Júniusi Napforduló Meditáció 2019. június 21-én 17:54-kor

Közeledünk a júniusi napforduló időpontjához, amelyre június 21-én 17:54-kor kerül sor. Ezen a napon az északi féltekén a Nap eléri az égen a legmagasabb pozícióját, elhozva ezáltal az év leghosszabb napját, valamint a nyár kezdetét. A déli féltekén pedig a Nap eléri a legalacsonyabb pozícióját az égen, elhozva ezáltal az év legrövidebb napját, valamint a tél kezdetét.

Akár az északi, akár a déli féltekén tartózkodsz, minden Napforduló rituálé a Földet, a Fényt, valamint a Napot ünnepli, és ezek olyan szentséges alkalmak, amikor is kapcsolódhatunk az évszakokhoz köthető, illetve spirituális ciklusokhoz, amelyek a Földhöz, a Naphoz és a Kozmoszhoz kapcsolódna.

A Napforduló az Önvizsgálat és a változás ideje. Most van itt az ideje, hogy megvizsgáld életed tágabb kiterjedését, valamint spirituális utadat, és vedd észre, mi az, ami nincs összhangban veled. Mi az, ami nem szolgál téged? Milyen dolgokat mondasz magadnak, vagy másoknak, amelyek nincsenek összhangban azzal, amit képviselsz? Miket teszel, amik nem szolgálják a személyes és spirituális fejlődésedet?

Az északi féltekén Nyári Napforduló van: összhangban a tűz, a szenvedély, az akarat és a lendület elemével. Ez a megfelelő tettek keresésének az ideje, hogy a hiteddel összhangban álló utat választhasd. A Nyári Napforduló lehetőséget biztosít számunkra, hogy birtokunkba vehessük azt a személyes erőt, amelyet az elmúlt évben fejlesztettünk ki, és egy új szokásként, egy új kapcsolatként, a testünkben való létezés egy új formájaként manifesztálhassuk.


Van a Nyári Napfordulónak egy lassú oldala is - türelemre tanít bennünket. A gyümölcs még zöld, és nem sürgetheted, hogy megérjen. Van az időnek egy lassú, biztos ritmusa is, ahogyan az események elérkeznek az életünkbe, ha hagyjuk. Nem sürgethetünk dolgokat, viszont amennyiben lazítunk és gyakoroljuk az elengedést, a dolgok erőfeszítés, vagy az ego harca nélkül teljesülnek. A tavasz magjai el lettek vetve, egész tavasszal ezen fáradoztunk, most pedig itt az ideje hagynunk, hogy a természet végezze a dolgát.

https://www.wyldwitchery.com/blogs/the-grimoire-a-blog/the-spiritual-meaning-behind-the-summer-solstice

A déli féltekén, Téli Napforduló van; ezt szintén tűzzel ünnepelik, valamint az új napév születését, a Fény visszatérését is ekkor ünnepeljük. A bennünk élő spirituális Nap születését ünnepeljük. Számos kultúrában a Téli Napforduló az Istennő (Hold) energia ünnepe, mivel e napon a Hold életet ad a Napnak. A Téli Napforduló éjszakáján elhatározhatod, hogy egy Istennő fürdővel ünnepelsz, amely segítségével megtisztulsz a régitől, és köszöntöd az újat. Az alábbi hivatkozás alatt találsz néhány egyszerű rituálét mind a Nyári, mind a Téli Napfordulóra:

http://foreverconscious.com/summer-and-winter-solstice-rituals

A Téli Napforduló a csendes energiák ideje, amikor magadba nézel, és arra figyelsz, mi az, amit igazán szeretnél, és mire van szükséged. Az elmélkedés ideje ez, arra vonatkozóan, hogy mi volt eddig, és mi lesz majd ezután. Felhasználhatjuk ennek az időpontnak az energiáit arra, hogy az előző hónapok sok negativitását oldjuk, elengedjük a múltunkat, és elhozzuk magunkban a változást, hogy újjászületett önérzettel, céllal és szándékkal kezdhessük meg ezt az új napévet. Ez a sötétségből a Fény felé vezető időszak az önvizsgálat, a regenerálódás, megújulás időszaka, és tudjuk, hogy megvan a képességünk újjáteremteni önmagunkat. Ilyenkor van itt az ideje az új célkitűzéseknek, törekvéseknek, előre vetítve azt a sikert, amit a következő évre manifesztálunk, valamint ilyenkor van itt az ideje elkezdenünk megteremteni azt az életet, amelyet élni szeretnénk.

Légy bárhol is a világon, minden Napforduló szimbólum arra emlékeztet bennünket, hogy a Nap örökkévaló, a ciklusok megújulnak, ahogy te is. Nem vagyunk elkülönültek a Teremtőtől, ahogy azt elhitették velünk. Isteni Lények, és Egyek vagyunk. A Nap a mi összekapcsoltságunk szimbóluma. Mindenkire egyformán ragyog ezen a gyönyörű bolygón, PachaMama (Anyatermészet) pedig egyformán támogat mindenkit. Ez az egység megtalálásának ideje.

Ennek az évnek a júniusi Napfordulóját arra fogjuk használni, hogy megtisztítsuk a még meglévő sötétséget a Földön és hogy felgyorsítsuk a felemelkedési folyamatot a Föld bolygó és lakói számára.

https://connect2lifeeu.blogspot.com/2019/05/soul-family-workshop-by-cobra-notes.html

Ezt a meditációt pontban a Júniusi Napforduló időpontjában fogjuk végezni, június 21-én, pénteken, 17:54-kor.

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/1180909915447308/

Megjegyzés: mivel aznap a júniusi napforduló meditáció időpontja egybeesik a Fekete Nemesi családokra 17:45-kor végzett Buddhikus Oszlop meditációval, azt javasoljuk, hogy a Buddhikus Oszlop meditációt egy órával később, 18:45-kor végezzétek el.

Instrukciók: (a meditáció javasolt időtartama 15 perc)

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a Napforduló meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd a Felemelkedés folyamatát a Föld és minden lakója számára.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfelé és lefelé. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

4. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy a fizikai Rózsa Rendje csoportokat, a Fényharcosokat és Fénymunkásokat szerte a bolygón körülveszi EELA (a Szeretet szíriuszi angyala) rózsaszín Folyékony Fénye. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy ez a Fény mélyen lehorgonyozódik minden Fényharcosban és Fénymunkásban és még jobban összekapcsolja őket az Istennő energiájával és felkészíti őket az Eseménykor végzendő különleges feladatukra.

5. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy az Ibolyaláng minden embert megtisztít a Föld felszínén, megszabadítja őket minden programozás és elnyomás alól. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy a sötét erők minden negatív bánásmódját és elmeprogramozását eltávolítják az emberiségből és a felszíni lakosságban elhelyezett összes implantátumot teljesen megsemmisítik.

6. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy az AN Fehér Tüze eltávolít minden meglévő negatív fegyvert a fizikai, a plazma, az éteri és az asztrál síkon. Lásd gondolatban magad előtt, hogy a Fényerők minden művelete teljes erővel halad.

7. Lásd gondolatban magad előtt, hogy megtörténik az Esemény és visszaállítja az Egységet, a Harmóniát, a Békét és a Bőséget a Föld és lakói számára. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy mindenki helyreállítja kapcsolatát a Felsőbb Énjével és spirituális vezetőivel.

Az Istennő Felemelkedést akar és Felemelkedés lesz!


Ha szeretnéd, az alábbi oldalon többet megtudhatsz az AN Fehér Tüzéről:


A Fény győzelme!

-----------------------------------------------------------------------

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja. hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az alábbi meditációk bármelyikéhez:

Sürgősségi Meditáció 15:00 órakor (téli időszámítás szerint):

Kulcs a Szabadsághoz Meditáció 16:00 órakor (téli időszámítás szerint)

Buddhikus Oszlop Meditáció 16:30-kor (téli időszámítás szerint):

Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:

Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:


Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.

Megjegyzések