Vízöntő Kora Aktiváció Frissítés és új Cobra interjú

Lassan közeledik a Vízöntő Kora Aktivációnk ideje. Sikerült stabilizálnunk a planetáris helyzetet múlt heti a Béke meditációval, az Eris-Plútó kvadrát pontos időpontjában, és most közeleg a Június 21-i Gyűrűs Napfogyatkozás.

https://www.timeanddate.com/eclipse/solar/2020-june-21


A képen a következők lehetnek: 1 személy, , szöveg, amely így szól: „AGE OF AQUARIUS MEDITATION MAKE THIS VIRAL! Join part 2 of our Global Meditation on June 29th & 30th 2020 We need your tight to create a more positive timeline for planet Earth For times and videos please see Cobra's blog htp:/212prt.lospot.com/2020/0 mahe-tis-uira-ag-of-aquarus.htm?m=1 viral- age of-”


Ennek a Napfogyatkozásnak az energiáját arra fogjuk használni, hogy meditáljunk és vizualizáljuk azt, hogy több mint 144 000 ember kritikus tömege fog részt venni a fő meditációnkon, a Vízöntő Kora Aktiváción Június 29-30-án.
A Fényerők azt kérik, hogy annyi ember csinálja ezt az előkészítő, támogató meditációt a Napfogyatkozás pontos időpontjában, amennyi csak lehetséges. A pontos időpont Június 21-e 6:40 UTC, a saját időzónádat itt találhatod meg:
Magyar idő szerint a meditáció időpontja: Június 21. reggel 8:40 perc.
Instrukciók az Előkészítő Meditációhoz:
1. Használd a saját technikádat, ami ellazult tudatállapotba visz.
2. Fejezd ki azt a szándékodat, hogy eszközként használod ezt a meditációt arra, hogy elérd a 144 000 ember kritikus tömegét, akik a Vízöntő Kora Aktivációnk második részében fognak meditálni.
3. Most hívd be az Ibolyalángot annak elsődleges Forrásából, hogy hozzon létre egy hatalmas, erőteljes gömböt körülötted, ami megvéd téged a meditáció alatt és utána is. Kérd meg, hogy alakítson át mindent, ami nem szolgálja a Fényt.
4.Képzelj el egy ragyogó fehér Fényoszlopot, amint a Kozmikus Központi Napból kiáradva szétszóródik az Univerzum összes galaxisának Központi Napjához. Majd képzeld el, hogy ez a Fény belép a mi Galaktikus Központi Napunkon keresztül, áthalad a Galaxisunkon, majd a Naprendszerünkbe érkezik és áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a Föld bolygó minden lényén, valamint a testeden keresztül a Föld középpontjába.
5. Képzeld el, hogy ez a Fény aktiválja milliók és milliók Lélekcsillag csakráját, bemutatja számukra a lehetőséget, hogy csatlakozzanak a Vízöntő Kora Aktivációhoz. Képzeld el, hogy akik vezettetést éreznek, valójában részt vesznek, a számuk meghaladja a kritikus tömeget és az aktiváció maga óriási pozitív gyógyító hatással fog bírni minden érző lényre a Földön és stabilizálja a Vízöntő Kora pozitív idővonalát.
90 perccel az Előkészítő meditáció után, a Napfogyatkozás teljes sávja el fogja érni Csiaji várost Tajvanon és aktivál egy nagyon speciális Sárkány Örvényt Csiaji közelében. Ez meg fogja adni a szükséges pozitív energia töltetet/lökést a planetáris energia rácshoz.
Az ezt követő napokban, egészen a június 29/30-i fő meditációig az energiák elkezdenek felerősödni és a Vízöntő Kora Aktiváció pontos pillanatában fogja elérni a csúcspontot.
A Vízöntő Kora Aktiváció pillanatában, Párizs és Versaille dupla Istennői Örvénye újra aktiválódik több mint két évszázados alvó állapotából, és ez elindítja az Istennő visszatérésének következő fázisát a bolygóra.
A képen: Vízöntő Kora Meditáció - Terjesszétek! Csatlakozz a Június 29-30-i Globális meditációnk 2. részéhez - Szükség van a Fényedre, hogy egy sokkal pozitívabb idővonalat teremtsünk a Föld Bolygó számára - Az időpontok és videók miatt látogass el Cobra blogjára
Vízöntő kora aktivációs videó 24 nyelven készült. Terjesszétek őket, osszátok meg a csatornáitokon, hogy segítsenek elérni a kritikus tömeget!
Angol nyelven:
Német nyelven:
Holland nyelven:
Francia nyelven:
Olasz nyelven:
Spanyol nyelven:
Portugál nyelven (Portugália):
Portugál nyelven (Brazília):
Litván nyelven:
Orosz nyelven:
Bolgár nyelven:
Macedón nyelven:
Szlovén nyelven:
Horvát nyelven:
Cseh nyelven:
Lengyel nyelven:
Román nyelven:
Magyar nyelven:
Görög nyelven:
Perzsa nyelven:
Hindi nyelven:
Kínai nyelven (Tradicionális):
Kínai nyelven (Egyszerűsített):
Japán nyelven:
A legtöbb fenti promóciós videó megtalálható a következő Youtube lejátszási listákon:
We Love Mass Meditation/Szeretjük a Tömegmeditációkat:
TruthEarthOrg:
Age of Aquarius:
Etehade Noor:
A Vízöntő kora meditációnk fő Facebook oldala itt található:

https://www.facebook.com/events/1108315566195824

A képen a következők lehetnek: égbolt és természet, , szöveg, amely így szól: „Június 29-30 Vízöntő Kora Aktiváció II. rész Az Istennő békét akar és b péke lesz”Új Cobra interjút készített a Rózsa Rendje.
A Youtube-on itt meghallgatható:
https://www.youtube.com/watch?v=SiBJBBKQrpk&feature=youtu.be

A szöveges átirat linkjét ide posztoljuk majd, amint kész lesz.

A Fény győzelme!


Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az alábbi meditációk bármelyikéhez:

Meditáció a koronavírus járvány eltávolításáért:

Élet Virága Meditáció 14:00-kor (nyári időszámítás szerint) és bármikor, amilyen gyakran lehetséges:

Sürgősségi Meditáció 15:00 órakor (téli időszámítás szerint):

Istennő Meditáció 15:30-kor (téli időszámítás szerint):

Kulcs a Szabadsághoz Meditáció 16:00 órakor (téli időszámítás szerint):

Kozmikus Központi Faj Meditáció 16:15-kor (téli időszámítás szerint):

Buddhikus Oszlop Meditáció 16:30-kor (téli időszámítás szerint):

Az Alnilam áldásai Meditáció 16:45-kor (téli időszámítás szerint):

Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:

Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:

Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben!Megjegyzések