Adománygyűjtő kampány a fényhálózat megerősítésére az Istennő Egyenlítő mentén és a teljes napfogyatkozás útvonalán az Egyesült Államokban

Adománygyűjtő kampány a fényhálózat javítására az Istennő Egyenlítő mentén és a teljes napfogyatkozás útvonalán az Egyesült Államokban

A Cintamani kő olyan szent kő, amely a Szíriusz csillagrendszerből származik. Évmilliókkal ezelőtt, egy galaktikus szuperhullám során egy, a Szíriusz A körül keringő bolygó felrobbant. Darabjai minden irányba szétszóródtak, néhányuk hosszú csillagközi űrutazás után elérte a Földet.

http://www.cintamani.space/Home.html

A Cintamani kő elásása az egyik leghatékonyabb dolog, amit a bolygó felszabadításáért tehetünk.

A bolygó körüli Cintamani rács a planetáris Fényrács manifesztálásának egyik fő eszköze. Valahányszor egy Cintamani követ elültetnek a talajba valahol a bolygó
n, egy hatalmas angyali lény lehorgonyozódik azon a helyen, és egy kilométeres átmérőjű energiaörvényt hoz létre.

Április 8-án teljes napfogyatkozás
szeli át Észak-Amerikát, áthaladva Mexikó, az Egyesült Államok és Kanada felett.

https://science.nasa.gov/eclipses/future-eclipses/eclipse-2024/where-when/

Ennek az eseménynek fontos szerepe van az Egyesült Államok sorsában. Ez lesz a döntés pillanata az USA egésze számára
az ország jövője szempontjából. Sőt, ez lesz az a pillanat, amikor minden amerikai polgárnak kollektív döntést kell hoznia országa jövőjéről.


Egy másik fontos szempont, hogy a régi
Istennő egyenlítő nagyon közel halad a teljes napfogyatkozás útvonalához. Majdnem egybeesnek. A napfogyatkozáskor a régi Istennő Egyenlítő fog aktiválódni, ami az Egyesült Államokon halad keresztül. Ez aktiválni fogja az Új Atlantisz energiáját.

https://prepareforchange-japan.blogspot.com/2024/02/phoenix-ascension-conference-day-2.html

Hogy segítsük ezt az aktiválást, fontos, hogy minél több Galaktikus Cintamani Követ helyezzünk el a napfogyatkozás és az Istennő Egyenlítő útvonala mentén, mielőtt az megtörténik. Ezek a kövek segíteni fogják a folyamatot. Ez a Galaktikus Cintamani kövek és a polgárok döntése az Egyesült Államok jövőjéről szóló kettős aktiválás lesz.

Fénymunkások egy csoportja az USA-ban már most tervezi az utazást a Napfogyatkozás útvonalán lévő fontos helyszínekre.


A helyszínek nagy száma miatt szükségük van a segítségünkre, hogy fedezzük az utazási és szállásköltségek egy részét.

Ezért adománygyűjtő kampányt szervezünk, hogy támogassuk küldetésüket.

https://fundrazr.com/blessingUS_goddesseclipse_path

Az általuk igényelt fedezet becsült összköltsége 14 400 USD.

Most arra kérjük azokat, akiknek módjukban áll adakozni, hogy segítsenek ezekben a hatalmas erőfeszítésekben, kérjük, fontolják meg ezt. Bármilyen adomány rendkívül hasznos és nagyra értékelt lesz, és ennek a fontos missziónak a költségeihez fog hozzájárulni.

Továbbá, a közelmúltban megnövekedett kereslet miatt alázatosan kérünk nagylelkű adományokat azoktól az emberektől, akik egyszeri vagy rendszeres adományt tudnak tenni a We Love Mass Meditációs Alapba, amely már sok Fénymunkásnak segített a világ minden táján a sürgősségi pénzügyi támogatással.

paypal.me/WeLoveMassMeditation

Bármilyen összegű adományt nagyra értékelünk, és jó helyre kerül.

A Fény győzelme!

Megjegyzések