Aranykor Meditáció a gyűrűs napfogyatkozáskor, december 26-án reggel 6:17-kor

December 26-án, csütörtökön gyűrűs napfogyatkozás lesz, ami Szaúd-Arábiából, Ománból, Dél-Indiából és Indonézia egyes részeiről lesz látható. Ezzel egy időben az emberek részleges napfogyatkozást láthatnak majd Ázsia legnagyobb részén, Észak- és Kelet-Afrika és Észak- és Nyugat-Ausztrália egyes részeiről.

https://www.timeanddate.com/eclipse/solar/2019-december-26


Ez újhold napján lesz, amikor a Hold 4 fokban lesz a Bakban. A Nap és a Hold együttállásban lesz a Jupiterrel e napfogyatkozás során. Asztrológiai szempontból a Jupiter az a bolygó, ami növekedést és kiterjedést szimbolizál. A Fénymunkások és Fényharcosok számára ez annak a lehetőségét jelenti, hogy kierjesszük tudatosságunkat és spirituálisan növekedjünk.

Egy év múlva tényleg belépünk a Vízöntő Korba. Ilyen lehetőség csak egyszer adódik az életben arra, hogy növekedjünk és kiterjeszkedjünk annak érdekében, hogy készen állhassunk erre az Aranykorra, az Első Kapcsolatfelvételre és a Felemelkedésre.

E napfogyatkozás maximumának pontos időpontja december 26-án, csütörtökön reggel 6:17-kor van. Most az Aranykor Meditációt fogjuk végezni, hogy felkészüljünk a 2020-as Vízöntő Korra és a január 11/12-i Vízöntő Kora Aktivációra.


A meditáció vezetett változata itt hallható:


Instrukciók a meditációhoz (a meditáció javasolt időtartama 15 perc):

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd a Felemelkedés folyamatát a Föld bolygó és lakói számára.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy ragyogó fehér Fényoszlopot, amint a Kozmikus Központi Napból kiáradva szétszóródik az Univerzum összes galaxisának Központi Napjához. Majd jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy ez a Fény belép a mi Galaktikus Központi Napunkon keresztül, majd áthalad az Alcyone plejádi csillagkapun, majd a szíriuszi csillagkapun, majd a Naprendszerünkbe érkezik és áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a Föld bolygó minden lényén, valamint a testeden keresztül a Föld középpontjáig.

4. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé, áthalad a szíriuszi csillagkapun, majd az Alcyone plejádi csillagkapun, majd kapcsolódik a Galaktikus Központi Naphoz és az Univerzum összes galaxisának Központi Napjához és végül kapcsolódik a Kozmikus Központi Naphoz.

Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfelé és lefelé. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

5. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy az AN Fehér Tüze megtisztítja a plazma síkon lévő összes, még meglévő toplet bombát a Föld körül. Majd lásd magad előtt, hogy az AN Fehér Tüze megtisztítja az összes elsődleges anomáliát a bolygó felszínén.

6. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy az Ibolyaláng minden embert megtisztít a Föld felszínén, megszabadítja őket minden programozás, kontroll és elnyomás alól. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy a sötét erők minden negatív bánásmódját és elmeprogramozását eltávolítják az emberiségből és a felszíni lakosságban elhelyezett összes implantátumot teljesen megsemmisítik.

7. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy a fizikai Rózsa Rendje csoportok, a Fényharcosok és Fénymunkások szerte a bolygón harmóniában dolgoznak együtt a planetáris felszabadításért.

8. Lásd gondolatban magad előtt, hogy megtörténik az Esemény és visszaállítja az Egységet, a Harmóniát, a Békét és a Bőséget a Föld és lakói számára.

9. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy a Föld bolygón megvalósul az Aranykor és mindenki helyreállítja kapcsolatát a Felsőbb Énjével és spirituális vezetőivel.


Pontban a decemberi napforduló időpontjában, december 22-én, vasárnap reggel 5:19-kor speciális Istennő Meditációt is szervezünk. Ha vezettetést éreztek, kérjük, csatlakozzatok hozzánk. Ennek a meditációnak a részletei itt találhatók:


A Fényerők Cobra-n keresztül azt kérték, hogy a lehető legtöbben végezzék 4 óránként a meditációt a jelenlegi pénzügyi rendszer stabilizálására annak érdekében, hogy ne történjen könyörtelen összeomlás, hanem fokozatos átmenet legyen a pénzügyi Újraindításig.


Kérjük osszátok ezt a meditációt ahol csak tudjátok és vegyetek részt a meditáción bármelyik időpontban, amikor erre vezettetést éreztek.A Fény győzelme!

-----------------------------------------------------------------------

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az alábbi meditációk bármelyikéhez:

Meditáció 4 óránként a pénzügyi rendszer stabilizálásáért - a legfontosabb meditáció a 2020. január 12-i Vízöntő Kora Aktivációig.


Élet Virága Meditáció 14:00-kor (nyári időszámítás szerint) és bármikor, amilyen gyakran lehetséges

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/08/elet-viraga-meditacio-naponta.html

Sürgősségi Meditáció 15:00 órakor (téli időszámítás szerint):

Kulcs a Szabadsághoz Meditáció 16:00 órakor (téli időszámítás szerint)


Kozmikus Központi Faj Meditáció 16:15-kor (téli időszámítás szerint):

Buddhikus Oszlop Meditáció 16:30-kor (téli időszámítás szerint):

Az Alnilam áldásai Meditáció 16:45-kor (téli időszámítás szerint)


Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:


Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:


Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.

Megjegyzések