Békemeditáció Szíriáért pontosan újholdkor

2022-től kezdve a Békemeditációt Szíriáért pontosan újholdkor fogjuk végezni.

Érdemes tudni arról, hogy a Szíriában zajló konfliktus valós, okkult oka a szíriai Istennő örvényért folyó harc. Ez az Istennő örvény a planetáris energiarács egyik kulcsfontosságú energiapontja. Aki ezeket az energiapontokat az ellenőrzése alatt tartja, az ellenőrzi a Ley-vonalak rendszerének nagy részét a bolygó felszínén és közvetlen hozzáférése van az emberiség globális tudatosságához.

https://ellenallas1111.blogspot.com/2016/09/dou-mu-es-sziriai-pentagram.htmlEzzel a meditációval több istennő energiát tudunk lehorgonyozni Szíriába, hogy segítsünk stabilizálni a helyzetet az országban.

A Szíriai békemeditációk vagyis az újhold meditációk pontos időpontja 2022-ben:

 

       


A meditáció vezetett változata: 

 


Instrukciók:

1. Használd a saját technikádat, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt arra, hogy segítségével felgyorsítsd a béke megteremtésének folyamatát a Föld és minden lakója számára.

3. Képzelj el egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjába. Képzelj el egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfele és lefele. Tartsd aktívan ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

4. Most képzeld el, amint az Ibolyaláng megtisztítja a szíriai örvényt és az örvény energiamezőjét a plazma-, éteri- és asztrál síkon. Majd képzeld el, hogy ez az Ibolyaláng szétterjed az egész Közel-Keleten és megtisztítja azt. Majd terjeszd ki még jobban, amíg körülöleli az egész bolygót, megtisztítva az energiamezejét a plazma-, az éteri- és asztrál síkon.

5. Most képzeld el a puha rózsaszín gyógyító Istennői energiát, amint meggyógyít minden Szíriában élő embert és békét hoz az országba. Képzeld el, hogy ez a puha rózsaszín fény megvédi Szíriát. Képzeld el, hogy ez az Istennő energia meggyógyítja világszerte a szíriai konfliktusban résztvevő összes ember elméjét és szívét. Képzeld el, ahogy ez az Istennő energia szétterjed az egész Közel-Keleten és meggyógyítja az ott élő embereket. Most terjeszd ki még jobban ezt az energiát, míg körülöleli az egész bolygót, meggyógyítva rajta minden élőlényt.

Az Istennő békét akar és béke lesz!

 

----------------

 

 

Megjegyzések