Interjú Cobrával a Fény Portál Aktiválásról ~ készítette: WLMM, IGAG és a japán PFC Official

Interjú Cobrával a Fény Portál Aktiválásról

 

Forrás: https://www.welovemassmeditation.com/2023/03/cobra-interview-on-portal-of-light-activation-by-wlmm-igag-and-japan-prepare-for-change-official.html

Az interjú felvétele: 

 A Szeretjük a Tömegmeditációt, a Nemzetközi Aranykor csoport és a Japán Készülj a változásra csoport újabb interjút készített Cobrával, akit a Fényportál aktiválásáról kérdeztek.

Külön köszönet a Nemzetközi Aranykor csoportnak és a Japán PFC csoportnak a csodálatos támogatásáért, hogy ez az interjú elkészülhessen.

Kérünk, hogy folytasd a Fényportál aktiválásáról szóló információk megosztását, amennyire csak tudod. Használhatod a #PortalofLightActivation / #FenyPortalAktiválás hashtaget és hallasd a hangod a közösségi médiafelületeken.

Itt találod a beszélgetés magyar nyelvű átiratát:

Hoshino: Üdvözlünk mindenkit! Ma, 2023. március 27-e van. Az én nevem Hoshino és ismét itt vagyok barátommal, Patrikkal, aki a Nemzetközi Aranykor csoportot képviseli, ahogy Terry-sannal is, aki a Japan PFC csoporttól érkezett, sziasztok srácok!

Terry-san: Szia!

Patrick: Helló!

Hoshino: Azért vagyunk itt, hogy ismét beszélgetésre invitáljuk Cobrát a Fényportál Aktiválásról -mely a legerőteljesebb planetáris aktiválás az életünkben mindez idáig. Kérdezzük őt! Üdvözlünk Cobra!

Cobra: Köszönöm a meghívásotokat!

Hoshino: Minden további nélkül átadom Terry-san-nak a szót, hogy feltehesse a kérdéseit.