A Rózsa Rendje 'Vízöntő Kora Aktiváció' interjúja Cobrával


A Rózsa Rendje interjút készített Cobrával a közelgő Vízöntő Kora Aktiváció meditáció 2. részének fontosságáról, ami június 30-án lesz (magyarországi idő szerint) reggel 07:48-kor.

Itt hallgathatod meg az interjút angolul:
Debra: Helló, Debra vagyok, egyike a Rózsa Rendje vezetőinek. Ma ismét abban az örömben részesülhetek, hogy Cobrával beszélgetünk. Cobra az Ellenállási Mozgalom vezető információ közvetítője, fontos bolygószintű és galaktikus információkat oszt meg blogján, a 2012portal.blogspot.com oldalon. Üdvözöllek Cobra és köszönöm, hogy elvállaltad ezt az interjút.

Cobra: Köszönöm a meghívást!

Debra: Mindig csodálatos veled beszélgetni. Nagyon sok mindenről kell ma beszélnünk és szeretném, ha a közelgő 'Vízöntő Kora Aktiváció' 2. részével, a meditáció fontosságával kezdenénk, mely június 29. vagy 30-án lesz, időzónától függően. Szóval beszéljünk a Vízöntő Kora idővonalról. A Vízöntő Kora idővonal csillagkapu január 12-én nyílt meg a Szaturnusz Plútó együttállásakor. Ennek a fordulópontja közeledik, mely június 30-án a Jupiter Plútó együttállásakor lesz és december 21-én zárul be a Jupiter Szaturnusz együttállásakor. Elmondanád nekünk, hogy mit is jelent pontosan az idővonal csillagkapu és hogyan tudunk kapcsolódni hozzá a tömegmeditáció során, június 30-án? Miért olyan erőteljes aktivációs pillanat ez a fordulópont?

Cobra: Ez az idővonal csillagkapu egy multidimenzionális kapu, amely elmozdítja a bolygó evolúcióját arról a régi idővonalról, melyet mindannyian megtapasztaltunk, az új Vízöntő Kora idővonal felé. Tehát tulajdonképpen áthaladunk a két különböző idővonal között, különböző evolúciós mintázatok között. És ez a 2020-as év az az év, amikor ez az átmenet magasabb szinteken zajlik és kezd megnyilvánulni fizikai szinten is. Ennek a csillagkapunak a célja, hogy elmozdítsa a pályát, a mostani evolúciót ezen a bolygón. Valójában a június 30-ai fordulópont az a kritikus pillanat, amikor elkezdjük manifesztálni ezt az új idővonalat. Ez még nem manifesztálódott; annak irányába mozdulunk el. Természetesen, ahogy láthatod, még mindig a régi paradigmában vagyunk, a bolygó még mindig az utolsó pillanatokat tapasztalja meg: a régi társadalom utolsó fázisainak hanyatlását. De a június 30-ai pillanatban ténylegesen el tudjuk ültetni a magot. Elkezdhetjük beindítani a változást, és ennek a csillagkapunak a második felében tud elkezdeni manifesztálódni, ennek az évnek a második felében.

Debra: Szóval ez majdhogynem olyan, mint egy új kezdet, az új kezdet lehetősége?

Cobra: Ez egy lehetőség az új kezdet magjainak elültetésére. Az új kezdet nem fog még megnyilvánulni, de elkezdhetjük beindítani. Elkezdhetjük vizualizálni. Ez tulajdonképpen egy beindítás; olyan, mint amikor tüzet gyújtasz. Az első szikra, mely meggyújtja a tüzet, az június 30-a.

Debra: Hogyan kapcsolódik ehhez az első Vízöntő Kora meditáció, amit 2020 januárjában végeztünk?

Cobra: Az első Vízöntő Kora meditáció valójában bevezette ezt az új idővonalat. És ahogy azt mindannyian megtapasztaltuk, ez a sötét erők drasztikus reakcióját váltotta ki, mert rádöbbentek, hogy elveszítik a játszmát. Ezért sokféle fegyverrel támadtak, sokféle kártyát húztak elő az ingujjukból, és ez meglehetősen erőtpróbáló időszak volt. De az eredmény, ennek végeredménye, ahogy azt már láthatod, az emberi társadalom hatalmas átalakulása. Új tömeges tudatosság születik. Ezt megelőzően csupán az emberiség egy kis százaléka volt tudatában annak, hogy mi történik, de most ez köztudattá válik.

Debra: Helyes. Tehát a június 30-i meditáció után hogyan tudjuk megakadályozni, hogy a cabal újból felléphessen, úgy ahogy azt az év első felében tapasztaltuk?

Cobra: Megakadályozni nem tudjuk, de csökkenthetjük. Ha tudatában vagyunk annak, hogy mi történik, szükséges, hogy tudatában legyünk annak is, hogy még mindig egy háborúban vagyunk. Ez két különböző idővonal háborúja. A pozitív idővonalé, melyet manifesztálunk és a régi idővonalé, mely haldoklik. Ez egy nagyon kaotikus időszak. De minél több fényt horgonyzunk le, minél több fényt tartunk, annál simább lesz az átmenet - és a meditációink ezt az átmenetet sokkal, sokkal simábbá tehetik, mint amilyen az egyébként lenne.

Debra: Ez az idővonal és meditáció kapcsolódik az interdimenzionális portálhoz, mely elkezdte megfordítani a drakón invázió alakulását 1996-ban, és ahhoz a portálhoz, amely 1999. augusztus 11-én nyílt meg?

Cobra: Természetesen ezek összefüggésben vannak, mert amit a sötét erők ebben az évben végrehajtottak az tulajdonképpen egy ismétlés, megkísérelték megismételni az 1996-os inváziót. Természetesen már sokkal kevesebb erőforrással rendelkeznek, így a próbálkozásaik sokkal kisebbek, sokkal enyhébbek, mint ami 96-ban történt és kimerülnek a forrásaik. És az idővonal, ami 1999-ben kezdődött, segíti az általános átmenetet, mert ez a 2020-as év csak egy lépés a végső felszabadulás felé. Ez egy lépés a hatalmas Felemelkedési kapuban, mely 1975-ben nyílt meg és 2025-ben zárul be. Tehát ez egy 50 éves átmeneti időszak, de ez a 2020-as év egyike a legfontosabb éveknek ebben az általános átmenetben. Meg kell tennünk mindent, amit csak tudunk, hogy olyan sok fényt horgonyozzunk le amennyit lehet, hogy a lehető legpozitívabb legyen ennek az átmenetnek a kimenetele.

Debra: Abszolút! Szeretnék veled egy kicsit később majd a Felemelkedési kapuról is beszélni, de most még ejtsünk szót ezekről a meditációkról, amelyek ebben a hónapban lesznek, és a legutóbbiakról is, amiket végeztünk. Említetted, hogy szükséges a kritikus tömeg az áttöréshez és az alapvető idővonalváltáshoz, és először ennek hatásai kicsik lesznek és alig észrevehetőek, de a változás iránya a bolygószintű események folyójában meglehetősen jelentős lesz és valójában meg tudja határozni, hogy a dolgok hogyan alakulnak majd. Ezért arról szeretnélek kérdezni, hogy milyen változásokat produkált az az eredményünk, hogy a január 12-i meditációnál elértük a kritikus tömeget és aztán ebben az évben, április 4-én elértük a nagy számokat is, ami meghaladta az 1 milliós részvételt?

Cobra: A január 12-i meditációnk nagyon sikeres volt, bár épphogy elértük a kritikus tömeget. A sötétek sok tervezett forgatókönyvét megakadályoztuk. A háborút Iránnal megakadályoztuk. Más terveik is voltak a sötét erőknek egyéb katonai konfliktusokra és háborúkra, amiket megakadályoztunk. Megakadályoztunk egy drasztikus tőzsdei összeomlást, mert a sötét erők tervezték a digitális pénznem bevezetését. Tervezték az 5G bevezetését ennek az évnek az első felében. És globális szinten ezek egyike sem valósult meg. Tehát ezeket a dolgokat megakadályoztuk. És az április 4-i meditációnk lelassította a koronavírus terjedését. Enélkül a meditáció nélkül egy teljesen más helyzetben lennénk a vírust illetően a bolygón. Sokkal rosszabb lett volna. Úgyhogy azok a meditációk sok negatív forgatókönyvet hiúsítottak meg. Tudom, hogy az emberek panaszkodnak, hogy nem értünk el többet, de az amit elértünk, ha minden helyzetet figyelembe veszünk, hatalmas eredménynek számít ahhoz képest, ami különben történhetett volna.

Debra: Pontosan. Tudom, hogy az emberek egy kicsit frusztráltak voltak. Tehát ahelyett, hogy a dolgokat kívülről néznénk, arról van szó, ami nem történt meg, amit megelőztünk, és ez óriási nagy pozitívum, amit ezek [a meditációk] megakadályoztak. Ez mindenképpen nagy motiváció arra, hogy részt vegyünk a közelgő meditációkon! A meditáció leírásában arra kérsz bennünket, hogy vizualizáljuk a szegénység teljes megszűnését és a bőség eljövetelét az emberiség számára és aztán képzeljük el az Istennő puha rózsaszín fényét, mely átölel minden létezőt a Föld bolygón és ami meggyógyítja az érzelmi testüket. Meg kell gyógyítanunk az érzelmi testünket ahhoz, hogy bőségben részesüljünk? És mi lenne a legjobb technika az érzelmi testünk gyógyítására? Konkrétan, hogy megengedjük magunknak a bőség befogadását a hologramunkba?

Cobra: Mindkét folyamat egyidejűleg zajlik. Ahogy ez az új idővonal elkezd majd lehorgonyozódni, a bőségnek új, elérhető útjai lesznek az emberiség számára. Amikor a sötét erők irányítása megtörik, több bőség szabadul fel. Ugyanakkor természetesen az érzelmi test gyógyulásának folyamata is megtörténik. Az érzelmi testek drámai módon sérültek, kifejezetten az elmúlt két évtizedben. A sötét irányítás eredményeként az emberek rengeteg traumát éltek meg. És most, hogy a kozmikus energiák egyre inkább elkezdenek belépni a Földi karanténba, sok gyógyító energia fog érkezni, főként angyali lények veszik majd fel ismét a kapcsolatot az emberi fajjal. Érintkezésbe lépnek majd lényekkel és gyógyítják őket. Az egyik legfontosabb aspektusa az érzelmi test gyógyításának a gyógyító angyalok behívása, hogy segítsék a gyógyulási folyamatot. A Plejádiak szintén dolgoznak egy protokoll kifejlesztésén az érzelmi test gyógyítására. Ez a protokoll egy pár héten belül elkészül, és amikor meglesz, közzé tudom tenni a blogomon és használni tudják majd az emberek. A Plejádiak el fognak kezdeni segédkezni a Fénymunkások és a Fényharcosok érzelmi gyógyításában, mert sokan nagyon fáradtak és traumatizáltak az éppen zajló háború miatt.

Debra: Izgatottan várom ezeknek a protokolloknak a megjelenését, ez nagyszerű hír! Szóval ha, vagy inkább úgy kellene fogalmaznom, hogy amikor elérjük a kritikus tömeget a Vízöntő Kora 2. aktiváció meditációjának pillanatában, hogyan hoz majd ez létre világszerte egy masszív gyógyító láncreakciót az energiamezőben?

Cobra: Ezúttal amikor elérjük a kritikus tömeget, érkezni fog a Forrástól egy energia villanás a galaktikus magon keresztül, át a Naprendszeren keresztül a planetáris energiarácsba, mely sokkal könnyebbé teszi majd a Fényerőknek a beavatkozást. Tehát a mátrix egy része lebontásra kerül és sokkal egyszerűbb lesz a Fényerők számára, hogy belépjenek az energiáikkal a bolygó energiamezejébe. És ahogy az imént beszéltem már az érzelmi gyógyulásról, az érzelmi gyógyulás sokkal könnyebbé válik majd, és ez az átmenetnek az egyik kritikus aspektusa, aminek szükséges megtörténnie.

Debra: Ejha, na ez mindenképpen arra ösztönöz, hogy részt vegyünk a meditációkban. Javasolták, hogy a maximális lendület elérése érdekében a tömeges meditációkkal ebben a júniusi hónapban hozzunk létre folyamatos cunami fényhullámot, egymillió, vagy annál is több meditálóval június 14-én, június 21-én a Tűzgyűrűs napfogyatkozás alatt, amikor a Föld együtt áll a Galaktikus Központtal, majd június 30-án. Ez lenne az első, mert az egyes meditációk között nem lenne hosszú időbeli távolság. Szóval mit érzel, mit érhetne el ez a folyamatos fényhullám a bolygó felszabadulásának felgyorsítása, valamint a jóléti alapok és a földönkívüli technológiák régóta várt felszabadítása szempontjából?

Cobra: a Fényerők azt mondták nekem, hogy lesz ez a meditáció június 14-én, ami az Eris-Pluto kvadrát – ekkor a békéért meditálunk, mert ez egy kihívásokkal teli aspektus, ami beindíthat bizonyos feszültséget és ezt fontos feloldani. És a békéért végzett meditáció könnyít ezeken a feszültségeken, egy kicsit nyugodtabbá és kiegyensúlyozottabbá teszi a dolgokat. És a Fényerők azt is mondták, hogy a Napfogyatkozás pillanatában június 21-én egy toborzó, alapozó meditációnk lesz, mint ahogy legutóbb is volt. Lesz egy toborzó meditációnk, ami segít abban, hogy elérjük a kritikus tömeget. Szóval amikor a napfogyatkozás megtörténik azért meditálunk, hogy elérjük a kritikus tömeget. Olyan ez, mint egy rakéta, melynek megvan az első fokozata, majd a második fokozata. Szóval megindulunk felfelé - először itt van ez a békemeditáció, le kell csillapítanunk a helyzetet, stabilizálnunk kell a rácsot, és akkor lesz egy emelkedés június 21-én a Napfogyatkozás időpontjában. Majd jön a második fokozat június 30-án, amikor elérjük az űrpályát. Szóval korrigálni fogjuk a fátylat ezzel a meditációs struktúrával. Minden részletet közzéteszek majd az instrukciókkal együtt a következő blogposztomban néhány nap múlva.

Debra: Oké, nagyszerű! Szóval ez tényleg nagyon hasznos, hogy vannak ezek a kisebb meditációk a tömegmeditációt megelőzően azért, hogy a lehető legtöbb ember vegyen részt rajtuk.

Cobra: Igen, természetesen.

Debra: Elmagyaráznád az Ibolyaláng behívásának jelentőségét, ami a védelmünket szolgálja a Vízöntő Kora Aktiváció meditáció alatt?

Cobra: Nos, most, hogy a helyzet, az energiahelyzet javul a Naprendszerben, használjuk az ibolyalángot. Az ibolyaláng igazából egy angyali energiaörvény, mely kitisztít minden negativitást az energiamezőnkből. Ugyanakkor védelmet nyújt bármilyen negativitással szemben, ami egyébként beléphetne az energiamezőnkbe. Mivel az emberek támadás alatt voltak az elmúlt meditációk során és máskor is, nagyobb védelmet kell biztosítanunk. Ez a védelem most jobban elérhető. Így ezt most kihasználhatjuk és alkalmazhatjuk az ibolyalángot, hogy tisztítsa és megvédje az energiamezőnket a meditáció előtt, alatt és után.

Debra: Feltétlenül. Az asztrológiában a Jupiter-Pluto együttállás nagy társadalmi és spirituális reformokat jelent, ami spirituális és anyagi bőséget hoz az emberiségnek. Ez a Vízöntő Kora Aktiváció [meditáció] kapcsolatban áll az Ezüst Beindító meditációval, amit tavaly november 11-én végeztünk 2019-ben? És amikor a Merkúr együtt áll a Nappal június 30-án, az hatással lesz a pénzügyekre?

Cobra: Azt mondanám, hogy ez egy lépés lesz a végső kapu megnyitása felé, a bőség felé. Ez még nem a végső lépés, még nem vagyunk ott teljesen, de ezzel a lökéssel mindenképpen közelebb kerülünk.

Debra: Oké. Beszéltél korábban erről a fordulópontról. Mi a különbség energiáiban a csillagkapu idővonal első - a januári megnyitástól a június 30-ai középpontig tartó - fele, valamint a második - június 30-tól december 21-ig tartó - fele között?

Cobra: Az első része bizonyos szempontból erőtpróbálóbb volt, mert az első aspektusunk, a Szaturnusz-Plútó együttállás eléggé kihívást jelentő aspektus. És a második aspektus elég kedvező, a Jupier-Plútó együttállás sokkal pozitívabb. Ezért az átmenet második részében egy kicsit kevesebb lesz az erőtpróbáló időszak. Lesznek még kihívások, a háborúnak még közel sincs vége, de meglehet, hogy azért egy kicsit több támogatást, egy kicsit több inspirációt tapasztalunk, ahogy a helyzet lassan javulni kezd. Azt is el kell mondanom, hogy a helyzet a bolygó felszínén csak közvetlenül az Esemény előtt válik jobbá. Az emberek minden pillanatban hatalmas változások bekövetkeztét várják, de én azt mondanám, hogy a nagy változások fizikai síkon csak az Esemény előtt lehetségesek, amikor a sötétek a hatalmuk kritikus részét elveszítik. Tehát amíg ők irányítják a felszíni lakosságot, nem várhatunk nagy áttöréseket. De az Esemény bekövetkezése előtt, vagy elég közel az Eseményhez, események egész sorozatában lesz részünk, amely biztosan és gyorsan visz tovább a felszabadulás felé. Ugyanakkor az energetikai síkokon, a nem-fizikai síkokon, meglehet, hogy tapasztalunk pozitív áttöréseket már ezt megelőzően is.

Debra: Oké, rendben. Örülök, hogy ezt kimondtad, mert nagyon sokan azt akarták, hogy kérdezzem meg, meddig tart még ez az őrület és minden effélét. Mire számíthatunk, mi történhet majd, amikor a Vízöntő kora idővonal csillagkapu bezárul december 21-én?

Cobra: Ez olyasmi, amiről még nem beszélhetek.

Debra: Oké. Alig várjuk, hogy erről többet hallhassunk a jövőben. Ha igaz, hogy egyéni és kollektív tudatosságunk szintje határozza meg azt a manifesztációt, amit a tömegmeditációk alatt teremtünk, a korábbi meditációk megemelték-e a frekvenciánkat annyira, hogy valami sokkal jobbat teremtsünk, a kritikus középpont alkalmával június 30-án? És mennyire csökkentették a kollektív tudatosságunkat a cabal és a sötét erők akciói, a koronavírus, a lázadások, és az ehhez hasonlók, és mit tehetnek a Fénymunkások, hogy ezt megakadályozzák?

Cobra: Ez körülbelül 5 kérdés. Mehetnénk egyesével?

Debra: Igen, természetesen. Tehát, a korábbi meditációk, amiket végeztünk, felemelték-e a rezgésünket arra a szintre, ahol már valami sokkal jobbat leszünk képesek manifesztálni június 30-án? Emlékszem, hogy ezt már említetted.

Cobra: Válaszoltam már erre a kérdésre. Az emberek a nagy áttörésre várakoznak, ami még nem történik meg. A munka folytatódik sajnos; tudom, hogy mindenki nagyon fáradt, engem is beleértve. Azt mondanám, hogy ez a meditáció egy nagy lépés, hogy közelebb kerüljünk a végső áttöréshez. És ettől a ponttól kezdve az áttörés az energetikai síkokon lehetséges, de én nem várok semmiféle áttörést még a fizikai síkon ettől a meditációtól.

Debra: Oké. Tudod, hogy mindannyiunk, az egész világ mögött kihívásokkal teli néhány hónap áll, szóval ez volt a kérdés második fele - a sötét erők akciói csökkentették-e a kollektív tudatosságot a továbblépés tekintetében és mit tehetnek a Fénymunkások, hogy ezt megakadályozzák?

Cobra: Tulajdonképpen nem, mert a sötét erők műveleteinek eredményeképpen sok ember felébredt. Sok olyan ember meglátta, hogy mi történik, akik aludtak előtte. Így igazából a bolygó emberiségének kollektív tudatossága emelkedett a sötét fellépés eredményeként. Szóval ez olyan volt, mint egy brutális ébresztő. Így sokkal könnyebb lesz a Fényerők számára az Esemény idején bizonyos műveleteket végrehajtani, melyek sokkal problematikusabbak voltak ezelőtt. Voltak bizonyos problémák azzal kapcsolatosan, hogy hogyan kezeljenek bizonyos helyzeteket, és azok a problémák ennek eredményeként megoldódtak.

Debra: Nagyszerű, ez jó hír! Néhányan azt tapasztalják, hogy ha tudatosan növelik a személyes energiamezejüket egy tömegmeditáció előtt, sokkal több fényt képesek a meditálók egységes mezejéhez hozzáadni. Ha ezt többen csinálnák, különösen ebben a júniusi hónapban, vajon sokkal nagyobb lenne, sokkal erőteljesebb az összes fény aránya a meditáció hatására?

Cobra: Igen, természetesen.

Debra: Kisugározzuk a saját frekvenciánk tükrét az univerzumba? És ha igen, milyen hatással lesz ez a tömegmeditációnk hatékonyságára?

Cobra: Újra: használhatjuk ez alkalommal. Erőteljes konfiguráció jön június 14-én, június 21-én és június 30-án. Arra használhatjuk ezeket, hogy megemeljük a rezgésünket és kitágítsuk az energiamezőnket egyénileg és kollektíven, hogy felkészüljünk a fő meditációs aktivációnkra június 30-án.

Debra: Mondtad korábban az április 4-i meditáció alkalmával, hogy az emberek már nyitottabbak a szokatlan megoldásokra és sokkal nyitottabbak a lélekkel való magasabb kapcsolódás felé. Azt mondják, hogy a mostani Mars-Neptunusz együttállás ragyogó lehetőség arra, hogy spirituális akcióba lépjünk. Szóval az egymillió meditáló után, ami április 4-én történt, milyen hatással volt ez a kvantum mezőre? Valószínűsíthető, hogy ennek következményeként több ember fog továbbra is érdeklődést mutatni az olyan tömegmeditációkban való részvétel iránt, mint ami június 30-án is lesz és többen fogják terjeszteni a hírét?

Cobra: Az április 4-i meditációnk nagyon szokatlan szituációban történt, hiszen a koronavírussal egy globális helyzet alakult ki és ezért rengetegen meditáltak velünk. Épp most a Mars és a Neptunusz közötti aspektus voltaképp zűrzavart kelt a mezőben, mely egy pár napig tart és nem lesz nagymértékű hatással az energiamezőre. Ez csak a spirituális illúziók megtisztulásának egy pillanata lesz, aminek meg kell történnie mielőtt eljuthatunk a következő pontig.

Debra: Június 30-án a Mars a Vízöntőben lesz és kvadrátban sok olyan bolygóval, melyek a Rákkal kapcsolódtak össze január 11-12-én. Ez azt jelenti, hogy kitörhet egy háború? És ebben Amerika érintett lehet-e, különös tekintettel arra, hogy a Napfogyatkozás a Rákban történik a június 21-i Napforduló idején, Amerika pedig a rák jegyében született?

Cobra: Én nem aggódnék annyira a Mars helyzete miatt június 30-a környékén. Ez nem akkora kihívás. Lehetnek feszültségekkel teli kisebb pillanatok, olyanok, mint amilyenek már szinte naponta előfordulnak. Szóval én nem számítok semmilyen drasztikus dologra azokban a napokban ebben a tekintetben.

Debra: Oké, rendben. Hogyan használhatjuk fel a tudatosságunkat arra, hogy a szabad akarat folyóját a bolygón az idővonal csillagkapu középpontja felé irányítsuk? A kritikus pillanatok igazából a meditáció előtt lesznek, amikor hirdetjük és arra bátorítunk másokat, hogy részt vegyenek, vagy a kritikus pillanat maga a meditáció, amikor arra használjuk a szabad akaratunkat, hogy segítsünk a Fényerőknek előnyt szerezni a sötét erőkkel szemben, amikor a toplet bombák eltávolításáról és más kvantumtechnológiákról van szó, amit a sötétek arra használnak, hogy megakadályozzák a Fényerők előrehaladását?

Cobra: Tulajdonképpen mindkettő. Fontos, hogy vigyük hírét, fontos, hogy biztosítsuk, hogy elérjük a kritikus tömeget, és amikor a meditáció pillanata megtörténik, fontos, hogy a kollektív döntésünk kollektív mezejében legyünk. Mert tudatos döntést hozunk, szabad akaratú választást, azt, hogy a Vízöntő Korát akarjuk. A Vízöntő Korára születtünk. Nem erre a képtelenségre, amit most tapasztalunk. Mi a Vízöntő Korára születtünk.

Debra: Ezzel mindannyian teljesen egyetértünk! Az egyik tudományos tanulmányból idéztél a tömegmeditációk hatásáról a valóságunkra. John Hagelin Phd. azt mondta erről, hogy "A kulcsfontosságú elképzelés az, hogy a létezés összessége az univerzális tudatosság egy olyan mezőjéből származik, amelyet Egységes Mezőnek (Unified Field) vagy Szuperhúr Mezőnek (Superstring Field) neveznek. Egyszerűen fogalmazva: a tudatosság az univerzum alapvető tulajdonsága, és mivel a valóság minden szintje a tudatosságból származik, a valóság minden szintjét befolyásolja a tudatosság ezen mezőjében a felső hullámok rezgésének gyakorisága." Hogyan viszonyul ez az asztrológiai lehetőségekhez, melyek június 30-án lesznek?

Cobra: Láthatod, hogy az asztrológiai konfigurációk interferenciaminták ebben a kvantummezőben. Minden bolygó nem csak elektromágneses mezőt bocsát ki, hanem egy kvantummezőt is, amelynek vannak bizonyos tulajdonságai. És amikor ezek a mezők kölcsönhatásba kerülnek, interferenciamintát hoznak létre és egyes asztrológiai konfigurációk nagyon kedvező interferenciamintákkal rendelkeznek, amelyek befolyásolják a mező formáját. És ha ezt felhasználjuk és felhatalmazzuk a kollektív döntésünkkel, akkor messzemenő eredményekre számíthatunk. Tehát van egy pontos tudománya ennek, és ez az. Ezért történik a meditáció pontos pillanatokban, nagyon pontos megfogalmazással, nagyon pontos utasításokkal, lézerszerű fókusszal, hogy valóban maximális hatása legyen az emberi tudatosságra és a bolygó viszonyaira.

Debra: Dr. Hagelin azt is mondta, hogy korábban azt hittük, egy semleges univerzumban élünk, a holt anyag univerzumában, de mára tudjuk, hogy az univerzum alapvetően túlnyomóan tudatos. Hogyan használhatjuk a meditációinkat arra, hogy megváltoztassuk és felébresszük az embereket, akiket úgy elmeprogramoztak, hogy azt higgyék, az univerzum élettelen és a tudatosságnak semmilyen hatása sincs a planetáris idővonalakra?

Cobra: Nem ébresztjük fel az embereket ezzel a meditációval. Megváltoztatjuk az idővonalat. Szóval ez olyan, mint amit már korábban is mondtam: átirányítjuk a folyó folyását. És amikor a folyó másik irányba folyik, ez, mint egy következmény, tömeges ébredést vált ki a maga idejében.

Debra: Szóval mi csak hagyjuk, hogy az emberek a saját tempójukban ébredjenek fel.

Cobra: Igen-igen. Mi csak megteremtjük a körülményeket, vagy segítünk társteremteni a körülményeket, ami létrehozza a teret ehhez a felébredéshez.

Debra: Hogyan tudnak a fáradt és kimerült fénymunkások a tudatosságuk erejéhez hozzáférni, hogy meggyógyítsák a testüket és a pénzügyi helyzetüket miután hozzáfértek annak ismeretéhez, hogy tényleg a gondolat világában élünk és nem egy holt anyag világában?

Cobra: A manifesztáció törvényének használatával. Beszéltem a manifesztáció törvényéről már egy párszor, a konferenciáimon is, valahol a blogomon vannak erről készült jegyzetek, az emberek megtalálhatják és tanulmányozhatják ezeket. Nem könnyű, tudom, de lehetséges a számunkra, hogy jobbá tegyük a körülményeinket, függetlenül minden külső tényezőtől és befolyástól. A manifesztáció törvénye még érvényes, tehát használható.

Debra: Ez lett volna pontosan a következő kérdésem. Azok a technikák, amiket a konferenciáidon tanítasz még működnek? Néhányan úgy érzik, hogy túl sok a sötét erők beavatkozása a fénymunkások életébe ahhoz, hogy képesek legyenek teljességgel örömöt és bőséget teremteni - de azt mondod, hogy ezek még mindig működnek és érdemes ebbe energiát fektetni?

Cobra: Nos, azt mondanám, hogy sok elhárító beavatkozás vagy ellenáramlat van. Nem olyan egyszerű teljes örömöt és bőséget teremteni, de részleges sikered legalább lehet, ami ebben a pillanatban több mint a semmi.

Debra: Van esetleg bármilyen extra ötleted, amivel ki tudnád egészíteni az eredeti protokollokat, ami ebben segíthetne nekünk?

Cobra: Én azt mondanám, ha tényleg tanulmányozod ezeket a protokollokat és használod őket, az több mint elég.

Debra: Oké, rendben. Szeretnék veled egy kicsit a nem-fizikai síkok helyzetértől beszélni. Azoknak a síkoknak az állapotáról, amiket megtisztítottak. Azt mondtad, hogy a plazma anomália nagy része el lett távolítva. Ez azt jelenti, hogy sok plazma szkaláris fegyver is eltávolításra került?

Cobra: A plazma anomália majdhogynem teljesen eltávolításra került. Ami fennmaradt, az az éterikus anomália, melynek tulajdonképpen ugyanolyan skaláris fegyverei vannak, ugyanaz a technológia. És ez is valamilyen fokig kitisztult. Tehát azt mondanám, hogy jelentős előrelépés zajlott az elmúlt pár hónapban.

Debra: Tehát azt mondod, hogy az éterikus és az asztrális szintek ugyancsak megtisztultak?

Cobra: Az asztrális szint úgyszintén. Igen.

Debra: És az implantátumok? És hogyan hat ránk ez a tisztítás?

Cobra: Nos, ez a végidő őrület, mert az összes programozást beindították, vagy inkább azt mondanám, hogy a legtöbb programozást. Ez az oka annak, amiért az emberek olyan hevesen reagálnak és néha bármilyen józan ész nélkül. És itt újra megismételném: a kulcs a józan ész. Azt embereknek el kell kezdeniük használni a józan eszüket, különösen a Fénymunkásoknak és a Fényharcosoknak.

Debra: Így van. Ez lett volna a következő kérdés - az emberek fokozott reakciókat, sok esetben negatív érzelmeket tapasztalnak, mintha nem lennének önmaguk. Szóval mit mondasz, ez a sötétek elmeprogramozása vagy az entitások befolyása miatt van, vagy esetleg néhány asztrológiai hatás vagy galaktikus hullám az, ami az elfojtott dolgok tisztulását okozza, felhozza a felszínre a dolgokat, melyek gyógyulnak, hogy felkészítsenek a Felemelkedésre? Szóval eredetileg több ez, mint szimpla programozottság és az entitások befolyása, ami ezt a néhány őrült reakciót okozza az emberekben?

Cobra: Itt mindkettőről szó van. A programok is beindulnak, és része ez az eltávolítási és gyógyulási folyamatnak is. Így, ha az emberek kihasználják ezt a lehetőséget a programozottság kitisztítására sokkal jobban lesznek. És ismétlem, józan ész.

Debra: Oké. Miért nem tudják a Fényerők eltávolítani a sötét erőket a szublunáris térből? Ennek oka továbbra is a toplet bombák létezése?

Cobra: Ez egyszerűen azért van, mert nagyon sok közvetlen technológia van jelen a szublunáris térben. Sokkal keményebb, mint ahogy azt vártuk, szóval nehéz. Tulajdonképpen ez a sötét erők utolsó erődítménye, és annyira védelmezik, amennyire csak tudják. Így tehát a Fényerőknek óvatosan kell eljárniuk mert az emberiség túszul van ejtve, és a Fényerők azt szeretnék, ha az emberek sértetlenül élnék túl. Úgy kell leszerelniük őket, hogy az emberi fajt ne veszélyeztessék közben.

Debra: Van bármi, amit meg szeretnél velünk osztani a toplet bombák jelenlegi helyzetével kapcsolatosan?

Cobra: Pillanatnyilag nincs.

Debra: Oké. Ha több ember végezné az implantátumok deprogramozásának protokollját, olyat például, mint az "Isten Vagyok, nem Vagyok Isten" gyakorlat, ez segítene a Fényerőknek könnyebben és gyorsabban eltávolítani a toplet bombákat?

Cobra: Ez segítené a Fény Erők ÖSSZES műveletét.Debra: Jó tudni! Hogyan éreznének az emberek ha a fej implantátumaik eltűnnének? Látnoki képességük lenne vagy megnyitná teljesen a 3. szemüket?

Cobra: Nos, alapvetően ez nem lehetséges jelenleg mert az implantátumok a planetáris energiamezőhöz vannak kötve. Ha szeretnéd eltávolítani az implantátumokat, a fátylon túlra kell menned. De ha implantátum mentes lennél, akkor megtapasztalnád a megvilágosodást; lényegében egybeolvadnál a Forrással.

Debra: Mmmm, csodálatos. A mennybuborékok tágulnak? Említetted a legutóbbi interjúnkban, hogy a természetben találhatóak, különösen akkor, ha 30 méter távolságra vagyunk a többi embertől. Van más módja is annak, hogy megtapasztaljuk őket?

Cobra: Ha tényleg nagyon meg akarod tapasztalni, közvetlenül, ki kell menned a természetbe legalább 30 méteres távolságra az emberektől. Mivel ez nagyon tiszta energia, nagyon magas a rezgése, az emberek energiamezejében lévő implantátumok és technológia rombolják. De a mennybuborékok elkezdtek közvetlenül az emberiség egészén is működni, mivel beindítják az emberiség kundalínijét. Ez az egyik oka annak, amiért lázadások történnek. Nem minden mesterségesen generált, az emberiség őszinte vágya az, hogy felszabaduljon. És ez a felhevült, bugyborékoló állapot az emberiség tudatosságának felszíne alatt egyre több és több lesz. Jelenleg a fázisátmenet utolsó fázisában vagyunk az Esemény előtt. Szóval várható, hogy az emberiség egyre inkább készen áll a változásra, változni akar, vágyja a változást, és megtalálja a kreatív módját annak, hogy beindítsa ezt a változást.

Debra: Igen, szeretnék most a lázadásokról beszélni veled egy pillanatra. Van még néhány kérdésem a nem fizikai aspektusokkal kapcsolatban. Néhányan azt állítják, hogy a szétválasztás már történik, a régi Föld elkülönül az új Földtől. Tényleg ez történik? És vajon minden síkon - fizikai, plazma, éteri, asztrális, mentális - és most ennek a megtapasztalására van lehetőségünk? Mit tehetünk annak érdekében, hogy minél inkább az új Földön éljük a mindennapi életünket?

Cobra: Ez nem történik meg. Ez egy hibás koncepció.

Debra: Oké, mert elég sokan erről beszélnek, hogy most ez történik, szóval örülök, hogy ez letisztáztad. És mikor történik meg mindez?

Cobra: Nem lesz szakadás a régi és az új Föld között. A Föld fog felemelkedni egy magasabb vibrációs frekvenciára.

Debra: Oké, egy pillanat és beszélünk még a Felemelkedési idővonalakról, de szeretnélek a Tachyon kamrákról kérdezni; egyre erőteljesebbé válnak az emberek gyógyításában és a fény lehorgonyzásában a bolygóra, igaz? És mi történik mindazokkal akiknek nincs a közelében Tachyon kamra? Mit javasolsz nekik, hogy megkapják ezt a fajta gyógyítást?

Cobra: Igen, a Tachyon Kamrák egyre erőteljesebbé válnak. Folyamatosan "frissítjük" őket, a Plejádi flottával együttműködésben további technológiákat fejlesztünk. Úgy hiszem, hogy sok kamra van már világszerte, így nem kellene, hogy túl nagy problémát jelentsen az elérésük. És természetesen arra invitáljuk különösen azokat, akiknek a környékén még nincsen elérhető kamra, hogy létesítsenek egyet. A Tachyon kamrák erős planetáris hálózatára van szükségünk, hogy gyógyuljanak az emberek és megerősödjön a bolygó energiamezője is.

Debra: A gyógyulás amit nyújtanak, önmagukban is egyedülálló de mi magunk tényleg nem tudjuk ezt önállóan megvalósítani?

Cobra: Nem, itt nincs rövidebb út.

Debra: Igen, tapasztaltam, tényleg csodálatosak. Szeretnék veled néhány világméretű eseményről beszélni. Persze tudod, sokan kíváncsiak mik lehetnek ezek a jelenleg folyó dolgok. Elmondanád, hogy halad a COVID-19 vírus megsemmisítése - képesek lesznek a Plejádiak megszüntetni? Ez hogyan történik? Visszásan hatott az emberek életére, munkanélküliséget, válságot okozott. Az emberek az kérdezgetik: mennyi ideig tarthat ez még? Várható második hullám? Ha igen, mikor, és bölcs dolog lenne-e felkészülni és tartalékokat felhalmozni? Beszélnél egy kicsit az egész koronavírus helyzetről?

Cobra: Igen. A Plejádiak sokkal hatásosabb protokollokat fejlesztenek. A következő hónapban várok némi eredményt ezzel kapcsolatosan. Meglátjuk, hogy megy. Szeretnék teljesen megsemmisíteni a vírust. Nem tudom ezt garantálni, de ez a céljuk. Meglátjuk, hogy mi történik júliustól. Jelenleg nem számítanak második hullámra, de ismételten, ez attól függ mennyire lesznek sikeresek egy 100%-osan hatásos csillagpor technológia fejlesztésében. Ez eléggé kihívásokkal teli dolog ezen a bolygón.

Debra: Az RCV Csillagpor Parancs még mindig hatásos?

Cobra: Igen, ez a protokoll. Ők ugyanezt a protokollt használják. Ez a protokoll a koronavírusra és ez is marad.

Debra: Akkor ezt fejlesztik tovább. Oké, rendben, alig várjuk. Akkor tisztázzuk, mi is történik tulajdonképpen a tiltakozásokkal és a lázadásokkal. A Geroge Floyd esetet előre eltervezték és hamis zászlós esemény, hogy ezzel kiprovokálják a Feketék Élete Is Számít (Black Lives Matter) tiltakozást, ami végül erőszakba és zavargásokba torkollt? Említetted, hogy a nemrég történt zavargások a cabal tervei voltak, szóval kíváncsiak vagyunk, hogy már az elejétől eltervezték, vagy a sötét erők kihasználták a rendőri brutalitás körül kialakult helyzetet arra, hogy káoszt teremtsenek? És mi a motiváció a nemrég történt rendőr mozgalom csökkenése mögött?

Cobra: Alapvetően a jezsuitáknak van egy tervük arra, hogy polgárháborút váltsanak ki az Egyesült Államokban, és ez egy olyan terv ami aktív már pár éve. Kihasználják a felmerülő helyzeteket arra, hogy polarizálják az embereket az Egyesült Államokban, így egyre nagyobb és nagyobb a megosztottság a Demokraták és a Republikánusok között. Pontosan ez az, amit a jezsuiták akarnak: két egymással szemben álló tábort, akik gyűlölik egymást. És ez ugyanaz a sablon, mint amit a jezsuiták a történelem folyamán használtak. Ha tanulmányozod a történelmet, látni fogod, hogy az összes nagy háborút ugyanazzal a módszerrel váltották ki. Van két tábor, akik egymással szemben állnak, majd a jezsuiták ezt még tovább és tovább és tovább polarizálják, amíg az erőszak el nem kezdődik. Megpróbálták ezt kiváltani a mostani tüntetőknél is, ez történt a múlt héten. És a Fényerőknek sikerült ezt megfékezniük a hét végén. Szóval remélhetőleg a jelenlegi helyzetben nem lesznek sikeresek, de folyamatosan próbálkozni fognak.

Debra: Azt mondod, hogy a George Floyd eset tényleges gyilkosság volt, és nem beállított vagy megrendezett esemény?

Cobra: Tényleg gyilkosság történt, de a mögötte lévő helyzet nem olyan egyértelmű, szóval számos eleme létezik ennek szituációnak, amit még nem hoztak nyilvánosságra. De úgy egyszerűsíteném le a dolgot, hogy azt mondom: bármilyen kiváltó ok jó lehet arra, hogy egy a jelenlegihez hasonló helyzetet hozzanak létre. Több és több ezer dolog történik naponta amit fel lehetne használni arra, hogy valami olyasmit váltsanak ki vele, mint ez most.

Debra: Igen, tényleg, fogták és kihasználták. Mindezek a zavargások, már említetted korábban is, van bennük valami pozitívum is, az emberek kezdenek felébredni és akcióba lépnek. Szóval ezzel a zavargásos helyzettel kapcsolatban vannak pozitív hatások is, mint például egy lehetséges megtisztulás az Esemény előtt?

Cobra: Igen, tulajdonképpen vannak. Először is, komoly nyilvános eszmecsere folyik a rendőri brutalitásról. Ez mindig is probléma volt, de sohasem beszélték ki az emberek és most ezt teszik. Természetesen a cabal megpróbálja irányítani ezt az eszmecserét és a faji megosztottság felé terelni, és megpróbálják manipulálni a közvéleményt, de már több az éberség és többen nem értenek ezzel egyet. Több az ellenállás a rendőri erőszakkal szemben, ami sohasem volt elfogadható, de az emberek most megoldás akarnak erre a helyzetre. Az emberek azt akarják, hogy változzanak a dolgok. És ez az emberiség kundalíni energiája ami azt mondja: "Nem, már nem akarjuk ezt tovább. Megérdemlünk ennél valami jobbat, valami mást."

Debra: Arra lenne szükség, hogy felálljanak és kivívják a helyes dolgokat, a planetáris szabadságot, igaz? El tudjátok képzelni mi lenne, ha ezeknek az embereknek az energiáját mind a bolygó felszabadítására irányították volna? Wow!

Cobra: Valójában ez egyre inkább így lesz mert az emberek egyre inkább tudatában vannak annak, hogy tulajdonképpen mi zajlik. Például sokan tudatában vannak annak, hogy mit csinál Bill Gates vagy Dr. Fauci. És ez mára köztudott. Többé már nem csak egy konspirációs teória. Tudomásuk van róla az embereknek világszerte.

Debra: Igen. És a következő kérdésem ezzel kapcsolatosa lenne. Bill Gates vagy Dr. Fauci le lett tartóztatva vagy bármi ilyesmi?

Cobra: Nem. Amikor azokat az embereket letartóztatják, annak nagy híre lesz a médiában.

Debra: Oké. És tudjuk, hogy sok a sötétek e tervei közül arra irányult, hogy polgárháborút szítsanak, mint mondtad, statáriumot, megfigyelést és a kapcsolatok nyomonkövetését, kötelező oltásokat és implantálást. Az emberek egyre inkább nyugtalanok emiatt. Elmondanád a legfrissebb híreket ezzel kapcsolatban és mit tesznek a Fényerők, hogy segítsenek?

Cobra: Ami érdekes az az, hogy az emberek nem aggódtak, amikor implantálták őket a II. Világháború utáni első oltási programban, és nem foglalkoztatta őket az 1996 óta zajló második implantátum oltási program sem. Ami most más, az az, hogy az emberek sokkal jobban tudatában vannak annak ami évtizedek óta zajlik. Továbbá ez a COVID vírus egy biológiai fegyver. Rengeteg biológiai fegyvert szabadítottak el már ezelőtt is és senki sem nyugtalankodott emiatt. Való igaz, hogy ez a helyzet megtervezett és manipulált volt, de a másik aspektusa az, hogy az emberek sokkal éberebbek mindarra, ami eddig történt. Így végre elkezdenek aggódni. Korábban nem aggódtak, amikor évtizedeken vagy inkább évszázadokon át zajlottak ugyanezek a dolgok.

Debra: Kell-e aggódnunk a kötelező oltások, a kapcsolatok nyomonkövetése és mindazon dolgok miatt, amiket most készítenek elő?

Cobra: Nem fogom azt mondani, hogy aggódj. Azt mondanám, hogy cselekedj a kötelező oltás ellen. Ha elegendő ember mond nemet, akkor ez egyszerűen nem fog megtörténni.

Debra: Jó tudni. És természetesen a Fénymunkások és sok ébredező ember egyik legkomolyabb aggodalma az 5G káros hatása. Hogy halad a dolog a Fényerőknél, akik technológiát fejlesztenek ki ennek megakadályozására, és alkalmaznak-e már ebből valamit?

Cobra: Igen, van egy másik Plejádi fejlesztésű projekt az 5G elleni védelemre. Nem lesz 100%-san hatásos, de egyértelműen segíteni fog. És a másik dolog amit a Fényerők tesznek az az 5G kivitelezésének lelassítása a bolygó körül. Meglehetősen sikeresek voltak Japánban. És meglehetősen sikeresek voltak Európában is, míg más országokban kevésbé. Azt mondanám, hogy ez még mindig egy harc és haladnunk kell tovább.

Debra: A cabal miért nem fél az 5G hatásától rájuk nézve?

Cobra: Azért mert természetesen nem fogják ezeknek a bázisait a villáik mellé tenni. Nagy városokban fogják elhelyezni ahol a hétköznapi emberek élnek, a cabal tartózkodik attól, hogy egy ilyen környezetben éljen.

Debra: Értem, szóval egyszerűen csak távol tartják magukat tőle. Szórnak-e a Fényerők most HCQ-t és más hasznos részecskéket a chemtrailekben az atmoszféránkba a korábbi veszélyes kemikáliák és nehézfémek helyett?

Cobra: Ezzel nem tudok egyetérteni.

Debra: A chemtrailek még mindig nehézfémeket és más kemikáliákat szórnak?

Cobra: Igen, kevesebb van már ebből, de még mindig történik.

Debra: Igen, sokan mondják, hogy mennyivel szebb az ég és mennyivel tisztábbnak érzik magukat, ez a tapasztalat. Szeretnék egy kicsit beszélgetni veled a pénzügyi helyzetről. A Zerohedge nemrégiben bejelentette, hogy Kína felfüggeszti az adósság-visszafizetést 77 fejlődő országgal kapcsolatban. Mi ez az egész?

Cobra: Kínának nagyon erős érdekeltségei vannak, különösen Afrikában. Szoros kapcsolatban áll Afrikával, be akarnak fektetni Afrikába, azt akarják, hogy a befolyási területük legyen. Ezzel az adósságelengedési programmal ezeket az országokat Kína magához kötötte, így ezután szabadon fektethetnek be. Nyújtanak minimális segítséget ezeknek az országoknak, majd természetesen következik a második befektetési hullám, amely ezeket az országokat Kínához köti. Ez a kínai stratégia része. A kínai stratégia most a terjeszkedés. Az elmúlt néhány évszázadban meglehetősen visszafogottak voltak a határaikon belül, de most ez a kínai terv második fázisa, gyakorlatilag a világuralom a cél.

Debra: Tudnál többet mondani nekünk az új pénzügyi rendszerről, amelyről sokak, köztük Ben Fulford szerint is, jelenleg tárgyalnak? Mit tudsz erről?

Cobra: Sok tárgyalás folyik, tárgyalások, amelyek valójában évek óta zajlanak, és még nincs eredményünk, mert sok érdekcsoport van saját elképzelésekkel és még nincs egyetértés. És természetesen a cabal mindezt meg akarja állítani, szóval még nem tartunk ott. Nagyon szkeptikus vagyok ebben a pillanatban, hogy az áttörés hamarosan megtörténne. Persze vannak pletykák, vannak emberek, akik abban reménykednek, hogy a következő hetekben megtörténik, de nem hiszem, hogy már ott tartanánk.

Debra: Azt mondtad korábban, hogy a végső pénzügyi összeomlás közvetlenül az Esemény előtt lesz; változott, hogy ez hogyan fog kinézni a jelenlegi idővonal szerint, vagy az, ahogyan ezt korábban leírtad?

Cobra: Ez változatlan maradt. A terv változatlan. A Fényerők fogják kiváltani az összeomlást, amikor itt az idő, hogy kiváltsák az összeomlást.

Debra: Mi lenne ha mini összeomlások történnének előtte? Lehetséges ez? Ez hogyan nézne ki? Vagy tulajdonképpen a koronavírus helyzettel, amit az a gazdaságunkra gyakorolt, már ezt tapasztaljuk?

Cobra: Volt egy mini összeomlás a tőzsdén február-márciusban, és ezt természetesen akkor mesterségesen helyre álltították. Ilyen dolgok továbbra is megtörténhetnek, mert a szövetségi ügynökök képtelenek a végtelenségig ellenőrizni a helyzetet. Tehát a jövőben számos ilyen összeomlás fordulhat elő a bolygó különféle pénzügyi ágazataiban.

Debra: De azt mi nem látjuk, hogy amikor bemegyünk az üzletekbe nincs étel a polcokon, vagy hasonló?

Cobra: Nem, ezt nem hinném.

Debra: Oké, jó. Ez egy furcsa kérdés, amelyet többen is feltettek: a közelmúltban sokat foglalkozott a közösségi média azzal, hogy JFK Jr visszatér. Még életben van?

Cobra: Oké, már többször kértem az embereket, hogy használják a józan eszüket.

Debra: Tehát használjuk a józan eszünket ezzel kapcsolatban. És mi történt a legutóbbi brazil UFO eset alkalmával? Kapcsolatban áll-e ez a caballal és vesztették-e fénylények az életüket a baleset során?

Cobra: Ez az egyik, azt mondanám, járulékos vesztesége a háborúnak ami a Hold alatti térben zajlik a Galaktikus Konföderáció és a drákó flotta között.

Debra: De volt ténylegesen egy fényhajó, ami lezuhant Brazíliában?

Cobra: Nos, a forrásaim szerint nem fényhajó volt. Épp ellenkezőleg, drákói.

Debra: Oké, értelek. Egy kérdés a Schumann rezonanciáról: jelez-e bármilyen földalatti tevékenységet vagy kvantum-aktivitást?

Cobra: A Schumann-rezonancia valójában a bolygó körüli kollektív plazmamezőt tükrözi. A plazmamezőt befolyásolhatja a tudatosság, befolyásolhatja naptevékenység, befolyásolhatják vulkáni kitörések, nagy földrengések, sokféle forrás és sokféle ok.

Debra: Hogyan magyaráznád a Schumann (rezonancia) mindazon aktivitását, ami az utóbbi időben történt?

Cobra: Pontosítanád azt, hogy 'az utóbbi időben'?

Debra: Egyszerűen úgy tűnik, hogy az elmúlt néhány hónapban nagyon sok kitörés volt.

Cobra: Természetesen. Volt néhány meditáció, melyeknek igen jelentős hatása volt az energiamezőre és történtek változások a bolygó-tudatosságában is. És a Nap is igen inaktív volt, a szoláris minimum időszakában jártunk: a Nap most kezd újra ébredezni, szóval lehetnek változások ebben a tekintetben is.

Debra: Oké. Néhány kérdést szeretnék feltenni a Felemelkedési idővonalról és az Eseményről. Azt mondtad, hogy a május 7-i telihold olyan kiváltó tényező, amelyen keresztül Metatron arkangyal a Galaktikus Központhoz kapcsolódó felemelkedés portállá aktiválta a Naprendszerünket, kivéve a Holdpálya alatti teret és magát a Földet, amelyet bizonyos mértékig pufferelni kell még. Ez azt jelenti, hogy a Naprendszer többi része elkezdett felemelkedni? És mikor tud a Holdpálya alatti tér és a Föld kapcsolódni ehhez a Felemelkedés portálhoz?

Cobra: Nem mondom, hogy a Naprendszer többi része emelkedni kezd, inkább azt mondanám, hogy a Naprendszer többi része óvatosan továbbítja a felemelkedési energiákat a bolygó és a Holdpálya alatti tér felé, hogy az átalakulás itt elkezdődhessen. És a Holdpálya alatti térben az átalakulás csak akkor kezdődhet meg, ha a Galaktikus Konföderáció flottája elért néhány meghatározó győzelmet a drákóiak ellen, de ezek még nem történtek meg.

Debra: És akkor képesek leszünk kapcsolódni ehhez a portálhoz?

Cobra: Akkor már sokkal könnyebb lesz kapcsolódni ehhez a portálhoz és érezni, ahogy ezek az energiák beáramlanak.

Debra: Van néhány kérdés az olvasóktól a 2025-ös Felemelkedés portálról szóló poszt után arról, hogy a felemelkedés három hullámát vajon be kell-e fejezni a 2025-ig tartó Felemelkedés-ablak bezárásáig, vagy mindez történhet utána is? És lehetséges-e, hogy az első hullám megtörténik az esemény előtt, különösen, ha az esemény továbbra is késik?

Cobra: Ez a terv változott egy kicsit, és be fogok számolni a felszíni lakosságnak az új tervről amikor elérkezik a megfelelő az idő.

Debra: Alig várjuk! Nos, a következő kérdésem a tisztító cunamiról szól, ha ez még mindig a terv része a Felemelkedési hullámok után.

Cobra: Igen, amikor a galaktikus pulzálás nagy napvillanása megtörténik, természetesen lesz egy tisztító szökőár. Ezt nem lehet elkerülni. Ennek meg kell történnie. A Földnek ez a végső megtisztítása szükséges ahhoz, hogy a bolygó elérje a felemelkedett állapotot.

Debra: Tehát csak azért, hogy tisztázzuk - van egyszer az Esemény napvillanása, de utána egy még nagyobb tisztító napvillanás is lesz.

Cobra: Igen, valójában két pulzálás lesz. Az első váltja ki az Eseményt, a második pedig a planetáris Felemelkedést.

Debra: Értem. Lesznek természeti katasztrófák az Esemény után? Azt mondják, hogy sokan talán életüket vesztik. Le lehet-e lassítani, vagy el lehet-e kerülni ezeket a károkat?

Cobra: Nem számítunk drasztikus kataklizmákra az Eseménykor vagy röviddel az Esemény után, de ahogy a végéhez közeledünk, a nagy szoláris és galaktikus villanáshoz, egyre többször és többször rázkódik meg a Föld és gyakoribbak lesznek a földrengések és eléri a pólusváltás végső pillanatát.

Debra: 2025 után mi történik majd a világunkban? Igaz, hogy nem leszünk képesek a Föld bolygón fizikai testben élni?

Cobra: Nem kötnék semmilyen előrejelzést egy bizonyos dátumhoz, de azt mondanám, hogy a pólusváltás után csak azok, akik Fény Szigeteken élnek, lesznek képesek arra, hogy itt maradjanak.

Debra: Tudom, hogy már említtetted korábban, szóval nagyon várjuk a frissítéseidet a Felemelkedési hullámokkal kapcsolatosan. Néhány embernek, mint például Sandra Walternek, csillogó részecskék vannak a kezein. Ez egyike a Felemelkedési tüneteknek?

Cobra: Nem láttam ezért nem tudok erre a kérdésre válaszolni. Meg kellene néznem a fotót és ellenőriznem kellene ahhoz, hogy válaszolni tudjak erre.

Debra: Érthető. Milyen utolsó lépések szükségesek annak érdekében, hogy beindítsuk az Eseményt?

Cobra: Ami szükséges: először is, megtisztítani a szublunáris teret minden drakó flottától, és aztán olyan körülményeket teremteni a bolygó felszínén ami lehetővé teszi az Eseményt. Tehát a drákó flotta eltávolítása után a dolgok eléggé, eléggé gyorsan fognak menni és ezután számíthatunk arra, hogy az Esemény megtörténik.

Debra: És mi tudunk azzal segíteni, hogy magasan tartjuk a rezgésünket és részt veszünk a tömegmeditációkon, igaz?

Cobra: Ez biztos, mivel stabilizáljuk a planetáris hálót, sokkal könnyebb lesz a Fényerők számára. Így sokkal merészebbek lehetnek a bevetéseikben, mert ebben a túszhelyzetben ha mi mint túszok a felszínen létrehozunk egy rezonancia mezőt, akkor sokkal könnyebb számukra az, hogy sokkal közvetlenebbül törjenek előre a felszabadítás felé.

Debra: Oké, az utolsó perceit az interjúnak szeretném azzal tölteni, hogy beszélgetünk egy kicsit a Rózsa Rendjéről, az Istennő energiáról, és a Fénymunkások és az emberiség gyógyításáról. Nemrég beszéltél arról, hogy két kulcsember hogyan omlasztott össze egy Istennő örvényt Magyarországon és változtatta meg az idővonalat, mely kihat az egész felszabadítási folyamatra. El tudod magyarázni, hogyan történt mindez?

Cobra: Lényegében a legfontosabb örvényeknek, azt mondanám, minden örvénynek a bolygón vannak őrzői. Olyan emberek, akik azzal a küldetéssel születtek, hogy annak a bizonyos energetikai örvénynek a gondozói lesznek. És amikor a kulcs embereket káros befolyás éri, akkor ez természetesen befolyásolja az egész örvényt és mindenkit abban a bizonyos országban, és az ilyen események potenciálisan megváltoztathatják a planetáris idővonalat. És az ilyen dolgok az elmúlt 25 vagy 30 év alatt megtörténtek egy párszor. Ez az egyik oka annak amiért 1995-ben a pozitív idővonal teljesen összeomlott. Szóval az embereknek sokkal nagyobb befolyásuk van mint ahogy azt hiszik. Kulcs emberek kulcs helyeket és kulcs pozíciókban befolyásolhatják az eseményeket jobb irányba vagy rosszabb irányba. És nagyon sok ilyen helyzetnek voltam már szemtanúja. És ha újratanulmányozod a történelmet, látni fogod, hogy emberek kis csoportjainak kulcsfontosságú döntései határozzák meg, hogyan menjenek tovább a dolgok ezen a bolygón.

Debra: Vissza lehet állítani ezt az örvényt?

Cobra: Valószínűleg igen, talán történik majd némi gyógyulás, de jelenleg a Fényerők egy másik örvény újraaktiválásának terveit készítik ebben a pillanatban, hogy az vigye az Istennői energiát. Erről többet tudok majd megosztani a tömegmeditációnk után, főleg ha elérjük a kritikus tömeget.

Debra: Jó, nagyon várom, hogy halljak erről. Szükséges, hogy legalább egy aktív Istennő örvénnyel rendelkezzünk a bolygón az Esemény idején?

Cobra: Igen. Az jó lenne, a dolgokat nagyban megkönnyítené.

Debra: És vannak aktív Istennő örvények a bolygón jelenleg, és ha igen, ha több mint egy van, össze vannak kapcsolódva egymással? És ha igen, hogyan teszik ezt?

Cobra: Nem teljesen aktívak. Vannak Istennő örvények melyekre a Fényerők, az Ellenállási Mozgalom vigyáz, de a felszínen az emberi fajon belül, jelenleg egyik sem aktív teljesen, mely természetesen problémát jelent.

Debra: Természetesen, igen. Vajon a kisebb Istennő örvények, melyeket mi hozunk létre a helyi Rózsa Rendje csoportos találkozókon, kapcsolódnak-e és hozzájárulnak-e a nagyobb örvények erejéhez?

Cobra: Igen, természetesen. Szóval arra bátorítom az összes Rózsa Rendje csoportot, hogy folyamatosan találkozzanak fizikailag, folyamatosan gondozzátok az örvényeteket, végezzétek a meditációkat, és tegyék meg, amire vezettetést éreznek. Vannak instrukciók a Rózsa Rendje weblapon, ez sokat segíthet.

Debra: Segít az is, ha nem csoportosan, hanem egyénileg végzi valaki? Ez is hozzájárulás?

Cobra: Természetesen segít, de jobb, ha csoportod van, sokkal erőteljesebb úgy.

Debra: Ha végezzük a forgást, az örvényt, az nyújt-e védelmet egyénileg és a helyszín számára is?

Cobra: Egyénileg is, és különösen a helyszín számára mindenképpen.

Debra: Szóval ha otthon végzed, egyénileg, nagyon hasznos. Emellett a Cintamani kövek ültetése - mit tehetünk még az Istennő örvények megerősítéséért? Rózsával kapcsolatos dolgok használata, hogy megnyíljon a szívcsakra és lecsillapodjanak az érzelmeink, mint például a rózsa esszenciális olaj, vagy élő rózsák az otthonunkban, mindezek segítenek? Hasznos lehet ez, vagy vannak más módszerek, amivel megerősíthetjük ezt az Istennő örvényt?

Cobra: Ez is segít egy kicsit, de újra mondanám: van néhány meditáció, ezek fenn vannak a weblapon, és direktben, aktívan aktiválják az örvényt.

Debra: Oké. Szóval nem kérdés, hogy nagyon sok most a félelem és a káosz a bolygón - mit tehetnek a Rózsa Rendje csoportok, hogy feloldják ezt a félelmet, ami olyan, mintha táplálná ezt az egész káoszt?

Cobra: Újra: idézzétek meg az Istennő energiát; van egy meditáció erre is, amit tulajdonképpen el lehet végezni, hogy megidézd az Istennő jelenlétét akivel kapcsolódsz az energiameződben. Behívhatod ezt a jelenlétet. És akkor az a bizonyos Istennő dolgozni kezd az energiáival, hogy kiegyensúlyozza és meggyógyítsa az energiameződ és a lakóhelyed energiamezőjét.

Debra: Az embereknek gyógyításra van szüksége, szóval mi a legfontosabb aspektusok közül az a néhány, ami ahhoz szükséges, hogy elkezdődjön a gyógyulási folyamat és vajon az emberek elvégezhetik ezt egyénileg is? És mit tehet a Rózsa Rendje, hogy ezt elősegítse?

Cobra: Jobban elérhetőek most már, és különösen a június 30-i meditáció után, a gyógyító angyali energiák és ha behívjuk ezeket a gyógyító angyali energiákat, az sokat segíthet.

Debra: Oké. Sok Fénymunkás mesél kellemetlenségekről a testükkel és az érzelmeikkel kapcsolatban, nehézségeik támadnak azzal, hogy békésen meditáljanak és elveszítik a fókuszt. Ez a növekvő áttörés energiák okozzák, vagy skaláris fegyverek támadása? Az emberek tényleg szeretnék tudni, hogyan lelhetnek több belső békére.

Cobra: Ez a nagy tisztulás egyik mellékhatása. Nagyon sok entitás van körülöttünk, nagyon nagy az elektromágneses szennyezés. És megint: több békére lelsz a természetben, messzi az emberektől és messzire az elektromágneses sugárzás forrásától. Ez a kulcs, egyike a fontos kulcsoknak, melyeket arra használhatsz, hogy nagyobb békét teremts belül.

Debra: És mi van akkor, ha valakinek nincs lehetősége arra, hogy olyan messzi menjen? Javasolnál valamit nekik is?

Cobra: Nos, ott vannak a víztömegek, akár egy kisebb tó vagy folyó vagy bármi, ami ilyen természetű, ez is segíthet.

Debra: Oké, jó. Sok Fénymunkás nagyon fáradt, levert, az évek óta tartó pénzügyi, az egészséggel, a mérgező helyzetekkel kapcsolatos kihívások, és sok minden más miatt; ezidőtájt ezek az emberek még mindig képesek tartani a Fényt?

Cobra: Nos, nem mindig, de amit kérünk, az 20 perc meditálás. Azt hiszem ez olyasmi, amire bárki képes, vagy majdnem bárki. Nem azt kérem az emberektől, hogy háborúba vonuljanak, mint egy generális, csak annyit kérek, hogy meditáljanak 20 percet. Azt mondanám, hogy ez nem olyan nagy kérés.

Debra: Egyetértek. Talán erre már válaszoltál - hogyan tudjuk legjobban meggyógyítani az évek során történt támadásokat, amik a 3D-s világ kihívásaival függenek össze? Van még valami, amit hozzátennél?

Cobra: Nagyon sok a gyógyító, azt javasolnám, hogy hozzatok létre egy planetáris gyógyító hálózatot, szervezzétek meg, ilyet még nem csinált senki. Ez csak egy ötlet, amit most elmondok, és az emberek megszervezhetik, mint például a gyógyítók planetáris gyógyító hálózata, akik képesek ebben a helyzetben segíteni. Létre lehetne hozni egy weblapot, egy hálózatot, mint például a Rózsa Rendjéé, és ez segíthet ebben a helyzetben.

Debra: Igen, ültessük el ezt a magot és reméljük, hogy valaki továbbviszi. Van-e arra jelenleg lehetőség, hogy az 5D valamely aspektusát megtapasztaljuk?

Cobra: Nem fogok technikákról beszélni, mert ez nagyon egyéni. Minden egyes személynek saját megközelítése van. Azt mondanám, hogy a 5D és a magasabb dimenziós energiák egyre elérhetőbbek lesznek a helyzet előrehaladtával. És kifejezetten azután, hogy a szublunáris tér egyre jobban és jobban kitisztul, sokkal könnyebb lesz ezekkel a magasabb dimenziós frekvenciákkal kapcsolódni.

Debra: Ez csodálatosa lenne. A múltban olyan könyveket ajánlottál mint a Kristály Lépcső (Eric Klein) és az Örömmel élni (Sanaya Roman) - mindkettőt olvastam és csodálatos könyvek -, melyek információt és inspirációkat adnak ezekben az időkben és arra, hogy mit várhatunk a jövőtől. Tudnál ezeken kívül más könyveket is ajánlani?

A Kristály Lépcső c. könyv eddig nem volt elérhető magyarul, de már nyomdai előkészületek alatt áll és néhány héten belül megvásárolható lesz magyarul is.

Cobra: Ajánlanám az "Örömmel élni" című könyvet azoknak, akiknek még nincs meg. Sokat fog segíteni az aktuális helyzetben.

Örömmel élni c. könyv angolul: https://www.amazon.com/Living-Joy-Personal-Spiritual-Transformation/dp/1932073515

Debra: Mi lehet még a segítségünkre, hogy tervezhessünk ezekre az időszakokra és az Esemény előtti és utáni időszakra, ahogy ezt " A Kristály Lépcső" is tette? Mert ahogy mondtam, sokunk olvasta mindkettőt, lenne bármi más amit ajánlanál?

Cobra: Nincs semmi ami elég megbízható ahhoz, hogy ajánljam, mert néhány ember, tudod, olvasnak könyveket és mindent elhisznek amit írnak benne és ez problémát jelenthet. Pillanatnyilag nem találok semmi olyat, ami elég tiszta lenne.

Debra: Tudom, ez kihívást jelent, mivel néhány csatornázás nem tiszta. Akkor most befejezzük, Cobra. Csak azt szeretném megtudni tőled, hogy tudnál-e javasolni bármit amit a Fénymunkások megtehetnek azért, hogy felkészüljenek az év hátralevő részére, ahogy azt is, hogy mit tehetünk azért, hogy keresztülmenjünk azon az időszakon ami még az Eseményig előttünk áll? Tudod, hogy kitartsunk. Pár reménykeltő szó vagy bátorítás csodálatos lenne.

Cobra: Oké. Tudom, hogy mindenki nagyon fáradt, de ezen a ponton ami fontos, hogy az embereknek meg kell tanulniuk egymást támogatni. Rengeteg harc folyt a Fénymunkások és a Fényharcosok között, melyek teljességgel szükségtelenek voltak. Úgy hiszem, hogy itt az idő, hogy az emberek megtanulják támogatni egymást, mert mostanra tényleg mindenki elfáradt már. Meg kell tanulniuk egymást támogatni máskülönben nem lesz könnyű.

Debra: Rendben, támogatni egymást. És mit tudsz nekünk mondani a jövő reményében?

Cobra: Nos, a helyzet a bolygón túl drasztikusan javul, a Naprendszer helyzete sokkal jobb. Azok a kozmikus energiák amik bejönnek hatalmasak. Az a kozmikus ciklus mely lezárul, azok a kozmikus ciklusok amik befejeződnek és kozmikus ciklusok amelyek elindulnak, hatalmasak. Ezeknek mindnek csak manifesztálódniuk kell a fizikaiban. Ez egy kis időbe telik - tulajdonképpen sok időbe telik - és mi mindannyian nagyon fáradtak vagyunk, de lassan odaérünk.

Debra: Tudom. És mindannyian köszönjük neked a fáradhatatlan munkát amit végzel. Tudom, hogy számodra sem volt könnyű, óriási mértékben elismerjük a munkádat és azt, hogy folyamatosan informálsz és inspirálsz minket. Hatalmas köszönet neked érte Cobra. Szeretnék mindenkit emlékeztetni a közelgő tömegmeditációra mely június 29/30-án lesz, időzónától függően. Van esetleg bármi amit még meg szeretnél osztani ezzel a meditációval kapcsolatosan, bármilyen további információt, Cobra?

Cobra: Igen, kirakom majd a videókat, az instrukciók és a visszaszámláló már a blogon vannak. Nagyon sok nyelven elkészültek már a videók és a többi is folyamatosan érkezik. Szóval oszd meg ezt a körülötted lévő emberekkel, terjeszd, vidd hírét, el tudjuk érni a kritikus tömeget. Egy lépéssel közelebb kerülhetünk. Ez egy maraton, de odaérünk.

Debra: Igen, és érjük el újra a több mint 1 milliós létszámot, nyilvánítsuk ki ezt a szándékunkat. Szeretnék nagy köszönetet mondani a fivéreimnek és a nővéreimnek a Rózsa Rendjében, hogy segítettek összeállítani a kérdéseket. És köszönöm Cobra, hogy időt szakítottál erre a beszélgetésre és megosztod velünk azokat a csodálatos információkat amikkel rendelkezel. Szóval, nagyon szépen köszönöm!

Cobra: Köszönöm, és a Fény Győzelme!

Debra: A Fény Győzelme!


-----------------------

 
Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az alábbi meditációk bármelyikéhez:

Meditáció a koronavírus járvány eltávolításáért:

Élet Virága Meditáció 14:00-kor (nyári időszámítás szerint) és bármikor, amilyen gyakran lehetséges:

Sürgősségi Meditáció 15:00 órakor (téli időszámítás szerint):

Istennő Meditáció 15:30-kor (téli időszámítás szerint):

Kulcs a Szabadsághoz Meditáció 16:00 órakor (téli időszámítás szerint):

Kozmikus Központi Faj Meditáció 16:15-kor (téli időszámítás szerint):

Buddhikus Oszlop Meditáció 16:30-kor (téli időszámítás szerint):

Az Alnilam áldásai Meditáció 16:45-kor (téli időszámítás szerint):

Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:

Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:

Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben!

Megjegyzések