Sürgősségi Meditáció - fókuszban a Lingling tájfun és a Faxai trópusi vihar

A Lingling tájfun jelenleg a Sárga-tengeren halad át, mintegy 231 km/h-s szelekkel és a Koreai-félsziget felé tart. 3-as erősségű hurrikánnak felel meg.

http://www.gdacs.org/report.aspx?eventid=1000593&episodeid=20&eventtype=TC#DOC

https://www.accuweather.com/en/weather-news/severe-tropical-storm-lingling-to-batter-ryukyu-islands-south-korea-after-brushing-philippines/70009230

Forrás: AccuWeather (Link)

Az erős vihar tovább folytatódik a Sárga-tengeren. Várhatóan 1-es erősségű hurrikánként szeptember 8-án, vasárnap fogja elérni a Koreai-félsziget nyugati partvidékét, mintegy 120-175 km/h-s szelekkel. Azonban lehetséges, hogy a Lingling tájfun Észak-Korea Észak-Phjongan tartományában vagy az Észak-Korea és Kína között lévő határ közelében fogja elérni a szárazföldet.

Az alábbi linken lehet nyomon követni a Lingling tájfun útját:

https://www.cyclocane.com/lingling-storm-tracker/

Eközben a Faxai trópusi vihar jelenleg az Atlanti-óceán nyugati részén tombol. Várhatóan 1-es erősségű hurrikánná fog erősödni, ahogy észak-nyugat felé halad.

http://www.gdacs.org/report.aspx?eventid=1000592&episodeid=20&eventtype=TC

https://www.accuweather.com/en/weather-news/tropical-storm-faxai-likely-to-make-landfall-in-japan-late-this-weekend/70009246

A jelenlegi előrejelzés szerint a Faxai Tokió közelében szeptember 8-án, vasárnap fogja elérni a szárazföldet. Az is előfordulhat, hogy 2-es erősségű hurrikánná fog erősödni, amikor Japán keleti része felé közelít.

Forrás: AccuWeather (Link)

Az alábbi linken lehet nyomon követni a Faxai trópusi vihar útját:

https://www.cyclocane.com/faxai-storm-tracker/

Ezért azt javasoljuk, hogy vegyétek bele a Lingling tájfunt és a Faxai trópusi vihart is a naponta 16:00 órakor végzett Sürgősségi Meditációtokba, míg mindkettő teljesen fel nem oszlik.


Az alábbi meditációt is elvégezhetitek, hogy felgyorsítsátok azt a folyamatot, mellyel mindkettő feloszlik. Ezt a meditációt bármikor elvégezhetitek, amikor erre vezettetést éreztek.

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd azt a folyamatot, mely szétoszlatja a Lingling tájfunt és a Faxai trópusi vihart.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfelé és lefelé. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

4. Most gondolatban jeleníts meg magad előtt egy puha rózsaszín fényt, ami szétoszlatja a Lingling tájfunt és a Faxai trópusi vihart és ártalmatlanná teszi azokat. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy ez a puha rózsaszín fény megvédi az összes embert és javaikat a tájfun és a vihar pályáján. Lásd, hogy ez a helyzet a lehető legpozitívabb módon oldódik meg.

Használhatjátok az alábbi vezetett meditációt ehhez a meditációhoz úgy, hogy helyettesítitek az "Irma hurrikán" szavakat "Lingling tájfunnal és Faxai trópusi viharral" a 2. és 4. lépésben, amikor a vizualizációt végzitek.A Fény győzelme!

-----------------------------------------------------------------------

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja. hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az alábbi meditációk bármelyikéhez:

Élet Virága Meditáció 14:00-kor (nyári időszámítás szerint) és bármikor, amilyen gyakran lehetséges

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/08/elet-viraga-meditacio-naponta.html

Sürgősségi Meditáció 15:00 órakor (téli időszámítás szerint):

Kulcs a Szabadsághoz Meditáció 16:00 órakor (téli időszámítás szerint)


Kozmikus Központi Faj Meditáció 16:15-kor (téli időszámítás szerint):

Buddhikus Oszlop Meditáció 16:30-kor (téli időszámítás szerint):

Az Alnilam áldásai Meditáció 16:45-kor (téli időszámítás szerint)


Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:


Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:


Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban 

Megjegyzések