Isteni Beavatkozás Aktiválása ~ 2021. december 21. 17:00

Ebben az univerzumban sok olyan hely és környezet van, amely alkalmas az életre.

1961-ben Frank Drake megfogalmazta a Drake-formulát, amellyel megpróbálta megbecsülni az aktív, kommunikatív földönkívüli civilizációk számát a Tejútrendszer galaxisban.

https://www.seti.org/drake-equation-index

https://en.wikipedia.org/wiki/Drake_equation

Újabban a tudósok kiszámították, hogy legalább 36 aktív, kommunikáló intelligens civilizáció lehet a Tejútrendszerünkben.

https://edition.cnn.com/2020/06/15/world/intelligent-civilizations-galaxy-scn-trnd/index.html

https://www.sciencedaily.com/releases/2020/06/200615092753.htm

A Földtől 12,8 milliárd fényévre lévő galaxisban pedig vízre utaló jeleket észleltek.

https://www.msn.com/en-us/news/technology/signs-of-water-detected-in-galaxy-1288-billion-light-years-from-earth/ar-AAQhBhK

Az év elején Bill Nelson, a NASA adminisztrátora elismerte, hogy a Földön kívül máshol is létezhet intelligens élet az univerzumban.

https://www.cnbc.com/2021/07/06/nasa-is-actively-searching-for-life-in-the-universe-official-says.html

Emellett a Dr. Steven Greer által kifejlesztett CE-5 protokoll évek óta számos UFO észleléshez vezetett.

https://ce5-protocol.com/

https://www.gaia.com/article/dr-steven-greers-ce5-protocols-led-to-mass-ufo-sighting

https://www.eceti.org/ce-5-contact-safeguards-protocols-and-dangers.html

Cobra szerint sok jóindulatú civilizáció van ebben a galaxisban. A spirituális fejlődés magas fokán élnek, és erős közvetlen kapcsolatuk van a Forrással. Szeretnék, ha az emberiség csatlakozna a galaktikus családhoz, de szükségük van egy világos, erős, összefüggő jelre a felszíni lakosság részéről, hogy szeretnénk a kapcsolatfelvételt:

http://www.goodworksonearth.org/do_you_wish_that_we_show_up.html

https://www.welovefirstcontact.com/2021/11/do-you-wish-that-we-show-up.html

December 21-én az Isteni Beavatkozás Aktiválással lehetőségünk nyílik arra, hogy világos, erős, koherens jelzést küldjünk e jóindulatú civilizációknak.

Ez az aktiválás segít a Fényerőknek leföldelni a Fény energiáját a bolygó felszínén, hogy tovább stabilizálják a pozitív idővonalat.

Az emberek száma, akik ezt az aktiválást végzik, az egyetlen legfontosabb tényező a felszíni lakosság kezében a folyamat felgyorsítására.

Ha 144.000 ember kritikus tömege csatlakozik a meditációnkhoz, akkor egy ilyen erős jelzést küldünk, és a Galaktikus törvények szerint ez elindítja bolygónk Galaktikus családba való befogadási folyamatát. Maga a folyamat még eltart egy ideig, de az első és nagyon fontos lépés meg fog történni, messzemenő exopolitikai és geopolitikai következményekkel.Ezt az aktiválást kétlépcsős folyamatként fogjuk végezni, az első lépés a lentebb található Bolygófelszabadítási petíció aláírása, a második lépés maga a meditáció. Ez a kétlépéses aktiválás a lehető legnagyobb hatást fogja gyakorolni a bolygó helyzetére.

1. lépés: A petíció aláírása

Bármikor, miután elolvastad ezt a cikket, írd alá a Bolygófelszabadítási petíciót:

https://www.thepetitionsite.com/576/357/913/planetary-liberation-now/

https://www.change.org/p/the-awakened-population-planetary-liberation-now

Az aláírási utasításokat, kérjük, olvasd el figyelmesen:

Csak EGYSZER kell aláírnod a petíciót. Ha a két oldal közül az egyik offline lesz, és még nem írtad alá, használd a másikat, és ott írd alá. Mindkét oldal egyformán fontos, de a szavazat csak egyszer számít. Ha többször írod alá, tulajdonképpen késlelteted a felszabadítási folyamatot. Ha már aláírtad az első honlapon, ne írd alá a másodikon. Ha már aláírtad a másodikon, ne írd alá az elsőn. Ez alól az egyetlen kivétel az, ha megpróbáltad aláírni az egyik oldalon, de az aláírásod nem ment át és/vagy valamiért nem hagyták jóvá. Ekkor átmehetsz a második oldalra, és ott írhatod alá.

December 21-ig 144 000 aláírásra van szükségünk, hogy elérjük a kívánt exopolitikai hatást. Ha 144.000 ember kritikus tömege aláírja a petíciót, akkor ez lesz a felszíni emberiség kollektív akaratának első fizikai kifejezése az emberiség történetében arról, hogy szeretnénk a kapcsolatfelvételt és a beavatkozást. Ez lesz az emberiség első exopolitikai dokumentuma, amelynek jelentősége és hosszú távú következményei olyan dokumentumokhoz hasonlíthatók, mint az Alkotmány vagy az Emberi Jogok Nyilatkozata. A petíció aláírásával szabad akaratunkat használjuk arra, hogy energetikai hidat hozzunk létre a bolygó felszíne és a felszínen túl élő Fényerők között. Ez az energetikai híd fel fogja gyorsítani a folyamatot. A petíció aláírásának fizikai aktusa azért fontos, mert a fizikai síkon kívánjuk a változást manifesztálni, ezért az egyszerű belső elkötelezettség nem elég. Nem csak magatokért teszitek ezt, hanem az egész emberiségért.

2. lépés: Meditáció 2021. december 21. 17:00

Ezután a lehető legjobb időpontban fogjuk elvégezni az Isteni Beavatkozás Aktiválását, amely a lehető legnagyobb pozitív hatást gyakorolja az emberiségre, pontosan a napforduló pillanatában, 2021. december 21-én 17 órakor.

Itt ellenőrizheted a saját időzónádra vonatkozó időpontot:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=DIVINE+INTERVENTION+ACTIVATION&iso=20211221T17&p1=195

Angol nyelvű élő műsor:

 


Instrukciók a december 21-i meditációhoz:

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt arra, hogy együtt megteremtsük azt a pillanatot, ami beindítja az Első Kapcsolatfelvétel folyamatát a jóindulatú Galaktikus lényekkel és az Isteni Beavatkozást.

3. Hívd be az Ibolyalángot annak elsődleges Forrásából, hogy hozza létre a védelem körét körülötted a meditáció alatt és után. Kérd meg, hogy alakítson át mindent, ami nem szolgálja a Fényt.

4. Képzelj el egy ragyogó fehér Fényoszlopot, amint a Kozmikus Központi Napból kiáradva szétszóródik az Univerzum összes galaxisának Központi Napjához. Majd képzeld el, hogy ez a Fény belép a mi Galaktikus Központi Napunkon keresztül, majd áthalad a Galaxisunkon, majd a Naprendszerünkbe érkezik és áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a bolygó felszínén lévő összes lényen, a Föld alatt lévő összes lényen, valamint a testeden keresztül a Föld középpontjába.

5. Jelentsd ki az akaratod és a döntésed az Első Kapcsolatfelvételre és az Isteni Beavatkozásra úgy, hogy (ha lehetséges, hangosan) háromszor kimondod mindkét rendelkezést: Elrendelem és parancsolom a fizikai Első Kapcsolatfelvételt a jóindulatú Galaktikus lényekkel, Most! Elrendelem az Isteni Beavatkozást, Most! Elrendelem és parancsolom a fizikai Első Kapcsolatfelvételt a jóindulatú Galaktikus lényekkel, Most! Elrendelem az Isteni Beavatkozást, Most! Elrendelem és parancsolom a fizikai Első Kapcsolatfelvételt a jóindulatú Galaktikus lényekkel, Most! Elrendelem az Isteni Beavatkozást, Most!

6. Képzeld el, hogy ezek a jóindulatú Galaktikus lények reagálnak e rendelkezésekre és fizikailag kapcsolatba lépnek veled, és mindenki mással, akik ugyanilyen rendelkezést hoztak. Képzeld el ahogy a Forrás közvetlenül beavatkozik a Földön kialakult helyzetbe, és elindítja az emberiség intenzív gyógyító átalakulását. Képzeld el, ahogy a Fény átváltoztatja a Földön megmaradt sötétséget, meggyógyít minden egyenlőtlenséget, eltöröl minden szegénységet és bőséget hoz az egész emberiségnek. Képzeld el, hogy a Vízöntő korszak új nagy kozmikus ciklusa elkezdődik, amely tiszta Fényt, Szeretetet és Boldogságot hoz a Föld minden lényének.

A meditációnk javasolt időtartama: 20 perc

Frissítések az Isteni Beavatkozás Aktiválásáról:

http://2012portal.blogspot.com

Osszátok meg ezt az Isteni Beavatkozás Aktiválást széles körben, hogy segítsetek elérni a 144.000 ember kritikus tömegét, akik elvégzik ezt az aktiválást. 

 

~~~~~~~~~

 

Meghívó az Előkészítő meditációra, ami december 4-én a Napfogyatkozás időpontjában lesz

Közeledünk egy erőteljes Napfogyatkozáshoz, ami december 4-én 08:35-kor lesz.

https://darkstarastrology.com/solar-eclipse-december-2021/

Ennek a Napfogyatkozásnak az energiáját arra fogjuk használni, hogy arra meditálunk és azt vizualizáljuk, hogy elérjük a kritikus tömeget, amikor több mint 144.000 ember vagy még több vesz részt a december 21-i főmeditációnkon az Isteni Beavatkozás aktiválásához, és több mint 144.000 ember írja alá a Bolygó Felszabadítási petíciót.

A Fényerők arra kérnek mindenkit, a lehető legtöbb embert, hogy a Napfogyatkozás pillanatában végezze el az előkészítő meditációt.

Itt találjátok meg az időzónátoknak megfelelő pontos időpontot az erősítő meditációra:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=SOLAR+ECLIPSE%3A+BOOSTER+MEDITÁCIÓ&iso=20211204T0735&p1=136

Az előkészítő meditációra vonatkozó frissített utasításokat itt osztjuk meg, amint elkészülnek.

 ~~~~~~~~~~~~~~~~


Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozz minden nap az alábbi meditációk bármelyikéhez:

Élet Virága Meditáció 13:00-kor és bármikor, amilyen gyakran lehetséges:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/10/elet-viraga-meditacio-4-orankent.html

Meditáció a tervezett lezárások második hullámának megakadályozásáért minden este 22:30-kor:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2020/09/meditacio-tervezett-lezarasok-masodik_23.html

Koronavírus vége meditáció négy óránként:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2020/04/koronavirus-vege-meditacio-vasarnap-17.html

Meditáció a koronavírus megállításáért az egész bolygón 4 óránként:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2020/02/surgos-meditacio-kinai-virus.html

Meditáció minden négy órában a koronavírus kitörésének megállításáért Olaszországban:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2020/02/surgos-meditacio-minden-negy-oraban.html

Békemeditáció Libanonért négy óránként:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2020/08/surgos-bekemeditacio-libanonert-4.html

Sürgősségi Meditáció 15:00 órakor:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/02/attores-meditacio-1500-orakor-es.html

Istennő Meditáció 15:30-kor:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/02/istenno-meditacio-minden-nap-1530-kor.html

Koronavírus vége meditáció 14:00:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/search?q=koronav%C3%ADrus+v%C3%A9ge

Kozmikus Központi Faj Meditáció 16:15-kor:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/02/kozmikus-kozponti-faj-meditacio-minden.html

Buddhikus Oszlop Meditáció 16:30-kor:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/10/buddhikus-oszlop-meditacio-minden-nap.html

Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:

https://meditacios-tablazatok.blogspot.com/p/meditacios-fo-tablazat-aurora-projekt.html?fbclid=IwAR0InldJ0RpTJPnQ_Oxk3ki5afuw4f3b2-NR2IrLgT_k04NAlRMMq5txJX0

Szeretjük a Tömegmeditációkat Alap / We Love Mass Meditation Fund

A We Love Mass Meditation Fund sürgős pénzügyi támogatást nyújt a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg az egyszeri, vagy rendszeres felajánlásotokat:

paypal.me/WeLoveMassMedis

We Love Mass Meditation Healing Group / Szeretjük a Tömegmeditációkat Gyógyító Csoport

Szeretettel várunk a gyógyító csoportunkba ha gyógyítást szeretnél kérni a gyógyítóinktól világszerte, és keresünk képzett gyógyítókat is, hogy csatlakozzanak ehhez a csoporthoz és segítsenek azoknak, akiknek szükségük van erre.

https://www.facebook.com/groups/6721694302621

Megjegyzések