Sürgős békemeditáció Ukrajnáért ~ 4 óránként

Múlt héten ismét kiújultak a feszültségek Ukrajna körül.

Fennáll a lehetősége
annak, hogy Ukrajnát felveszik a NATO-ba, ami valószínűleg rakéták és más "destabilizáló fegyverek" telepítését eredményezi az országban.

Oroszország konkrét, jogilag kötelező
érvényű biztonsági garanciát akar arra, hogy Ukrajnát nem veszik fel a NATO-ba, és hogy nem helyeznek el USA/NATO rakétákat Ukrajna területén. Ezt az USA/NATO elutasította.

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/russia-trouble-coming-fast

https://www.rt.com/russia/542859-nato-ukraine-georgia-plans/

Ez az Oroszország és Ukrajna közötti kapcsolat azonnali megromlásához vezetett, és növeli a további konfliktusok esélyét.

Jelentések szerint Oroszország csapatokat gyűjt az ukrán határon.

December 9-én, csütörtökön egy ukrán haditengerészeti hajó közel hajózott az orosz vizekhez. Az ukrajnai Mariupol kikötőjéből indult el, és engedély nélkül tartott a Kercsi-szoros felé, amely az Azovi-tengert köti össze a Fekete-tengerrel.

Pénteken az orosz haditengerészeti erők lezárták az Azovi-tenger vízterületének mintegy 70%-át. Ezzel korlátozták az ukrán haditengerészet bázisainak megközelítését a térségben


Ezért azt javasoljuk mindenkinek, aki vezettetést érez, hogy minél gyakrabban, vagy 4 óránként végezze el a Békemeditációt Ukrajnáért a következő időpontokban:

    téli időszámítás szerint                                    nyári időszámítás szerint

                  1:45                                                                    2:45
                  5:45                                                                    6:45
                  9:45                                                                   10:45
                1
3:45                                                                   14:45
                1
7:45                                                                   18:45
                2
1:45                                                                   22:45


A meditáció utasításai: (a meditáció javasolt időtartama 15 perc)

1. Használd a saját technikád,
ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékodat, hogy békét és gyógyulást hozol az ukr
án helyzetbe.

3. Hívd be az Ibolyalángot annak elsődleges Forrásából, hogy hozza létre a védelem körét körülötted a meditáció alatt és után. Kérd meg, hogy alakítson át mindent, ami nem szolgálja a Fényt.

4. Képzelj el egy rózsaszín Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a testeden keresztül a Föld középpontjába.

5. Képzeld el, ahogy ez a Fény keresztüláramlik a szíveden, majd a kezeiden, közvetlenül mindenkihez, akik érintettek az ukrán konfliktusokban, harmóniába hoz mindenkit és békét teremt. Hagyd, hogy a rózsaszín Fény továbbáramoljon és meggyógyítson minden más konfliktust szerte a világon.

6. Kérd meg ezt az Istennői jelenlétet (az isteni nőt), hogy irányítsa a béke és harmónia energiáit az összes megoldatlan helyzetre, ami a ukrán konfliktussal kapcsolatos és mindenkire, akik ebben érintettek. Hagyd, hogy ezek az energiák továbbáramoljanak és meggyógyítsanak minden más konfliktust szerte a világon. Engedd néhány percig, hogy ezek az energiák keresztüláramoljanak a szíveden, majd a kezeiden át ezekbe a helyzetekbe.

Az Istennő békét akar és béke lesz!

Megjegyzések