TERJESSZÉTEK! Kék szuper telihold és teljes holdfogyatkozás meditáció január 31-én 14:11-kor

2018. január 31-én egy nagyon ritka és erőteljes hármas égi jelenségnek lehetünk szemtanúi: Szuper telihold, Kék Hold és teljes holdfogyatkozás.

http://earthsky.org/?p=270280

Ez a jelenség 150 év óta először fog előfordulni. Kihasználhatjuk ezeket a mérhetetlenül hatalmas kozmikus energiákat, hogy segítsen minket személyes utunkon, valamint hogy támogassuk a planetáris felszabadítást.

E rendkívüli esemény kozmikus frekvenciái szinkronban fognak mozogni, hogy aktiválják bennünk a képességeinket, amivel pozitív változásokat tudunk beindítani. Segíthetnek megtisztítani árnyoldalainkat, melyek nem rezonálnak már együtt legmagasabb célunkkal. A Szuper telihold, a Kék Hold és a teljes holdfogyatkozás eme erőteljes hármas kombinációja lehetővé fogja tenni számunkra, hogy egy világos, felismerésekkel teli kapcsolatot teremtsünk mélyen magunkban, hogy így azonosítsuk be mindazt, amit el kell engednünk spirituális utunk fejlődése érdekében. Ezek az energiák úgy fognak megnyilvánulni bennünk, hogy megtisztítják és emelik a rezgésünket, melynek eredményeként tisztább és erősebb kapcsolatba kerülünk Felsőbb Énünkkel és a Forrással.
Ez egy átjáró ahhoz, hogy a Kozmikus Fény tiszta eszközeivé váljunk.

Így aztán lehetőség lesz arra, hogy lehorgonyozódjanak a planetáris Fényrácsba azok a magasabb frekvenciák, melyet kiárasztunk, hogy tovább támogassák a Fényerőket a holdpálya alatti tér megtisztításában, mellyel megvalósulhatnak a Galaktikus Kódexben leírtak.

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2016/08/galaktikus-kodex.htmlAhogy növeljük energiamezőnk és tudatosságunk rezgésének tisztaságát, a mennyei energiák egyedülálló hullámai továbbra is áramlanak a Galaxisunkba és különleges módokon fokozzák képességeinket. Megnövekedett éleslátást, intuíciót, kreativitást, telepatikus képességeket, életszerű álmokat, ébredő víziókat és több együttérzést figyelhetünk majd meg mindennapi életünkben, ha a szívünkből működünk.
Sokkal könnyebb lesz elengedni az olyan negatív érzelmeket, mint a harag, gyűlölet és fájdalom. A tisztaságnak e megnövekedett szintje segíteni fog a planetáris rács aktiválásában egy tisztább és egységesebb emberi tudatosságmezővel és egy olyan Fénymandalát fog létrehozni, melyet közösen képviselünk.
A Fényerők fel tudják használni ezt a magasabb tudatosságú energiamezőt, hogy segítsen a plazmasík és a fizikai sík megtisztításában. Különösen hatékony ezen síkok megtisztítása a tömegmeditációink alkalmával.

Az elkövetkezendő hetek kitűnő eszközként szolgálhatnak a mély elmélkedésre és meditálásra, hogy kikövezzék a Felemelkedésünk felé vezető utat. Légy őszinte önmagadhoz azzal kapcsolatban, hogy min szükséges még dolgozni vagy mit kell elengedni.
Az igazság olyan rezgést hordoz, amely őszintén aktiválni tud egy kristálytiszta, világos rezgést benned.
Ezt ismerjük valódi énként. (A tagadás blokkolja ezt.) Mindzt úgy tesszük meg, hogy kettétörjük a 3D-s én által tapasztalt illúziókat és a felsőbb szívünkből vagy Felsőbb Énünkből működünk mindennapi életünkben. Ez nem a félelem és kétely időszaka, hanem az önmegbocsátás önelfogadás és önszeretet ideje - mivel mindannyiunkat nagyban befolyásol a cabal.

Felhasználhatjuk ezt az időt arra, hogy meggyógyítsuk bensőnket. Légy kedves magadhoz, másokhoz és a Földhöz.
Keress támogatást, keresd meg az igazságot, keress hamisítatlan szeretetet önmagadtól és másoktól. Feltétlenül szakíts sok időt pihenésre tartsd aktívan védelmi pajzsod, földeld le magad rendszeresen Földanya szívébe és tápláld a lelked olyan dolgokkal, melyek békét és megnyugvást hoznak számodra és mindenek felett, élvezd a hamarosan elérkező kék szuper teliholdat!

Ebből a különleges alkalomból január 31-én, 14:11-kor fogunk meditálni, a teljes holdfogyatkozás alatt.

A meditáció vezetett változata itt található:

https://www.youtube.com/watch?v=AL9IVHpYGd8&index=7&list=PLVOwQLKLBlsNgjDo-XL5wqv1nCHMACDYF

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/675820009474884/

Instrukciók (a meditáció javasolt időtartama 15 perc):

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy ezt a meditációt egy erőteljes Fényportálként használod a telihold során, amely lehorgonyozza a tiszta Istennői energiát a bolygóra.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé, vissza a Galaktikus Központi Naphoz. Most két Fényoszlopban ülsz, az energia egyszerre áramlik fölfelé és lefelé.

4. Most gondolatban jelenítsd meg magad előtt ezt az energiát egy puha rózsaszín Fénysugárként, amely spirálalakban keresztüláramlik a testeden, majd a kezeiden és kiterjed az egész bolygón, körülölelve minden élőlényt és minden életet Gaian és magát a bolygót. Lásd, hogy ez a puha rózsaszín fény meggyógyít minden élőlényt, állatokat és növényeket, meggyógyítja minden férfi, nő és gyermek elméjét és szívét.

5. Lásd, hogy a bolygón minden élőlény megtapasztalja a tiszta Istennői energiát. Lásd, hogy kiszabadultak a sötét erők markából, lásd, hogy mindannyian meggyógyultak és minden tehertől megszabadultak. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy minden ember békében, harmóniában, szeretetben és megértésben él egymással. Lásd, ahogy ünnepelnek és boldogan vesznek részt az Új Társadalom megteremtésében a bolygón bőségben, jólétben és egységben. Majd lásd, hogy mindenki igényét kielégítik és mindenki olyan életet él, amilyenre vágyik.

6. Lásd, hogy az Élet Virága planetáris Fényrács megtelik a feltétel nélküli szeretet szerető rózsaszín Istennői Fényével. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy az Isteni női és férfi energiaörvények szerte a bolygón aktiválódnak és létrejön és teljes mértékben aktiválódik a planetáris Fényrács. És ez így van!

Javasoljuk, hogy a meditáció végén olvasd el hangosan vagy magadban az alábbi Galaktikus Kódex nyilatkozatot, hogy ily módon is támogasd a Fényerők Mjolnir műveletét, ami egy speciális művelet a Galaktikus Kódex megvalósulására a karantén Földön.

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2018/01/mjolnir-muvelet.html


Galaktikus Kódex Nyilatkozat

Az ÉN VAGYOK jelenlétem nevében 
kijelentem elidegeníthetetlen jogomat ahhoz, 
hogy a Galaktikus Kódexben leírtak 
teljes mértékben megvalósuljanak a Föld bolygón.
Így legyen és így van

A Fényháromszög Csoport technikát is alkalmazhatod lélektestvéreiddel a fizikai síkon, amikor ezt a meditációt végzitek.

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2018/01/fenyharomszog-csoportok.html

Létezik egy másik telihold meditáció is, a testvérem, Sword kezdeményezésére, amit a fogyatkozás maximumakor fognak tartani, 14:29-kor, közvetlenül a meditációnk után.

https://spearoflight.blogspot.co.uk/2018/01/3101-eclipse-meditation.html

Ez a meditáció konkrétabban fókuszál arra, hogy segítse a Fényerőket a holdpálya alatti tér megtisztításában. Ha szeretnétek, ehhez a meditációhoz is csatlakozhattok.

Itt láthatjátok Gaia Magdalen gyönyörű plakátját, amit megoszthattok a közösségi médiában, hogy tájékoztassátok az embereket erről a meditációról.A Fény győzelme!

Megjegyzések