Vízöntő Kora Aktiváció 2. rész ~ június 30. 7:48 és Előkészítő meditáció ~ június 21. 8:40Június 29-30-a újabb meghatározó dátum a bolygó jövője szempontjából. Jupiter Plutó együttállás lesz ami a 2020-as Vízöntő Kora idővonal csillagkapu fordulópontja.

Az asztrológiában a Jupiter Plútó együttállás hatalmas társadalmi és spirituális átalakulást szimbolizál, mely spirituális bőséget és anyagi jólétet hoz az emberiség számára.

Cobra szerint az egész 2020 Vízöntő kora idővonal csillagkapu célja a Vízöntő kora pozitív idővonalának stabilizálása a bolygó számára, és a mi június 30-i aktiválásunk ennek a folyamatnak a forduló pontja. Ez az erőteljes aktiválási pont majdnem pontosan az egész 2020-as folyamat közepére esik, 170 nap van január 12.- június 30. között és egy másik 174 nap június 30. és december 21. között.


Ez a Csillagkapu megváltoztathatja a evolúció jelenlegi irányát ezen a bolygón. És a fordulópont június 30-án valójában a kritikus pillanat, amikor elkezdjük manifesztálni ezt az új idővonalat. Tehát egy lehetőség, hogy elültessük az új kezdet magjait. 
 Ezenkívül, mint ahogy azt Cobra elmondja a Rózsa Rendjével készített interjúban, ez az idővonal csillagkapu egy multidimenzionális kapu, amely elmozdítja a bolygó evolúcióját arról a régi idővonalról melyet mindannyian megtapasztaltunk az új Vízöntő Kora idővonal felé. Tehát tulajdonképpen áthaladunk a két különböző idővonal között, a különböző evolúciós mintázatok között.
A Rózsa Rendje interjú magyarul:


A 2020 év az az év amikor ez az átmenet magasabb szinten zajlik és a fizikai sík felé kezd manifesztálódni. Ez az év az egész átmenet egyik legfontosabb éve. Tehát mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy támogassuk a lehető legtöbb Fényt, hogy a legpozitívabb eredménye legyen ennek az átmenetnek.

Ezúttal amikor elértük a kritikus tömeget egy energiavillanás jön majd a Forrásból a galaktikus magon keresztül, a Naprendszeren keresztül a bolygó energiahálózatába, ami sokat könnyíti a Fény Erők beavatkozását.

Konkrétan lebontjuk a mátrix egy részét. Sokkal könnyebb lesz a Fényerőknek energiájukkal belépni a bolygó energiamezőjébe és az oly szükséges érzelmi gyógyulást biztosítani a Fénymunkások és Fényharcosok, valamint az egész emberiség számára.

Valamint a Vízöntő Kora Aktiváció pillanatában a több mint két évszázados alvó állapot után a párizs/versailles-i kettős Istennő örvény újraaktiválódik és ez beindítja az Istennő visszatérésének következő fázisát a bolygó számára.


Sikerült elérnünk, hogy több mint egymillió ember meditáljon A Koronavírus/Felemelkedés Idővonal meditáción április 5-én. Őszintén reméljük, hogy e meditálók közül mindenki újra csatlakozik hozzánk ebben a Vízöntő Kora meditációban is. Ezzel, és a kedvező asztrológiai konfigurációkkal lézerszerű fókuszt állíthatunk elő, hogy maximális hatást gyakoroljunk az emberi tudatra és a bolygó ügyeire.

Ezért kérjük, hogy csatlakozz hozzánk június 30-án 7:48-kor a Vízöntő Kora Aktiváció 2. részéhez.

Itt találod a meditáció pontos időpontját más helyszínekre vonatkozóan:


Visszaszámláló:


Facebook esemény a meditációhoz:


Instrukciók (a meditáció javasolt időtartama 20 perc):

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy társteremtője legyél annak a beindításnak, ami majd elindítja a Vízöntő Korát.

3. Most hívd be az Ibolyalángot annak elsődleges Forrásából, hogy védelemmel vegyen körbe a meditáció alatt és után. Kérd meg, hogy alakítson át mindent, ami nem szolgálja a Fényt.

4. Gondolatban jeleníts meg egy ragyogó fehér Fényoszlopot, amint a Kozmikus Központi Napból kiáradva szétszóródik az Univerzum összes galaxisának Központi Napjához. Majd jelenítsd meg gondolatban, hogy ez a Fény belép a mi Galaktikus Központi Napunkon keresztül, majd áthalad a Galaxisunkon, majd a Naprendszerünkbe érkezik és áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a Föld bolygó minden lényén, valamint a testeden keresztül a Föld középpontjába.

5. Lásd gondolatban, hogy ez a Fény átalakítja az összes még meglévő sötétséget a Földön, meggyógyít minden egyenlőtlenséget, eltöröl minden szegénységet és bőséget hoz az emberiség számára. Lásd gondolatban, ahogy az Istennő lágy, rózsaszín Fénye körbeölel minden lényt a Földön és meggyógyítja az érzelem testüket. Jelenítsd meg gondolatban, hogy elkezdődik a Vízöntő Korának egy új nagy kozmikus ciklusa és tiszta Fényt, Szeretetet és Boldogságot hoz minden lény számára a Földön.

A Fény győzelme!

------------------------

Meghívó az Előkészítő meditációra a Napfogyatkozás maximumának pontos időpontjában június 21-én 8:40-kor

Június 21-én, ami a júniusi Napforduló dátuma, gyűrűs Napfogyatkozás is lesz. E Napfogyatkozás maximuma magyar idő szerint reggel 8:40. Kihasználjuk a Napfogyatkozás energiáját és ekkor meditálunk és elképzeljük, hogy elérjük a kritikus tömeget, amikor 144 000 ezer ember vesz részt a Vízöntő Kora Aktiváción június 30-án.A Fényerők azt kérik, hogy a Napfogyatkozás pontos időpontjában annyi ember vegyen részt ezen az alapozó, toborzó meditáción, amennyi lehetséges. Ez az alapozó meditáció segít abban, hogy összegyűljön a kívánt kritikus tömeg június 30-án, vagy akár még az 1 millió is!

Fontos megjegyezni, hogy 90 perccel az Alapozó meditáció után a teljes Napfogyatkozási zóna eléri a tajvani Csiaji városát és egy nagyon különleges Sárkány örvényt (Dragon Vortex) aktivál Csiaji közelében, amely megadja a szükséges pozitív energiát a bolygó energiahálójában.

A meditáció időpontja magyar idő szerint június 21-én 8:40-kor lesz.

Itt található a többi helyszínre, időzónára vonatkozó kalkulátor:
Vezetett változat az Előkészítő meditációhoz:Az Előkészítő meditáció instrukciói (a meditáció javasolt időtartama 20 perc):

1. Használd a saját technikádat, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Fejezd ki azt a szándékodat, hogy eszközként használod ezt a meditációt arra, hogy elérd a 144 000 ember kritikus tömegét, akik a Vízöntő Kora Aktivációnk második részében fognak meditálni.

3. Most hívd be az Ibolyalángot annak elsődleges Forrásából, hogy hozzon létre egy hatalmas, erőteljes gömböt körülötted, ami megvéd téged a meditáció alatt és utána is. Kérd meg, hogy alakítson át mindent, ami nem szolgálja a Fényt.

4.Képzelj el egy ragyogó fehér Fényoszlopot, amint a Kozmikus Központi Napból kiáradva szétszóródik az Univerzum összes galaxisának Központi Napjához. Majd képzeld el, hogy ez a Fény belép a mi Galaktikus Központi Napunkon keresztül, áthalad a Galaxisunkon, majd a Naprendszerünkbe érkezik és áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a Föld bolygó minden lényén, valamint a testeden keresztül a Föld középpontjába.

5. Képzeld el, hogy ez a Fény aktiválja milliók és milliók Lélekcsillag csakráját, megmutatja számukra a lehetőséget, hogy csatlakozzanak a Vízöntő Kora Aktivációhoz. Képzeld el, hogy akik vezettetést éreznek, valóban részt vesznek, a számuk meghaladja a kritikus tömeget és az aktiváció maga óriási pozitív gyógyító hatással bír minden érző lényre a Földön és stabilizálja a Vízöntő Kora pozitív idővonalát.

A Fény győzelme!

-------------------------------------


Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az alábbi meditációk bármelyikéhez:

Meditáció a koronavírus járvány eltávolításáért:

Élet Virága Meditáció 14:00-kor (nyári időszámítás szerint) és bármikor, amilyen gyakran lehetséges:

Sürgősségi Meditáció 15:00 órakor (téli időszámítás szerint):

Istennő Meditáció 15:30-kor (téli időszámítás szerint):

Kulcs a Szabadsághoz Meditáció 16:00 órakor (téli időszámítás szerint):

Kozmikus Központi Faj Meditáció 16:15-kor (téli időszámítás szerint):

Buddhikus Oszlop Meditáció 16:30-kor (téli időszámítás szerint):

Az Alnilam áldásai Meditáció 16:45-kor (téli időszámítás szerint):

Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:

Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:

Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben!Megjegyzések