„Fény Portál Aktiválása” interjú Cobrával ~ készítette a Rózsa Rendje

A Rózsa Rendje interjút szervezett Cobrával a 2023. május 1-jén megrendezésre kerülő Fény Portál Aktiválás (megj. tömegmeditáció) fontosságáról.

Ebben az interjúban Cobra és Debra, a Rózsa Rendje egyik vezetője, arról beszélgetnek, hogy a Fény Portál Aktiválás szó szerint(!) életünk legerőteljesebb aktiválása lesz! Beszélnek annak fontosságáról, hogy minél többen vegyenek részt a közelgő május 1-i globális tömegmeditáción - ami magyarországi idő szerint 19:06-kor lesz -, hogy elérjük a kritikus tömeget, és ezek az ultraerős energiák, amelyek ezen a ritka portálon keresztül érkeznek, a lehető legkiegyensúlyozottabb és legharmonikusabb módon horgonyozódjanak le... és arról is szó esik, hogy milyen következményei lehetnek annak, ha a tömegmeditáció során a meditálók száma nem éri el a kritikus tömeget.

Kérjük, hogy terjesszétek a meditáció hírét, mert nagyon fontos, hogy minél többen vegyenek részt rajta május elsején!

További információk erről a fontos aktiválásról:

https://ellenallas1111.blogspot.com/

https://hungarian.welovemassmeditation.com

Ez az interjú egy kétrészes sorozat első része; a második rész a jövő hónapban jelenik meg.

Az interjú angol nyelven meghallgatható a Sisterhood of the Rose YouTube-csatornáján:A magyar nyelvű átirat pedig itt olvasható:

Debra: Helló, a nevem Debra, és a Rózsa Rendje egyik vezetője vagyok. Ma ismét Cobrával beszélgetünk. Cobra az Ellenállási Mozgalom fő információszolgáltatója, fontos planetáris és galaktikus információkat tesz közzé a blogján, a 2012portal.blogspot.com-on. Üdvözöllek Cobra, és köszönöm, hogy elvállaltad ezt az interjút.

Cobra: Köszönöm a meghívást. Ez most valóban egy nagyszerű lehetőség arra, hogy elmélyítsük a kapcsolatunkat azzal a portállal, amely hamarosan itt lesz.

Debra: Igen! A nagyon fontos portál - tudom, hogy sok mindenről kell még beszélnünk -, de ez a Fény Portál Aktiválása elsődleges fontosságú a globális tömegmeditációval együtt, ami a 2023. május 1-jén, a közelgő együttállás során történik majd. Ezért úgy döntöttünk, hogy ezt az interjút két részben csináljuk meg. A mai első rész elsősorban ennek a nagyon fontos Fény Portál Aktiválásnak az átbeszélésére összpontosít, a jövő hónapban pedig - a második részben - ennek az aktiválásnak az eredményeit, valamint sok más, az embereket érdeklő témát fejtegetünk majd. Tehát kezdjük is el!

Cobra, azt mondtad, hogy a Fény Portál Aktiválás a Vízöntő Kor energiáit a következő szintre emeli, és hogy ez szó szerint életünk legerőteljesebb aktiválása. Így a legelején, elmagyaráznád a hallgatóságnak, hogy mi is pontosan a Fény Portál Aktiválás?

Cobra: Persze. Úgy fogalmaznék, hogy ez az első jelentős lépés, amit a végső felszabadulásunk felé teszünk. Eddig minden csak az előkészület volt. Eddig minden csak próba volt. Azonban most komoly aktivitás kezdődik a Galaktikus Központi Nap felől. A kozmikus ciklusok jelentős változásaiba csöppenünk. És ez, amit most megteszünk, azt kell mondjam, hogy az első igazi lépés. Energetikailag ez hatalmas lesz. Egy sokkal magasabb szinten ez fogja kijelölni eme bolygó felszabadítási folyamatának az irányát.

Debra: Ejha! Említetted, hogy ez az aktiválás egy nagyon erőteljes ciklus befejezésének pillanatában történik. Ez a jelenlegi 13 milliárd éves kozmikus ciklus, amiről már korábban is említést tettél, hogy a végéhez közeledik? És ha igen, mit jelent ez?

Cobra: Nem, ez egy másik ciklus, amiről én nem... erről nem célom beszélni. Tehát ez nem az a kozmikus ciklus. Van egy másik ciklus, ami alapvetően néhány nappal május 1-je előtt ér véget.

Debra: Érdekes, oké. Tehát jelezted, hogy ez az aktiválás egy demarkációs pont, amikor a Galaktikus Központból származó energia végre elkezd nagy erővel a bolygó felszíne felé áramlani, amit csodálatos hallani. Nos, megértjük, hogy az Esemény idején a Forrás lesz az, aki a napvillanást a Galaktikus Központunkon keresztül küldi, de a Galaktikus Központból származó energia kezdeti áramlását május 1-jén szintén a Forrás fogja kezdeményezni? Képes lesz-e a bolygónk a legelső alkalommal fogadni és kapcsolatba kerülni a Forrás energiájával?

Cobra: A Forrás fogja elindítani ezt az energiát, de aztán mérséklődik és olyan szintre csökken, amit ez a bolygókörnyezet be tud fogadni és el tud nyelni. Tehát még nem vagyunk azon a ponton, hogy a Forrástól direktbe fogadjuk az energiát, de ez tulajdonképpen egy jó lépés efelé.

Debra: Oké, tehát ez olyan lesz, mint egy puffer (kiegyenlítő) energia.

Cobra: Igen, igen.

Debra: A legutóbbi nagy tömegmeditációnk az 'Isteni Beavatkozás aktiválása' volt, amely a 2021. decemberi Napfordulón zajlott. Akkor az Isteni Beavatkozásért és a jóindulatú galaktikus lényekkel való Első Kapcsolatfelvételért meditáltunk. E meditáció sikerének van valami köze a május 1-jei hatalmas energetikai portál megnyitásához? Mi a helyzet a havi telihold meditációkkal, amelyeket továbbra is az Isteni Beavatkozásért végzünk? Segítenek létrehozni ezt az erőteljes energiaáramlást, amit most fogunk megtapasztalni? Mert az biztos, hogy olyan érzés, mintha valamiféle Isteni Beavatkozás történne majd akkor!

Cobra: A 2021 decemberében történt Isteni Beavatkozás aktiválása valójában a harmadik volt a meditációk sorában, amelyek a Vízöntő Korszak bevezetését készítették elő. És a 2021. decemberi aktiválás asztrológiai pozicionálása bizonyos szempontból hasonló ahhoz, amit most fogunk megtapasztalni, és már most is tapasztaljuk. Ez tehát egy újabb lépés a Vízöntő korszak aktiválásának elmélyítésében. Tehát mindez csak előkészület volt arra, amit most tapasztalunk. Mindazok a meditációk, mindhárom Vízöntő kora aktiválás, és az azóta eltelt összes telihold meditáció, mind erre a lépésre készítettek fel minket. És a közvetlen Isteni Beavatkozás feltételeinek készen kell állniuk, biztonságosnak kell lennie a helyzetnek, elég kiegyensúlyozottnak kell lennie ehhez, és ez még nem történt meg, de egyre közelebb kerülünk hozzá.

Debra: Oké, jó. Nos, tetszik az elképzelés, hogy közelebb kerüljünk mindehhez. Mivel a kozmikus szeretetenergiák villanása ennek a Fény Portálnak az aktiválása során sokkal erősebb lesz, mint az a villanás, ami az M87 galaxisból érte el a Földet az AION portál aktiválásakor 2013-ban, és annál a villanásnál is, ami a Vízöntő utolsó korszakának aktiválásakor történt 2020-ban, mire számíthatnak az emberek a mostani aktiválás alatt és után, különösen azok, akik meditálnak? Lehetséges, hogy erőteljes érzelmi gyógyulás és energetikai gyógyulás megy majd végbe a meditáció során?

Cobra: Mindenkinek, aki meditál, egyéni tapasztalatokat fog megélni. Ezek meglehetősen különbözőek lehetnek. Ezt a fejlődési szintjük, a személyiségük szerkezete határozza meg és az, hogy mennyire vannak felkészülve az ilyen energiák befogadására. És egyesek egészen erőteljes érzelmi, spirituális és gyógyító helyzeteket és élményeket is átélhetnek. Néhányan már megtapasztalták ezt a korábbi aktiválások során. És ezúttal ez még erősebb lesz, mert a villanás, ami pontosan az aktiválás alatt történik, várhatóan erősebb lesz.

Debra: Az egyik bejegyzésedben már egy évvel ezelőtt utaltál egy hatalmas energiaportál megnyílására a bolygó felszínén, amely 2023 április végén/május elején fog bekövetkezni, és akkor jelezted, hogy ez minden bizonnyal az elmúlt évtizedek legerősebb energetikai eseménye lesz. Lehetséges-e, hogy ennek az eseménynek, ennek a villanásnak az erőssége egy Carrington-típusú eseményt hozzon létre, ami a mi értelmezésünk szerint egy hatalmas geomágneses vihar? Előfordulhat ez a május 1-jei aktiválás során? Illetve, lehetünk-e bármilyen más fizikai hatásnak tanúi?

Cobra: Ezen a ponton, várhatóan, ez csak egy energetikai esemény lesz. Olyan fizikai megnyilvánulás, mint pl. a Carrington esemény, nem várható. Tulajdonképpen egy Carrington-típusú esemény pillanatnyilag nem lenne üdvös. Nem szolgálná a legmagasabb célt egy ilyen esemény. A Fényerők a Dyson-gömbökkel még mindig bizonyos mértékig pufferelik a Nap aktivitását, mert ha egy Carrington-típusú esemény most bekövetkezne, az leállítaná az elektromos hálózatot, az internetet, és ez nem az, amit a Fényerők jelenleg szeretnének, hogy megtörténjen.

Debra: Azok a Dyson-gömbök teljesen elkészültek? Tudom, hogy elindították őket.

Cobra: Teljesen elkészültek.

Debra: Elkészültek, oké, jó tudni. Mondtad, hogy ez az impulzus valójában egy energetikai frissítést hoz létre az egész bolygó számára. Ez az energetikai frissítés fel fogja oldani a Föld körüli fekete lyuk kvantum anomáliát és újraindítja a bolygó Felemelkedési folyamatát, a buddhikus síkról érkező pozitív spirituális energián keresztül? Milyen típusú tisztítást fog ez az energia végrehajtani?

Cobra: Oké, nem beszélhetek ennek az energiának a különböző egzotikus technológiákra gyakorolt direkt hatásairól. De az aktiválás után mindenképpen ki fogok adni egy jelentést arról, hogy mi történt és mi tisztult ki. De ez az energia határozottan sok anomáliát, sok negatív technológiát fog megtisztítani. Sok mindent, ami már évezredek óta itt volt. Sok karantén struktúrát, ami az elmúlt 26.000 évben működött. Ezek nagy része eltávolításra kerül.

Debra: Hű! Ez fantasztikus! Jelentheti ez azt, hogy az űrben hatalmas mennyiségben jelenlévő tachyonok végre szabadon áramlanak majd be az atmoszféránkba, amíg el nem érik a felszíni lakosságot, javítva ezzel valamilyen mértékben az emberek energetikai jólétét? Kifejezetten a bolygónk energetikai frissítéséről (upgrade) beszélsz, vagy mit tudnál pillanatnyilag erről mondani nekünk?

Cobra: A tachyonok ily módon, még nem lesznek képesek elérni a bolygó felszínét. A tachyonok csak az Esemény pillanatában lesznek képesek teljesen elérni a bolygó felszínét, amikor már a fátyol utolsó maradványa is eltávolításra kerül.

Debra: Az aktiválásból kifolyólag, történik-e bármilyen frissítés (upgrade) a Tachyon kamrák vagy a tachyonizált termékek használatában?

Cobra: Igen, a Tachyon kamrák upgradelve lesznek, sokkal erősebbé és hatékonyabbá válnak. Ugyanígy lesz ez a tachyonizált termékekkel is. Azok, amelyeket ezután a pillanat után tachyonizálnak... Valójában minden tachyonizált technológiára igaz lesz ez az upgradelés (frissítés).

Debra: Ó, jó! Jó tudni ezt. A Fény Portál aktiválása elindítja az anomáliák megtisztításának valódi, végső folyamatát, ami az apokatasztázishoz vezet? Ami az a pillanat, amikor minden kvantum és szubkvantum anomália megtisztul, és minden gonosz tudatosság vagy átalakul a fénybe, vagy megsemmisül a Központi Napban... más szóval az Eseményben? Mondhatnád-e azt, hogy ez egyfajta elő-Esemény?

Cobra: Inkább azt mondanám, hogy ez egy beindító (trigger), ez egy demarkációs pont. Egy indító, amely véget vet egy bizonyos fázisnak, egy bizonyos ciklusnak, és mondhatni, hogy tulajdonképpen elindítja az Esemény előtti utolsó szakaszt.

Debra: Remek. Nos, a globális meditációk történetében először, a kritikus tömeg elérése nem határozza meg azt, hogy a kozmikus energiaimpulzus elérje a bolygó felszínét; mert ahogy mondtad, akár elérjük a kritikus tömeget, akár nem, ezek az ultraerős energiák a Galaktikus Központból mindenképpen elérik a bolygó felszínét - ami valójában ennek az impulzusnak a mértékét mutatja. Mindazonáltal ahhoz viszont elengedhetetlen a kritikus tömeg elérése - 144.000 meditáló embert azon a napon -, hogy kiegyensúlyozottan tudjuk lehorgonyozni a beérkező energiát, hogy a leggyorsabb és legharmonikusabb átmenetet biztosítsuk a bolygó számára, és hogy megteremtsük az energetikai frissítést. A kritikus tömeg elérése nélkül ezeknek az energiáknak az ereje sokkal kaotikusabban és diszharmonikusabban nyilvánulhat meg. Tehát a kritikus tömeg határozza meg, hogy ez az energia HOGYAN fog lehorgonyozódni a bolygó felszínén, kiegyensúlyozottan, vagy diszharmonikusan. És mi természetesen azt szeretnénk, ha a lehető legkiegyensúlyozottabban rögzülne, mind a Fényerők működése, mind a felszíni lakosság biztonsága és jóléte érdekében. Szóval, Cobra, kifejtenéd egy kicsit részletesebben, hogy milyen hatással jár a kritikus tömeg elérése, illetve milyen következményekkel jár, ha mégsem érjük el?

Cobra: Oké. Ha elérjük a kritikus tömeget, akkor sokkal harmonikusabb lesz az átmenet, és ez felgyorsítja magát az átmenetet is. Tehát azt mondanám, hogy a kritikus tömeg elérésével az optimális idővonalon leszünk. Ha nem érjük el a kritikus tömeget, akkor nagyobb lesz a káosz, ami a geopolitikai helyzetekben és a pénzügyi piacokon, valamint a bolygó felszínén élő emberek egyéni élethelyzeteiben is tükröződni fog.

Debra: Nos, ez máris motiváció arra, hogy május 1-jén meditáljunk! Nagyon érdemes, csupán 20 perc az időnkből. És természetesen terjesszétek ennek a hírét. Tehát, amikor május 1-jén meditálunk a Fény Portál aktiválásáért, akkor az aktiválás idején áttörő energia közvetítőiként fogunk szolgálni, hogy ezek az ultraerős energiák a Galaktikus Központból a legkiegyensúlyozottabb és legharmonikusabb módon jussanak el a felszínre?

Cobra: Pontosan. Ez egy nagyon jó megfogalmazása annak, ami történni fog.

Debra: Mi vagyunk azok az energiaközvetítők. Mit javasolsz, hogyan készülhetnénk fel arra, hogy ez a leghatékonyabb legyen.

Cobra: A legfontosabb az, hogy bizonyosodjatok meg arról, hogy senki sem fog megzavarni benneteket, hogy biztonságos és szent teret teremtettetek a meditációhoz. És persze, hogy terjesszétek a hírét, hogy minél több emberhez eljusson.

Debra: Abszolút. Azt is említetted, mikor nemrég interjút adtál a We Love Mass Meditationnek, említetted a vízben vagy víz közelében, esetleg hegytetőn való tartózkodás előnyeit. Beszélnél arról, hogy ezek miért olyan erőteljesek?

Cobra: Oké. Víz közelében lenni, ha víz közelében vagytok, óceán, tó vagy folyó közelében, akkor képesel lesztek közvetlenül továbbítani a portál energiáját az egész bolygóra, mert a víz nagyon jó közvetítője a fény energiáinak. Továbbá, ha egy hegy tetején vagytok, az jó kapcsolatot teremt az éggel, és akkor szintén nagyon hatékony közvetítői vagytok ezeknek az energiáknak.

Debra: Azért, mert a természetben vagyunk? Vagy a vízzel kapcsolatban, ha valakinek nincs a közelében egy tó, óceán vagy folyó, de beül egy kád vízbe, az ugyanazt a hatást váltaná ki, vagy segíthet legalább?

Cobra: Lenne némi hatása, de az nem ugyanaz. A legtöbb ember el tud jutni igazi, természetes vízhez, ha egy kis erőfeszítést tesz ezért.

Debra: Oké, jó, ha ezt észben tartjuk. Ennek az aktiválásnak a pozitív hatása exponenciálisan fog növekedni az alapján, hogy hányan meditálnak pontosan abban a pillanatban május 1-jén? Vagyis minél több ember vesz részt, annál pozitívabb és harmonikusabb lesz az eredmény?

Cobra: Nem mondanám, hogy exponenciálisan, ez egy nagyon bonyolult egyenlet, de azt mondanám, hogy minél többen leszünk, annál hatékonyabb lesz.

Debra: Oké, jó tudni. Szóval akkor legyen legalább egymillió meditáló aznap! Nemrég csináltunk egy előkészítő meditációt, hogy segítsük a május 1-jei kritikus tömeg manifesztálódását. Hasznos lenne, ha az emberek továbbra is naponta végeznék ezt az előkészítő meditációt a május 1-jei aktiválásig?

Cobra: Ez valóban jó ötlet, és azok, akik erre vezettetést éreznek, használhatják ezt az előkészítő meditációt a számok növelésére is.

Debra: Oké. Sikeres volt ez az előkészítő meditáció?

Cobra: Igen, nagyon jó volt. Tulajdonképpen észrevehetően megugrott az aktivitás a meditációra, a fő meditációra való felkészülésben. Tehát nagyon hatékony volt.

Debra: Fantasztikus. A legutóbbi interjúdban említetted, hogy a Cintamani kő használata a meditáció során egyértelműen a legerősebb eszköz, amit használhatunk az energia földelésére és csatornázására. Egynél több Cintamani kő használata még jobban felnagyítja ezt az energiát? És a május 1-jei galaktikus impulzus tulajdonképpen át fog áramlani a Cintamani köveinken?

Cobra: Igen, természetesen. Egynél több Cintamani kő használata felnagyítja az energiát, és igen, a galaktikus impulzus energiája közvetlenül a Cintamani köveken keresztül fog áramlani.

Debra: Gyönyörű. És azt is említetted abban az interjúban, hogy ez az energetikai frissítés elkezdi újra aktiválni a Fénymunkások hálózatát a bolygó felszínén. Amikor azt mondod, hogy „újra”, mikor aktiválták utoljára a Fénymunkások hálózatát, és mit várhatnak a Fénymunkások a hálózatuk mostani újra-aktiválásától?

Cobra: A Fénymunkások hálózata, azt mondanám, hogy részben aktiválódott az elmúlt évtizedben, mielőtt az elmúlt néhány évben majdnem teljesen megsemmisült vagy összeomlott volna. Egyszerűen túl sok volt a sötétség, túl sok volt a támadás, és a Fénymunkások nem voltak hajlandóak vagy nem voltak képesek megtartani a Fényt.

Debra: És mire számíthatnak a Fénymunkások, amikor ez a rács újra aktiválódik?

Cobra: Több lesz a Fény. Az emberek újra elkezdenek majd kapcsolódni. Újra elkezdik tartani a Fényt. Újra elkezdenek majd részt venni a Fénymunkások tevékenységeiben. Megújul a remény és megújul az aktivitás.

Debra: Nagyszerű. Azt is mondtad, hogy a Fénymunkások és a Fénylények között sokkal több kapcsolat várható. Telepatikus kapcsolatra, fokozott intuícióra utalsz, vagy tényleges fizikai kapcsolatra gondolsz? És azt is említetted, hogy a Fény Földalatti Királyságának, az Agarthai hálózatnak és az Ellenállási Mozgalomnak lehetősége van arra, hogy nagyobb befolyással legyen arra, ami a bolygó felszínén történik. Ez a befolyás hogyan fog kinézni?

Cobra: Igen. Először is, több energetikai és telepatikus kapcsolat létesül majd a Fénylényekkel. Erőteljesebb lesz az intuíció, lesznek látomások, álmok, sőt profetikus álmok is. Rengeteg inspiráció jelenik meg, spirituális inspiráció. Ezen a ponton nem nagyon számítok még fizikai kapcsolatra velük, de azt mondanám, hogy a Fény Földalatti Lényei aktívabbak lesznek. Jobban be lesznek vonva majd a felszíni műveletekbe. Mindaz persze, hogy mit fognak tenni, ezen a ponton még titkos, de ők is készülnek erre az aktiválásra, és már részt vesznek a kezdeti tevékenységekben, mind a felszín alatt, mind pedig néhány más helyen is.

Debra: Nagyon jó ezt hallani. Beszéljünk a Fény Portál aktiválásának asztrológiájáról. Kulcsfontosságú volt a Plútó visszatérése a Vízöntőbe március 23-án. Több mint 200 év után először, ami megnyitotta ezt a fénykaput. Nos, a Plútó május 1-jén éri el a csúcsintenzitását, amikor retrográdba fordul, a csend és a „lélegzetvétel nélküli” pillanatban, amikor a meditációra sor kerül, és amikor a legerősebb energiák léphetnek be. Ezután a Plútó lassan kifut június 11-ig, amikor is kilép a Vízöntőből és visszatér a Bakba 2024-ig, amikor is aztán végleg visszatér a Vízöntőbe, hogy a következő 20 évben ott is maradjon. Tehát ez a fénykapu most március 23-tól június 11-ig van nyitva. Hogyan tudjuk a legtöbbet kihozni ezekből az energiákból? Mit tehetünk kollektíven és egyénileg ez idő alatt, mielőtt a portál június 11-én bezárulna?

Cobra: Ez az időszak egy lehetőség számotokra, hogy újra kapcsolatba lépjetek a Felsőbb Énetekkel, az ÉN VAGYOK jelenlétetekkel, a lelketekkel. Ez az elsődleges. A második pedig a Plútónak a Plejádokkal való nagyon szép trigonba kerülése, ennek segítségével elérkezett az idő a számotokra - amennyiben vezettetést éreztek -, hogy a plejádi energiával is összekapcsolódjatok.

Debra: Az aktiválás közben beérkező energiák elég erősek lesznek ahhoz, hogy velünk maradjanak, vagy az év hátralévő részében eloszlanak, amikor a Plútó visszatér a kihívást jelentő Bak jegyébe?

Cobra: Ahogy a régi mondás tartja, két lépést teszünk előre, egyet hátra. Szóval azt mondanám, hogy lesz késleltetés, egy visszalépés. Lesz egy bizonyos időszak, amikor ezeket az energiákat integrálni kell. És ez várhatóan akkor fog megtörténni, amikor a Plútó visszatér a Bakba az év hátralévő részére. De ez a visszalépés nem lesz már olyan drasztikus, mert maga az aktiválás elég erős lesz, és sok energiát integrálni fogunk. Ez a visszalépés valójában mindenki számára megadja azt a lehetőséget, hogy a saját árnyékain dolgozzon, és felkészüljön a végső lökésre az Eseményig.

Debra: Hmm, érdekes. Igen, ezen a ponton rengeteg árnyékmunkát kell elvégezniük az embereknek, hogy kitisztítsák magukat. Amikor a Plútó visszatér 2024-ben, akkor ez tényleg teljes erővel be fog következni? Tudod, miután visszament a Bakba?

Cobra: 2024 végén, szeptember és november között rövid időre ismét becsöppen a Bakba. De ez egy nagyon rövid epizód lesz. De alapvetően, igen. Amikor a Plútó 2024 januárjában ismét belép a Vízöntőbe, az egy nagy lökést jelent majd az Első Kapcsolatfelvétel és az Esemény felé.

Debra: Oké, jó. Az aktiválás pillanatában, ahogy említetted, a Plútó egy ritka, pontos nagy trigont fog alkotni az Alcyone-nal, ami a helyi központi napunk a Plejádokban, és az M87 galaxissal, ami egy nagy galaxis a Szűz halmazban. Azt mondtad, hogy ez a nagy trigon rendkívül erős. Ez lesz az a kiváltó ok, amely lehetővé teszi, hogy a Galaktikus Központból származó energiák elkezdjenek szabadon áramlani a bolygónkra. Ez azért van, mert ez egy pontos egyenlő oldalú háromszög, ami egy szakrális geometriai alakzat? Azért erőteljes, mert ez az energia egy hatalmas háromszögön keresztül áramlik?

Cobra: Ha a Földről nézzük, akkor valóban egy nagy háromszöget láthatunk az ekliptikán, amely a Plútó, az Alcyone és az M87 galaxis energiáit vetíti ki. Tehát valóban van egy hatalmas háromszög, amely a Földre fókuszál, és ebben a hatalmas háromszögben három nagyon erős kozmikus forrás található. És ezek a források egy hatalmas energiavillanássá egyesítik energiáikat, ez érkezik el hozzánk. Tulajdonképpen ez a három kozmikus forrás, amely egy háromszöget alkot, lehetővé teszi, hogy megnyíljon a portál, és a Forrás átküldje a villanást az univerzumon, amely az optimális időben eléri a Földet, hogy elindítsa a következő fázist. Ez egy demarkációs pont.

Debra: Köszönöm, hogy ezt elmagyaráztad. Utaltál arra, hogy az M87 galaxis a galaktikus szeretet forrása az univerzum ezen szektora számára, és fontos szerepet fog játszani az Esemény idején. Mesélnél nekünk többet az M87 galaxisról? Például, hogy hogyan lehet a galaktikus szeretet forrása? Lakott? Vannak-e benne magasan fejlett civilizációk, és ha igen, melyik dimenzióban élnek?

Cobra: Azt mondanám, hogy a fény és a szeretet hatalmas galaktikus hálózata van abban a galaxisban, amely sokkal fejlettebb, mint az ebben a galaxisban lévő galaktikus hálózat. És az a faj, amely azt a galaxist lakja, sokkal fejlettebb, mint az ebben a galaxisban élő galaktikus faj; azt mondanám, hogy ők szuperfejlett galaktikus kozmikus lények. Földi terminológiával azt mondanám, hogy 11. dimenzió és azon túl. Ők a fény és a szeretet szuperfejlett kozmikus lényei.

Debra: Hűha. Nos, nagyon áldottak, hálásak és megtiszteltetés számunkra, hogy kapcsolatba lépnek velünk. Tehát azt mondtad a legutóbbi interjúdban, hogy a Plútó és a Vízöntő fő energia tervrajza a karantén Föld határain túli terjeszkedés. Hogy a spirituális tudás és a fizikai bőség hatalmas tárháza létezik, ami a bolygó felszínén túli területekhez kapcsolódik, és hogy a Plútó és a Vízöntő újra összekapcsolja a bolygó felszínét a bölcsesség, a bőség és a spirituális inspiráció tárházaival. És ezt már láttuk megnyilvánulni a múltban, amikor a Plútó a Vízöntőben volt. Tehát a bölcsességgel, a bőséggel és a spirituális inspirációval való visszakapcsolódás ezzel az aktiválással kezdődik, majd folyamatos lesz? Vagy várnunk kell 2024-ig, amikor a Plútó már majdnem teljesen átköltözött a Vízöntőben elfoglalt 20 éves pozíciójába?

Cobra: Ahogy mondtam, ez egy demarkációs pont. Tehát a trigger (mozgatórugó) el lesz engedve, a folyamat elkezdődik és tovább folytatódik. Lesznek a későbbiek során visszalépések, de lesz egy óriási előrehaladás is. És a 20 éves időszak, az az időszak, amikor mindazoknak a változásoknak, amelyekre vártunk, meg kell nyilvánulniuk. Azt mondanám, hogy a Vízöntőben lévő 20 éves időszak nagyon korai szakasza az, amikor arra számítunk -a mi értelmezésünk szerint-, hogy ezek a nagy változások megtörténnek.

Debra: Oké. Nos, a Plútó energiája sokkal koncentráltabb és sokkal direktebb, mint más bolygóké, olyan tulajdonságokkal, mint „romboló” és „felfedő”, felszínre hozva mindent, ami eddig elfojtottunk. És mint tudjuk, a nyilvánosságra hozatal és a bolygó felszabadítása sokkal tovább tart, mint ahogyan azt gondoltuk. Szükségünk van a Plútónak erre a direktebb energiájára, hogy a bolygó helyzetét kimozdítsuk abból a megrekedt helyzetből, amelyben most vagyunk? És ez hogyan nyilvánulhat meg?

Cobra: Pontosan ez történik. A Plútó energiája olyan mint egy lézer, nagyon direkt, kompromisszummentes. És pontosan ez az, ami meg fogja törni ezt a patthelyzetet a bolygón. Ez fogja megtörni ezt a kapaszkodó sémát. És amikor a Plútó energiája megjelenik, az nagyon hirtelen, nagyon váratlan és nagyon egyenes.

Debra: A patthelyzet tökéletes szó a jelenlegi szituáció jellemzésére. Tehát üdvözöljük a Plútót, a Plútó energiáját, hogy megteremtse ezt a változást, amire várunk. Nos, úgy tűnik, hogy minden bolygónak egyedülálló tulajdonságai vannak, akárcsak egy személyiségnek. A bolygók azért élőlények, mert egy fény entitás testesítette meg őket? Ezek magasan fejlett lények, lévén, hogy úgy döntöttek, hogy bolygóként inkarnálódnak a fizikaiban?

Cobra: Én úgy mondanám, hogy valójában minden bolygó egy nagyon magasan fejlett entitás fizikai teste, aki azt a bizonyos bolygót lélekkel tölti be. És ezek nagyon fejlett lények.

Debra: Mi a helyzet a mi szeretett Földünkkel, Gaia Sophia Istennővel? Ő döntött úgy, hogy megtestesíti a Föld bolygót, tudván, hogy ez lesz a gonosz utolsó erődítménye az univerzumban? Hogyan képes ellenállni és átalakítani az itt lévő összes negatív energiát és a vele szemben elkövetett visszaéléseket? Mit tudsz nekünk mesélni róla?

Cobra: Nem volt ismert, hogy ez lesz a gonosz utolsó erődítménye az univerzumban. És óriási türelem kell a részéről ahhoz, hogy a bolygó felszínét kataklizmák nélkül fenntartsa. Visszatartja a kataklizmákat a megfelelő pillanatig, hogy minden maradéktalanul kitisztulhasson. Máskülönben már évtizedekkel ezelőtt drasztikus kataklizmák következtek volna be.

Debra: Hűha! Nos, remélem, hogy naponta szánunk arra időt, hogy tiszteljük őt, és megköszönjük neki mindazt, amit értünk tesz. Tehát, jelezted, hogy ez az aktiválás azért történik, mert fogytán van az idő. Kifejtenéd, hogy mit értesz azon, hogy kifutunk az időből? Van ennek köze a sötét erők rendkívül felgyorsult, aljas terveihez, amelyeket az emberiséggel szemben szőnek? Van ennek köze ahhoz, hogy közel vagyunk a forrásponthoz a Kompressziós áttörés nukleációs fázisában? Vagy a jövőnkben bekövetkező pólusváltáshoz?

Cobra: Úgy mondanám, hogy ez az idő van fogytán, mivel bizonyos kozmikus ciklusok konvergálnak, és az idő egy bizonyos pontjáig mindennek meg kell oldódnia. Ez a bizonyos időpont természetesen titkosított. A felszíni lakosság számára ismeretlen dátum. De van egy bizonyos pont, ameddig ezt így vagy úgy, de meg kell oldani. És így vagy úgy, meg is fog oldódni. Tehát a dolgok azért gyorsulnak fel, mert közelednek ehhez a bizonyos időponthoz.

Debra: Meg tudnád mondani, hogy milyen szakaszban járunk? Hogy milyen közel vagyunk a forrásponthoz a nukleációs fázisban?

Cobra: Azon a diagramon, amely a honlapomon látható, a nagy termikus átmenet előtti utolsó fázisban vagyunk. Tehát a hőáram egyre inkább fokozódik, és a maximális hőáram pillanatában fog bekövetkezni az Esemény.

Debra: Tehát egyre közelebb kerülünk ehhez a ponthoz?

Cobra: Igen.

Debra: Reméljük! Bár nem kellemes a sötét erők aljas terveiről beszélgetni, mégis szeretnék néhány percet erre szánni, mert ez a téma mindenkit foglalkoztat, különösen az elmúlt években történt események és a helyzetek eszkalálódása miatt.

Szóval, a sötét erők terveinek listája - velünk szemben - meglehetősen hosszú, beleértve olyan dolgokat, mint a globális háború, még veszélyesebb járványok, mérgezett étel/víz/levegő (beleértve az mRNS befecskendezését az élelmiszereinkbe), élelmiszerhiány, kőkemény pénzügyi összeomlás, hiperinfláció, digitális valuta, megfigyelés, amely minden lépésünket nyomon követi, „15 perces” városok, hamis idegen invázió, energiafegyveres támadások, kibertámadások és még sok más... hogy nehézségeket, viszályt és reménytelenséget teremtsenek. Ez egy nagyon hosszú lista.

Tehát, hogy hangsúlyozzam a kritikus tömeg elérésének fontosságát ehhez a május 1-jei meditációhoz, szeretném megkérdezni, hogy mire számíthatunk ezekkel a tervekkel kapcsolatban, és melyek válhatnak valóra, ha nem érjük el a kritikus tömeget? És ezek a tervek hogyan veszíthetnek az erejükből, vagy hogyan akadályozhatóak meg, ha elérjük a kritikus tömeget. Szóval, fejtsd ezt ki, kérlek.

Cobra: Oké. Várhatóan sok ilyen terv, illetve a lehetősége sok ilyen tervnek a nullára fog csökkenni, ahogy elérjük az említett portál küszöbét. Néhányuk már most is elég valószínűtlen, és a valószínűségük a nullára fog csökkenni. Ha elérjük a kritikus tömeget, akkor egyre több ilyen tervnek az esélyét fogjuk nullára redukálni. Ha nem érjük el a kritikus tömeget, néhány ilyen terv bizonyos mértékig még mindig lehetséges, de azt mondanám, hogy az általunk elért előrehaladás jónak tűnik. Ezen tervek nagy része már nem reális. Például a hamis idegen invázió terve nem fog megtörténni. Ez lehetetlen. Már most is az.

Debra: Nos, még több motiváció, hogy részt vegyetek a május 1-jei meditáción! Úgy tűnik, hogy a kritikus tömeg elengedhetetlen. Úgy tudom, hogy a legutóbbi tajvani konferenciádon említetted, hogy a sötét erők nagyjából minden erőforrásukat kimerítették már, hogy megpróbálják fenntartani a világjárványt és annak karanténját az elmúlt három évben, és ezért nem sok erőforrásuk maradt. Jelezted, hogy jelenleg a nagyon kevés dolgok egyike, ami a tarsolyukban van, az a pénzügyi rendszer összeomlása, de másra nem nagyon van lehetőségük. Beszélne erről bővebben? Megtörténhet ez a krach akkor is, ha összejön a kritikus tömeg?

Cobra: A durva pénzügyi összeomlás lehetősége még mindig fennáll. A tervük az, hogy ennek az összeomlásnak az eredményeképpen bevezetik a központi bankos digitális valutákat [CBDC-k], amelyeket ők terveznének. De azt is hozzátenném, hogy a Fényerőknek is megvannak a saját terveik, és ha valami ilyesmit csinálnak, akkor a Fényerők okozhatnak egyfajta meglepetést. És ha elérjük a kritikus tömeget, akkor ez a meglepetés sokkal valószínűbbé válik. Úgyhogy azt mondanám, hogy ez a sötétek egyik valószínűbb terve, ami még nem lett teljesen eltakarítva. De a Fényerők mindent megtesznek, hogy ennek a lehetőségét a nullára csökkentsék.

Debra: Rendben. Nos, kíváncsian várjuk, mi lehet az a meglepetés! A Fénymunkásoknak annyi fényt kellett megtartaniuk ezekben az intenzív időkben, amennyit csak tudtak, ugyanakkor a jövővel kapcsolatos aggodalom és az ismeretlentől való félelem meglehetősen csökkentheti ezt a rezgést. És ez az aggodalom különösen a pénzügyeikkel kapcsolatos. Ilyesmiken aggódnak, hogy vajon lesz-e tető a fejük felett, vagy étel az asztalon... Ha ez a negatív pénzügyi összeomlás bekövetkezne, az emberek elveszítenék a bankszámlájukon lévő pénzt? És mik a Fényerők ajánlásai arra vonatkozóan, hogy hol tartsuk a meglévő pénzünket? Olyan alternatív lehetőségekben, mint a nemesfémek vagy a kriptovaluta? És mi a te tanácsod a Bitcoinnal és a Ripple-lel kapcsolatban?

Cobra: Ha a sötét erők egy súlyos pénzügyi összeomlást idéznének elő, a bankokat bezárnák. És amikor a digitális valuták bevezetésre kerülnének, valószínűleg megtarthatnád a pénzed nagy részét vagy akár az összeset, ami korábban a bankszámládon volt, de az már digitális lenne, és a sötétek felügyelnék. Tehát tanácsos lenne legalább a pénz egy részét ezüstre vagy aranyra, nemesfémekre váltani. Kriptovaluta? Használd a saját belső útmutatásodat. Erről nem tudok más egyebet mondani.

Debra: Köszönjük, hogy ezt megosztottad velünk. Meg tudnád mondani, hogy mennyire valószínű, hogy a CBDC [központi banki digitális valuta] rendszer bevezetésre kerül, és hogy ez milyen hamar következhet be? Olyasmikre lennénk kíváncsiak, hogy például mennyi ideig kellene a CBDC rendszer zsarnokságával szembenéznünk, mielőtt egy pozitív pénzügyi rendszer lépne életbe? Beindulhat-e a pozitív kvantum pénzügyi rendszer még az Esemény előtt, ha a május 1-jei meditáció sikeres lesz? És a meditáció megakadályozhatja-e a CBDC bevezetését? Nagyra értékelünk minden információt, amit ezzel a témával kapcsolatban át tudsz nekünk adni.

Cobra: Egész biztosan lesznek kísérletek arra, hogy ezt a rendszert bevezessék, de ez a meditáció csökkenteni fogja ennek a valószínűséget, és maga a portál is mérsékli majd ezt a lehetőséget. És ahogy mondtam, a folyamat minden egyes szakaszában sok pozitív meglepetés történhet. Tehát a helyzet nem olyan egyoldalú, mint ahogyan azt sokan szeretnék beállítani. És hosszú távon ez a CBDC rendszer nem lesz sikeres. Nem lesz sikeres.

Debra: Oké, jó ezt hallani. Ha az emberek fel tudnak készülni arra, ami előttük áll, az segíthet csökkenteni az aggodalmat, a félelmet és a szorongást. Szóval, mit tudsz nekünk javasolni, hogyan készüljünk fel mind fizikailag, mind energetikailag, hogy ellenálljunk bármilyen aljas tervnek vagy káosznak, ami megnyilvánul?

Cobra. Nagyon egyszerűen. Kapcsolódj a Felsőbb Éneddel, az Én Vagyok jelenléteddel, a Lelkeddel.

Debra: Köszönöm, szóval maradjatok ebben a kapcsolódásban. A következő kérdés kifejezetten az anyagi nehézségekre vonatkozik, amelyekkel sok Fénymunkás szembesül. A múltban megtanítottad nekünk a manifesztáció technikáit: szándék, behívás és cselekvés. Azonban úgy tűnik, hogy sok Fénymunkás, különösen azok, akik a frontvonalakon harcolnak, olyan mennyiségű zavart tapasztalnak a sötétek részéről, amikor megpróbálnak jobb életet teremteni maguknak, hogy az már tényleg nem normális. Sokan ezek közül a Fénymunkások közül évek óta önzetlenül dolgoznak a Fény szolgálatában anélkül, hogy bármilyen jutalmat vagy kompenzációt kapnának erőfeszítéseikért, és ahelyett, hogy az életük jobbá válna, úgy tűnik, minél többet adnak és minél többet dolgoznak a Fényért, annál rosszabb lesz az életük minden szempontból, mint például a pénzügyek, az egészség stb. terén. Néhány Fénymunkás jelenleg anyagi nehézségekkel küzd, és még azért is küzdenek, hogy tisztességes lakást találjanak maguknak. Ilyen körülmények között sok Fénymunkás érzi azt, hogy egyre nehezebben marad motivált ahhoz, hogy folytassa a munkát. Tehát a szándék, az invokáció és a cselekvés manifesztációs technikáján kívül van-e más konkrét lépés, amit a Fénymunkások megtehetnek, hogy csökkentsék a sötétek zavargásait a teremtési folyamatukba?

Cobra: A kulcs itt az lenne, hogy egyensúly legyen a Fényért végzett munka és a saját jólétért végzett munka között. Ha mindez egyensúlyban marad, és ha folytatjátok a manifesztációs folyamatot, akkor annak meg kell hoznia az eredményt. Emellett, sajnos, ennek a galaktikus háborúnak az utolsó fázisában vagyunk, és ez a háború nagyon ádáz. Brutális. Elég drasztikus, és sok ember tapasztalt meglehetősen durva támadásokat és elég komoly visszaeséseket az elmúlt néhány évben az élethelyzeteiben a sötét támadások következtében. Várható, hogy ezek a helyzetek lassan elkezdenek majd megoldódni, miután megnyitjuk a portált.

Debra: A május 1-jei portálnyitás után a Fényerők milyen konkrét lépéseket terveznek a Fénymunkások életminőségének jelentős javulása érdekében? A Fénymunkások a mindennapi életük során milyen konkrét javulásra számíthatnak?

Cobra: Van egy konkrét speciális protokoll, amelyet jelenleg bétatesztelnek, és amely várhatóan május 1-je után lép életbe. És amikor olyan konkrét információval rendelkezem majd erről, amit közzé is tudok tenni, akkor meg fogom osztani.

Debra: Nagyon várjuk, hogy hallhassunk erről! Milyen következményekkel jár a Fénymunkások számára, ha az „Álomvilág” eléri az 1.0-t, és hogyan tudnak már most részt venni benne? Működik már valamilyen formában?

Cobra: Ezen a ponton ez még titkosított információ.

Debra: Oké, köszönöm. Nos, még nem árultál el semmit a Dreamspace-ről. Meg tudsz osztani valamit erről? És kapcsolódik az „Álmovilág”-hoz?

Cobra: Ez szintén titkos információ.

Debra: Oké, köszönöm. Ahogy az imént beszéltünk róla, hogy ezek a támadások az elmúlt néhány évben drasztikusan felerősödtek a Fénymunkások ellen, különösen a fizikai egészségük ellen. Néhány Fénymunkás, akik sok éven keresztül követték az információidat, és akik szorgalmasan végezték a Küldetésüket, súlyosan megbetegedtek, vagy olyan sérüléseket szenvedtek, amelyek miatt munkaképtelenné váltak, és fizikailag képtelenek voltak folytatni a Küldetésüket. Ezek olyan Fénymunkások, akik rendszeresen pajzsot húznak maguk köré és védik magukat, naponta többször is hívják az 12 21-es Parancsot, és egyébként egészséges életet élnek. Tehát az Ibolyaláng használatán és a Plejádi Parancs Protokollok behívásán kívül milyen más konkrét intézkedéseket tehetnek a Fénymunkások az egészségük védelme érdekében? Továbbá, azok számára, akiknek az egészsége súlyosan károsodott a sötét támadások miatt, mi a legjobb módja annak, hogy ezek a Fénymunkások felépüljenek és talpra álljanak?

Cobra: Ahogy azt már korábban is említettem, a kulcs itt is az egyensúly. Egyensúly a küldetésért végzett munka, és a saját magad gyógyítása és az életed jobbá tétele között. És a további helyzetek egyike, amit meg kell oldani, hogy ezek a támadások egyre kevesebbszer fordulhassanak elő. És amikor a sötétség valóban elkezdi elveszíteni a hatalmát a bolygó felszínén, akkor ezek a helyzetek elkezdenek megoldódni, elkezdenek gyógyulni.

Debra: Tehát egyensúlyt kell találni a Fénymunka és az önmagunkról való gondoskodás között.

Cobra: Igen.

Debra: Mi a helyzet a depresszió, a szorongás, az alvászavarok, az álmatlanság és még inkább a rémálmok gyakoribb előfordulásaival, amelyeket az emberek tapasztalnak? Ezek az energetikai támadások a Fényerők által a fekete lyukak és anomáliák jelenlegi tisztításának következményei, vagy mi okozza ezt? És tudnál ezzel kapcsolatosan mondani nekünk valamit, hogy enyhíthessük ezeket az állapotokat?

Cobra: Ez a sötétség megtisztításának közvetlen eredménye, különösen most az éteri síkon. Mindazok az entitások, sötét technológiák, amik ott vannak, megtisztulnak, és ez elég intenzív. Végezzétek el a saját védelmi technikáitokat és összpontosítsatok a Fényre. És várható, hogy ezek a dolgok egy bizonyos ponton javulni fognak, akkor jobban meg tudjuk majd védeni magunkat. Amikor a fény elkezd teljesen belépni az éteri síkra.

Debra: Igen. És tudom, hogy ez valószínűleg nyilvánvaló, de szeretném felhívni a figyelmet a NAPI védelmi protokollok fontosságára, különösen, ha aktív Fénymunkás vagy. Tehát Cobra, ha a május 1-jei meditáció sikeres lesz, könnyebb lesz a Fényerőknek eltávolítani az implantátumainkat, és könnyebb lesz nekünk is segíteni az eltávolításukban? Tudod, mi olyan gyakorlatokat végzünk, amelyek segítenek az embereknek feloldani az implantátumokat. Könnyebb lesz ez a május 1-jei meditáció után?

Cobra: Igen, ez várható.

Debra: Jó. A Párizsi Konferencián azt mondtad, hogy a bolygón az Istennő energia nagyon-nagyon alacsony, majdhogynem nulla. Javult ez a helyzet azóta a konferencia óta, és különösen most, a legutóbbi Tajvani Konferencia után?

Cobra: A legutóbbi Tajvani Konferencia óta bizonyos fokig javult a helyzet, de még sokkal több javulásra van szükség.

Debra: Igen, egyetértek. Az Isteni női energiának szükséges egy bizonyos határértéket elérnie, ami végül megfordítja a dolgokat, hogy potenciálisan beindítsa az Eseményt?

Cobra: Az isteni női energiának nincs meghatározott határértéke, ami szükséges lenne az Eseményhez. Ez csupán azt határozza meg, hogy mennyire lesz harmonikus vagy mennyire lesz nehéz az átmenet. Természetesen, minél több isteni női energia van jelen, annál harmonikusabb lesz az átmenet. De azzal a mennyiséggel, ami most van, maga az Esemény elég sokkoló és drasztikus élmény lesz a legtöbb ember számára a bolygó felszínén.

Debra: Rendben, ez még több motiváció a Rózsa Rendjébe való bekapcsolódásra és a saját belső munkádra is, hogy még több Isteni Női, Istennői energiát hívj be és horgonyozz le. Szóval, abszolút. Utaltál arra, hogyha a Fénymunkás energiahálózat újra aktiválódik, akkor az Istennői energia újjászületése be fog következni, és a női alapelv szabadabban fog áramlani, és mindez akkor történhet meg, ha a kritikus tömeget elérjük. Hogyan fog ez láthatóan megmutatkozni a bolygón és az emberiség körében?

Cobra: Ez több reményben, több inspirációban, több békében, több egyensúlyban, kevesebb őrültségben és kevesebb erőszakban nyilvánulhat meg a bolygón.

Debra: Nagyon jó. Más szóval, sokkal könnyebbé téve az átmenetet. Addig is, mit tehet a Rózsa Rendje és a többiek, akik elkötelezettek, hogy több energiát tudjunk lehorgonyozni?

Cobra: Oké, ezen a ponton a legfontosabb dolog az, hogy segítsetek terjeszteni a Fény Portál aktiválás hírét, és teljes mértékben részt vegyetek benne. Ez csak egy 20 perces meditáció, és azt hiszem, hogy ez nem valami túlságosan nehéz dolog, hogy 20 percet szánjatok az időtökből és erre szenteljétek. Ez potenciálisan sok mindent megváltoztathat ezen a bolygón. Ezért mindenkit arra bátorítanék, hogy terjessze a hírt, és szánjon egy kis időt a meditációra ezen a napon.

Debra: Abszolút. És még egyszer, ez a Fény Portál aktiválási meditáció május 1-jén, magyar idő szerint 19:06-kor lesz. További információkat találhattok erről a meditációról Cobra blogján a 2012portal.blogspot.com címen, valamint a WeLoveMassMeditation.com weboldalon. Magyarul: https://ellenallas1111.blogspot.com/ és https://hungarian.welovemassmeditation.com/

Nagyszerű, Cobra, köszönöm, hogy megosztottad ezt. Az interjú Második részében, a jövő hónapban az aktiválás eredményeiről fogunk beszélni. Remélhetőleg lesz néhány nagyon jó hír ezzel kapcsolatban. Beszélni fogunk még az Istennői energiáról, az Ikerlelkekről, a Felemelkedésről, az Eseményről és még sok minden másról. Szóval alig várjuk, hogy újra csatlakozhassunk hozzád.

Szóval Cobra, az interjú Első részének végén, megosztanál velünk néhány inspiráló és bátorító szót, és ha van még valami, amit szeretnél mondani a közelgő aktiválásról?

Cobra: Oké. Azt mondanám, hogy az elmúlt néhány év elég unalmas volt. Nem sok minden történt. Csak ugyanazok a régi dolgok voltak, ugyanazok. De most végre elérkeztünk az evolúciós folyamatunk egy érdekesebb részéhez. Ezért azt mondanám, hogy tartsátok a fényt, szenteljetek egy kis időt arra, hogy terjesszétek ennek az aktiválásnak a hírét - és a Fény Győzelmének.

Debra: Igen, a Fény Győzelme! Cobra, nagyon köszönjük, hogy megcsináltad ezt az interjút, hogy vezetsz minket és továbbra is tartod a fényt az emberiség számára. Nagyon nagyra értékeljük, és alig várjuk, hogy a második részben újra beszélhessünk veled. Szóval nagyon köszönjük. Szeretnék köszönetet mondani a Rózsa Rendjének és a Fény Győzelme csapatoknak is, akik hozzájárultak a kérdésekhez és segítettek az interjú támogatásában. Nagyon köszönöm mindannyiótoknak. Még egyszer köszönöm, Cobra, a Fény Győzelme.

Cobra: Köszönöm, és a Fény győzelme.

Megjegyzések