Sürgős! Meditáció a Dorian hurrikán feloszlatásáért 4 óránként

A Dorian hurrikán egy olyan aktív trópusi ciklon, amely jelenleg a Bahama-szigeteket és az Egyesült Államok dél-keleti részét fenyegeti. A Dorian hurrikán trópusi depresszióként (https://hu.wikipedia.org/wiki/Tr%C3%B3pusi_ciklon) alakult ki augusztus 24-én és augusztus 28. délutánjára fejlődött 1-es kategóriájú hurrikánná.


Augusztus 26-28-ig a vihar azokat a karibi országokat és területeket érintette, melyeket 2017-ben az Irma és a Maria hurrikánok elpusztítottak. A kárt okozó szelek elsősorban a Virgin-szigeteken tomboltak, ahol a széllökések elérték a 179 km/h-t.

A satellite image shows Hurricane Dorian shortly after 11 a.m. ET Thursday.
Műholdfelvétel mutatja a Dorian hurrikánt csütörtökön, helyi idő szerint 11-kor

https://edition.cnn.com/2019/08/29/us/dorian-forecast-thursday-wxc/index.html

A Dorian hurrikán csütörtök éjjel erősödött 2-es kategóriájú viharrá. Várhatóan pénteken fog 3-as kategóriájú hurrikánná erősödni és legalább olyan erős marad, miközben eléri az Egyesült Államok szárazföldjét - a Nemzeti Hurrikán Központ szerint.

https://www.cbsnews.com/live-news/hurricane-dorian-florida-latest-storm-updates-track-path-weather-forecast-today-2019-08-29/

170 km/h-s sebességgel a Dorian hurrikán eddig a legerősebb vihar az atlanti-óceáni hurrikánszezonban. Ha előrejelzések szerint hétfőn 4-es kategóriájú viharként eléri a szárazföldet, mintegy 210 km/h-s tartós szelekkel, akkor az 1992-es Andrew hurrikán óta ez lesz a legerősebb hurrikán, ami le fog csapni Florida keleti partjainál - a CNN meteorológusa, Brandon Miller szerint.

https://edition.cnn.com/2019/08/29/us/dorian-forecast-thursday-wxc/index.html

Pénteken helyi idő szerint 8 órára a Dorian hurrikán középpontja mintegy 410 km-re észak-észak-keletre volt a Bahamák dél-keleti részétől és kb. 810 km-re keletre a Bahamák észak-keleti részétől, miközben mintegy 20 km/h-s sebességgel haladt észak-nyugat felé - a Hurrikán Központ jelentése szerint. A Dorian mintegy 180 km/h-s szelekkel tombolt.

dorian-map-20190830-0800-2.jpg
A Dorian hurrikán 2019. augusztus 30-án
Forrás


https://www.cbsnews.com/live-news/hurricane-dorian-florida-latest-storm-updates-track-path-weather-forecast-today-2019-08-29/

Floridában minden megyében szükségállapotot rendeltek el, miközben az állam 3 évtized után a lehetséges legerősebb hurrikánra készülődik.

Valamint sorozatban ez lesz a negyedik olyan év, amikor hurrikán csap le Floridában.

https://edition.cnn.com/2019/08/29/us/dorian-forecast-thursday-wxc/index.html

A Dorian hurrikán várhatóan leghamarabb hétfőn kora este, legkésőbb kedd reggel fogja elérni a szárazföldet, valószínűleg Folrida atlanti-óceáni partvidékének középső részén, ill. lehetséges, hogy délebbre is.

Az előrejelzések szerint Dorian hurrikán "életveszélyes vihardagályokat, pusztító hurrikánerejű szeleket és heves esőzéseket" fog hozni - az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint.

A Bahamák kormánya hurrikánfigyelő láncot indított az észak-nyugati részen.

https://www.cbsnews.com/live-news/hurricane-dorian-florida-latest-storm-updates-track-path-weather-forecast-today-2019-08-29/

Ezért javasoljuk, hogy 4 óránként végezzünk meditációt a Dorian hurrikán feloszlatásáért az alábbi időpontokban:


00:30
4:30
8:30
12:30
16:30
20:30

Ha vezettetést éreztek, bármelyik időpontban kapcsolódhattok a meditációhoz.

Figyelem: a 16:30-as időpont egybeesik a napi Istennő Meditáció időpontjával, így bármelyik meditációhoz csatlakozhattok.

Az alábbi linken lehet nyomon követni a Dorian hurrikán útját:

https://www.cyclocane.com/dorian-storm-tracker/


A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/896758557354950/


Instrukciók a meditációhoz:

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd azt a folyamatot, mely szétoszlatja a Dorian hurrikánt.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfelé és lefelé. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

4. Most gondolatban jeleníts meg magad előtt egy puha rózsaszín fényt, ami szétoszlatja a Dorian hurrikánt és ártalmatlanná teszi azt. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy ez a puha rózsaszín fény megvédi az összes embert és javaikat a hurrikán pályáján. Lásd, hogy ez a helyzet a lehető legpozitívabb módon oldódik meg.
Használhatjátok az alábbi vezetett meditációt ehhez a meditációhoz úgy, hogy helyettesítitek az "Irma hurrikán" szavakat "Dorian hurrikánnal" a 2. és 4. lépésben, amikor a vizualizációt végzitek.

https://www.youtube.com/watch?v=ByLzWKdSGGo

Ha vezettetést éreztek, a Sürgősségi Meditációba is belevehetitek minden nap 16:00 órakor.A Fény győzelme!

-----------------------------------------------------------------------

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja. hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az alábbi meditációk bármelyikéhez:

Élet Virága Meditáció 14:00-kor (nyári időszámítás szerint) és bármikor, amilyen gyakran lehetséges

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/08/elet-viraga-meditacio-naponta.html

Sürgősségi Meditáció 15:00 órakor (téli időszámítás szerint):

Kulcs a Szabadsághoz Meditáció 16:00 órakor (téli időszámítás szerint)


Kozmikus Központi Faj Meditáció 16:15-kor (téli időszámítás szerint):

Buddhikus Oszlop Meditáció 16:30-kor (téli időszámítás szerint):

Az Alnilam áldásai Meditáció 16:45-kor (téli időszámítás szerint)


Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:


Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:


Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.

Megjegyzések