IDŐÉRZÉKENY! Meditáció Jacob Roshschild Galaktikus Központi Napba kíséréséért

Elhunyt Jacob Rothschild 87 éves korában, 2024. február 26-án.

https://www.theguardian.com/business/2024/feb/26/lord-jacob-rothschild-dies-87
Ezért Buddhikus Oszlop meditációt szervezünk, és Fényt és védelmet küldünk, hogy lelkét biztonságban a Fényerők kezébe kísérjük. Amint biztonságosan átvezetik az éteri síkokon, a Galaktikus Központi Napba viszik. Ez előrevisz minket a Föld bolygó legpozitívabb Felemelkedési Idővonalán.

Ezt a tömegmeditációt február 26-án 14 órakor kezdjük, és folytatjuk a következő 5 napban 4 óránként. Ezt a meditációt olyan gyakran is elvégezhetitek, amilyen gyakran csak szeretnétek.

Ebben a meditációban azt kell vizualizálnunk, hogy Jacob Rothschildot azonnal elfogják a Fényerők, amint átlépi az éteri síkokat, majd vizualizáljuk, hogy azonnal elkísérik a Galaktikus Központi Napba.

A Buddhikus oszlop technikát fogjuk használni, mint a meditáció fő eszközét. Ez a kép a Buddhikus Oszlop szerkezetét mutatja:

A következő vezetett hanganyagot használhatod ehhez a meditációhoz.

https://www.youtube.com/playlist?list=PL-ujIE4tLGbGZuDp3tUsnRPyto4or3vBV

Instrukciók: (A meditáció javasolt időtartama 15 perc)

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt arra, hogy segíts a Fényerőknek Jacob Rothschild a Galaktikus Központi Napba kísérni. Ha úgy érzed, kimondhatod a lény nevét csendben, vagy hangosan.

3. Hívd be az Ibolyalángot annak elsődleges Forrásából, hogy hozza létre a védelem körét körülötted a meditáció alatt és után. Kérd meg, hogy alakítson át mindent, ami nem szolgálja a Fényt.

4. Képzelj el egy ötágú csillagot magasan Jacob Rothschild teste felett. Lásd, hogy ez a csillag ott csillog magasan a lény teste felett, és ragyogó fehér fényt áraszt.

5. Most képzeld el az AN Fehér Tüzét, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénypontján, az ötágú csillagon és Jacob Rothschild majd mélyen le a Föld középpontjába. Vizualizáld folyamatosan ezt a Fényoszlopot néhány percig.

6. Képzeld el, hogy az ötágú csillagból az óramutató járásával megegyező irányban egy fehér Fényörvény áramlik lefelé, majd Jacob Rothschild lelkét az ötágú csillagba emeli átalakítás céljából. Vizualizáld néhány percig ezt a forgó fehér Fényörvényt.

7. Képzeld el, hogy Jacob Rothschild lelkét a Fényerők azonnal elfogják, amikor áthalad a plazma és éteri síkokon, az arkhónok számára lehetetlenné válik, hogy „megmentsék”, majd képzeld el, hogy a Fényerők azonnal a Galaktikus Központi Napba kísérik.

A Fény győzelme!

Megjegyzések