Meditáció a Fényszigetek manifesztálására

A Fényszigetek az eljövendő Újkor közösségei és itt történhet meg a csoportos felemelkedési folyamat. A Mátrixból és a dualitásból való kiszabadulásunk egyik kulcsát jelentik.

http://2012portal-hungary.blogspot.com/2019/05/lelekcsalad-workshop-cobra-jegyzetek_23.html

Cobra szerint akár egyetlen Fénysziget is drasztikusan meg tudja változtatni a planetáris helyzetet.

Minden Fénysziget szakrális geometria és szakrális tudomány alapján fog felépülni, a Föld energiavonalainak/Ley-vonalainak megértésével. Az ugyanazon lélekcsaládba tartozó emberek fogják lakni.

Amint a Lélekcsaládok fizikailag elkezdenek Fényszigeteken élni, ezek a helyek lesznek az Első Kapcsolatfelvétel belépési pontjai is és így olyan helyek, amelyek felkészülnek arra, hogy itt találkozzon az emberiség más kozmikus fajok és az Agarthai Hálózat kultúrájával.
Azért, hogy segítsünk a Fényszigetek manifesztálásának folyamatában, javasoljuk, hogy végezzétek el az alábbi meditációt minden nap 18:15-kor (nyári időszámítás szerint). Ha szeretnétek, bármely más időpontban is elvégezhetitek a meditációt és a lélekcsaládotok tagjaival is.

Ez a meditáció két részből áll. Az első rész az a meditáció, amit Cobra adott a márciusi Lélekcsaládok workshopján az ikerlélek, lélektársak és lélekcsaládok életünkben való manifesztálására.


https://peterpansblog.com/2019/03/27/personal-notes-of-soul-family-conference-budapest/

A meditáció második része arról szól, hogy vizualizáljuk, hogy sikeresen létrejönnek a Fényszigetek a Földön, majd ezek lesznek az Első Kapcsolatfelvétel belépési pontjai.

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/801486176918775/

Instrukciók a meditációhoz:

1. Hunyd be a szemed. Figyeld a légzésed, ahogy a levegő beáramlik és kiáramlik. Lélegezz be és ki és lazíts. Lélegezz be ragyogó fehér Fényt. Lélegezz ki ragyogó fehér Fényt. Lélegezz be és ki, miközben Fénnyé válsz.

Ha vezettetést érzel, mondd el az alábbi mantrát vagy egy hasonlót magadban vagy hangosan:

"A Fény lénye Vagyok. Fénylényként lélegzem."

Folytasd a be- és kilélegzést Fénylényként. Lélegezz így végig a meditáció alatt.

2. Most kezdj el vizualizálni egy tóruszmezőt magad körül. Vizualizáld magad körül a lehető legmagasabb rezgésű energiamezőt, amit el tudsz képzelni, ami legalább 1 m-re terjed ki a tested körül minden irányban. Folyamatosan vizualizáld ezt, míg nagyon tisztává nem válik.

3. Ezután vizualizáld a második energiamezőt, ami még 1 m-rel tovább terjed a tested körül minden irányban. Vizualizáld, hogy ez nagyon erős és nagyon magas rezgésű, de valamivel alacsonyabb rezgésű energiamező, mint az első. Folyamatosan vizualizáld ezt, míg nagyon tisztává és erőssé nem válik.

4. Most vizualizáld a harmadik energiamezőt, ami még 1 méterrel tovább terjed a második energiamezőtől, körülötted minden irányban. Vizualizáld, hogy ez egy erős és magas rezgésű, de valamivel alacsonyabb rezgésű energiamező, mint a második.

5. Most 3 magas rezgésű energiamező vesz körbe. Ez a Fénytested tóruszmezője. Érezheted magad körül a Fénytested.

6. Vizualizáld az ikerlelked a téged körülvevő első energiamezőben. Majd vizualizáld a lélektársaidat a téged körülvevő második energiamezőben. Majd vizualizáld a lélekcsaládodba tartozó lélektestvéreidet a téged körülvevő harmadik energiamezőben. Folyamatosan vizualizáld ezt, míg nagyon tisztává, kiegyensúlyozottá és erőssé nem válik körülötted.7. Most, ha vezettetést érzel, mondd el az alábbi mantrát vagy egy ehhez hasonlót, magadban vagy hangosan:

"Megbocsájtok magamnak, mivel nem e világból származom. A Fényszigetek, amiket megalkotunk, nem e világból valók. De ebben a világban fognak létezni, hogy egy Fényponttá emeljék azt fel."

8. Vizualizáld, hogy a bolygó felszínén lévő lélekcsaládok erős kapcsolatot alakítanak ki egymással. Lásd magad előtt, hogy ezek a lélekcsaládok szeretettel, kölcsönös megértéssel, harmóniával és boldogsággal telve Fénybuborékokban dolgoznak azon, hogy létrehozzák a Fényszigeteket.

9. Lásd magad előtt, hogy a Fénysziget Projekt zökkenőmentesen és sikeresen megvalósul szerte a bolygón a Kozmikus Központi Faj és a bolygó felszíne fölött, alatt és a felszínen lévő Fényerők támogatásával.

10. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy a lélekcsaládok harmóniában élnek együtt a Fényszigeteiken és a Föld bolygón megvalósul az Aranykor.

11. Lásd magad előtt, hogy a Fényszigeteken megtörténik az Első Kapcsolatfelvétel és a Föld emberisége elkezdi kialakítani a kapcsolatot a kozmikus fajokkal és az Agarthai Hálózattal.

A meditáció javasolt időtartama 20 perc.

A meditáció vezetett változata:

https://youtu.be/341T4U5-aH0

A Fény győzelme!

-----------------------------------------------------------------------

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja. hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az alábbi meditációk bármelyikéhez:

Sürgősségi Meditáció 15:00 órakor (téli időszámítás szerint):

Kulcs a Szabadsághoz Meditáció 16:00 órakor (téli időszámítás szerint)

Buddhikus Oszlop Meditáció 16:30-kor (téli időszámítás szerint):

Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:

Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:


Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.

Megjegyzések