Meditáció a teljes napfogyatkozás időpontjában az Egyesült Államokban ~ 2024. április 8. hétfő, 20:18

Terjesszétek mindenkinek az USA-ban! Küldjétek tovább a barátaitoknak, tegyétek közzé a közösségi médiában, értesítsétek azokat az ismerőseiteket, akiknek nagy levelezőlistájuk van, és küldjétek el azoknak, akiknek nagy a nézőközönsége!
2024-ben két esemény lesz a legnagyobb hatással az Amerikai Egyesült Államok jövőjére. Az egyik a teljes napfogyatkozás 2024. április 8-án, hétfőn. A másik az elnökválasztás 2024. november 5-én, kedden.

Az április 8-i közelgő napfogyatkozás az a pillanat lesz, aminek energiája lehetőséget nyújt az Egyesült Államok polgárai számára, és az Egyesült Államokban élők eldönthetik, hogy milyen legyen a jövőnk.

Hogy kihasználjuk ezt az erőteljes pillanatot, 2024. április 8-án, hétfőn, 18:18-kor (UTC), magyar idő szerint 20:18-kor a napfogyatkozás csúcspontján 20 perc szinkronizált meditációra kerül sor. Ennek a meditációnak a célja az Amerikai Egyesült Államok alkotmányának visszaállítása, ahogyan azt az alapító atyák megírták és akarták, és a Vízöntő korának új korszakának bevezetése.

Az egyes amerikai időzónák időpontjai: Honolulu 8:18, Anchorage 10:18, Los Angeles 11:18, Denver 12:18, Chicago 13:18 és New York 14:18.

Bár nagyon fontos, hogy az Egyesült Államokban minél többen végezzék ezt a meditációt, más ország lakói is támogathatják őket! A meditációra vonatkozó utasításokat lásd alább.


A FÜGGETLENSÉGI NYILATKOZAT, AZ ALKOTMÁNY ÉS A TÖRVÉNYJAVASLAT


Az 1776. július 4-én ratifikált Függetlenségi Nyilatkozat, az 1788. június 21-én ratifikált amerikai alkotmány és az 1791. december 15-én ratifikált Bill of Rights három olyan dokumentum, amely törvénybe foglalta az egyének szuverén jogait és az Egyesült Államok új kormányának jogos szerepét e jogok védelmében. Ezek a dokumentumok adták meg az Egyesült Államok függetlenségét a brit koronától - és adták meg az önrendelkezés és az önkormányzatiság jogát az Egyesült Államok népének.

Az angol nyelv leghíresebb és legnagyobb hatású mondatai közül néhány a Függetlenségi Nyilatkozatból származik, például ez:

Magától értetődőnek tartjuk azokat az igazságokat, hogy minden ember egyenlőként teremtetett, az embert teremtője olyan elidegeníthetetlen Jogokkal ruházta fel, amelyekről le nem mondhat, s ezek közé a jogok közé tartozik a jog az Élethez és a Szabadsághoz, valamint a jog a Boldogságra való törekvésre.”

Ez a szakasz olyan erkölcsi mércét jelentett, amelyre az Egyesült Államoknak törekednie kell.


SZENT GERMAIN MEGJELENÉSE 1776. JÚLIUS 2-ÁN

Szent Germain


A Felemelkedett Mester, Szent Germain csodálatos módon megjelent a teremben, amikor az 56 aláíró összegyűlt a philadelphiai Függetlenség Csarnokában, hogy aláírja a Függetlenségi Nyilatkozatot 1776. július 2-án. A teremben lévő 56 férfi habozott, mert tudták, hogy árulásért fogják üldözni őket, Szent Germain azonban bátorságot adott nekik, és bátorította őket az aláírásra. A Függetlenségi Nyilatkozatot két nappal később, 1776. július 4-én ratifikálták.

Szent Germain az 1700-as évek óta dolgozik az Amerikai Egyesült Államok megteremtésén, amelynek az a rendeltetése, hogy „Új Atlantisszá” váljon, olyan ország, amely a világ élére állhat, és amely lehetővé teszi, hogy minden egyes polgár összekapcsolódjon saját lelkével és magasabb énjével, miközben egyénileg és kollektíven a béke, az együttműködés és a megértés utópisztikus társadalmának megteremtésére törekszünk.

A Függetlenségi Nyilatkozat és az Egyesült Államok Alkotmánya a Jogok Törvénykönyvével együtt azok a dokumentumok, amelyeket azért írtak, hogy megalapozzák Atlantisz visszatérését a Földre. Az Új Atlantisz érdekes tervéről és a mögötte álló emberekről itt olvashat többet:

https://2012portal.blogspot.com/2017/01/new-atlantis.html

https://ellenallas1111.blogspot.com/2017/01/uj-atlantisz.html

https://ellenallas1111.blogspot.com/2020/10/az-uj-atlantisz-korszakok-mesterterve.html


AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK JELENLEGI HELYZETE

Most, 248 évvel a Függetlenségi Nyilatkozat aláírása után, és 2024-ben, amikor a Plútó ugyanabban a Vízöntő-állásban van, mint az Egyesült Államok születésekor 248 évvel korábban, az Egyesült Államok soha nem látott gazdasági és erkölcsi hanyatlással néz szembe. Az Egyesült Államokat az összeomlás veszélye fenyegeti.

Az országot féktelen infláció és eladósodás, az oktatási és üzleti vállalkozások hanyatlása, a családok és az erkölcsök eróziója, az egészségügy romlása, a városok leromlása, az illegális bevándorlás beáramlása, a gyártás, a mezőgazdaság, az oktatás és a kormányzás színvonalának csökkenése, valamint a katonai erő csökkenése terheli.

Emellett jelentős a politikai korrupció. Az Egyesült Államok választott képviselői szinte mind bűnösek abban, hogy kenőpénzt fogadnak el, és zsarolhatóak. A kongresszus tagjai és a kormány igazságszolgáltatási ága csendben figyelmen kívül hagyja az amerikai alkotmányt. Az Egyesült Államok kongresszusának tagjai továbbra is megszavazzák külföldi háborúk finanszírozását.

Az április 8-i hétfői meditációval, a teljes napfogyatkozás energetikai csúcspontján, és a hét hónappal későbbi elnökválasztással az amerikai polgároknak két hatalmas lehetőségük van arra, hogy felébredjenek, megfordítsák az országot, és visszaszerezzék a szuverenitást, ami a miénk.

Mint korábban említettük, fontos, hogy minél többen végezzék el ezt a meditációt április 8-án egy időben, hogy a lehető leghatékonyabb legyen. Tudományos tanulmányok megerősítették a tömeges meditációk pozitív hatásait az emberi társadalomra, ahogyan azt itt tárgyaltuk:

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas

https://worldpeacegroup.org/washington-project-full-article/

Csatlakozz a szinkronizált meditációhoz az alábbiak szerint, és kezd el az időzónádnak megfelelő időpontban. Érezni fogod, hogy az Egyesült Államok polgárai veled együtt kezdik a meditációt. Képesek vagyunk javítani országunk helyzetén, sőt, még jobbá is tehetjük, mint eddig!


MEDITÁLJ OTTHON, VAGY UTAZZ EL A TELJESSÉG ÚTVONALÁRA

Az egyes amerikai időzónák meditációs időpontjai. Los Angelesben: 11:18; Denverben: 11:18: 12:18; Chicago: 13:18; New York: 14:18. Honoluluban 8:18-kor, Anchorage-ban pedig 10:18. A napfogyatkozás útvonala több időzónán átível, ezért győződj meg róla, hogy április 8-án a helyszínednek megfelelő időpontban meditálsz.

Ez a táblázat mutatja a meditáció időpontját a különböző időzónákhoz:

A meditáció erejét növelheti, ha a „teljesség útvonalán” lévő helyre utazol. Az ott lévők számára 100%-ban látható lesz a napfogyatkozás. A teljesség útvonala mentén fekvő nagyobb városok közé tartozik San Antonio, Austin és Dallas Texasban; Little Rock, Arkansas; Bloomington és Indianapolis Indianában; Dayton és Cleveland Ohioban; Erie, Pennsylvania; Buffalo, Rochester és Plattsburgh New Yorkban. E városok között számos hely van még, amelyek mind az április 8-i napfogyatkozás 100%-osan teljes útvonala mentén helyezkednek el.

Másik térkép, amely a teljesség útvonalát mutatja:


Kattintson erre a linkre a térképért:

https://www.timeanddate.com/eclipse/map/2024-april-8

Ha a térképen a + jelre kattintasz, ráközelíthetsz a kisebb városokra és autópályákra, az út mentén.


A 2024. ÁPRILIS 8-I HÉTFŐI MEDITÁCIÓ LÉPÉSEI


A meditáció facebook eseménye:

https://www.facebook.com/events/1583627772373091

A 20 perces meditáció lépéseit kinyomtatva követhetitek.

Vezetett hanganyag is készül amely tartalmazza ezeket a lépéseket, itt fogjuk közzétenni.

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy arra használod ezt a mediációt, hogy helyreállítod az Amerikai Egyesült Államok alkotmányát, ahogyan azt az alapító atyák megírták és akarták, és hogy bevezesd a Vízöntő korának új korszakát.

3. Hívd be az Ibolyalángot annak elsődleges forrásából, hogy hozza létre a védelem körét körülötted. Kérd meg, hogy alakítson át mindent, ami nem szolgálja a Fényt.

4. Képzelj el egy égszínkék fényoszlopot, ahogy kiárad a Kozmikus Központi Napból, majd szétoszlik az univerzum összes galaxisának Központi Napja között. Ezután képzeld el, hogy ez a fény belép a Galaktikus Központi Napon keresztül, majd áthalad a mi galaxisunkon, majd áthalad a Plútón a Vízöntőben; most képzeld el, hogy ez a fény áthalad a napfogyatkozáson, majd áthalad minden lényen a felszínen és a felszín alatt, és a testeden keresztül a Föld középpontjába.

5. Ismételjük el hangosan háromszor a következő nyilatkozatot és kérjük meg Szent Germaint, hogy segítsen ebben az átalakulásban:

A VAGYOK, Aki VAGYOK, az örök fény nevében hívlak Szent Germain!

Szent Germain, kérlek, állítsd helyre és teljes mértékben érvényesítsd az Amerikai Egyesült Államok alkotmányát, ahogyan azt az alapító atyák megírták és akarták, és vezesd a Földet a Vízöntő korának új korszakába.

A VAGYOK, Aki VAGYOK, az örök fény nevében hívlak Szent Germain!

Szent Germain, kérlek, állítsd helyre és teljes mértékben érvényesítsd az Amerikai Egyesült Államok alkotmányát, ahogyan azt az alapító atyák megírták és akarták, és vezesd a Földet a Vízöntő korának új korszakába.

A VAGYOK, Aki VAGYOK, az örök fény nevében hívlak Szent Germain!

Szent Germain, kérlek, állítsd helyre és teljes mértékben érvényesítsd az Amerikai Egyesült Államok alkotmányát, ahogyan azt az alapító atyák megírták és akarták, és vezesd a Földet a Vízöntő korának új korszakába.

6. Most képzeld el az Ibolya Lángot, ahogy minden sötétséget átalakít Amerikában, míg végül csak a Fény marad. Képzeld el, hogy az Ibolya Láng tovább halad, beborítja az egész bolygót, és átváltoztat minden sötétséget a Földön.

7. Képzeld el a globális összeesküvés és a földönkívüli élet teljes nyilvánosságra hozatalát a tömegmédiában.

8. Képzeld el az Amerikai Egyesült Államok Alkotmányának teljes körű végrehajtását.

9. Most képzeld el, hogy elkezdődik a Vízöntő korának új, nagy, kozmikus ciklusa, amely tiszta Fényt, Szeretetet és Boldogságot hoz minden lény számára a Földön.
A Fény győzelme!

Létrejött egy Telegram-csatorna és egy „Eclipse USA” chat csoport azok számára, akik szeretnének csatlakozni (angol nyelvűek):

Eclipse USA Telegram csatorna: https://t.me/+8U9K3mf1grg2ZWI5

Eclipse USA Chat csoport: https://t.me/+hhfrLQ0ZG5k2ZjEx

A fény győzelme!

~~~~~~~~~~~~~

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozz minden nap az alábbi meditációk bármelyikéhez:

Sürgős meditáció az Oroszország, Ukrajna és a NATO közötti békéért ~ 4 óránként

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2022/01/surgos-meditacio-az-oroszorszag-es-nato.html

Napi meditáció a Los Angeles-i örvény gyógyításáért 22:45-kor

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2022/02/napi-meditacio-los-angeles-i-orveny.html

Napi meditáció a ljubljanai örvény gyógyításáért magyar idő szerint 21:45-kor

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2022/01/napi-meditacio-ljubljanai-orveny.html

Sürgős meditáció minden túsz kiszabadításáért a földalatti bázisokról

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2021/05/surgos-meditacio-minden-tusz.html

Meditáció Tajvanért ~ 4 óránként

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2021/09/meditacio-tajvanert-4-orankent.html

Meditáció Afganisztánért és Jemenért ~ 4 óránként

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2021/08/meditacio-afganisztanert-4-orankent.html

Élet Virága Meditáció 15:00-kor és bármikor, amilyen gyakran lehetséges:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/10/elet-viraga-meditacio-4-orankent.html

Meditáció az orvosi zsarnokság megakadályozásáért minden nap 24:30-kor

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2020/09/meditacio-tervezett-lezarasok-masodik_23.html

Koronavírus vége meditáció négy óránként:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2020/04/koronavirus-vege-meditacio-vasarnap-17.html

Meditáció a koronavírus megállításáért az egész bolygón 4 óránként:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2020/02/surgos-meditacio-kinai-virus.html

Sürgősségi Meditáció 16:00 órakor:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/02/attores-meditacio-1500-orakor-es.html

Istennő örvény meditáció 16:30-kor (téli időszámítás):

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/02/istenno-meditacio-minden-nap-1530-kor.htm

Kozmikus Központi Faj Meditáció 16:15 (téli időszámítás):

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/02/kozmikus-kozponti-faj-meditacio-minden.html

Buddhikus Oszlop Meditáció 17:30-kor:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/10/buddhikus-oszlop-meditacio-minden-nap.html

Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:

https://meditacios-tablazatok.blogspot.com/p/meditacios-fo-tablazat-aurora-projekt.html?fbclid=IwAR0InldJ0RpTJPnQ_Oxk3ki5afuw4f3b2-NR2IrLgT_k04NAlRMMq5txJX0

Szeretjük a Tömegmeditációkat Alap / We Love Mass Meditation Fund

A We Love Mass Meditation Fund sürgős pénzügyi támogatást nyújt a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg az egyszeri, vagy rendszeres felajánlásotokat:

paypal.me/WeLoveMassMedis

We Love Mass Meditation Healing Group / Szeretjük a Tömegmeditációkat Gyógyító Csoport

Szeretettel várunk a gyógyító csoportunkba ha gyógyítást szeretnél kérni a gyógyítóinktól világszerte, és keresünk képzett gyógyítókat is, hogy csatlakozzanak ehhez a csoporthoz és segítsenek azoknak, akiknek szükségük van erre.

https://www.facebook.com/groups/672169430262

Megjegyzések