Meditáció az Eris-Plútó kvadrát pontos időpontjában június 14-én 17:10-kor, a Világbéke fenntartásáért


FRISSÍTÉS június 3-án: változás történt a meditáció instrukcióinál, bekerült egy új 2. lépés.

Június 14-én újabb ritka asztrológiai aspektus áll fenn amikor az Eris Plútó kvadrát idén másodjára is megtörténik. Ez az elkövetkező Eris-Plútó kvadrát nagy hatással lehet a planetáris felszabadítási folyamatra az év hátralévő részében.

Asztrológiai értelemben a Plútó a kapuőr, aki abban segít, hogy a bennünk lévő erőt mélyebb szinten élhessük meg. Hangsúlyozza az önmagunkba nézés, a befelé nézés fontosságát ahelyett, hogy a külvilágba tekintenénk, és segít a kreatív erőnk gyökerének, magjának megtalálásában. Arra is hangsúlyt helyez, hogy ezt az erőt úgy használjuk, hogy az másokat is erősítsen és hogy ráébredjünk az emberi lehetőségek új távlataira, a tudatos éberségre, és azokra a tapasztalatokra, melyek megvalósulásra várnak.

Eris a női harcos archetípusa, akiben nincs bizonytalanság, nem fél közbeavatkozni és leleplezni a rejtett igazságot. Jellemzően áttöri, vagy rést üt a jelenlegi felfogásunk buborékján, amin keresztül nézzük és érzékeljük a világot, hogy túlláthassunk jelenlegi felfogásunk korlátain, túl a magunk köré épített korlátokon. Más szóval, segít elfelejtenünk mindazt, amit tévesen tanultunk meg a múltban. 
 E közelgő Eris-Plútó 270° kvadrát jelzi a belépést az Eris-Plútó 359 éves szinodikus ciklusának utolsó negyedébe, amely 1757-ben kezdődött, és a változások hírnöke. Érdekes, hogy Mayer Amschel (Anschel) Rothschild e ciklus kezdetén, 1757-ben kezdte karrierjét a bankszektorban.


Ezért ez az Eris-Plútó kvadrát kapcsolódik a holdciklus utolsó negyedéhez, az átalakulás idejéhez a ciklusban.

Átalakulás időszakában elképzelhető a káosz, amíg az új és jobb egyensúlyt el nem érjük. Egy példája lehet ennek az is, ami most az Egyesült Államokban történik, amikor a jogszerű és békés tüntetéseket erőszakos megmozdulássá manipulálják, ami potenciális polgárháborúvá alakulhat.

Ahhoz, hogy az Eris-Plútó kvadrát energiáját az emberiség és az egész bolygó javára fordíthassuk, békemeditációt szervezünk ennek az asztrológiai aspektusnak a pontos pillanatában június 14-én vasárnap, 17:10-kor.

Tömegmeditációt végzünk a béke fenntartása érdekében az Egyesült Államokban és az egész bolygón.

Íme a link a meditáció Facebook eseményéhez:

Irányított meditáció:
Instrukciók a meditációhoz (a meditáció javasolt időtartama 15 perc):

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Most hívd be az Ibolyalángot annak elsődleges Forrásából, hogy hozzon létre egy kört körülötted ami megvéd a meditáció alatt és után. Kérd meg, hogy alakítson át mindent, ami nem szolgálja a Fényt.
 
3. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy békét és gyógyulást viszel az Egyesült Államokba és az egész bolygóra.

4. Jeleníts meg gondolatban egy rózsaszín Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a testeden keresztül mélyen le a Föld középpontjába.

5. Jelenítsd meg gondolatban ahogy ez a Fény keresztüláramlik a szíveden, majd a kezeiden, közvetlenül mindenkihez az Egyesült Államokban és az egész bolygón, harmonizál mindenkit és békét teremt. Majd hagyd, hogy a rózsaszín Fény továbbáramoljon és meggyógyítson minden más konfliktust szerte a világon.

6. Kérd meg az Istennő jelenlétet (az isteni nőt), hogy irányítsa a béke és harmónia energiáit mindenkire az Egyesült Államokban és az egész bolygón. Majd hagyd, hogy ezek az energiák továbbáramoljanak és meggyógyítsanak minden más konfliktust szerte a világon. Engedd, hogy ezek az energiák néhány percig továbbra is keresztüláramoljanak a szíveden, majd a kezeiden át az Egyesült Államokban kialakult helyzetre és az egész bolygóra.

Az Istennő békét akar és béke lesz.

--------------------------------------------------------

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az alábbi meditációk bármelyikéhez:

Élet Virága Meditáció 14:00-kor (nyári időszámítás szerint) és bármikor, amilyen gyakran lehetséges

Sürgősségi Meditáció 15:00 órakor (téli időszámítás szerint):

Istennő Meditáció 15:30-kor (téli időszámítás szerint):

Kulcs a Szabadsághoz Meditáció 16:00 órakor (téli időszámítás szerint):

Kozmikus Központi Faj Meditáció 16:15-kor (téli időszámítás szerint):

Buddhikus Oszlop Meditáció 16:30-kor (téli időszámítás szerint):

Az Alnilam áldásai Meditáció 16:45-kor (téli időszámítás szerint):

Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:

Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:

Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.


Megjegyzések