Élet Virága Meditáció az Oroszlánkapu Portálnyitáskor

Minden évben a nyolcadik hónap nyolcadik napjának környékén (augusztus 8.) egy kozmikus együttállás figyelhető meg, amit "Oroszlánkapu Portálnak" vagy "Oroszlán Átjárónak" hívunk. Ebben az időszakban megnövekedett kozmikus energia áramlik a fizikai és a spirituális síkok között.

Ebben az évben az Oroszlánkapu Portál július 26. és augusztus 12. között van nyitva, melynek csúcspontja augusztus 8-án van.

https://foreverconscious.com/the-lionsgate-portal-2019


Ezen időszak alatt, különösen augusztus 8-án, bármikor elvégezhetitek az alábbi linken található Élet Virága Meditációt. Ez segíthet abban, hogy a lehető legjobb módon valósuljon meg a planetáris felszabadítás és az emberiség felébredése.


Az Élet Virága Meditáció vezetett változata itt hallható:


Instrukciók:

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Gondolatban lásd magad előtt, hogy a Lélekcsillag csakrád ragyogó fehér Fényben ragyog fel. Lásd ezt a Fényt egy örvény formájában lefelé áramlani, amely megtisztítja az energiameződet.

3. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével stabilizáld az átmenetet a Földön és manifesztáld a legpozitívabb Felemelkedési idővonalat az emberiség számára.

4. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt az arany Élet Virága gömböt a Föld körül. Lásd, hogy az Élet Virága gömb segít a planetáris felszabadítási folyamatban, eltörölve minden sötétséget a bolygó felszínéről. Majd gondolatban jelenítsd meg, hogy az Élet Virága gömb megtisztítja a Ley-vonalakat és örvényeket a planetáris Fényrácsban.

5. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy az Élet Virága gömb harmóniát, védelmet és békét teremt az emberiség és főleg azok számára, akik a Fényt tartják a bolygóért.

6. Most lásd gondolatban magad előtt, hogy az arany Élet Virága gömb körbeveszi a bolygót, növelve az egész bolygó rezgését. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy az Élet Virága gömb harmóniát és a Felemelkedési idővonal legpozitívabb kimenetelét teremti az emberiség számára.

Ha vezettetést érzel, az alábbi mantrát is elmondhatod magadban vagy hangosan a meditáció végén:

"A tiszteletreméltó és hatalmas ÉN VAGYOK jelenlétem nevében elrendelem és parancsolom, hogy a planetáris felszabadítás folyamata pozitív, harmonikus és békés módon folytatódjon a bolygó, az emberiség és főleg azok számára, akik a Fényt tartják a bolygóért.

Így legyen és így van."


A Fény győzelme!

-----------------------------------------------------------------------

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja. hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az alábbi meditációk bármelyikéhez:

Sürgősségi Meditáció 15:00 órakor (téli időszámítás szerint):

Kulcs a Szabadsághoz Meditáció 16:00 órakor (téli időszámítás szerint)

Buddhikus Oszlop Meditáció 16:30-kor (téli időszámítás szerint):

Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:

Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:


Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.

Megjegyzések

  1. Hálát adok a Teremtő Istennek a kimerithetetlen fény és szeretet forrásának,hogy kaptam tőle életet és tudatot valamint szeretetet a szivembe.Köszönöm a sok emelkedet fénymunkást, kik azér dolgoznak,imádkoznak és meditálnak,hogy minnél több ember tudatoságra ébredjen és felemelkedjen.Kivánom, hogy a föld megtisztuljon és felemelkedje arra a szintre, hogy ez a hely is a szeretet a tisztaság és boldogság forrása legyen,hiogy végre megszünjön az a sok szenvedés ami évezredek óta megfosztja a gyönyörü földet és az emberiséget az Isteni szépségtől.Legyen minden a Teremtő Istenünk dicsőségére Jézus Krisztus Imánuel által.A FÉNY GYŐZELME!!! iGY LEGYEN!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése