Rózsa Rendje interjú Cobrával ~ Isteni Beavatkozás Aktiválás

A Rózsa Rendje interjút készített Cobrával, az ebben a hónapban megrendezésre kerülő Isteni Beavatkozás Aktiválás fontosságáról.

Ebben az interjúban Cobra és Debra, a Rózsa Rendje Planetáris Hálózatának egyik vezetője arról beszélgetnek, hogy az Isteni Beavatkozás Aktiválás egy kétlépcsős folyamat, amely magában foglal egy globális tömegmeditációt a december 21-i napfordulón, és a Bolygófelszabadítás petíció aláírását.

Ez a kétlépcsős aktiválás a lehető legnagyobb hatással lesz a bolygó helyzetére!

További információkért ezzel a fontos aktiválással kapcsolatban kérjük, látogassatok el a következő oldalra:

https://ellenallas1111.blogspot.com/

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2021/11/isteni-beavatkozas-aktivalasa-2021.html

Fontos, hogy a lehető legtöbben részt vegyenek december 21-én a meditációban, ezért kérjük, hogy terjesszétek a hírét!

Az interjú érinti a Galaktikus Beavatkozás, az Első Kapcsolatfelvétel, a jelenleg zajló események, az Esemény és a Felemelkedés, a gyógyítás és védelem, valamint az Istennő és a Rózsa Rendje témáit is.

Az interjút meg is hallgathatod a Rózsa Rendje YouTube csatornáján itt:
Alább találhatjátok a Rózsa Rendje Cobrával készített interjújának szöveges átiratát:

Debra: Helló, Debra vagyok, a Rózsa Rendje Planetáris Hálózatának egyik vezetője. Ma ismét Cobrával, az Ellenállási Mozgalom fő hírvivőjével van szerencsém beszélgetni, aki fontos planetáris és galaktikus információkat tesz közzé a 2012portal.blogspot.com blogján (magyarul: ellenallas1111.blogspot.com.) Üdvözöllek Cobra, és nagyon köszönöm, hogy vállaltad ezt az interjút.

Cobra: Örömömre szolgál, hogy egy év elteltével ismét készíthetünk egy ilyen interjút.

Debra: Igen, már eltelt egy év, és micsoda év volt, erről fogunk majd beszélni. De előbb egy nagyon fontos eseményről szeretnénk veled beszélgetni, ami a december 21-ei napfordulóra esik, és ez nem más, mint az Isteni Beavatkozás Aktiválásunk. Ezt az aktiválást egy kétlépcsős folyamatként fogjuk végrehajtani, december 21-én 17:00-kor (CET) globális tömegmeditációt tartunk, a másik lépés pedig a Bolygófelszabadítási petíció aláírása. Erre mindjárt rá is térnünk. Ez a kétlépcsős beindítás a lehető legnagyobb hatást fogja gyakorolni a bolygó helyzetére. Ennek a tömegmeditációnak az a szándéka, hogy együttesen hozzuk létre azt a kiváltó jelet, amely elindítja az Első Kapcsolatfelvételt a jóindulatú Galaktikus lényekkel, valamint az Isteni Beavatkozás folyamatát. Kezdjük az Isteni Beavatkozás megvitatásával.


1. rész

Isteni Beavatkozás Aktiválás


Debra: E meditáció során arra kérjük a Forrást, hogy közvetlenül avatkozzon be a bolygón kialakult helyzetbe és indítsa be az emberiség intenzív gyógyító transzformációját, valamint hogy a Fény alakítson át minden még fennmaradt sötétséget a Földön. Hogy nézne ki tehát az Isteni Beavatkozás, Cobra? Úgy értem, lényegében arra kérjük a Forrást, hogy váltsa ki az Eseményt, vagy legalább az Esemény kezdetét?

Cobra: Bizonyos értelemben igen, arra kérjük a Forrást, hogy közvetlenül avatkozzon be a bolygón kialakult helyzetbe úgy, ahogy az ebben a pillanatban a legelőnyösebb. És természetesen a végső következmény az Esemény lesz, de mi azt kérjük, hogy a beavatkozás most történjen meg, amennyire csak lehetséges, a jelenlegi helyzet szempontjából a lehető legjobb módon.

Debra: Oké. És ha elérjük a kritikus tömeget, milyen beavatkozásra kerül sor? Úgy értem, mikor fog ez megtörténni? Lehetséges, hogy ez a beavatkozás átalakítaná az összes megmaradt sötétséget a Földön?

Cobra: Ez jelenleg nem valószínű. Még nem tartunk ott, de mindenképpen erősíteni fogja a folyamatot. Fel fogja gyorsítani a folyamatot, és egy nagy lépés lesz a végső befejezés felé.

Debra: Oké, rendben. És mi olyan különleges ebben a december 21-ei meditációban és a 2021. decemberi napfordulóban?

Cobra: A napforduló minden évben egy igen erőteljes pillanat, és ebben az évben bizonyos dolgok összefutnak. Ezeket egyelőre nem fogom nyilvánosságra hozni. Közvetlenül az aktiválás előtt fogom csak közzétenni őket, de történnek bizonyos potenciálisan fontos dolgok, amelyeket erre az időpontra terveznek, és amelyek ezen a napon futnak össze. Mi pedig ezt a napot beindítóként használjuk, hogy ezeket a dolgokat lehetővé tegyük.

Debra: Alig várjuk, hogy megtudjuk, mi lesz az. Most pedig beszéljünk az Első Kapcsolatfelvételről a jóindulatú Galaktikus lényekkel. Azt állítottad, hogy a Galaxisunk jóindulatú polgárai szeretnék, ha az emberiség csatlakozna a Galaktikus családhoz, de szükségük van egy világos, erős, koherens jelre a felszíni lakosság részéről, hogy vágynak a kapcsolatfelvételre. De miért van szükség erre a jelre? Úgy értem, nem tudják már most is, hogy mennyire szükségünk van a segítségükre, és hogy szeretnénk a Galaktikus család tagja lenni?

Cobra: Oké, ennek a bolygónak, azt mondanám, körülbelül 8 milliárd lakosa van a felszínen. És ezeknek a felszíni lakosoknak egy nagyon kis százaléka mutatott vagy nyilvánított ki bármiféle érdeklődést a Galaktikus közösséggel való párbeszédre irányuló kapcsolat iránt. És ez a jel egyszerűen túl gyenge volt a bolygó felszínéről érkező más jelekhez képest. Ezért van szükségük nagyobb koherenciára, több tisztánlátásra ezzel kapcsolatban. És ha a jelünk eléri a kritikus tömeget, akkor elég erős lesz ahhoz, hogy komolyan is vegyék, mert figyelembe kell venniük az egész emberiséget a felszínen. Ha csak néhány ember van, aki lanyhán vágyik valamiféle Kapcsolatfelvételre, az nem elég. Egyértelmű szándéknak kell lennie az első lépésnek a galaktikus párbeszéd felé, és ezt érjük el ezzel a meditációval és a petícióval.

Debra: Ó, ez érdekes. Teljesen érthető, mivel a kollektív, mint tudjuk, elég mélyen alszik, és biztos vagyok benne, hogy nagyon vegyes üzenetet küldünk nekik arról, hogy mit akarunk a Földön. Hogy lehet az, hogy mi még nem vagyunk a Galaktikus család tagjai? Még nem fogadtak be minket a Galaktikus családba a Földön tapasztalható anomáliák és sötétség miatt? Vagy azért, mert soha nem küldtünk még egy koherens jelet, ahogy azt te is mondtad?

Cobra: Ez a jel csak az első lépés. Ahhoz, hogy valóban a Galaktikus család része legyünk, meg kell tanulnunk családtagként viselkedni, amit az emberiség nyilvánvalóan még nem tett meg. Tehát ez csak az első lépés lesz. És az is egy folyamat lesz, hogy egyáltalán elfogadottnak tekintsenek bennünket. Ez egy meghatározott eljárás, egy bizonyos protokoll lesz. Ez pedig ennek a protokollnak az első lépése. Azt mondanám, hogy ez a Galaktikus diplomácia első momentuma a bolygó felszíne és a Galaktikus társadalom között.

Debra: Tehát teljesen meg kell szabadulnunk a sötétségtől, mielőtt csatlakozhatunk a Galaktikus családhoz?

Cobra: Ahhoz, hogy hivatalosan is befogadjanak, igen. És ezt az Esemény folyamatán keresztül fogjuk elérni.

Debra: Rendben. Milyen lenne ennek a Galaktikus családnak a tagja lenni? Úgy értem, hogy nézne ki? Több bizonyítékot látnánk az égbolton az ET űrhajókról? Megjelennek a Földön? Megnyílnak a telepatikus csatornák közöttünk és közöttük? Hogy lehet ezt elképzelni?

Cobra: Az emberiségnek először az Első Kapcsolatfelvételen kell átesnie ahhoz, hogy a Galaktikus társadalom egyenrangú tagjaként fogadják el. Tehát az Első Kapcsolatfelvétel, az Isteni Beavatkozás, az Esemény, mindezek a dolgok még azelőtt fognak megtörténni. Ezzel az aktiválással valójában túlmutatunk az Eseményen; egészen addig a pontig nyúlunk, hogy valóban a Galaktikus család részévé válhassunk, ami még annál is többet jelent. És nyilvánvalóan ez egy nagyon kellemes élmény lesz, mert végre ez a bolygó akkor nem lesz már többé a sötétség bolygója. És nyilvánvalóan ez sokkal jobb, mint a bolygó felszínén jelenleg uralkodó állapot.

Debra: Igen, és erről mindjárt beszélünk is. Tehát amikor az Első Kapcsolatfelvételről beszélünk, akkor a Galaktikus lényekre gondolunk, akik meglátogatnak minket az űrből. De kiterjed az Első Kapcsolatfelvétel arra is, hogy a felszín alatti jóindulatú lények, mint például az Agarthaiak és az Ellenállási Mozgalom, feljön a felszínre?

Cobra: Igen, de ez a kérdés még titkosított. Most inkább azokra a Galaktikus lényekre fókuszálunk, akik a hajókkal érkeznek; először a Plejádiak lépnek kapcsolatba bizonyos kiválasztott egyénekkel, aztán majd tovább terjed ez a dolog. Tehát a fókuszunk most ezen van.

Debra: Oké. És azt mondtad, hogy ha elérjük a 144.000 ember kritikus tömegét, akik csatlakoznak a meditációhoz, annak messzemenő exopolitikai és geopolitikai következményei lesznek. Ki tudnád fejteni ezeket a következményeket bővebben?

Cobra: Oké. Először a petícióra fogok koncentrálni. Ha ez a petíció eléri a kívánt számú aláírást, akkor azt a Galaktikus erők úgy fogják tekinteni, hogy az emberiség jelentős részét képviseltük, akik kapcsolatot kívánnak kezdeményezni velük. És a Galaktikus törvények szerint erre kötelesek válaszolni. Tehát egy meghatározott módon fognak erre reagálni; azt, hogy hogyan fognak válaszolni, és hogy ezt hogyan fogják lekommunikálni, még nem fedjük fel, de lesz válasz. És lehet, hogy ez a reakció eleinte nem lesz nyilvános, mert nem lenne biztonságos, de egy bizonyos folyamat elindul. És ha ez a folyamat egyszer elindul, akkor már nem lehet megállítani. Nem lehet visszafordítani. Tehát ez valami olyan dolog lesz, ami mozgásba lendül. Elindul, hogy aztán tovább folytatódjon.

Debra: Oké, igen, erről a petícióról is szeretnék még beszélni veled mindjárt. De visszatérve a meditációra, pontosan miért is meditálunk? Azt mondtad, hogy bizonyos emberekkel kapcsolatba lépnek a Plejádiak. Tehát egyéni kapcsolatfelvételről van szó bizonyos emberekkel, vagy bolygószintű kapcsolatfelvételről, tömeges földre szállásról? És melyik történne meg először?

Cobra: Valójában mindkettőről. Miután bizonyos kiválasztott személyekkel felveszik a kapcsolatot, ők beszámolnak majd a tapasztalataikról. Egy láncreakció fog beindulni, ami egy bizonyos ponton a Galaktikus flotta tömeges észleléséhez vezet, a médiában történő tömeges tudósításhoz erről, mindez összefonódva az Eseménnyel és a teljes közzététel folyamatával. Ezek mind ugyanannak a folyamatnak az elemei, amelyek egy bizonyos meghatározott sorrendben történnek.

Debra: Rendben. És van elképzelésed arról, hogy kik azok az emberek, akikkel kapcsolatba lépnének? Biztosan sokan kíváncsiak arra, hogy kik azok az emberek, hogy vajon ők lehetnek-e. Úgy értem, bárki, aki ezeket a rendelkezéseket elvégzi, azzal kapcsolatba léphetnek akár fizikailag, akár telepatikusan, ha nyitott rá? Vagy vannak bizonyos emberek, akiket a Fényerők kiválasztottak?

Cobra: Létezik egy bizonyos protokoll, az úgynevezett 'Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna' protokoll, amit már évekkel ezelőtt közzétettem a blogomon, és azok az emberek, akik részt vesznek ebben a projektben, az elsők között lesznek, akikkel felveszik a kapcsolatot, mert saját földterülettel rendelkeznek. Jogi szempontból sokkal könnyebb egy kis hajó számára, hogy magánterületen landoljon, és a fizikai kapcsolatfelvétel megtörténhet beavatkozás nélkül. Ez lesz a legkönnyebben manifesztálható, a lehető leghamarabb. Amint biztonságos lesz, ez meg fog történni. Természetesen sok embernek lesz telepatikus kapcsolata; lesznek emberek, akiknek spirituális élményeik, látomásaik, látogatásaik lesznek álmaikban. De most inkább a bizonyítékokkal szolgáló, valódi fizikai kapcsolatról beszélünk. Az emberek képesek lesznek fényképeket, videófelvételeket készíteni. És mindezt egy bizonyos ponton, a médián keresztül fogják terjeszteni.

Debra: És lehetséges, hogy ez már az Esemény előtt megtörténhet?

Cobra: Igen, lehetséges. A pontos sorrendet még nem lehet nyilvánosságra hozni ezen a ponton, nyilvánvaló okokból. Stratégiai okokból, mivel sok olyan lény hallgat most bennünket, akiknek nem igazán örülünk, hogy hallgatnak, mert olyan szándékaik vannak, amelyek nincsenek összhangban az Isteni tervvel. De azt mondanám, hogy az Esemény előtt, az Esemény előtti utolsó fázisban fognak az emberekkel kapcsolatba lépni.

Debra: Mi van azokkal, akiknek nincsen saját földjük? Őket kizárják mindenféle fizikai kapcsolatból?

Cobra: Nem, nem lesznek kizárva, de számukra kicsit nehezebb szervezni valamit. Számukra ez akkor lehetséges, amikor a természetben vagy közterületen sétálnak, de ez nem olyan egyszerű. Tehát ez is meg fog történni, de könnyebb a fizikai kapcsolatot manifesztálni azok számára, akik rendelkeznek saját területtel, már csak gyakorlati és jogi okokból is. Mindent megfelelő módon kell csinálni, hogy minimalizáljuk a sötét erők beavatkozását. Ez a fő ok. A biztonság az első számú prioritás. Azoknak az embereknek, akikkel kapcsolatba fognak lépni, biztonságban kell maradniuk.

Debra: Igen, természetesen. De arra gondoltam, hogy mi van, ha valaki a természetben sétál valahol. Hogy talán ez is egy lehetőség lehetne?

Cobra: Ez is egy lehetőség, igen. Amint biztonságos lesz, és amint alkalmas lesz, meg fog történni.

Debra: És mitől válik biztonságossá?

Cobra: Attól, hogy a cabal már elegendő mértékben veszített a hatalmából. Annak a helynek, ahol az adott személy sétál, könnyen megközelíthetőnek kell lennie a Földkörüli pályáról. A Plejádi hajónak például fontos, hogy olyan helyen legyen, aminek a közelében nincsenek katonai bázisok. Olyan hely kell, ami kedvező feltételekkel bír, hogy ne legyen túl észrevehető a felszínről. Számos tényező játszik szerepet ebben.

Debra: Értem, rendben. Tehát meglehetősen távol kell lenniük valahol a természetben, egyedül.

Cobra: Igen. Ez minden esetben más és más. Sok más tényező is közrejátszik. Azt mondanám, hogy a befogadó tudata is fontos tényező, az adott személy kötődése más személyekhez, az adott személy szociális hálózata. Sok oka van, sok-sok különböző tényező, amelyek meghatározzák, hogy kivel, mikor és hogyan lehet kapcsolatba lépni.

Debra: Mit javasolsz, hogyan készüljünk fel erre az esetleges kapcsolatfelvételre?

Cobra: Azt javasolnám az embereknek, hogy olvassák el a 'Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna' protokollt a blogomon, ott minden le van írva.

https://ellenallas1111.blogspot.com/2018/03/kapcsolatfelvetel.html

Debra: Oké, kíváncsi lettem, mert említetted a szociális hálózatunkat és az adott személy tudatosságát.

Cobra: Ezen a ponton nem fogok ebbe mélyebben belemenni.

Debra: Rendben. Minél magasabb a rezgésünk, minél többet dolgozunk magunkon és az energiamezőnk megtisztításán, valószínűleg segít mindebben. Ebben biztos vagyok.

Cobra: Feltétlenül, feltétlenül. A Plejádiaknak van egy elsőbbségi listájuk, és olyan emberekkel fognak kapcsolatba lépni, akik a legtudatosabbak, és akik elég biztonságosak ahhoz, hogy a sötétség bármilyen beavatkozása nélkül menjenek keresztül ezen a kapcsolatfelvételen. Tehát két fő tényező van ezen a ponton.

Debra: Ezt jó tudni. Volt egy kis értetlenség azzal kapcsolatban, hogy miről is szól ez az egész aktiválás. Ez olyan, mint egy végső fohász? Azért hívjuk ezt be, mert a Fényerők felismerték, hogy a sötétek a vártnál is erősebbek, és mivel kifutunk az időből, extra segítségre van szükségünk? Tudjuk, hogy a Föld felszabadítására 100%-osan van szükség, hiszen a Galaktikus Kódex egyértelműen ezt rendeli el. Azért végezzük ezt az aktiválást, mert abban a szakaszban vagyunk, amikor a dolgokat gyorsabban kell elvégezni, és drámai cselekvésre van szükség?

Cobra: Oké, ez nem a kétségbeesés állapotából történik. Hanem az erő pozíciójából. Ez azt jelenti, hogy a felszíni lakosság tudatossága végre készen áll arra, hogy elérje a kritikus tömeget ezzel. Például ez a petíció 8 évvel ezelőtt jött létre, és akkoriban körülbelül 20.000 ember írta alá. Mostanra már ötször ennyi gyűlt össze, ezidáig. Tehát láthatjuk, hogy a helyzet most, az eltelt nyolc év alatt olyan szintre fejlődött, hogy reálisan elérhetjük ezt a kritikus tömeget, és elindíthatjuk ezt a folyamatot. Tehát ezért csináljuk ezt most. Ez a tökéletes pillanat. Ez az első alkalom, amikor reális a lehetősége annak, hogy ezt elérjük.

Debra: Ez egy nagyon inspiráló és optimista látásmód, úgyhogy örülök, hogy ezt mondod, ez nagyszerű hír. Szükségünk van földönkívüliekre, hogy az új Föld eljöjjön? Van rá esély, hogy mi magunk is meg tudjuk ezt tenni, vagy tényleg szükségünk van a segítségükre?

Cobra: Két egyoldalú nézőpont létezik ezen a bolygón. Az egyik az, hogy mindent magunknak kell megcsinálnunk. A másik pedig az, hogy tehetetlenek vagyunk, erőtlenek, és külső segítségre van szükségünk. Valójában, amire szükség van, az a partnerkapcsolat. Partnerség a felszíni lakosság és a galaktikus fajok között. Ez az egész galaxisban így működik, és itt is így kell működnie, hogy sikeres legyen. Mi rendelkezünk az egyik szükséges alapvető elemmel a felszabaduláshoz, ők pedig a másikkal, és csak együtt tudjuk ezt megvalósítani. Ezért van szükség erre a partnerségre, hogy erősítsük egymást, és hogy lehetővé tegyük ezt a felszabadulást. Hidat teremtünk a bolygó felszíne és az ég, a mennyország között, és ez a híd fogja kiváltani az Eseményt. Segíteni fogja ezt a folyamatot, és legyőzi a sötétséget.

Debra: Igen, együtt nagyon, nagyon erős lenne. Tanulhatnánk az együttműködésről itt a Föld bolygón! Beszéljünk tehát a tudatosságunk összefogásának erejéről a tömegmeditáción keresztül. Már elértük korábban a 144.000 fős kritikus tömeget; sőt, volt már hogy elértük az egymilliót is. De nem igazán láttunk sok eredményt a fizikai síkon, és ez néhány ember számára elkeserítő volt. El tudod magyarázni, hogy ezek a meditációk hogyan segítettek olyan módon, amit fizikai szemmel talán nem látunk? Tudom, hogy ezt már elmagyaráztad korábban, de úgy érzem, hogy az embereknek újra hallaniuk kell.

Cobra: Az embereknek néha olyan elvárásaik vannak, amelyek nem a realitáson alapulnak. Az emberek azt várják, hogy egy néhány perces erős meditáció képes legyen átalakítani az összes sötétséget a Föld bolygón, ami itt évezredeken és évezredeken keresztül halmozódott fel. Ez természetesen nem lehetséges. A valódi fizikai változás, ami látható lesz, ami nyilvánvaló lesz, és amire az emberek számítanak, csak az Esemény előtti utolsó néhány hétben fog megtörténni. Semmi sem lesz igazán látható még hónapokkal az Esemény előtt. Az egyetlen időszak, amikor az emberek valóban elkezdik észrevenni a változásokat, az az Esemény előtti néhány hét. Tehát nem számít, hogy hány meditációt végzünk ezen adott pillanat előtt, nem lesznek igazán erősen látható külső változások. Ami minden meditációval változik, az az, hogy megerősítjük a pozitív idővonalat, és sok negatív dolgot akadályozunk meg. A meditációink nélkül most nem folytatnánk ezt a beszélgetést. Talán már elpusztult volna a bolygó a felszíne. Tehát nagyon sok negatív forgatókönyvet elhárítottunk már. Megannyi háborút akadályoztunk meg. Megpróbáltak háborút teremteni Szíriában, Irakban, Iránban, Izraelben, Ukrajnában, folytathatjátok a sort. Annyiszor próbálkoztak, és soha nem jártak sikerrel. Az egyetlen alkalom, amikor sikerült nekik, az ez a világjárvány volt. És az egyetlen ok, amiért sikerült nekik... azt mondanám, hogy a fő ok, amiért sikerült nekik ez a világjárvány, az volt, hogy a bolygó kulcsfontosságú Fénymunkásai sorsdöntő, ostoba és egoista hibákat követtek el 2018-ban és 2019-ben. Ez az egész megelőzhető lett volna; ez a világjárvány szükségtelen volt. Teljesen szükségtelen. Ez az egész dráma elkerülhető lett volna. De azt mondanám, hogy sok más dolgot is el lehetett kerülni a meditációinkkal, és ez sokat segített. Sok minden sokkal rosszabbul is alakulhatott volna, mint ahogyan most van. Tiszta csoda, hogy nem egy teljesen totalitárius Új Világrend rendszerben élünk most. Vannak elemei, igen, de nem tartunk ott, nem élünk koncentrációs táborokban. Tehát felér egy csodával, hogy nem ott vagyunk most. Ha összehasonlítjuk, hogy mit csinálnak a sötét erők, hogy mennyi energiát fektetnek ebbe, és a bolygó felszínén élő emberiség állapotát, akkor rendkívül sikeresnek bizonyultunk, ha megnézzük, hogyan alakulhattak volna ezek a dolgok.

Debra: Hű, ez jól érzékelteti, hogy a Fénymunkások mekkora erővel is rendelkeznek!

Cobra: Sokkal többel, mint ahogy azt az emberek gondolják. Sokkal többel, mint ahogy azt az emberek gondolják.

Debra: Azt hiszem ez már önmagában is egy ébresztő üzenet sokak számára. Nagyon örülök, hogy ezt mondtad. És ez megmutatja a tömegmeditáció erejét is. Szeretném megkérdezni, hogy segít-e, ha naponta elvégezzük a meditációt már a december 21-i nagy globális meditáció előtt? Lesz ennek bármilyen hatása az energiák felépítésében?

Cobra: Igen, természetesen lesz, ez segít az energia felépítésében. Természetesen bármikor elvégezhetitek a meditációt, amikor csak akarjátok, minden nap. Ha ez az útmutatásod, az tökéletes.

Debra: Oké. Tudjuk, hogy ezekben a tömegmeditációkban minél többen vesznek részt, annál nagyobb lesz a hatásuk. Ezért fontos, hogy az emberek minél inkább terjesszék ezt a meditációt, és különösen azt, amit megosztottál velünk arról, hogy milyen eredményeket láthatunk belőle. A szándéka ennek a meditációnak - a Galaktikus Lények Első Kapcsolatfelvételének behívása - nem igazán szól mindenkinek. Tudod, sok "fel nem ébredt" ember ezt vagy ostobának, vagy ijesztőnek találná. Hogyan tudnánk tehát több átlagembert bevonni ebbe, hogy növeljük a létszámunkat? Azzal, hogy az "Isteni Beavatkozás" aspektusára koncentrálunk, vagy mit gondolsz?

Cobra: Nos, a saját útmutatásodat kell használnod, tehát azt, hogy kivel osztod meg ezt, és hogyan fogalmazol. De én nyilvánosan megszólítottam néhány olyan szereplőt, akik tulajdonképpen bizonyos értelemben ezen dolgoznak, és az Első Kapcsolatfelvételt bizonyos módon népszerűsítik, és ők nem válaszoltak. Tehát egyszerűen azt kell mondanom, hogy nem értem ezt. Valami igazán szépet, valami igazán fontosat próbálunk létrehozni, és egyszerűen semmiféle érdeklődés nem mutatkozik iránta. Így hát láthatjátok, hogy a Galaktikus Erők mindezt figyelik, és ezért vannak fenntartásaik. Egyszerűen nincs elegendő összefogás; mindenkinek megvan a maga kis kertje, a maga kis követői csoportja, és csinálja a saját dolgát, ami a Galaktikusok szemszögéből nézve érthető, amennyire megértik az emberi pszichológiát, de nem tudják komolyan venni a dolgokat, ha csak ezt látják. Ha értitek, mire gondolok.

Debra: Igen, abszolút. Azt hiszem, itt az ideje, hogy az emberek félretegyék az egójukat, és egységben legyenek a közösségben, és összegyűljenek, hogy valóban segítsenek a bolygón, mert a számokban erő rejlik. Szóval ezennel felhívást küldünk mindenkinek, hogy hallgassátok meg ezt, osszátok meg a követőitekkel, osszátok meg a közösségi hálózatotokon, osszátok meg a családotokkal és a barátaitokkal. Szükségünk van rá. Nagyszerű lenne, ha minél több embert tudnánk megszólítani, különösen azokat, akik nagy követő táborral rendelkeznek.

Cobra: Igen, nem azért beszélek, hogy bárkit is megtérítsek, vagy hogy megpróbáljam meggyőzni azokat, akik nem nyitottak erre, de vannak emberek, akik már dolgoznak ezen valamilyen szinten, bizonyos módon. És ők azok az emberek, akiknek mindenképpen részt kellene ebben venniük. Mert ez nem az én kis személyes ötletem, ez az emberiség globális tervének a része. (Igen.) És bárki más bármikor elkezdhette volna ezt, de nem tette. Tehát ezt az elmúlt 50 vagy 60 évben bármikor el lehetett volna kezdeni, mert az emberek tudnak a földönkívüli fajokról, az elmúlt évtizedekben sok könyv, videó és film jelent meg már erről. És ez bármikor elkezdődhetett volna, de nem így történt. Tehát az idő most jött el. Most van itt az ideje, hogy tényleg összeszedjük magunkat és megtegyük ezt.

Debra: Igen, száz százalékig. Beszéljünk még egy kicsit a petícióról, mert ez nagyon fontos. Szeretném, ha az emberek igazán világosan megértenék, hogy miért csináljuk ezt. Egy kicsit butaságnak tűnik egy petíciót létrehozni, hogy beszéljünk a Galaktikus Lényekkel. De említetted azt az energetikai hidat, amit ez létrehoz, szóval tudnál erről bővebben beszélni, és arról, hogy ez hogyan fogja felgyorsítani a felszabadulás folyamatát?

Cobra: Oké. Ez tulajdonképpen egy törvényes dokumentum. Egy hivatalos dokumentumot írunk alá; létrehozzuk az egységes akaratunk nyilatkozatát. És ha ez a nyilatkozat elég erős, akkor a Galaktikus Erők komolyan fogják venni. Tudjátok, tudnak olvasni az emberek elméjében, és látják az emberek elméjében az összes egymásnak ellentmondó gondolatot. Az emberek egyfelől beavatkozást szeretnének, másfelől pedig dühösek a Fényerőkre. Aztán félnek, aztán kételkednek abban, hogy mindez egyáltalán létezik-e, és hogy nincsenek bizonyítékok. És tudjátok, mindezek a vegyes gondolatok nagyon vegyes jelzést hoznak létre. És valami nagyon egyértelmű és nagyon koherens dologra van szükségük, hogy erre reagáljanak. (Oké) És ennek egy fizikai cselekvésnek kell lennie, egy fizikai dokumentumnak. Fizikai folyamatnak kell lennie. Le kell ülnötök a számítógépetek elé, és alá kell írnotok a petíciót, mert beavatkozást akartok a fizikai síkon. Az egész a manifesztálásról szól, ha fizika tetteket akartok, akkor a fizikai cselekvésetekre van szükség.

Debra: Ez logikus.

Cobra: És ez hidat teremt a magasabb dimenziók és a fizikai sík között. Egy hálózatot hoz létre. Hidat képez a bolygó felszíne és a pályán lévő összes olyan hely között, ahol a hajók vannak.

Debra: Oké, igen, nagyon is érthető. Korábban említetted, hogy [a petíció] eredetileg 8 évvel ezelőtt, 2013-ban indult. Miért olyan fontos most, hogy elérjük a kritikus tömeget? És mi történik, ha nem lesz meg a 144.000 aláírás, mire...?

Cobra: Mindig is fontos volt, hogy elérjük a kritikus tömeget, de ennek nem volt realitása. Ha ezt évekkel ezelőtt kezdem el, akkor nem valósul meg, de most megvan az első igazi esélyünk erre. És el fogjuk érni a kritikus tömeget. Nem beszélek annak a lehetőségéről, hogy nem fogjuk elérni a kritikus tömeget. El fogjuk érni a kritikus tömeget.

Debra: Igen, határozottan. Mi történik, ha valaki évekkel ezelőtt aláírta, de már nem emlékszik rá, hogy aláírta-e; most újra alá kell írnia?

Cobra: Pontosan elmondtam az instrukciókat. Csak egyszer írd alá.

Debra: Oké. És beszélnél még egy kicsit arról, hogy a petíció kritikus tömege hogyan fogja megnövelni az általunk végzett meditáció hatását?

Cobra: Valójában ez lesz az első igazi lépés afelé, amit ebben a meditációban manifesztálunk. Tehát amikor a petíció kritikus tömegét elérjük, ez, ahogy már mondtam, egy bizonyos jogi/törvényes és exopolitikai folyamatot fog elindítani. Létrejön egy bizonyos párbeszéd. A Galaktikus tanácsok össze fognak ülni, és döntéseket fognak hozni. Kezdeményezni fognak bizonyos intézkedéseket, amelyek bizonyos módon a bolygó felszínét is érintik. Ez fel fogja gyorsítani a Kapcsolatfelvételi folyamatot. A dolgok mozgásba fognak lendülni, és amit most realizálunk, az pontosan ez. Tehát ez a petíció fel fogja gyorsítani az idővonalat a Kapcsolatfelvétel felé. A Galaktikus flotta felhatalmazást fog kapni arra, hogy aktívabban tevékenykedjen az alacsonyabb pályán és a felszín közelében. Lehet, hogy lesznek összeköttetések a felszínen. Többet most nem árulhatok el, de azt mondhatom, hogy bizonyos dolgok felgyorsulnak. Fel lesznek gyorsítva. A Galaktikus Erőknek több felhatalmazása lesz arra, hogy többet tegyen, mint korábban. Erősebb lesz a kezük a caballal szemben, így felhatalmazást kapnak arra, hogy többet tegyenek, mert tudni fogják, hogy azt akarjuk, hogy a rosszfiúk eltűnjenek - nem csak néhány zavaros gondolatban, nem tele bosszúval és erőtlenséggel, hanem világos szándékkal, ami sokkal erőteljesebb.

Debra: Igen, feltétlenül. És ezt meg kell osztanom... Most kaptam a megerősítést, hogy el fogjuk érni a 144.000-et. Amikor lenéztem, 1:44-et mutatott az óra itt, ahol én vagyok, szóval ez egy nagyon erőteljes üzenet. Szóval alig várjuk, hogy ez bekövetkezzen!


2. rész

Galaktikus helyzetjelentés


Debra: Beszéljünk egy kicsit a galaktikus helyzetről. Egy nemrégiben megjelent bejegyzésedben azt mondtad, hogy a Fényerők egy Dyson-gömböt hoznak létre a Nap és a Föld körül, hogy mérsékeljék a Galaktikus impulzus erejét, ami a Galaktikus Központi Napból érkezik a közeljövőben (szeretjük ezeket a szavakat: "közeljövőben"). Jó hírnek tekintjük, hogy ez az Esemény erőteljes, bejövő Galaktikus energiáira való felkészülést szolgálja. És a kérdés az, hogy azért van-e szükség ezekre a Dyson-gömbökre, hogy ne úgy végezzük, mint Atlantisz? Használták őket, amikor az impulzus elérte a Földet Atlantisz idején? És használták-e őket más bolygókon, amelyek átmentek azon, amin mi is át fogunk menni?

Cobra: Ezeket a Dyson-gömböket rendszeresen használják, amikor egy bolygó olyan fázisátalakuláson megy keresztül, mint ez. Minden alkalommal, amikor a Nap Mininovává válik, és amikor a feltételek megfelelőek, a lakott bolygókat megvédik a túlzott sugárzástól, mert az erős napimpulzusok rendszerint annyi sugárzást hoznak létre, amit nem biztos, hogy olyan könnyű túlélni. Tehát ez a Dyson-gömb kiszűr bizonyos frekvenciákat. Szabályozni fog bizonyos frekvenciákat, hogy bármin is megyünk keresztül, épségben túléljük a folyamatot.

Debra: Tudnál nekünk betekintést nyújtani abba a technológiába, amely ezeket a gömböket létrehozza, és láthatóak lesznek-e számunkra valamilyen módon?

Cobra: Tulajdonképpen nem gömbökről van szó, csak gömböknek hívják őket. Ezek valójában hatalmas anyahajók, amelyeket meghatározott módon, szakrális geometria alapján pozicionáltak a Föld és a Nap körül, és amelyek olyan kvantum erőteret hoznak létre, ami kiszűri a frekvenciákat. Álcázva lesznek. Nem lesznek láthatóak. (Értem, oké.) Lehet, hogy a pólus váltás és a végső evakuálás pillanatában láthatóak lesznek, de előtte nem.

Debra: Oké. És a Fényerők elkezdték már ezt a projektet? Mennyi időbe telik, amíg összehangolják a hajóikat?

Cobra: Azt mondanám, hogy a kora kezdeti fázisban vannak. Ha a Naprendszerben megfelelőek a feltételek, akkor ez elég gyorsan megvalósítható. De a körülmények még nem állnak készen. De most azt mondanám, hogy a létrehozásuk kezdeti fázisaiban vannak.

Debra: Szóval, nézzük meg, hogy milyenek a körülmények. Mivel a nem-fizikai síkok nagy része már megtisztult, mi maradt hátra, amit meg kell tisztítani, és ami jelen pillanatban még tulajdonképpen fenntartja a sötét erők hatalmi bázisát?

Cobra: A meditáció és a petíciós folyamat befejezése előtt semmilyen friss információt nem fogok adni ezzel kapcsolatosan.

Debra: Rendben. De utána azért kaphatunk?

Cobra: Igen. Utána egy bizonyos ponton lesz majd frissítés.

Debra: Oké, jó. Adhatsz tájékoztatást a toplet bombák előrehaladásáról? Még mindig ezek jelentik a legnagyobb akadályt az Esemény előtt?

Cobra: Igen. Még mindig ezek jelentik a legnagyobb akadályt. Igen.

Debra: Történt bármilyen előrelépés ebben az ügyben?

Cobra: Folyamatos az előrehaladás, de ez nagyon kemény téma. Úgy értem, tényleg nagyon nehéz a toplet bombák tisztítása. Kihívás, de van előrelépés.

Debra: Elmondanád nekünk, hogy a Plejádiak és más Fényerők honnan tudják, hogyan kell kezelni ezeket az ezoterikus, negatív erőket, mint például a szubkvantum anomáliát? Foglalkoztak már ilyen típusú dolgokkal a Plejádokon vagy a szülőbolygójukon?

Cobra: Ezzel már, azt mondanám, hogy évmilliók óta foglalkoznak. Ám mindig is kihívás volt, mert bizonyos értelemben ez nagyon fejlett. A sötét erők fejlett technológiát használnak, ami ezeket az elveket használja. És bizonyos értelemben ez nagyon kaotikus; az elsődleges anomália kiszámíthatatlan. Nehéz tanulmányozni. Nehéz megfékezni. Nehéz feldolgozni. Nehéz tisztítani. És azt mondanám, hogy az elmúlt néhány évben a Fényerők előrehaladása sokkal, sokkal, sokkal nagyobb mértékű, mint valaha is volt a múltban, mert megismerik az ehhez szükséges kulcsfontosságú alkotóelemeket, ugyanis egyszerűen ez az utolsó néhány dolog, amit még meg kell tisztítaniuk. Minden más már megoldódott a galaxisban. Tehát ez a legnehezebb, a legnagyobb kihívást jelentő rész(ek), és mostmár naponta történik előrelépés.

Debra: Oké. Tudsz minket arról biztosítani, hogy képesek lesznek megszüntetni ezt az anomáliát?

Cobra: Igen, képesek lesznek. A kérdés csak az, hogyan jutunk el az Eseményig. Úgy értem, el fogunk oda jutni, az odavezető út rögös, de lassan odaérünk.

Debra: Igen. Beszélhetnénk a Központi Fajról? Tudom, hogy az egyik korábbi tömegmeditációnkban felhívtuk magunkra a figyelmüket. Ebbe most hogyan kapcsolódnak be? És az emberek arra is kíváncsiak, hogy hogyan néznek ki?

Cobra: Igen, sok segítséget nyújtanak a Galaktikus Konföderációnak. Sok segítséget nyújtanak a Dyson-gömbökkel, a Naprendszer megtisztításával, az elsődleges anomália, a szubkvantum anomália, a topletbombák megtisztításával. Foglalkoznak ezekkel a dolgokkal, és sok segítséget nyújtanak az egész folyamatban.

Debra: Oké, remek. És tudnál nekünk egy kis rálátást adni arra, hogy hogyan néznek ki?

Cobra: Elég nehéz leírni. Nagyon magas dimenziójú lények. Nem nyilvánulnak meg konkrét alakban vagy formában. Sosem voltak fizikai formában. Tehát ők inkább energetikai lények. Nem fizikaiak. Nincs konkrét alakjuk. Természetesen bármilyen formát felvehetnének, ha úgy döntenének, hogy megnyilvánulnak, de ezt soha nem tették meg.

Debra: Pontosan így képzeltem el őket. Oké, köszönöm, hogy válaszoltál. Beszéljünk egy kicsit az implantátumokról. Azt mondtad, hogy az implantátumok már nincsenek kvantumszinten összezavarva, és hogy a Fényerők elkezdték ezek fokozatos tisztítását. Mint tudjátok, van egy nemzetközi csoportunk, amely rendszeresen tart ingyenes implantátum tisztító foglalkozásokat a Fénymunkások számára, hogy segítsük ezek tisztítását. Elmondanád nekünk, hogy ezek a találkozók milyen hatást gyakorolnak, mind a résztvevő emberekre, mind pedig kollektív szinten? Májusban azt mondtad: "Az emberi implantátumokkal és biochipekkel közvetlenül kapcsolatos kvantumfluktuáció a vártnál jobban tisztul. Az implantátumok és biochipek által létrehozott tér-idő torzulások gyorsan és drasztikusan csökkennek. És ez az emberi érzelmek ingadozásának jelentős csökkenését eredményezte az elmúlt hetekben." Szóval Cobra, kíváncsiak vagyunk, hogy mindez megerősíti-e ezeknek a foglalkozásoknak a hatékonyságát? És ezek a találkozók jelentős támogatást jelentenek-e a Fényerők és a bolygó felszabadulása számára?

https://ellenallas1111.blogspot.com/2021/02/bolygoszintu-helyzetjelentes.html 

"Most, hogy a kvantum szuperpozíciós sötét technológiák már majdnem eltűntek, Szeth alagútjai szintén majdnem eltűntek, az implantátumok már nincsenek többé kvantumszinten összezavarva. Ez megkönnyíti a spirituális fejlődést, és megkönnyíti az implantátumok eltávolítását, mivel ha most kezded el tisztítani az implantátumaidat, többé már nem tisztítasz minden más implantátumot a planetáris rácsban is."

Cobra: Igen, ezek a programok nagyon sokat segítettek. És mindenkit arra bátorítanék, aki részt vesz ezeken a programokon, ha vezettetést érez, akkor folytassa, és terjesszétek ki ezeket a találkozókat, mert nagyon hasznos eszköz a Fényerők számára a implantátumok gyorsabb és hatékonyabb tisztításában.

Debra: Oké, nagyszerű. Köszönöm. Azt akartam kérdezni, hogy fontosnak érzed-e, hogy folytassuk ezeket. Van valami, amit hozzátehetünk ezekhez a protokollokhoz, hogy még hatékonyabbá tegyük őket, és felgyorsítsuk a bolygó felszabadítását?

Cobra: A most használt protokollok még teljesen rendben vannak. Lehet, hogy a meditáció után valamikor lesz egy frissítés, de az is lehet, hogy nem lesz, majd meglátjuk, hogyan alakulnak a dolgok. Fennáll a lehetősége egyfajta frissítésnek.

Debra: Természetesen, ez jól hangzik. És már korábban kijelentetted, hogy az egyetlen hely, ahol a toplet bombák még mindig megmaradtak, az az emberi lények energiamezejében lévő implantátumokon belül van, ahol egy fekete lyuk szingularitás létezik. Tehát azzal, hogy ezeket a gyakorlatokat végezzük, hogy segítsük feloldani az implantátumainkat, lényegében segítjük a Fényerőket a megmaradt toplet bombák feloldásában?

Cobra: Abban segítünk nekik, hogy könnyebben hozzáférjenek a toplet bombákhoz. Nem közvetlenül a toplet bombákon dolgozunk, ahhoz az túl veszélyes, de segítünk a Fényerőknek, hogy könnyebben hozzáférjenek, és hogy biztonságos és hatékony módon közelíthessék meg ezt a kérdést.

Debra: Oké, jó, jó. Tudjuk, hogy az implantátumok nem távolíthatók el teljesen az Eseményig, de azok számára, akik rendszeresen részt vesznek (a találkozókon), milyen előnyöket tapasztalhatnak? Tulajdonképpen feloldják az implantátumaikat?

Cobra: Amit az emberek elérhetnek, az a programok törlése, a korlátozó hitrendszerek feloldása, a tudat felszabadítása. Ez mindenképpen lehet ennek a tisztulási folyamatnak az eredménye. Az emberek összegyűjthetik a tapasztalataikat, és feltehetik valahova inspirációként. Azok, akik ezen dolgoznak.

Debra: Ez egy jó ötlet, köszönöm. Mi meg majd megosztjuk ezeket a közönségünkkel. Már korábban is kérdezték tőlünk, hogy léteznek-e jó implantátumok is?

Cobra: Megismételnéd ezt a kérdést?

Debra: Vannak jó implantátumok is, pozitívak, amelyek a hasznunkra válnak?

Cobra: Én nem nevezném őket jó implantátumoknak, de voltak bizonyos, a fejlődés középső szintjén lévő fajok, amelyek jó szándékkal helyeznek el implantátumokat, kommunikáció, szkennelés, gyógyítás céljából. Atlantiszon is sokszor végeztek ilyesmit. Bizonyos földönkívüli fajok hajóin is, de azt mondanám, hogy ez már elavult és régi technológia.

Debra: Szeretnék feltenni egy kérdést a Vízöntő koráról. A múlt decemberi napforduló idején sikeresen elvégeztünk egy meditációt, elértük a kritikus tömeget, és az ezzel kapcsolatos interjúnk során említetted, hogy ha a kritikus tömeget sikerül elérni, akkor az azt követő egy-két hónapon belül pozitív eredményeket láthatunk. És persze sokan inkább vártak utópisztikusabb típusú eredményeket 2021-ben, mint azt a káoszt, ami bekövetkezett. Megértjük, hogy a mátrix lebontásakor némi káosz várható, de sokan kíváncsiak arra, hogy hogyan és mikor fogjuk megtapasztalni a Vízöntő kor energiáit? Szeretnék rámutatni egy augusztusi kijelentésedre, mely szerint: "Miután a Földre 1996-ban behatoló rigeli erők tisztulása október közepére/végére véget ér, várhatóan sokkal könnyebb lesz a Vízöntő korszak álmainak megnyilvánulása a bolygó felszínén." Cobra, kifejtenéd ezt az egészet bővebben, kérlek? A Vízöntő kora magától fog bekövetkezni, természetes módon, kollektíven, a maga idejében, vagy mindannyiunknak proaktív, elkötelezett erőfeszítést kell tennünk, hogy a saját egyéni életünkben ez manifesztálódjon?

Cobra: Itt két tényező játszik szerepet. Az első, hogy egyszerűen sokkal nagyobb a sötétség, mint amire bárki is számított, mint amire én számítottam, mint amire az Ellenállási Mozgalom számított, vagy amire a Fényerők számítottak. A második tényező pedig az, hogy a Fénymunkások között a vártnál jóval kevesebb az együttműködés, és sokkal nagyobb az egoizmus és a butaság, mint amire bárki számított. Tehát ez a két tényező együttesen azt eredményezte, hogy ez a folyamat kevésbé kellemes és nagyobb kihívást jelent, mint amire kezdetben számítottam. Nehéz tehát meghatározni, hogyan fog ez lezajlani, de azt mondanám, hogy minél többen tartják a Fényt, minél többen működnek együtt pozitív módon, minél többen fejlesztik ki és nyilvánítják ki a józan észt az együttműködés szellemével együtt, annál könnyebb lesz a dolgunk. Természetesen a sötét erők megpróbálják majd ezt kikezdeni, ilyen a természetük, ez egy háború, és természetesen amikor harcban állnak, győzni akarnak, és mindent meg fognak tenni a győzelemért. Nem fognak győzni. De mindent meg fognak tenni, hogy megzavarják ezt a folyamatot. Ám ha nagyobb egységet manifesztálunk, az nagyon erős védelmet jelent majd ez ellen. Tehát két erő kölcsönhatásáról van szó. A pozitív oldalon ott vannak azok a Fénymunkások, akik együttműködnek, és akik kifejezik a józan ítélőképességüket és józanul gondolkodnak. A másik oldalon pedig ott vannak a sötét erők, akik már együttműködnek, és akik sokkal hatékonyabban használják a stratégiájukat, mint ahogyan azt a legtöbb Fénymunkásnál eddig tapasztaltam. Aztán ott vannak a Fényerők, akik kitisztítják az egzotikus technológiákat, és nem tudnak közvetlenül beavatkozni, amíg az egzotikus technológiák fenyegetése el nem tűnik. Tehát ez most a helyzet. Nagy erő van a kezünkben, hogy megkönnyítsük ennek az útnak a hátralévő részét.

Debra: Nos hát, valami nagyon fontosat mondtál az egységünkkel kapcsolatban, ez az, ami erőteljes védelmet fog nyújtani nekünk a sötétséggel szemben. És ez egy üzenet, hogy valóban össze kell fognunk.

Cobra: Igen. És persze a legtöbb ember nem fog komolyan venni, és továbbra sem fognak együttműködni... és még több szigorítás jön, még több lesz abból ami most van, amíg az áttörés meg nem történik. Valószínűleg ez fog történni. Nem vagyok túl bizakodó. Ismétlem, eleget láttam már az emberi természetből ahhoz, hogy lássam, hogyan viselkednek az emberek. De lesz egy pont, amikor elegendő negatív, egzotikus technológia kerül eltávolításra, és a Fényerők meghozzák az áttörést. És akkor persze ennek a háborúnak vége lesz, nem fog többé számítani. Ez egy hatalmas fordulat lesz.


3. rész

Aktuális események

 

Debra: Szeretném, ha beszélnél a bolygó jelenlegi állapotáról, és tudod, természetesen a legfontosabb téma, amiről most mindenki beszél, az a vírus és minden, ami ezzel kapcsolatos. Ahogy mondtad, a sötétség sokkal erősebb, mint azt bárki is gondolta volna; tehát ezzel a jelenlegi idővonallal, amin most vagyunk, a katasztrófa felé tartunk? És ha ez a helyzet, meg tudod mondani, hogy mi következik? Tulajdonképpen mekkora a valószínűsége annak, hogy a jövőben egy disztópikus társadalmat fogunk megtapasztalni, katonai kényszeroltásokkal, karantén táborokkal, élelmiszerhiánnyal, és a mesterséges intelligencia átvételével stb?

Cobra: Nem a katasztrófa felé tartunk, inkább kötélhúzás zajlik. Most olyan helyzetben vagyunk, ahol mindkét fél egyformán erős, és szemben áll a másikkal. Tehát a jófiúk ellenállnak ezeknek a dolgoknak, a rosszfiúk pedig ezt akarják manifesztálni. Egyfelől a társadalom lassú összeomlása, másfelől pedig egy nagy ébredés zajlik. Az emberek, akik még néhány hónappal ezelőtt sem látták, hogy mi folyik, most felnyitják a szemüket, és látják mi történik, és ezzel egyidejűleg, egy masszív, pozitív engedetlenség is történik. Tehát itt egy dinamikus egyensúly van a sötétség és a Fény szándékai között. Mindkét oldal igen erős, és arra számítok, hogy ez a feszültség folytatódni fog, mindaddig amíg az áttörés meg nem történik. Egy bizonyos ponton a sötétség látszik majd inkább győzedelmeskedni, egy bizonyos ponton pedig inkább a Fény. És ez az egyensúly, ezek az erős egymással ellentétes erők, várakozásaim szerint, így maradnak az áttörésig. És természetesen nem térünk vissza a régi normális állapotba. Ez nem fog megtörténni. Ez már túl messzire ment. A régi társadalom már 2019 nyarán elérte azt a pontot, ahonnan nincs visszaút, és ezt nem lehet már visszafordítani. Az egyetlen út felfelé vezet, az egyetlen út az Esemény felé vezet.

Debra: Tehát az, hogy mennyire süllyedünk bele ebbe a disztópikus társadalomba, az attól függ, hogy... azt mondtad, hogy az egyensúly és a mérleg nyelve a Fény javára fog elbillenni.

Cobra: Ha az embereket elnyomják, akkor ellen kell állniuk az elnyomásnak. Mármint békésen, egységesen, tömegesen. Ha az emberek nem szólnak egy szót sem, ha az emberek csak engedelmeskednek, akkor a sötét erők számára könnyebb végrehajtani ezeket az intézkedéseket.

Debra: Szerinted igaz az, hogy egyre több és több ember ébred fel az idő előrehaladtával és egyre csak nő az ébredés?

Cobra: Azt látom, hogy egyre több ember jön rá, hogy valami nincs rendben, hogy valami nem stimmel. Az emberek kezdik megkérdőjelezni a dolgokat. Természetesen az alternatív médiát temérdek dezinformációval szennyezték be, és amikor az emberek elkezdik olvasni ezeket a cikkeket és megnézik ezeket a videókat, még jobban összezavarodnak. De legalább elkezdik megkérdőjelezni a hivatalos narratívát, elkezdenek gondolkodni, elkezdenek saját döntéseket hozni, ami nagyon pozitív jelenség. Ilyen tömeges mértékben ez még soha nem történt meg. Ez az első alkalom az emberiség történelmében, hogy emberek százmilliói, ha nem milliárdjai először kérdőjelezik meg a hivatalos történetet. Ilyen még soha nem történt korábban.

Debra: Rendben. Júliusban azt állítottad, hogy "a Konföderáción belül konszenzus született arról, hogy a megfelelő pillanatban drasztikus beavatkozásra kerül sor a bolygó felszínén. Erről jelenleg nem sok mindent lehet mondani, azon kívül, hogy ha a cabal átlép egy bizonyos határt, akkor a beavatkozás hamarabb fog bekövetkezni és keményebb lesz." Tehát ez az a beavatkozás, amiért december 21-én meditálunk? És vajon átlépték-e ezt a határt?

Cobra: Oké. Én azt mondanám, hogy a Fényerők hibát követtek el ezzel a nyilatkozattal, mert nem értik, hogy igazából milyen az élet a bolygó felszínén. Rendelkezhetnek mindenféle matematikai modellel arról, hogy mi a fordulópont, de számunkra a felszínen, ez egy teljesen másik történet. Ez a valós élet, és nem csak egy grafikon a falon, egy grafikon a képernyőn. Tudjátok? Ezért azt mondanám, hogy a felszíni lakosság szemszögéből nézve, a határt már sokszorosan átlépték. De ők más forgatókönyvekkel, más valóságokkal foglalkoznak. Azzal foglalkoznak, hogy megakadályozzák a topletbombák felrobbanását, és azzal, hogy a bolygót egyben tartsák anélkül, hogy a felszínt lesöpörnék, hogy megakadályozzák az ilyen típusú forgatókönyveket. Szóval nem próbálnék meg még csak találgatásokba sem bocsátkozni arról, hogy hol van ez a határ. De tudom, hogy létezik.

Debra: Van valami elképzelésed arról, hogy meddig engednek minket belemenni ebbe a disztópikus társadalomba, mielőtt meglépik a drámai lépést, amit említettek?

Cobra: Nem akarok ehhez hozzászólni. Ez olyasmi, amit nem szeretnék.

Debra: Oké. Meg tudnád mondani, hogy mit tennének?

Cobra: Vannak bizonyos titkosított forgatókönyvek. Nem beszélhetek róluk. De azt mondanám, hogy előkészítettek bizonyos dolgokat, ám nem akarok felesleges reményeket kelteni. Nem akarom gerjeszteni a további spekulációkat, amelyek esetleg nem vezetnek semmilyen eredményre.

Debra: Igen. Oké, értem. Nyilvánvaló, hogy az emberek érzik a feszültséget, és mindannyian tanúi vagyunk a pániknak és a sötétség okozta kétségbeesésnek. Szerinted a nukleációs fázisok ábrázolása alapján, amit mutattál nekünk, azt mondanád, hogy a forrásponton vagyunk?

Cobra: Igen, az áttörés előtti utolsó fázisban vagyunk. A maximális hőáramlás előtt, ami az Esemény. Tehát ebben az utolsó fázisban vagyunk, és a hőáramlás gyorsul, tulajdonképpen most ezt tapasztalhatjátok. Mindaz a feszültség, amit éreztek, azt jelenti, hogy valójában egyre több és több energia áramlik. Egyre több és több. A fizika nyelvén szólva, egyre több és több a hőáramlás a rendszerben. És ez növekszik, és ez tovább fog növekedni, egészen az Eseményig. Tehát egyre nagyobb lesz a feszültség, egyre több dinamikus erő lesz a játékban, amíg valami meg nem törik, és ez lesz az Esemény pillanata.

Debra: Meg tudná mondani, hogy körülbelül mennyi ideig kell ezen a forrásponton lennünk? És ahogy mondod: „Tarts ki még egy kicsit, és álld az ostromot?”

Cobra: Nem. Nem. Én azt mondanám, a legjobb az ilyen helyzetben a józan ész stratégiája lenne, vagyis hogy tartsd a Fényt, nem számít, hogy mennyi ideig tart. Mert ha most azonnal elengeditek, ha épp most adjátok át magatokat ennek a káosznak, akkor a helyzet nem lesz kellemes. Fenn kell tartanotok a fókuszt. Folyamatosan fenn kell tartanotok a fényt, megtartva ezt a feszültséget, megtartva ezt a tudatosságot, ezt a fókuszt, amíg az áttörés meg nem történik.

Debra: Oké. Látjuk, hogy a lakosságot két részre osztják; azokra, akik világosan látják a megtévesztés mögött álló szándékokat, és azokra, akik nem látják, hogy mi ez az egész. Tehát ha az Esemény még egy ideig nem tud megtörténni, akkor mi a Fényerők B terve, hogy segítsenek azoknak az embereknek, akik nem akarnak a könyörtelen cabal által irányított világ részei lenni?

Cobra: Nincs B terv. Ez most a Gamma idővonal, ami közvetlen beavatkozást igényel. Mivel néhány éve a Gamma idővonalon vagyunk, és ennek kell lezajlania, ezért nincs B terv. Csak ki kell bontakoznia a végső megoldásig.

Debra: És mit mondtál? Mit igényel mindez?

Cobra: A Gamma idővonalon vagyunk; addig kell folytatnunk, amíg a beavatkozás meg nem történik.

Debra: Oké. Értem.

Cobra: Az emberek passzívan várják az Eseményt; pedig én nem ezt mondom. Én azt mondom, hogy meg kell tennetek mindent, amit csak tudtok, hogy jobbá tegyétek az életeteket, hogy a lehető legjobb életet manifesztáljátok, méghozzá a mostani körülmények között. De az Esemény a végső cél. Valami nagyobbra születtünk. Ezt a magasabb célt is szem előtt tartjuk. Tehát mindkettő. Ebben a pillanatban élj olyan jól, amennyire csak lehet, végezd a küldetésedet, és éld az életedet úgy, hogy az összhangban legyen az isteni terveiddel.

Debra: Oké. És mi van azokkal az emberekkel, akik felszólalnak? Tudod, a világ minden táján tüntetések vannak a rendelkezések és a lezárások ellen. Beszélnél ezekről a hatalmas tüntetésekről, és elmondanád, mennyire hatékonyak? Felkeltik a politikusok és a hatalmon lévők figyelmét? És segítik-e ezek a Fényerők energiáját?

Cobra: Természetesen a politikusok tisztában vannak ezekkel a tüntetésekkel. Természetesen figyelmen kívül hagyják őket. Természetesen nem tesznek semmit. Úgy tesznek, mintha semmi sem történne, mert meg akarják tartani a pozícióikat, meg akarják tartani a hatalmukat. De energetika szemszögből nézve a mező koherenciája, egységessége növekszik, az emberi tudatosság ereje az Új Világrend hatalomátvételével szemben növekszik, egyre erősebbé válik, egészen az áttörésig. Tehát ez az az ellenerő, ami megakadályozza, hogy mindazok a negatív forgatókönyvek, mint pl. a koncentrációs táborok, ténylegesen manifesztálódjanak. Ez tartja őket sakkban.

Debra: Oké, jó. Elképzelhető, hogy eljutunk arra a pontra, amikor olyan nagyszabású globális forradalom lesz, ami térdre kényszeríti a negatív elit egy részét az Esemény előtt?

Cobra: Ez is egy lehetőség, ahogy mondtam, ez egy dinamikus forgatókönyv, sok hullámvölggyel és ellentétes áramlattal. Bármi lehetséges. Egy nagyobb forradalom, egy áttörő esemény lehetősége megvolt szeptemberben, de nem történt meg, és jobb is így, mert így békésebb volt. Elég erőszakos is lehetett volna. Olyannyira, hogy most nem beszélgethetnénk itt, ha ez bekövetkezik. Tehát ha ez a forradalmi idővonal manifesztálódik, az elég drasztikus, dinamikus lesz. Különböző kimenetelű lehet. Némelyik kellemes, némelyik kevésbé kellemes. Szóval meglátjuk. Lehetetlen megjósolni. Túl sok változó van ebben a helyzetben most.

Debra: Tudjuk, hogy a Fényerők mindent megtesznek annak érdekében, hogy az átmenet a lehető legsimább legyen a mátrix összeomlásakor. Mit tehetünk mi itt a bolygó felszínén, hogy segítsünk ebben?

Cobra: Oké. Ismét azt mondom, hogy: józan ész. A józan észre nagy szükség van. Nagyon polarizált mindenki érzelmileg és olyan könnyen sodródik ezzel a jelenlegi negativitással, így vagy úgy. Szóval a józan észre nagy szükség van. És az együttműködés szellemére, ami szinte teljesen elveszett. A felszíni lakosság soha nem értette meg igazán, hogy milyen az együttműködés. Ez olyasvalami, ami a világegyetem többi részén teljesen természetes. Meg fogjuk tanulni az együttműködést. Ez nagyon fontos.

Debra: Igen. Térjünk vissza ahhoz, ami a felszínen történik. Feltételezhetjük, hogy Delta opció már nem lesz, és hogy egyenesen az Eseménybe megyünk? Vagy a Delta opció valójában már most is zajlik?

Cobra: Nem, a Delta opció még mindig lehetséges, de nem túl valószínű. Nem indult el. Voltak bizonyos megbeszélések idén januárban és februárban, amikor bizonyos események történtek, ám a kulcsembereknek - akiknek részt kellett volna venniük ebben a műveletben - túl sok gyenge pontjuk volt, túlságosan kompromittálódtak, és ezért a Fényerők úgy döntöttek, hogy nem indítják el velük. Ezeknek az embereknek néhány gyenge pontját éppen most leplezik le, miközben beszélek. Bizonyos körökben az emberek talán tudják, hogy miről beszélek.

Debra: Érdekes. Azt mondtad, hogy a cabal által javasolt „Nagy Újraindítás” („Great Reset”) nem lesz sikeres, ami jó hír, és hogy az új pénzügyi rendszer mindenki számára igazságos lesz. Megosztanád velünk, hogy a tervezett pénzügyi rendszer változott-e ahhoz képest, amit néhány évvel ezelőtt mondtál?

Cobra: Az alapvető terv változatlan. Lehet, hogy van néhány technikai fejlesztés, mert a világ egy kicsit megváltozott, de az alapvető terv még mindig ugyanaz.

Debra: Oké. És mint mindig, vannak emberek az alternatív médiában, akik azt állítják, hogy tömeges letartóztatások történnek, de te már sokszor kijelentetted, hogy tömeges letartóztatások csak az Esemény idején lesznek.

Cobra: Ezek az Esemény idején történnek majd, és lesz bizonyíték is, a tömegmédián keresztül. Nem valami homályos-alternatív weboldalon teszik közzé, bizonyíték nélkül. Nagyon is nyilvánvaló lesz; mindenhol ott lesz.

Debra: Oké. És azt is mondtad, hogy a Pozitív Katonaság NEM mozdul, amíg az összes földönkívüli és földalatti fenyegetést és a legtöbb egzotikus fegyvert el nem távolítják a felszínről. Tudnál egy kicsit többet beszélni ezek eltávolításának jelenlegi helyzetéről? Ez az, amit a 21-i aktiválás után fogsz megosztani?

Cobra: Az aktiválás után, mert az aktiválás megváltoztat bizonyos dolgokat, szeretnék majd egy frissítést, miután ez lezajlott.

Debra: És bízunk benne, hogy ezek a változások nagyon pozitívak lesznek, és nagyon jó híreket fogunk hallani. Mi a helyzet a világ körüli szeizmikus aktivitással, amiről egyesek azt feltételezik, hogy a DUMBs (Deep Underground Military Bases ~ Mély Földalatti Katonai Bázisok) további aktivitásával függ össze? Ki tudnád fejteni, hogy mi történhet? Meditációkat végeztünk a földalatti bázisokon lévő túszokért. Mi a helyzet az emberi és földönkívüli túszokkal?

Cobra: A folyamat zajlik. Azt mondanám, hogy a nagy részét már kitisztították, de nem az egészet. Ahhoz képest, ami tavaly volt, ez hatalmas, hatalmas előrelépés.

Debra: Nagyon jó. Úgy tűnik, hogy a meditációk segítenek...

Cobra: Igen, nagyon is.

Debra: Nagyon jó. És néhány elismert alternatív hírforrás azt mondja, hogy az Egyesült Államokban vannak olyan kórházak, ahol egész részlegek vannak bezárva. És a kórházak ezen részein olyan orvosi ágyak (Med Bed-ek) vannak, ahol a kimentett gyerekeknek [és felnőtteknek] segítenek.

Cobra: Nem igaz.

Debra: Oké. Köszönöm, hogy ezt tisztáztad. És a múltban arról beszéltél, hogy Amerika az Új Atlantisz amit St. Germain támogat, és segít, hogy Amerika megszabaduljon az elmekontrolltól és a korrupciótól, ami itt körülbelül 150 éve folyik. Miért fontos az Egyesült Államok a bolygó felszabadításában?

Cobra: Igen, St. Germain tulajdonképpen több mint 200 évvel ezelőtt volt nagyon aktív az Egyesült Államokban, hogy megalapozza az Új Atlantiszt, az új társadalmat. Részt vett az Alkotmány és a Függetlenségi Nyilatkozat megalkotásában, és ez egy nagyon szilárd alap. Ha megfelelően használják, máris elhozhatja az új társadalmat. De ismétlem, az emberek nem tökéletesek, ezért időbe telik. De az alap nagyon szilárd, még mindig ott van, és hatalmas benne a potenciál, a lehetőség az elkövetkező évekre vonatkozóan, amikor a dolgok megváltoznak.

Debra: St. Germain Franciaországgal is kapcsolatban áll, mert említetted, hogy az Egyesült Államok és Franciaország valóban központi szerepet játszik a bolygó felszabadításában. Ezért fontos Franciaország is?

Cobra: Igen, St. Germain Franciaországban tevékenykedett, és másoknál is szolgálatban állt, bizonyos más csoportoknál, amelyek elég fontosak. Párizs Franciaországban egy nagyon fontos trigger, kiváltó pont, ami felgyorsíthatja a dolgokat, ha eljön az ideje.

Debra: Oké. És mit tudsz mondani nekünk az angol királynőről? Úgy tűnik, hogy elég gyenge, talán már meg is halt. Ben Fulford nemrégiben azt a látszatot keltette, hogy a királynő „jó ember.” Szóval mi történik az angol királynővel? Úgy tűnik, hogy a brit királyi család átalakulóban van. Mondhatsz erről valamit egyáltalán?

Cobra: Azt mondanám, hogy bizonyos tárgyalások és bizonyos változások történtek a Cabal különböző frakciói között. A jezsuita frakció a népességcsökkentést, a Föld elnéptelenítését akarja. A Rothschildok pedig inkább a Nagy Visszaállítás - Great Reset felé hajlanak, a Klaus Schwab-féle Nagy Visszaállítás felé, ami a „Nem lesz semmid és boldog leszel” irány és inkább egy techno-feudalizmus típusú társadalom, tömeges kiirtások nélkül. Ezért a Rothschildok úgy tekintenek magukra, mint „jófiúkra”, és a „jófiúk”, az angol királynő nagyon is kapcsolatban áll a Rothschildokkal, ezért ő saját magát tulajdonképpen jó embernek tartja, mert ellenzi a Földön a népességcsökkentést, a Föld elnéptelenítését. Természetesen mi nem fogunk egyetérteni az ő helyzetértékelésével. A Rothschildok részéről az elmúlt kb. egy hétben rengeteg propaganda hangzott el ezzel kapcsolatban, de én egy kicsit szkeptikus vagyok. Ez nem éppen az a fajta jövő, amit mi szeretnénk, ha megvalósulna. Mi a valós életről és egy valós galaktikus társadalomról beszélünk. Nem pedig egy techno-feudalista disztópikus társadalomról, amiről ők beszélnek, és amit ők akarnak létrehozni.

Debra: Az egyik vagy a másik oldal erősebb? Az egyik oldal, ahogy mondtad, a népességcsökkentésre törekszik, a másik oldal pedig inkább egy kommunista szocialista társadalomra.

Cobra: Nos, most körülbelül fele-fele a arány. (Oké) De ez még változhat. Ez a jelenlegi helyzet, de ez változhat.

Debra: Igen. Nos, azt akarjuk, hogy mindkettő eltűnjön, tehát ez az a változás, amit szeretnénk elérni.

Cobra: Mindketten EL FOGNAK tűnni.

Debra: Igen. Kifejtenéd, hogy jelen pillanatban mit lenne fontos megosztani a Ghislaine Maxwell-perrel és annak jelentőségével kapcsolatban?

Cobra: Igen, tulajdonképpen ez egy nagyon jó lehetőség arra, hogy bizonyos dolgok bekerüljenek a fősodratú médiába, és valószínűleg néhányuk be is fog kerülni a fősodratú médiába. Beszámolnak majd róla, sokat beszélnek majd róla. Jó lehetőség a következő lépésre a nyilvánosságra hozatal vagy leleplezés szempontjából, hogy mi történik a színfalak mögött a cabal berkeiben. És ez újabb kiváltó ok lehet az ébredésre, hogy az emberek lássák, mi is történik valójában ezen a bolygón.

Debra: Tehát azt mondod, hogy a cabal-média tényleg be fog számolni az igazságról?

Cobra: Kénytelenek lesznek, mert mindenhol jelen lesz a téma. Úgy értem, elég újságíró van, elég tudatosság van már ahhoz, hogy ezt ne lehessen a szőnyeg alá söpörni. Nem lehet többé elrejteni.

Debra: Oké, jó. Mi a helyzet Elon Muskkal? Ide-oda ingázik, hol a fénynek, hol a sötétségnek dolgozik. Mihez kapcsolódik a Starlink?

Cobra: A Starlink igazából nem jó ötlet. A chimera arra használta, hogy megerősítse a karantént (a Föld körüli karantént, és nem a vírussal kapcsolatos karantént.) Elon Musk néha egyszerűen túl naiv. Vannak jó ötletei, de könnyen manipulálható. Alapjában véve nincsenek rossz szándékai, de manipulálható. Bizonyos döntései nem voltak túl okosak.

Debra: Köszönöm, hogy ezt elmondtad. Mi a helyzet az 5G technológiákkal? Jelen pillanatban kell-e még aggódnunk emiatt?

Cobra: Természetesen mindez nem a legegészségesebb és a legjobb, de én most nem aggódnék túlzottan. Én inkább amiatt aggódnék, amikről beszéltem - a józan észről, az együttműködésről, egy új világ manifesztálásáról. Ez az, amire az embereknek összpontosítaniuk kell.

Debra: Jogos. Korábban már említetted a kibertámadásokat, mint esélyes lehetőséget a jövőnkre nézve. Ezek még mindig napirenden vannak, vagy aggodalomra adnak okot?

Cobra: Igen, még mindig a sötét erők napirendjén vannak. Terveik vannak ennek manifesztálására, viszont a Fényerők ezellen dolgoznak, szóval majd meglátjuk.

Debra: Oké. Beszéljünk a Kongó örvényről. Még mindig ez a bolygó energiahálózatának mesterkulcsa? És mi a helyzet ezzel az örvénnyel?

Cobra: Ez a mesterkulcsok egyike. Részlegesen ismét megsérült. A Fényerők dolgoznak rajta, de nincs igazán jó állapotban. Tehát némi gyógyításra van szüksége ennek az örvénynek.

Debra: Oké. Vannak olyan helyek a világban, ahol a negatív entitások és az elit együtt találnak menedéket? Azért kérdezzük ezt, mert szeretnénk tudni, hogy hová lehet Buddhikus Oszlopokat felállítani, hogy segítsük a Fényerőket az energetikai tisztításban.

Cobra: Nos, vannak olyan helyek szerte a világon, ahol az entitások hajlamosak összegyűlni. Nem részletezném ezeket a helyszíneket, mert ez most nem feladata az emberiségnek, hogy erre összpontosítson. Ha valamikor szeretnék az emberek ezeket Buddhikus Oszlopokkal tisztítani, vegyék fel velem a kapcsolatot, vagy a kulcsszemélyek kapcsolatba léphetnek velem, meg tudok adni néhány tisztítandó helyszínt, de ezt most nem kellene megosztani a nyilvánossággal.

Debra: Igen, köszönöm, épp meg akartam kérdezni, hogy kapcsolatba léphetünk-e veled közvetlenül, hogy megtudjuk, szóval köszönöm. Tehát a jelenlegi őrült tervek segítenek az emberek felébredésében, de ez lassan történik, figyelembe véve a körülöttünk lévő körülményeket és veszélyeket. Tudjuk, hogy az emberek felébredése segít abban, hogy a bolygó felszabadulása hamarabb bekövetkezzen, és sokan közülünk mindent meg is tesznek, de őrültnek és „összeesküvés-elmélet hívőknek” bélyegeznek minket, amikor megpróbáljuk megmagyarázni a háborút, amiben vagyunk. Mi a legjobb módszer, hogy felnyissuk mások szemét arra, ami a világban történik?

Cobra: Nem tudod. Nem tudod felnyitni mások szemét. Ezt nekik maguknak kell megtenniük. És „összeesküvés-elméletek” címkét kaptok, ha megpróbáljátok felnyitni azok szemét, akik erre még nem állnak készen. Ezért azt mondanám, hogy beszélhettek erről, de csak azokkal osszátok meg, akik készen állnak rá. Senkire sem erőltethetitek rá, mert sokan egyszerűen nem állnak készen.

Debra: Igen, mert az emberek frusztráltak lesznek, és úgy érzem, hogy amit mondasz nekünk, az a legfontosabb, hogy tényleg tartsuk magasan a saját rezgésünket, és találjuk meg a saját örömünket, bárhogyan, ami nekünk megfelel.

Cobra: Igen, és ha igazán sikeres vagy ebben, az emberek meg fogják érezni, hogy más a rezgésed, hogy valahogy más vagy. Hozzád fordulnak majd a kérdéseikkel, és te elmagyarázhatod nekik, hogy mi folyik itt.


4. rész

Az Esemény és a Felemelkedés


Debra: Szeretném ha áttérnénk a beszélgetésben az Eseményre, és a Felemelkedésre. Mik a jelei annak, hogy közeledünk az Eseményhez? Kezdjük már látni őket?

Cobra: Még nem. Ahogy azt már mondtam, néhány héttel az Esemény előtt lesz nyilvánvalóan látható. Előtte nem.

Debra: Oké. És ezt is rögtön meg kell kérdeznem, mert ez az a kérdés, amire már mindenki kíváncsi... a kérdés pedig: megoszthatod-e már velünk az aktuális Felemelkedési Tervet?

Cobra: Ezt akkor fogom tudni megosztani, amikor meg tudom már osztani, és nem előbb.

Debra: Rendben. Időben? A Napforduló meditáció utáni időszakról beszélünk?

Cobra: Nem mondok egy szót sem. Amint megadják az engedélyt rá. És amikor ezt megadják, akkor meg fogom osztani. De addig nem.

Debra: Oké. Legalább annyit tudnál mondani, - mivel már majdnem 2022 van, és az Esemény még nem történt meg, hogy a Felemelkedési ablak bezárulásának ideje, még mindig 2025. július?

Cobra: Valójában, 2025 augusztusában zárul be, de igen, ez az az időpont, amikor a portál bezárul.

Debra: Tehát tudjuk, hogy előtte még történnie kell néhány dolognak. Oké, rendben. Köszönöm, hogy ezt megosztottad velünk. Nos, a Fénymunkásoknak sok szenvedést kellett elviselniük a 3D-s létezésük során. Gyakran meg vannak fosztva az anyagi forrásoktól, az egészséges testtől, az ideális kapcsolatoktól, és a szabad élet sok örömétől itt a Földön. Tudjuk, hogy mindez meg fog változni számunkra az Esemény után, de lesz-e időnk az Esemény után arra, hogy élvezzük az új 3D-s világunkat, mielőtt felemelkednénk az 5D-be? Az eredeti Felemelkedési Tervben, amit átadtál nekünk, azt mondtad, hogy körülbelül 1-2 év telik majd el az áttörés, és a Felemelkedés Első Hullámának kezdete között. Nos az emberek arra kíváncsiak, hogy vajon élvezhetjük-e az Esemény által hozott előnyöket, amíg még itt vagyunk a 3D-s Földön?

Cobra: A terv az, hogy a Felemelkedés előtt mindenki képes legyen elég időt kiélvezni a fizikai valóságban, hogy integrálja mindazt, amit integrálnia kell. Elég egyértelmű az oka annak, hogy miért nem fogok semmilyen idősávot ezzel kapcsolatban most megadni, de azt mondanám, hogy a fejlődési folyamat része, hogy mindenkinek örömteli fizikai élete legyen egy bizonyos ideig. Ez szükséges a Felemelkedés előtt.

Debra: Igen, mert az emberek úgy érzik, hogy már régóta várnak arra, hogy ezek az örömök megérkezzenek hozzájuk. Tehát mi úgy értelmezzük, hogy a fizikai testünkben fogunk felemelkedni. Tehát ez azt jelenti, hogy miután felemelkedtünk az 5D-be, még mindig képesek leszünk élvezni a fizikai jellegű dolgokat, mint például egy finom étel elfogyasztása, a kedvenc hobbink, a tánc, a szeretkezés...?

Cobra: Mindez a Felemelkedés előtt fog megtörténni. Amikor a Felemelkedés megtörténik, addigra mindez már integrálódik. Nem lesz többé szükségetek rá, és nem lesz többé szükségetek a fizikai testre sem. Képesek lesztek a fizikai test hologramját manifesztálni, de ez nem egy valódi fizikai test lesz. Nem inkarnálódtok többé, mert erre sem lesz már szükségetek.

Debra: Tehát azt mondod, hogy ha egyszer felemelkedtünk, sok dolog ezek közül, nem bír majd olyan jelentőséggel, mint most.

Cobra: Pontosan. Pontosan. (Oké) Egy kicsit fel kell pörgetnünk az interjút, talán még egy fél óra, de aztán be kell fejeznünk.

Debra: Oké, jó ötlet. Tudom, hogy sok mindenről kell beszélnünk. Lássuk csak... Tudom, hogy említetted, hogy az Eseményt megelőzően, az események jelentős fokozódását fogjuk látni. Tehát azt mondtad, hogy hetekkel [előtte] lesz?

Cobra: Igen, igen. Hetekkel.

Debra: És a Fénymunkások megérzik majd, telepatikusan vagy közvetlenül, mielőtt az Esemény bekövetkezne?

Cobra: Ó igen, határozottan. Lesznek emberek, akiknek látomásai, álmai, jelenései, telepatikus kommunikációi lesznek. Mindezek drasztikusan fokozódni fognak az Esemény előtt.

Debra: Oké, nagyon jó. És azt is pontosítanád, hogy az Eseményt, a Forrás váltja ki vagy a Fényerők?

Cobra: A kezdeti impulzus közvetlenül a Forrásból érkezik, majd dimenziókon át leszűrődik a Fényerőkön keresztül, amíg el nem éri a bolygó felszínét.

Debra: Tehát azt mondod, hogy eredetileg a Forrás váltja ki?

Cobra: Igen.

Debra: Oké, mi is így gondoltuk. Tehát a Fénymunkások ellen használt negatív technológiák azt látjuk, hogy akadályozzák azt a munkát, amit az évek során magunkon végeztünk. Vajon az Esemény után hasznunkra válik majd mindez a munka, amit már elvégeztünk?

Cobra: Igen, természetesen. Igen, természetesen, határozottan.

Debra: Mi lenne ennek a kitartó Fénymunkának a konkrét gyümölcse?

Cobra: Először is, ti az elsők között lesztek, akiknek lehetőségük lesz a Felemelkedésre. Sokkal több lehetőségetek lesz, mint bárki másnak, mert az embereknek át kell majd esniük a gyógyulási folyamatukon, és azoknak, akik már elvégezték a belső gyógyulási folyamataikat, sokkal kevesebb dolgon kell majd keresztülmenniük. Ők élvezni fogják az életüket, miközben a többi ember meglehetősen intenzíven fogja az elfojtott érzelmeit feldolgozni. Mindenkinek át kell majd esnie ezen a folyamaton. Nincs semmilyen menekülő út. Úgy értem, mindenkinek szembe kell néznie a félelmeivel, a bűntudatával, az elfojtott haragjával, az összes elszalasztott lehetőségével, az összes elkövetett hibájával, mindezekkel meg kell majd birkózniuk.

Debra: Szerinted könnyedén be tudjuk majd járni a világot? Az Esemény után más bolygókra is utazhatunk majd?

Cobra: Az Esemény után, a dolgok elkezdenek kitárulni. Persze ez egy folyamat, hiszen a felszínen elosztási csatornákon kell keresztülmenni. Új lehetőségek nyílnak majd meg, és ezek fel fognak pörögni, ám amíg elérjük azt az állapotot, amikor mindenki mindenhová eljuthat, eltart egy ideig.

Debra: És mi a helyzet a Fényszigetekkel? A jövő részei maradnak az Esemény után is?

Cobra: Igen, igen.

Debra: Csak Fénymunkások vagy magas rezgésű emberek élhetnek a Fényszigeten?

Cobra: Csak azok a lények, akik olyan rezgésen vannak, amely kompatibilis azokkal az emberekkel, akik képesek lesznek lélekcsaládokkal élni. Azt mondanám, hogy ez csak nagyon előrehaladott embereknek való.

Debra: Tehát, azok az emberek, akikkel együtt vagyunk, a lélekcsaládunk részei lesznek?

Cobra: Igen, a Fényszigeteken, az emberek a Lélekcsalád-tagjaikkal lesznek.

Debra: Mi választhatjuk meg, hogy hol élünk?

Cobra: Természetesen.

Debra: Sejtettem. Beszéljünk egy kicsit a Lélekcsaládokról. Mivel olyan nagyon régóta hiányoljuk egymást. A Lélekcsaládok már most elkezdenek találkozni egymással, még az Esemény előtt?

Cobra: Nem igazán. Úgy értem, jelenleg nagyon kedvezőtlenek a feltételek a Lélekcsaládok találkozásához. A sok lezárás és kényszer, valamint a bolygó felszínén uralkodó állapotok miatt. Ahhoz, hogy a Lélekcsaládok találkozhassanak, az embereknek elegendő Lélek-tudatossággal, elegendő magasabb tudatossággal kell rendelkezniük ahhoz, hogy ez manifesztálódhasson. Ami most nyilvánvalóan nem történik meg.

Debra: Szóval, jelenleg nincs igazán biztonságos módja, hogy megtörténhessen.

Cobra: Úgy gondolom, hogy korlátozott formában előfordulhat, de nem ez a legjobb pillanat erre. Tömegesen nem történik ez most meg.

Debra: Valaki azt javasolta, hogy szervezz egy konferenciát, ahol mindannyian találkozhatnánk egymással.

Cobra: Meglátjuk. Meglátjuk.

Debra: Az lesz az Esemény utáni nagy buli, ugye? Három Lélekcsalád kategóriát adtál meg: ikerlelkek, lélektársak és a baráti kapcsolatok. Elmagyaráznád részletesebben ezeket a kategóriákat, és azt, hogy honnan tudjuk, hogy a Lélekcsalád melyik kategóriája releváns számunkra, ha már megtapasztaltuk?

Cobra: Ó, tudni fogod. Ha találkozol a Lélektársaddal, egyértelműen nagyon erős energiát fogsz érezni. És amikor készen állsz arra, hogy találkozz az Ikerlelkeddel, akkor biztosan tudni fogod. Nem fogsz találkozni az Ikerlelkeddel, amíg nem tisztultál meg... azok, akik ilyen teljes körű vezettetéssel rendelkeznek, biztosan tudni fogják, miről beszélek. Nagyon egyértelmű lesz. Nem lesz szükséged külső megerősítésre azon a ponton. Egyszerűen csak tudni fogod.

Debra: Sok kérdés merült fel az Ikerlelkekkel kapcsolatban. Tudod, a sötét erők nagyszerű munkát végeztek abban, hogy az Ikerlelkeket távol tartsák egymástól. De azzal, hogy elveszítik az irányítást, javul a helyzet? Van rá esély, hogy valaki találkozhat az Ikerlelkével az Esemény előtt, vagy legalábbis egy olyan Lélektárssal, aki hordozza az Ikerlélek energiáját?

Cobra: Mint ahogy azt már mondtam, elméletileg lehetséges, de nem sokszor fordul elő. Akkor fog inkább ez megtörténni, amikor nagyon közel kerülünk az Eseményhez.

Debra: Oké. És mi van azokkal az Ikerlelkekkel, akik a bolygón kívül vagy a felszín alatt vannak? Nekik várniuk kell majd az Esemény utánig?

Cobra: Igen. Az Esemény után elkezdődnek ezek a találkozások, és a helyzet javulásával felgyorsulnak majd.

Debra: A Fényerők jelenleg is segítenek nekünk találkozni az Ikerlelkünkkel vagy a jövőben fogják ezt megtenni? Biztos vagyok benne, hogy a jövőben igen, de mi a helyzet most?

Cobra: Egyszerűen most még nincs itt az ideje. Mondjuk úgy, hogy nem biztonságos. A cabal túl erős, és ez ugyanaz, mint az Első Kapcsolatfelvétellel. Többnyire nem sülne el jól, ha egy ilyen találkozóra most kerülne sor. A sötétek egyszerűen megölhetnék egyiküket vagy mindkettőjüket. Úgy értem, hogy ez nem biztonságos.


5. rész

Gyógyítás és Védelem

 

Debra: Szeretnék egy kicsit a gyógyításról és a védelemről beszélni. Tehát, 2012-ben azt írtad: „A folyamatos kompressziós folyamat azt jelenti, hogy a fény feltár mindent, ami kollektíven és egyénileg rejtve van. Amikor a fentről jövő fény és az alulról érkező fény közvetlenül a bolygó felszínén találkozik, az a Kompressziós Áttörés pillanata. Ezt a jelenséget nevezik az Eseménynek.” Cobra, sokan fojtogató kimerültséget éreznek. Ez a Kompressziós Áttörés kompressziós (összenyomás) részét képezi?

Cobra: Ó, igen, igen.

Debra: Olyan, mint a forráspont, amiről már beszéltünk.

Cobra: Igen, igen. A sötét technológiákat is tisztítják, ám ez a nyomás, amit érzünk, valójában a Fény, ami kipréseli az összes sötétséget.

Debra: Logikus. És ezért sok Fénymunkás úgy érzi, hogy a sötétek támadása alatt van, akik néha nagyon kreatív módon teszik ezt. Könnyű azt feltételezni, hogy minden negatív helyzet egy támadás? Honnan tudjuk, hogy pszichikai támadásról van-e szó?

Cobra: Nem minden ilyen helyzet negatív támadás, ám sok közülük az. Egyszerűen csak használnotok kell a vezettetéseteket és a józan ítélőképességeteket.

Debra: Oké, és használjuk az általad ajánlott protokollokat.

Cobra: Igen.

Debra: Azt mondják, hogy a Fényerők képesek olvasni a gondolatainkban és az érzelmeinkben, de a sötét erők nem. Ők csak abból szereznek információt, amit a szemünkön keresztül látnak és a fülünkön keresztül hallanak. Szóval, azon tűnődünk, hogy valóban így van-e, és eltudnád-e magyarázni, hogy hogyan képesek a sötét erők szenvedést és pusztítást okozni az életünkben? Tehetünk-e valamit azért, hogy megakadályozzuk a gondolatainkhoz és érzelmeinkhez való hozzáférésüket?

Cobra: Egyszerűen, amikor már meglehetősen magasan rezegsz, elérhetetlenné válsz a számukra, és nem lesz olyan könnyű elérniük téged.

Debra: Nagyszerű. És úgy tűnik, hogy sok Fénymunkást támadnak a körülöttük lévő emberek. Megtudjuk-e vagy meg kellene-e próbálnunk megtisztítani a szeretteinket a negatív entitásokkal való kapcsolódásoktól?

Cobra: Ha kérik, ha beleegyeznek, akkor igen. Egyébként nem, kivéve, ha vészhelyzet van.

Debra: És mit mondtál, ha ők mit?

Cobra: A beleegyezésüket kell adniuk hozzá.

Debra: Nos, ezt akartam kérdezni. Szükséged van a hozzájárulásukra vagy az engedélyükre?

Cobra: Igen. Az egyetlen kivétel, ha vészhelyzet van. Ha veszélyben vannak, természetesen segíthetsz nekik engedélykérés nélkül.

Debra: Értem. Mennyi ideig tart a tisztulási folyamat, és mi hozhatja vissza? Tudod, függőségek és az ehhez hasonló dolgok.

Cobra: Attól függ, hogy mennyire vagy jó a tisztulási folyamatban. Attól függ, hogy mit csinálsz. Tehát nem lehet erre egységes választ adni.

Debra: Oké. Segít, ha visszaköveteljük a valódi erőnket? (Igen, természetesen). És az ÉN VAGYOK jelenléthez való kapcsolódás, az egy igazán jó módja ennek?

Cobra: Igen, természetesen.

Debra: Hogyan ismerhetik fel a Fénymunkások a hamis fényt a spirituális közösségben? Van valami tipp, amitől megtudhatjuk, hogy a csatornázás vagy az üzenet valódi-e?

Cobra: Igen, használd a józan eszed.

Debra: Néhányan azt állítják, hogy más dimenziók eléréséhez a pszilocibin és más természetes hallucinogén növényi szerek használata exponenciálisan növeli a spirituális fejlődésüket. Mit gondolsz erről? Biztonságosak ezek?

Cobra: Nos, amennyire én kapcsolatba kerültem azokkal az emberekkel, akik ezeket használták... Néhányuknak valódi élményeik voltak, de a legtöbbjük csak az asztrális síkot csatornázta. Tehát az általános benyomásom az, hogy a legtöbb ilyen tapasztalás nem igazán segíti őket a fejlődésben. Természetesen vannak kivételek. Vannak emberek, akik ezt helyesen alkalmazták olyan emberekkel, akik Sámánok voltak. Akik tapasztaltak voltak és akik megadták a megfelelő útmutatást ehhez. De a legtöbb esetben ez egyszerűen nem volt igaz.

Debra: Úgy gondolom, hogy mindezt nagyon megfontoltan kell csinálni.

Cobra: Igen.

Debra: Úgy tűnik, hogy az utóbbi időben megszaporodtak a halálesetek. Azon tűnődünk, hogy vajon ezek azok a lelkek-e, akik nem lesznek képesek kibírni az Esemény napvillanásának erőteljes energiáit, vagy ők egyszerűen csak úgy döntenek, hogy nem lesznek itt ebben az időben? Miért látunk több halálesetet?

Cobra: Sokan egyszerűen csak belefáradtak, és ki akarnak szállni, és elmennek. Ez a lélek szintjén történik. Ez egy döntés, hogy elhagyják a testet. Elég gyakran megtörténik.

Debra: Jobbak a körülmények most az asztrál síkon? Képesek a lelkek elkerülni a reinkarnációs csapdát, vagy ez attól függ, hogy milyen a rezgésük az átmenetük idején?

Cobra: A körülmények valamivel jobbak, de még mindig nem biztonságos. Sokan képesek elkerülni a csapdát, sokan pedig nem. Ez az általános rezgésüktől függ, nem csak az átmenetük idején, hanem általában az életükben. És a döntésüktől - mit akarnak tenni, amikor elhagyják a fizikai testet, hová akarnak menni.

Debra: Tehát ez tényleg az adott személyen múlik?

Cobra: Igen. Úgy értem, nem teljesen, természetesen vannak külső tényezők. Még mindig van egy sötét hálózat, amely el akarja fogni őket, de sokan képesek elmenekülni.

Debra: Mi történik azokkal az emberekkel és Csillagmagokkal, akik az Esemény és a Felemelkedés előtt elhagyják a fizikai síkot. Ha nem fizikai testben vannak, akkor is képesek lesznek Felemelkedni?

Cobra: Igen. Igen.

Debra: Jó. Képesek vagyunk-e megvédeni magunkat és elhárítani a skaláris támadásokat olyan dolgok viselésével, mint a kristályok vagy az arany, az ezüst? Esetleg olyan dolgok fogyasztásával, mint az arany és az ezüst kolloid vagy az Ormus?

Cobra: Például, létezik néhány Tachyon Technológia, amely segíthet elhárítani ezeket a skaláris támadásokat. Van néhány más technológia is, amelyek szintén rendkívül hatékonyak - és természetesen a Cintamani kövek, amik meglehetősen segítik a rezgési frekvenciádat.

Debra: Nos, akartam is kérdezni a Cintamani kövekről. Mi teszi őket a legmagasabb rezgésű kővé?

Cobra: A Szíriusz csillagrendszerből jöttek, és a Szíriusz csillagrendszer az egyik legfényesebb hely az egész galaxisban. Ez egy tiszta fényenergia, és azok a kövek tiszta fényből vannak.

Debra: Tehát tiszta fényből vannak… néhány ember össze van zavarodva, mert azt javasolják, hogy ne viseljük őket érzelmi feszültségek idején, hiszen ez a hatás beszivároghat a bolygó energiamezejébe.

Cobra: Nos, a Cintamani kövek nagyító lencseként működnek. Ha negatív energiát bocsátunk ki, akkor fel tudják nagyítani azt, és be tudják juttatni a hálózatba. Tehát ez tényleg egy különleges kő.

Debra: Tehát még mindig irányadó, hogy ne legyen nálunk, amikor...

Cobra: Ha valóban erősen zaklatott állapotban vagy, azt mondanám, hogy tedd le néhány pillanatra. Én nem ragoznám ezt túl, de ha már erősen zaklatott vagy, akkor valóban jobb, ha hagyod, ha leteszed.

Debra: Világos. Miért tudnak olyan kevesen ezekről a kövekről? Úgy tűnik, hogy még a spirituális közösségen belül sem tudnak róla.

Cobra: Igen, nos ezt tőlük kell megkérdezned. Ne engem kérdezz. :)

Debra: Pontosan! Nos, mi pedig terjesztjük a hírt! Mi tudjuk, hogy ezek fontos szerepet fognak játszani az Esemény idején, és ezért próbálunk minél több követ eljuttatni az emberekhez. Beszélnél egy kicsit arról, hogy milyen hatással lesz ránk, tudod, viseljük őket, ültessük el őket, ilyesmi?

Cobra: Oké, minden egyes Cintamani kőhöz - amit a hálózatba ültetünk - egy angyali lény kapcsolódik, lehorgonyozódik ahhoz a kőhöz. Tehát, mi valójában rengeteg angyali lényt segítünk lehorgonyozni a bolygó energiahálózatában. Most erre természetesen nagyon nagy szükség van, és ez nagyon hatékony.

Debra: És mi van akkor, amikor viseljük őket?

Cobra: Akkor beinvitáljuk ezeket az angyali lényeket, hogy segítsenek nekünk az evolúciónkban/fejlődésünkben.

Debra: Csodálatos. És természetesen, az emberek a Cintamani kövekről a weboldaladon is tájékozódhatnak. Jelenleg körülbelül 73 kamra van a világon, melyek elérhetőek az emberek számára és felmerült néhány kérdés a Tachyon kamra tulajdonosok részéről is. Az emberek arra kíváncsiak, hogy a Tachyon kamrák segíthetnek-e megállítani a vírust, vagy kijavítani az oltás okozta problémákat?

Cobra: Nem fogják megállítani a vírust, de harmonizálják a testedet, hogy jobban megbirkózzon a vírussal, vagy bármi mással.

Debra: És gyakran kérdezik, hogy mi a különbség a Tachyon kamrák és a Medbedek között?

Cobra: Az egy teljesen más technológia. A Tachyon kamrák tachyonokkal töltik fel a testünket. Míg a Medbed valójában egy olyan technológia, amely újrarendezi a fizikai test atomszerkezetét. Ez egy meglehetősen fejlett technológia, ami még nincs jelen a bolygó felszínén. És nem is lesz jelen az Esemény előtt, bárki bármit is mondjon.

Debra: Oké, ez lett volna a következő kérdésem, hogy hozzáférhetnénk-e ezekhez az Esemény előtt, ugyanis sokan beszélnek már róluk [az alternatív médiában.] Na de, a Tachyon kamrák jelenleg is elérhetőek; meg tudnád osztani velünk, hogyan segíthetnek most az embereknek? Egyszer azt mondtad, hogy ahogy Gaia rezgése növekszik, úgy növekszik a kamrák hatásossága is. Szóval kifejtenéd, hogyan segítik a Tachyon kamrák az implantátumok tisztítását és a Felemelkedési folyamatot?

Cobra: Tulajdonképpen, a Tachyon kamrák, tachyon energiát hoznak az energiameződbe, és ilyenkor az energiameződ spontán átrendeződik a Forrás energiájával, mert a tachyonok közvetlenül a Forrásból jönnek. És ez a lehetséges legrövidebb út a Felemelkedés felé. És természetesen, ahogy az energiameződ átrendeződik és újra összehangolódik az isteni archetípussal való teljes összhangban, a fizikai tested is reagál, és a fizikai tested jobb egészségi állapotba hozod. Ez tehát a fő működési elve. És ahogy az energiák erősödnek, ahogy közelebb kerülünk az Eseményhez, ezeknek a kamráknak a hatása csak fokozódni fog.

Debra: Csodálatos. És természetesen, az emberek a Tachyon kamrákról is tájékozódhatnak a honlapodon. Személyesen tanúsíthatom, hogy valóban mesésen jók, úgyhogy mindenkit arra bátorítanék, hogy keressen egyet a környéken, vagy tegyen erőfeszítéseket, hogy meglátogasson egyet.

Tachyon kamrák: 

https://www.tachyonhungary.com

http://tachyonis.org/Chamber.html


6. rész:

Istennő ~ Rózsa Rendje


Debra: Cobra, csak még néhány percet kérek. Az utolsó részben szeretnék feltenni neked néhány kérdést az Istennővel és a Rózsa Rendjével kapcsolatban. Izgalmas volt olvasni a legutóbbi frissítésedet, amikor azt írtad: „A megnövekedett Galaktikus Központi Nap aktivitás az Istennői energia új beáramlását is eredményezte a bolygó számára. Ízisz visszakapta a koronáját.”

Nos, azt, hogy „Ízisz visszakapta a koronáját” már 2012-ben is írtad. Majd egy 2017-es interjúban, amikor megkérdezték, hogy ez mit jelent, így magyaráztad: „Ez egy szimbolikus kód az Istennő megtestesülésére, különösen ennek a bolygónak a felszínén, és a Naprendszerben, hiszen az Istennő jelenlétét elnyomták, és így szimbolikusan az »Ízisz Istennő visszakapja a koronáját« azt jelenti, hogy az Istennő jelenléte újra megerősödik. És egy igazi, valódi női princípium kezd el szabadon - energetikailag és fizikailag is - áramlani a bolygó egész felszínén.” Szóval Cobra, ha ez már kilenc évvel ezelőtt megtörtént, akkor mi a jelentősége most? Mi a különbség a mostani üzeneted és a 2012-es üzenet között?

Cobra: Az Istennői energia hullámokban érkezik a bolygó felé. Az egyik ilyen hullám 2012-ben volt, és utána volt még néhány hullám. Most az Istennői energia egy újabb hulláma érte el a bolygót, idén októberben. És ez a hullám nagyon fontos volt, mert átrendezett bizonyos dolgokat a színfalak mögött, amikről most még nem fogok beszélni, de meglehetősen fontosak. Azt mondanám, hogy a hatalmi egyensúly a Fekete Nemesi családok csúcsán megváltozott. A Fényerők bizonyos tervei megváltoztak, felgyorsultak, és bizonyos dolgok sokkal jobban festenek, mint korábban. Ez teljesen váratlan volt. Nem számítottam erre a hullámra, és mégis megérkezett, és ez egy kellemes meglepetés volt. És most ez fokozódik, és előkészíti az alapokat a következő évben bizonyos dolgokhoz, amelyeket a Fényerők terveznek.

Debra: Kiváló. Ez fantasztikus hír. 2018-ban, a Fény Galaktikus Föderációs Erői a Galaktikus Kódex szerint elrendelték, hogy ennek a bolygónak a felszínét a Konföderáció parancsnoksága alá kell vonni. Ha ezt a kijelentést összekapcsoljuk a kóddal „Ízisz visszakapta a koronáját”, akkor ez azt jelenti, hogy Ízisz Istennő személyesen fog uralkodni a felszínen, mint a Föld királynője?

Cobra: Ez egy nagyon érzékeny témakör. Azt mondanám, hogy a Fényerők kaptak bizonyos megbízásokat, bizonyos jogi feltételek teljesültek bizonyos akciókhoz, amelyek a cabal legyőzéséhez, a meghatározó Fekete Nemesi családok legyőzéséhez vezetnek. Ennél többet most nem tudok mondani.

Debra: Oké, köszönöm. Lehetséges, hogy Ízisz, vagy a Galaktikus Központi Nap, vagy maga a Forrás inkarnálódott most a bolygón? (Nem, nem.) Van jelenleg Főpapnő? (Nincs.) Oké. Mi van, ha valaki érdeklődik Ízisz misztériumainak megismerése iránt, van-e mód arra, hogy tanítvány legyen?

Cobra: Az emberek a maguk módján tanulnak. A bolygó felszínén még nincs jelen Istennő misztérium iskola. A körülmények még nem állnak készen ehhez, de itt-ott megtalálhatóak az igazi misztériumok töredékei. Volt néhány workshopom, ami elég erőteljes volt három évvel ezelőtt. Akkor sok mindent feltártam ebből, és valószínűleg vannak jegyzetek, amelyek valahol az interneten keringenek. Azokat meg lehet szerezni, és tanulhattok belőlük, ám az nem a teljes történet. Annál sokkal többről van szó.

Debra: Szeretnék kérdezni egy kicsit az Istennői örvényekről. Mi a helyzet az Isten örvényekkel? Azt mondják, hogy az örvények nőiesnek minősülnek, amikor az energia belép a földbe, és férfiasnak, amikor az energia elhagyja a földet. Mindkettő egyformán fontos, és együtt működnek?

Cobra: Igen, mindkettő egyformán fontos. De olyan nagy egyensúlyhiány jött létre, hogy először az Istennői örvényeket kell aktiválni. És csak amikor ez a hálózat elég stabil lesz, akkor aktiválódnak újra az Isten örvények, mert az Isten örvények nagyon erősek. És amikor még mindig nagyban fennáll annak a valószínűsége, hogy ezzel az erővel visszaélnek, akkor nem lehet őket aktiválni. Nem biztonságos.

Debra: A kettős Párizs-Versailles-i örvény ebben a hónapban új szintű aktivitásra készül. Tudsz többet mondani? Hogyan támogathatjuk ezt?

Cobra: Nem. Még nem.

Debra: Oké, alig várjuk, hogy halljunk erről. Néhány kérdés a mirrofór papnőkkel kapcsolatban a legutóbbi frissítésedben. Ezek az istennők az ősi egyiptomi templomokban tevékenykedtek, mirhát vittek azoknak, akik a halálhoz közeledtek. Ezeknek a papnőknek a visszatérése azt jelenti, hogy képzett spirituális csoportként fognak a felszínre jönni? És a Rózsa Rend tagjai be lesznek-e majd avatva, mint ezek a papnők?

Cobra: Ez nem jelenti a papnők visszatérését a felszín alól, még nem. De ennek a tudásnak a töredékei ismét visszatérnek a felszíni lakossághoz. És ez nem csak a mirháról és azokról szól, akik közelednek a halálhoz. Ez egy egész tudomány, egy egész tanítás arról, hogyan használjuk a szent olajokat különböző célokra, hogy emeljük a rezgést, hogy aktiváljunk bizonyos csakrákat, hogy aktiváljunk bizonyos magasabb képességeket. Sokkal többről van szó, és ez lassan feltárul a felszíni lakosság előtt.

Debra: Nos, épp most akartam megkérdezni, hogy milyen más erőteljes és hasznos olajok vannak, amikről érdemes tudni? És szeretnénk tudni, hogy ezek az olajok behatolnak-e a dimenziónk rétegeibe, például a plazma vagy éteri rétegbe?

Cobra: Igen, képesek rá.

Debra: Vannak olyan olajok, amikről beszélhetnél?

Cobra: Meglehetősen sok van, amik elég fontosak. Az egyik természetesen a rózsaolaj, a szantálfaolaj és még sok más. A legtöbbjüket az ősi templomokban Egyiptomban, Görögországban, Indiában, az ősi kultúrákban használták, tudtak róluk. És arra várnak, hogy újra felfedezzék őket.

Debra: Csodálatos. Oké, még néhány kérdés, Cobra. Vannak olyan Fénymunkások, akik szorgalmasan dolgoznak azon, hogy tisztán tartsák az energiamezejüket, és tartózkodnak a szexuális kapcsolattól, mert nem találnak magas rezgésű partnert, mert tisztában vannak azzal a ténnyel, hogy a sötét entitások képesek beszivárogni és felhasználni a szexuális energiát. Ez sok nőt arra késztet, hogy elvágja az Istennő nagyon is szükséges érzéki és szexuális energiáját önmagában. Ezért kérdezi az egyik Nővér: „Ha egy nő vágyat érez arra, hogy egyesüljön valakivel, de a férfi nagyon nem tudatos, akkor ez rossz energiát juttat a mezőbe?” Cobra, mit javasolsz? Szükség van energetikai védelemre? Az energiák jobban tisztulnak? Biztonságosabb, ha több szexuális megnyilvánulást engedünk meg magunknak, vagy még mindig az a legjobb, ha tartózkodunk?

Cobra: Ha jó szándékkal történik, akkor nincs vele semmi baj. Úgy értem, ez nem jelenti azt, hogy ha helyes szándékkal teszed akkor megszállnak az entitások. Ha kapcsolódás van közted és a másik személy között, nem számít, hogy milyen a rezgési frekvenciája, az önmagában meghatározza, hogy mi fog történni, hogyan fognak az energiák kicserélődni. Tehát én nem aggódnék túlzottan ezek miatt az entitások miatt, ha a helyes szándékkal teszed. Mint ahogy bármi mást is az életedben. Az entitások rád ugorhatnak akkor is, miközben például reggelizel. Ha rossz hangulatban vagy, vagy ha dühös vagy, vagy amikor veszekedsz valakivel.

Debra: Jó meglátás. Az a tény, hogy ez az egyesülés két embert érint, mindkét embernek rendelkeznie kell ezzel a szándékkal, vagy az is rendben van, ha csak az egyik félnek van ilyen szándéka?

Cobra: Nos, legalábbis bizonyos fokú egyetértésre van szükség a szándékkal kapcsolatban. Különben nem lesz kellemes aktus. Ez nyilvánvaló. Nem kell, hogy pontosan azonos tudatszintűek legyenek. Nem kell, hogy tökéletes legyen, de szükség van egy alapvető megértésre, a szándék alapvető egyesítésére, hogy miért történik ez, és akkor minden rendben lesz. És persze használhatjátok az Ibolya Lángot, használhatjátok az alapvető védelmi technikákat, ez is hasznos néha.

Debra: Értem, értem. Azt is megkérdezte: „Meg lehet-e gyógyítani egy férfit az Istennői energiával ilyen formában? Ez valami hasonló ahhoz, amit a szent prostituáltak csináltak. Tudsz valamit mesélni róluk, vagy tanácsot adni, hogyan lehet azzá válni? És mi a fontossága annak, hogy megéljük az érzékiségünket?”

Cobra: Igen, természetesen egy férfi meggyógyítható az Istennői energiával, ha fogékony erre az egészre. És természetesen ha egy nő vezettetést érez ehhez, megteheti. És ha ezt az utat követi, akkor kérhet vezettetést, és sokféle módon kap majd útmutatást.

Debra: És természetesen fontos, hogy megéljük az érzékiségünket, ám az egészséges szexuális energia és annak kifejeződése, úgy tűnik, hogy hiányzik a világunkból. Hogyan tanulhatunk erről többet?

Cobra: Ismétlem, többet kell tanulnod a saját szexuális energiádról, a saját kundalíni energiádról, és olyan módon kell felfedezned, ami számodra megfelelő. Használd a saját belső útmutatásodat. Ne keress annyira külső forrásokat, mert a legtöbb külső forrás már kompromittálódott (nem tiszta.) El kell felejtened, bármit is tanultál, és csak fedezd fel önmagadban - az energiameződben, a saját testedben először. És akkor tudni fogod, miről beszélek.

Debra: Köszönöm. Néhány gyors kérdés az ikerlelkekről. Beszéltünk már erről korábban, de kíváncsiak vagyunk, mit tehetünk, hogy jobban vonzzuk magunkhoz? A ’Szeretjük a Tömegmeditációkat’ kiadott egy vezetett hanganyagot az ikerlélek meditációhoz, szóval ezt jó ha csináljuk, de mit tehetünk még?

Cobra: Ez tényleg egy nagyon jó meditáció. A Fényerők adták az emberiségnek. És ez egy nagyon jó meditáció. Ez majdnem a legjobb dolog, amit jelenleg tehetsz.

Debra: Oké, fantasztikus. Néha az implantátum tisztító foglalkozásainkon ezt a meditációt végezzük. De az emberek megkérdezik, hogy a meditációban az ikerlelket miért „nő”-ként (angolul: her) említik? Erről kérdeztelek téged, és azt mondtad: „A lélek (Buddha) a női aspektus, a szellem (Atma) pedig a férfi aspektus. Tehát az ikerlélek »nő«.” Kifejtenéd bővebben, hogy az emberek ezt teljes mértékben megértsék? Mert még mindig voltak kérdések, miután ezt elmondtam nekik.

Cobra: Oké, a sík, a dimenzió, ahol a lélek lakozik, egy női energia. Ezért szólítjuk a lelket "Nő"-nek. (Angolban: 'Her') Ez ilyen egyszerű.

Debra: Oké, köszönöm. És egy férfi és egy nő közötti Szentséges Egyesülés is része az Istennői misztériumoknak?

Cobra: Igen, határozottan.

Debra: Ezt gondoltuk mi is. És az Esemény után feltárul majd e misztériumiskolák teljes tudása és minden titka?

Cobra: Az Esemény után. Igen.

Debra: És a Rózsa Rendje csoportok fontos szerepet fognak játszani ezek újraaktiválásában?

Cobra: Határozottan. Határozattan. Nagyon is.

Debra: Milyen irányt képzelsz el a Rózsa Rendje csoportjai számára 2022-ben? Van valami üzeneted a számukra?

Cobra: Igen, jó lenne, ha mindazok a csoportok, amelyek még léteznek, újra egyesülnének a jövőben, többet találkoznának, mert néhányuk a szétesés különböző stádiumaiban van. Itt az ideje, hogy újra egyesüljenek, hogy megújítsák a kapcsolatukat. Mindezek a lezárások csökkentették a fizikai találkozók számát. Talán újra vissza tudjátok állítani a fizikai találkozókat, ami meglehetősen fontos az energia megtartásához. Tanulmányozhatjátok az új tanításokat a mirrofór papnőkről. Kapcsolódhattok Ízisz Istennővel, különösen azért, mert az ő energiája nagymértékben visszatér a 2022-es évben.

Debra: Ó, kiváló. Jó tudni. És csak azt szeretném mondani, hogy a Rózsa Rendje tervez valamit 2022-re, hogy heti meditációt biztosítson az istennői meditációkhoz, szóval majd figyeljétek a fejleményeket!

És Cobra, mielőtt ezt az interjút zárjuk, szeretnénk tudni, hogy mit gondolsz, mi előtt áll az emberiség 2022-ben? És milyen üzeneted van számunkra?

Cobra: Ez most egy nagyon komplikált időszak. Soha nem volt még ilyen bonyolult. Tehát ez egyike azoknak az időszakoknak, amikor szinte lehetetlen megjósolni, hogyan alakulnak majd a dolgok. Ez ugyanis a nagy feszültség időszaka, ugyanakkor a hatalmas lehetőségek időszaka is. Tehát minél inkább összefogunk, minél inkább arra összpontosítunk, hogy mi az amit manifesztálni akarunk, annál inkább manifesztáljuk azt. Miközben ezt a meditációt végezzük, folyamatosan manifesztálhatjuk azt, és ez biztosíthatja a sikerünket. Ez sokkal közelebb hozhatja a sikerünket. Az üzenet egyszerűen a "Fény győzelme!" lesz. Ezért vagyunk itt, és ezt fogjuk megkapni. Nem számít, mibe kerül.

Debra: Abszolút. És természetesen a december 21-i meditációnknak nagy hatása lesz, ahogyan a petíció aláírásának is. Tehát kérlek, nézzétek meg Cobra weboldalát a 2012portal.blogspot.com-on (magyarul: ellenallas1111.blogspot.com), valamint a welovemassmeditation.com-on (magyarul: https://hungarian.welovemassmeditation.com/), ahol minderről információt kaphattok. Osszátok meg a hírt, terjesszétek az üzenetet. Szárnyaljuk túl a kritikus tömeget ezen a téren.

Kövessétek Cobra blogját, hogy a bolygónkat, a galaxisunkat és az univerzumunkat valaha is elérő legnagyobb Eseményről kaphassatok információkat, miközben keresztül megyünk mindezen. Szeretnék köszönetet mondani a Rózsa Rendjének és a Fény Győzelme csapatomnak, hogy segítettek a kérdések összeállításában.

Arra bátorítunk mindenkit, hogy nézzetek utána a Rózsa Rendjének, alakítsatok csoportot a környéketeken, nézzetek utána, hogy mit csinálunk. Nemzetközi honlapunk: sisterhoodoftherose.network

Még egyszer, Cobra, nagyon köszönjük. Nagyra értékeljük az összes információt és azt a kőkemény munkát, amit végzel. Tudjuk, hogy ez senkinek sem könnyű, de mi támogatunk téged, szeretünk, és azt mondjuk: "A Fény győzelme!" Köszönjük.

Cobra: Mindenkinek köszönöm és A Fény győzelme!

Megjegyzések