Sürgősségi meditáció - Frissítés - Erdőtüzek Európában és az USA-ban

Nyakunkon az erdőtüzek szezonja. A görögországi erdőtüzek olyan sok halálos áldozatot követeltek eddig, hogy az országban háromnapos gyászt hirdettek ki. Még tartanak a mentési munkálatok.

Svédországban folyamatban van az evakuálás, mert a svédországi Északi-sarkkörön tomboló erdőtüzek vannak, amit az elmúlt 74 év legnagyobb aszálya okozott.
Az Egyesült Királyságban a gazdák is "puskaporos hordó állapotokról" számolnak be.

https://www.theguardian.com/world/wildfires

Kaliforniában az egész államban tüzek égnek és a Yosemite Nemzeti Park közelében lévő városokat evakuálták. Dél-Oregonban is erdőtüzek pusztítanak:

https://www.vox.com/2018/7/20/17582890/wildfires-2018-california-colorado-oregon-ferguson-substation

https://eu.statesmanjournal.com/story/news/2018/07/24/southern-oregon-wildfires-taylor-creek-fire-garner-complex-hendrix-grants-pass-wimer-ashland-medford/824497002/


Jelentések szerint a vasárnapi zivatarok enyhülést hoztak az oregoni/kaliforniai határon és megakadályozzák az új tüzek kialakulását. Azonban továbbra is az erdőtüzekből származó füst lepi be a területet és csökkenti a levegő minőségét. Hétfőn volt a legrosszabb a helyzet, de a hét hátralévő részében sem számíthatnak jobb levegőre.

https://www.statesmanjournal.com/story/news/2018/07/22/southern-oregon-wildfires-taylor-creek-fire-garner-complex-hendrix-grants-pass-wimer-ashland-medford/815920002/


A fenti térképen láthatók a jelenlegi erdőtüzek és az egészségtelen levegőminőség szintjei.

Az oregoni Kalmiopsis melletti területen is tovább terjedtek az erdőtüzek.


A hatóságok azt javasolják, hogy viseljenek maszkot az emberek a szabadban és hogy az arra érzékeny lakosok, mint pl. a kisgyermekek és az állapotos nők vegyék fontolóra, hogy elhagyják a várost. Az esetleges evakuálásról szóló figyelmeztetést is kiadtak.

Mivel az erdőtüzek sok helyen terjednek, ami a levegő minőségét is csökkenti, bele szeretnénk venni ezt a Sürgősségi meditációba, minden nap 17:00 órakor, a helyzet javulásáig.

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/02/attores-meditacio-1500-orakor-es.html

Minden területen, ahol tüzek égnek, kérjük vizualizáljátok, hogy minden ember és állat biztonságban van és lássátok, hogy minden olyan családnak segítséget ajánlanak fel, akiknek biztonságos evakuálásra van szükségük és gyógyulásban részesül mindenki, aki megsérült, és akiket veszteség ért.

Kérjük, azt is vizualizáljátok, hogy minden tűzoltó és mentő biztonságban van, miközben segítenek megfékezni a tüzeket és megtalálják azokat a módszereket, melyekkel, segíteni tudnak, hogy a tüzek ne pusztítsák tovább az otthonokat és az élelmiszernövényeket.

Kérjük, lássátok, hogy javul a levegő minősége és mindenki tökéletesen lélegzik. Vizualizáljátok, hogy minden elementál segít és mindenki biztonságban van, ahogy a Földön új földterület alakul ki. Vizualizáljátok Hesztia Istennőt (a családi tűzhely, az építészet, a házias élet, a család és az otthon Istennője) és Adrestia Istennőt (Árész és Aphrodité lányét) és Harmonia Istennőt (a harmónia és összhang Istennője), hogy segítenek harmonizálni és meggyógyítani a helyzetet.


A Fény győzelme!

-------------------------------------------------------
Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az Áttörés Meditációhoz 16:00 órakor és a Sürgősségi Meditációhoz 17:00 órakor (nyári időszámítás szerint).


Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:


Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.

Megjegyzések