SÜRGŐS! Meditáció Corey Goode-értÚjra itt az idő, hogy Fénymunkások és Fényharcosok közösségeként egyesüljünk és támogassuk kiszivárogtató társunkat, Corey Goode-t.

Megerősítették, hogy Corey Goode a sürgősségi osztályon van. Emiatt David Wilcock-nak kellett őt helyettesíteni Jimmy Church Fade to Black rádióműsorának interjújában.

Kérjük, csatlakozzatok minden nap ehhez a meditációhoz ma 18:00 órától, hogy segítsünk neki teljesen felépülni fizikailag, mentálisan és érzelmileg és lehetősé tegyük, hogy békében vigye véghez küldetését.

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/1365945173517539/

Instrukciók a meditációhoz:

1. Lazítsd el a tested, az érzéseidet és elmédet úgy, hogy a lélegzetedre figyelsz vagy bármely más módon, ami számodra működik.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy Isteni védelmet és gyógyulást hozzon Corey Goode-nak, lehetővé téve számára, hogy békében vigye véghez küldetését, mindenféle negatív beavatkozás nélkül.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a Lélekcsillag csakrádon és a testeden keresztül a Föld középpontjáig.

4. Most gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely Gaia középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé.

5. Most két Fényoszlopban állsz. A Fény egyszerre áramlik fölfelé és lefelé. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

6. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy ragyogó fehér Fényörvényt, amely Corey ÉN VAGYOK jelenlétből ereszkedik le a Lélekcsillag csakrájába. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt ezt a fehér Fényt úgy, hogy keresztüláramlik az egész testén és auráján.

7. Lásd, hogy ez az Isteni Fény Corey összes testét meggyógyítja (fizikai, plazma, éteri, érzelmi, mentális és kauzális testét) minden időn, dimenzión téren és valóságon keresztül. Lásd, hogy ez a Fény egyre fényesebb és fényesebb, miközben azt vizualizálod, hogy Corey tökéletes egészségnek örvend.

8. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy Corey-t hatalmas és jótékony Fénylények csapata veszi körbe, akik mellette állnak és védelmezik őt, miközben örömmel és könnyedén teljesíti küldetését.

9. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy egy hatalmas, arany Fényből álló védőpajzs veszi körül Corey auráját. Lásd, hogy ez a védőpajzs egyre erősebbé válik ahogy a fehér Fény beáramlik az aurájába. Jelentsd ki azt a szándékot, hogy ez a védőpajzs állandóan ott marad, hogy mostantól megvédje őt minden negatív beavatkozástól.

10. Lásd magad előtt Corey-t tökéletesen boldognak.

A Fény győzelme!

Megjegyzések

Megjegyzés küldése