket:

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2016/06/a-szerzodeses-rendszer-vege.html

És itt olvasható Therese Zumi Sumner jegyzete a szerződések érvénytelenítéséről:

"Cobra és az Ellenállási Mozgalom évekkel ezelőtt arra emlékeztettek minket, hogy mennyire fontos semmissé tenni bármi olyan szerződést, melyet Fénymunkásokként a sötét erőkkel köthettünk. Lehet, hogy megkötöttük ezeket a szerződéseket és még csak nem is tudunk róluk. Lehet, hogy olyan szerződések voltak, amit úgy éreztünk, ránk kényszerítenek, hogy elfogadjuk, hogy így éljünk túl valamilyen korábbi reinkarnációban vagy lehetséges, hogy két élet között egyeztünk bele, ahol az arkhónok és talpnyalóik is irányítottak és manipuláltak minket, miközben azt színlelték, hogy ők Fénylények. Szóval bármikor és bárhol is köttettek ezek a szerződések, már nem akarjuk őket! Most minden idővonalon - jelenben, múltban, jövőben - és minden dimenzióban hatálytalaníthatjuk ezeket. Szóval ha ezt olvasod és még nem jelentetted ki hangosan (vagy leírva még erősebbnek érezheted), hogy meg akarod szüntetni ezeket a negatív szerződéseket, hogy az a szabad, szuverén lény lehess, aki vagy, akkor erősen javaslom, hogy tedd meg most. Kérlek add tovább ezt az információt bárkinek, akiről tudod, hogy szüksége lehet rá."

A Szerződés Eltörlése nyilatkozat után kijelentjük akaratunkat arra, hogy a Galaktikus Kódexben leírtak megvalósuljanak, úgy hogy hangosan elmondjuk az alábbi nyilatkozatot:

"Az ÉN VAGYOK jelenlétem nevében kijelentem elidegeníthetetlen jogomat ahhoz, hogy a Galaktikus Kódexben leírtak teljes mértékben megvalósuljanak a Föld bolygón. Így legyen és így van."


Ily módon támogatjuk a Fényerők Mjolnir műveletét, ami egy speciális művelet arra, hogy megvalósuljon a Galaktikus Kódex a karantén Földön.

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2018/01/mjolnir-muvelet.html

A Galaktikus Kódexről itt olvashatsz:

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2016/08/galaktikus-kodex.html

A Fény győzelme!

Megjegyzések

 1. Galaktikus kódex teljes szövege hol van?
  Köszi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A posztban szerepel a link: http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2016/08/galaktikus-kodex.html

   Törlés
 2. Margit, aláírtam a szerződést

  VálaszTörlés
 3. Utána mit tegyünk a szerződéssel?☺

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Érdemes leírni egy papírra, aláírni, magunknál tartani pl. pénztárcában és gyakran felolvasni hangosan.

   Törlés

Megjegyzés küldése