Telihold holdfogyatkozás meditációk 2018. július 27-én

Egyre közelebb vagyunk 2018 második teljes holdfogyatkozásához, a januárit követően.

Ez lesz az első centrális holdfogyatkozás 2011. június 15. óta. Mivel a csúcsponthoz közel lesz, ez a holdfogyatkozás a 21. század leghosszabb teljes holdfogyatkozása is lesz. Az egész fogyatkozás négy órán keresztül fog tartani, míg a totalitása megközelítőleg 103 percig.


Kép forrása: https://leouve.com.br/superlua-lua-azul-e-lua-de-sangue-ocorrem-nesta-quarta-feira/lua-de-sangue/

A teljes holdfogyatkozás látható lesz Ausztrália, Ázsia, Afrika, Európa és Dél-Amerika nagy részén.


Egy rövid áttekintést láthattok a közelgő holdfogyatkozásról az alábbi videóban:A teljes holdfogyatkozásokat néha Vérholdank is hívják, mert a Hold vöröses-narancs színben tündöklik a holdfogyatkozás során, ami a Rayleigh-szórás eredményként jön létre (ugyanaz a jelenség, ami miatt a naplemente vöröses színűnek látszik) és ami ennek a fénynek a Föld atmoszférája által létrehozott fénytörést jelenti az árnyékában.

Kép forrása: https://tech2.org/argentina/the-longest-lunar-eclipse-of-the-21st-century-will-occur-on-july-27-internacional-07-11-2018/

Azonban ez alkalommal nem a Hold lesz az egyetlen "vörös" égitest az égbolton. Ez a fogyatkozás ugyanazon az éjszakán fog lezajlani, amikor a Föld áthalad a Nap és a Mars között és a Marsot szembeállítja az égbolton. Az égbolt egyik csodálatos egybeesésében a Mars szembenállása is július 27-én történik. 2003 óta ez lesz a legjobb Mars szembenállás. Ha az időjárás megengedi, szabad szemmel is könnyedén látható lesz a Mars és egész júliusban és augusztusban nagyon fényes és vörös marad.


Kép forrása: https://www.yahoo.com/news/previewing-blue-blood-supermoon-eclipse-121400826.html?guccounter=1

Untwine szerint ez a teljes holdfogyatkozás "a bolygón lévő Isteni Férfi energia meggyógyításáról szól. A Naprendszerünkben lévő férfias jellegű bolygók többsége retrográdban van, ami azt jelenti, hogy itt az idő az áttekintésre, a befelé tekintésre és a tisztításra. Főleg a Mars bolygó - a férfias cselekedet és érvényesítés bolygója - lesz retrográdban és pont konjunkcióban (együttállásban) lesz a Holddal a holdfogyatkozás alatt (ugyanazon a helyen lesznek az égbolton). Úgy tűnik, hogy a Mars lassan visszafelé mozog az égbolton és ahogy ezt teszi, a Lilith bolygóval, a Kozmikus Méhvel való konjunkció felé halad, ami azt szimbolizálja, hogy a Férfi aspektus áttekinti önmagát, elenged, megtisztul és visszatér az Isteni Anyával való kapcsolatba. Itt van a Chiron, az átalakító gyógyító bolygó is, amely éppen belépett a Mars Kos csillagképbe, létrehozva a Marshoz egy másik aspektust, tehát a helyzet nagyon világos."

Kép forrása: https://www.pinterest.com/pin/489696159452582161/

"A Női aspektust nyomták el leginkább ezen a bolygón és erről már sokat beszéltünk. Ugyanakkor úgy tűnik, hogy a legtöbb ember nem igazán gondolkodott el azon, hogy valójában mi is a Férfi energia."

"A Férfi energia az Isteni Akarat teremtő impulzusa. Nem csak azért van itt, hogy megvédjen a rossz dolgok ellen. Annak az impulzusnak a békés megtestesülését jelenti, amely megteremti és manifesztálja az Isteni Célt."

Kép forrása: https://recreatingbalance1.blogspot.com/2018/07/july-27-eclipse-healing-masculine-peace.html

"A Mars és a Férfi energia arról szól, hogy hogyan érvényesítjük azt, hogy kik is vagyunk a világban, mind férfiak, mind nők. Ez gyakran válik homályossá és torzulttá, versengővé és bizonytalanná."

Untwine azt is megemlítette, hogy "a Mars aspektusa ezen a bolygón a háborúk kirobbantásának energiájává torzult":

Kép forrása: https://www.pinterest.com/pin/37295503150091637

Ezért ez a közelgő holdfogyatkozás - a többi planetáris együttállással együtt - nagyszerű időszak arra, hogy "kiemeljük a háborúskodást a férfiasságból" mindannyiunkban, elengedjük az agressziót és a traumákat, elengedjünk minden olyan múltbéli tapasztalást, amikor nem tudtunk vagy nem álltunk ki magunkért, elengedjünk minden elfojtott energiát. Tanuljunk meg békésen kiállni magunkért, tiszteletben tartva mások szabad akaratát, továbbra is az Isteni Anya Kegyelmével és Gondoskodásával egységben egymás iránt.

Kép forrása: https://www.pinterest.com/pin/323696291951598298/

Untwine-nal együttműködve három meditációt javaslunk, hogy lehorgonyozzuk az évszázad leghosszabb holdfogyatkozásának energiáit a planetáris rácsba és hogy a Belső Násszal is segítsünk.

Holdfogyatkozás Felemelkedés Meditáció (a holdfogyatkozás kezdetén)

Ezt a meditációt a teljes holdfogyatkozás kezdetén fogjuk végezni, július 27-én 21:30-kor.

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/216274798938241/

Instrukciók a meditációhoz:

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd a felszabadulást és a gyógyulást a Föld bolygó és az emberiség számára és hogy lehorgonyozd az Istennő Fényét a Földre.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy szivárvány színben tükröződő gyémánt Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfelé és lefelé. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

4. Kérd az alábbit a Felsőbb Éned nevében: a Felsőbb Énem nevében most kijelentem azt a szándékom, hogy eltávolítok minden hiányosságot, programot, kivetítést és elválasztódom minden trükktől, ígérettől, szerződéstől és elköteleződéstől, ami nem szolgája tovább a fejlődésem és azt, ami számomra a legjobb. Felkérem St. Germain szentséges Ibolyalángját és az AN Fehér Tüzét, hogy segítsenek nekünk és a Földnek megtisztítani minden olyan energiát, ami nem a Fényhez tartozik és eltávolít minden romboló technológiát, entitást és fegyvert a fizikai, plazma, éteri és asztrálsíkon.

5. Most felkérjük a bennünk áramló élet forrását: kérlek válj eggyé eredeti tisztaságoddal és szabadságoddal, söpörj el minden terhes energiát, blokkot és stagnálást, hogy visszakapjam az Isteni áradat harmonikus áramlását. Felkérem a Hold Istennőt, hogy segítsen nekem a folyamatban, ahogy megtisztítom a testem, a tudatosságom és a lényem és segítséget kérek szeretett bolygónk számára. Kérlek, eredeti teremtő Forrás: Emelj fel!

6. Most jeleníts meg gondolatban egy Rózsaszín Istennői Fényoszlopot. Lásd és érezd, ahogy betakar téged és az egész bolygót. Maradj ebben a Fényben néhány percig. Most lásd, ahogy ebbe a Fényoszlopba leereszkedik az Istennő csillogó jelenléte, érezd, ahogy inspirál téged arra, hogy szeretetteljesebb legyél. Lásd, ahogy az Istennő meggyógyítja az összes ember elméjét és szívét szerte a világon. Most jelenítsd meg gondolatban magad előtt, ahogy ez az Istennői energia egy rózsaszín tojást formál meg körülötted, szeretteid és az egész bolygó körül.

7. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt a Föld energiarácsát, ahogy ebben a rózsaszín Istennői Fényben csillog, és Istennői minőségben ragyog. Érezd, ahogy aktiválja az Istennő összes örvényét a Földön.

8. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt a Cintamani energiarácsot, ami a Cintamani kövekből áll. Lásd és érezd, milyen harmonikus ez a rács, mennyire összhangban és szinkronban van az Istennői Szivárvány Fénnyel az ősi atlantiszi erőrácson és planetáris Ley-vonalakon keresztül. Képzeld el a Forrás tiszta energiáját - ahogy lehorgonyozódik a planetáris rácsba és a kulcsfontosságú örvényekbe, érezd, ahogy stabilitást, harmóniát, tiszta szeretetet és örömöt hoz a bolygóra.

9. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy felébred a tudatosságod és az egész emberiség tudatossága, és egyre jobban növekszik. Lásd, ahogy a benned lévő férfi és női alapelv egyensúlyba kerül. Lásd, ahogy a Lelkeddel azonosítod magad, és aktiválódik Isteni tökéletességed. Érezd az Ikerlángoddal, a Lélektársaddal, lélekcsaládoddal, spirituális vezetőiddel és a fejlett tudatossággal való kapcsolatodat. Érezd, hogy közös projekteken dolgoztok, új, tiszta technológiák felhasználásával, az űrközösség segítségével. Érezd és lásd, hogy mindenki a saját elképzelése szerint él, a kozmikus törvényeknek megfelelően.

10. Most lásd, hogy megtörténik az Esemény, mindenki számára a lehető legjobb módon. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy a Fény Galaktikus Konföderációjának szeretetteljes lényei építő jellegű Fényt küldenek. Érezd, ahogy ez lehorgonyozódik a bolygó magján keresztül és spirál alakban áramlik a Föld minden lényéhez.

Az Istennő Felemelkedést akar és Felemelkedés lesz. A Fény győzelme!

A meditáció vezetett változata itt található:

https://www.youtube.com/watch?v=4VrKPO-TibE&t=8s

Meditáció az egyensúly és a Béke energiáinak lehorgonyzásáért a planetáris rácsba

Ezt a meditációt Untwine javaslatára pontban a holdfogyatkozás maximumának időpontjában fogjuk végezni, július 27-én 22:21-kor.

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

Instrukciók a meditációhoz:

1. Helyezkedj el kényelmesen és lazítsd el magad néhány percig, kapcsolódj össze az Én Vagyok Jelenléteddel, a Felsőbb Éneddel.

2. Kapcsolódj össze a Fénnyel és a Felemelkedett lényekkel, hogy ők is csatlakozzanak ehhez a meditációhoz és kapcsolódjanak veled a Lélekcsillag csakrádba érkező Fénysugáron keresztül.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy ragyogó Fehér Fényoszlopot, ami a Központi Napból érkezik, keresztülhalad a Napunkon, a fogyatkozó holdon, a Marson, Jupiteren és Chariklon, le e testeden keresztül a Föld középpontjába. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, ami a Föld középpontjából indul vissza a testeden keresztül, a bolygókon áthaladva a Központi Napba.

4. Kapcsolódj össze az Isteni Férfi lényeivel, Ashtarral, Mihály Arkangyallal, El Moryával, stb, és képzeld el, ahogy Kék Fényük átöleli egész lényed, erőt és Isteni Célt adva át neked az Én Vagyok Jelenlétedből. Hagyd, hogy ez a Kék Fény átalakítson minden benned lévő negatív energiát és minden, a férfiassággal kapcsolatos asszociációt, és lehorgonyozza az Isteni Férfi valódi Jelenlétét az Én Vagyok Jelenlétedből. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy ez a Kék Láng szétterjed a bolygó rácsában, arra ösztönözve a férfiakat és a nőket, hogy elengedjék a háborúkat, a traumákat és az agressziót, és újra összekapcsolódjanak valódi Szerető énjükkel és valódi Isteni Céljukkal.

5. Kapcsolódj össze az Isteni Anyával, az Istennőkkel és gondolatban jelenítsd meg, hogy puha rózsaszín Fényük szétárad az energiameződben, majd a bolygó energiarácsába, újra összekapcsolva és befogadva téged, a férfiakat és a nőket bolygó szerte, visszatérve a Gondoskodás és az Együttérzés energiájába, segítve a gyógyulást, hozzájárulva az Én Vagyok Jelenlétünk Isteni szeretetének megtapasztalásához, Békét hozva a Földre.

Az Istennő Békét akar és Béke lesz!

A meditáció vezetett változata itt található:

https://www.youtube.com/watch?v=8IlCXihPhNk

Ezután elvégezheted az alábbit is

Meditáció a Belső Nászért

Íme az instrukciók:

1. Lazítsd el magad néhány percig és kapcsolódj össze az Én Vagyok Jelenléteddel, Felsőbb Éneddel.

2. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy egy Isten és egy Istennő jelenik meg a fejed fölött. Vizualizáld, hogy belépnek a testedbe, az Isten a jobb oldalon, az Istennő a bal oldalon. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy átölelik egymást és az ölelésük közepe, a kettejük közötti egyesülés pontja a te Központi Csatornád, amely a gerincoszlopod mentén halad lefelé a Lélekcsillag csakrádtól a Földcsillag csakrádig. És most lásd, hogy ez a Központi Csatornád ragyogó Fehér Fénnyel telik meg.

3. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy a Lélekcsillag csakrádból kivetül az ikerlángod jelenlétének ragyogó Fehér Fénye, az Én Vagyok Jelenlétedből kiáramolva és előtted áll. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy ragyogó Fehér Fénysugarat mely mindkettőtök szívéből, harmadik szem csakrájából és a nemi szerveitekből indul ki, és halad egymás felé. Ezután képzeld el és érezd, hogy megölelitek egymást, a csakráitok eggyé válnak, és a bennetek lévő férfi és női Jelenlét tökéletes egyensúlyba kerül, integrálódik és egyesül. Ezután gondolatban jelenítsd meg magad előtt együtt az AN Fehér Tüzét és Fehér Tara Istennő gyöngyházszínű Fehér Fényét, ahogy átölelnek mindkettőtöket és feloldják a közöttetek lévő korlátokat, teljes mértékben lehorgonyozva az ikerlángod Jelenlétét az energiameződbe.

Az Istennő Egységet akar és Egység lesz!

A meditáció vezetett változata itt található:

https://www.youtube.com/watch?v=jEmJm2SyJKw&t=3s


Szokásos havi Telihold meditáció

Annak érdekében, hogy előkészítsük az energiákat a fő Holdfogyatkozás meditációra, csatlakozhattok a szokásos havi Telihold meditációnkhoz is, aznap 16:45-kor.

A meditáció vezetett változata itt található:


https://www.youtube.com/watch?v=AL9IVHpYGd8&t=3s

Ha vezettetést éreztek, a meditáció előtt az Istennő meditációhoz is csatlakozhattok 16:30-kor, hogy lehorgonyozzuk az energiákat a planetáris energiarácsba.

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/02/istenno-meditacio-minden-nap-1530-kor.html

Távgyógyító folyamat a Felemelkedett mesterekkel és a Csillagsugarakkal július 26-án és 27-én

A Prepare for Change Nemzetközi Aranykor csoport a japán Prepare for Change-zsel együttműködve távgyógyítást nyújt a Felemelkedett  Mesterekkel és a Gyógyító Csillagsugarakkal minden holdhónap 14. és 15. napján, hogy szerte a világon segítsen az embereknek meggyógyítani belső lényüket és elméjüket. Ez egy mindenki számára ingyenes ajándék. Ehhez is csatlakozhattok.

https://www.golden-ages.org/2016/12/monthly-ascended-masters-stellar-healing-rays-remote-healing/

Két távgyógyító folyamat lesz, július 26-án, csütörtökön és 27-én, pénteken.


Első nap: július 26., csütörtök 16:00-16:30

Második nap: július 27., péntek 16:00-16:30
LINK: https://www.youtube.com/watch?v=vDzTdVkGhX0

A gyógyító meditációhoz a linket az élő adás megkezdése előtti órában itt is meg fogjuk jelentetni, valamint a magyar COBRA blogon és a Magyar COBRA FB Csoportban is látható lesz.


Bármelyik időpontban csatlakozhattok a gyógyító folyamathoz.

A Fény győzelme!


-------------------------------------------------------
Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az Áttörés Meditációhoz 16:00 órakor és a Sürgősségi Meditációhoz 17:00 órakor (nyári időszámítás szerint).


Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:


Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.

Megjegyzések