Meditáció a Bahamákért 4 óránként

Jelenleg a Bahamákon az emberek a Dorian hurrikán hatásait heverik ki. A Dorian az országban feljegyzett eddigi legerősebb hurrikán volt, ami lecsapott.

Három nap alatt az 5-ös erősségű hurrikán lassan az USA felé haladt és mintegy 300 km/h-s szelekkel, vihardagályokkal és heves esőzésekkel dühöngött a Bahamák északi részén.

https://www.nbcnews.com/news/world/everything-s-gone-abaco-islands-lives-shattered-hurricane-dorian-s-n1051251

https://www.bbc.co.uk/news/world-latin-america-49553770

Kép forrása

A kutató- és mentőcsapatok most nyomkereső kutyákkal fésülik át a közösségeket, áldozatok és túlélők után kutatva.

Hivatalos adatok szerint szeptember 10-ig a halottak száma 50 volt, de ez a szám várhatóan emelkedni fog, mivel sok embert még mindig nem találnak.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-7442915/Bahamian-government-denies-suppressing-Dorian-death-toll-latest-official-figure-44.html

Az ENSZ jelentése alapján, becslések szerint mintegy 70.000 ember vált hajléktalanná az Abaco-szigeteken és Nagy-Bahama-szigeten.

Jelenleg a több száz evakuált ember mentése zajlik.

https://www.zerohedge.com/news/2019-09-07/bahamas-death-toll-rises-70000-residents-struggle-food-and-shelter

Az érintett területeken megvan annak a kockázata, hogy vérhas és víz útján terjedő betegségek fognak kitörni a szennyezett ivóvíz miatt.

A Nagy-Bahama-sziget keleti részén lévő városokban a lakosok szerint az otthonok nagy része elpusztult. Sokan még mindig rokonok után kutatnak. Kép forrása

A mentőcsapatok arra koncentrálnak, hogy orvosokat, ápolókat és gyógyszereket juttassanak el az olyan legsúlyosabban érintett területekre, mint Abaco és segítsenek a túlélőknek élelemhez és ivóvízhez jutni.

https://www.nbcnews.com/news/world/everything-s-gone-abaco-islands-lives-shattered-hurricane-dorian-s-n1051251

Ezért azt javasoljuk, hogy végezzünk 4 óránként meditációt a Bahamákért a Dorian hurrikán utóhatásai miatt, amíg az érintett területeken nem rendeződik teljesen a helyzet, hogy segítsünk az embereknek, hogy eljusson hozzájuk az élelem és minden, amire szükségük van, valamint legyen hol lakniuk.

Ez a meditáció fel fogja váltani azt a 4 óránként végzett meditációt, amit a Dorian hurrikán feloszlatásáért végeztünk, mivel arra nincs már szükség.

A meditáció időpontjai:

00:30
4:30
8:30
12:30
16:30
20:30

Ha vezettetést éreztek, bármelyik időpontban csatlakozhattok.

Figyelem: a 16:30-as időpont egybeesik a napi Istennő Meditáció időpontjával. Ebben az időpontban bármelyik meditációhoz csatlakozhattok.

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/2396487647232351/

A meditációhoz vezetett változat készül.

Instrukciók a meditációhoz:

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt arra, hogy segíts a Dorian hurrikán által sújtott Bahamákon élő embereknek megbirkózni a kialakult traumákkal és félelemmel és hogy segíts tudatosságot és együttérzést ébreszteni az emberekben szerte a világon.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfelé és lefelé. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

4. Most gondolatban jeleníts meg magad előtt egy puha rózsaszín Istennői energiát, amely meggyógyít a traumákból és félelmekből minden embert, akikre lesújtott a hurrikán és békét, harmóniát és egységet hoz mindenki számára, akik érintettek a hurrikán pusztításában. Lásd gondolatban magad előtt, hogy a hurrikánban elhunyt emberek lelke biztonságban és békében halad át a plazma síkon.

5. Lásd gondolatban magad előtt, hogy a hurrikán pusztításában érintett emberek szükségleteit kielégítik, beleértve a tiszta vizet, élelmet, szállást, tüzelőanyagot, pénzügyi támogatást és minden olyan segítséget, ami szükséges a közösség újjáépítéséhez. Vizualizáld, hogy az eltűnt személyeket megtalálják és megmentik őket.

6. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy az ellátmányok könnyen eljutnak az emberekhez, azáltal, hogy egy energiaáram jön létre, ami lehetővé teszi, hogy előremozduljon mindaz, amihez erre szükség van. Lásd gondolatban magad előtt, hogy az emberek szerte a világon inspirálva érzik magukat arra, hogy a tőlük telhető legjobb módon segítsenek a Dorian hurrikán sújtotta embereken.

Azt is javasoljuk, hogy a naponta 16:00 órakor végzett Sürgősségi Meditációba is vegyétek bele a Dorian hurrikán utóhatásait a Bahamákon, míg minden érintett területen helyre nem áll a rend. Vizualizáljátok, hogy az emberek megkapnak mindent, amire szükségük van és orvosi ellátásban részesülnek. Vizualizáljátok, hogy a Bahamák megkap minden szükséges segítséget, hogy újjáépítsék az elpusztult területeket.A Fény győzelme!

-----------------------------------------------------------------------

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja. hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az alábbi meditációk bármelyikéhez:

Élet Virága Meditáció 14:00-kor (nyári időszámítás szerint) és bármikor, amilyen gyakran lehetséges

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/08/elet-viraga-meditacio-naponta.html

Sürgősségi Meditáció 15:00 órakor (téli időszámítás szerint):

Kulcs a Szabadsághoz Meditáció 16:00 órakor (téli időszámítás szerint)


Kozmikus Központi Faj Meditáció 16:15-kor (téli időszámítás szerint):

Buddhikus Oszlop Meditáció 16:30-kor (téli időszámítás szerint):

Az Alnilam áldásai Meditáció 16:45-kor (téli időszámítás szerint)


Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:


Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:


Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.

Megjegyzések