TERJESSZÉTEK! Meditáció arra, hogy Jeffrey Epstein lelkét a Galaktikus Központi Napba küldjük

Jeffrey Epstein helyi idő szerint szombaton reggel elhunyt.

https://www.rt.com/usa/466232-jeffrey-epstein-committed-suicide/

Azonban a fősodratú média beszámolóival ellentétben Epstein gyilkosság áldozata lett, azért, hogy megakadályozzák, hogy nyilvánosságra hozza a magánbirtokain zajló gyermekbántalmazásokat.


A pedofil hálózat vezetőjének, Jeffrey Epsteinnnek a látszólagos "öngyilkossága" miatt a Fényerők azt kérik tőlünk, hogy küldjünk fényt és védelmet, hogy ily módon segítsünk abban, hogy Epstein lelkét biztonságban a Fényerők kezeibe kísérjék. Amint biztonságban átvezetik a plazmasíkon, a Galaktikus Központi Napba viszik a gyermekek és az emberiség ellen elkövetett megbocsájthatatlan bűneiért. Ez a Föld bolygó számára a legpozitívabb Felemelkedési idővonalon fog minket továbbvinni.

Ezt a meditációt az üresjáratú hold időszakában érdemes többször elvégezni, mivel ekkor a sötét erők részéről nincs beavatkozás.

https://www.moontracks.com/void_of_course_moon_dates.html

Az üresjáratú hold periódusa augusztus 11-én 18:50-kor ér véget. Ha vezettetést éreztek, kérjük ez alatt az idő alatt végezzétek el annyiszor ezt a meditációt, amennyiszer tudjátok.

Ebben a meditációban Jeffrey Epsteint kell vizualizálnunk, hogy azonnal elfogják a Fényerők, amikor a plazmasíkon halad keresztül, hogy megakadályozzák, hogy az arkhónok "megmentsék" őt, majd vizualizáljuk, hogy azonnal a Galaktikus Központi Napba vezetik.

A Buddhikus Oszlop technikát fogjuk használni eszközként ehhez a meditációhoz. Az alábbi képen látható egy Buddhikus Oszlop felépítése:


Instrukciók a meditációhoz (a meditáció javasolt időtartama 15 perc):

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segíts a Fényerőknek elkísérni Jeffrey Epsteint a Galaktikus központi Napba.

3. Most gondolatban jeleníts meg magad előtt egy ötágú csillagot magasan fent Jeffrey Epstein teste fölött. Lásd, hogy ez a csillag ott ragyog magasan fent fölötte, ragyogó fehér Fényben tündökölve.

4. Most jelenítsd meg gondolatban magad előtt az AN Fehér Tüzét, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénypontján és az ötágú csillagon, Jeffrey Epstein testén, mélyen a Föld középpontjáig. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezt a Fényoszlopot néhány percig.


5. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy az ötágú csillagból az óramutató járásával megegyező irányban egy ragyogó fehér Fényörvény áramlik lefelé, melynek hegye az ötágú csillagnál van, ami Jeffrey Epstein lelkét felemeli az ötágú csillagba átalakításra. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezt az örvénylő fehér Fényörvényt néhány percig.

6. Lásd gondolatban magad előtt, hogy Jeffrey Epsteint azonnal elfogják a Fényerők, amikor a plazmasíkon halad keresztül, hogy megakadályozzák, hogy az arkhónok "megmentsék" őt, majd vizualizáld, hogy azonnal a Galaktikus Központi Napba vezetik.

A lehető legtöbb emberre szükségünk van ehhez a meditációhoz, ezért kérjük, osszátok ahol tudjátok. Ha segíteni tudunk a Fényerőknek abban, hogy Jeffrey Epsteint a Galaktikus Központi Napba vigyék, az nagy lépést jelentene a planetáris felszabadítás felé!

A Fény győzelme!

Megjegyzések