Decemberi Napforduló Meditáció 2019

Közeledünk a decemberi napfordulóhoz, ami december 22-én, vasárnap lesz, reggel 5:19-kor-kor. Ezen a napon az északi féltekén a Nap a legalacsonyabban lesz az égbolton, így ez lesz a legrövidebb nap az évben és ez fogja jelenteni a tél kezdetét is. A déli féltekén pedig a Nap a legmagasabban lesz az égbolton, így ez lesz az év leghosszabb napja és ez fogja jelenteni a nyár kezdetét is.

https://www.timeanddate.com/calendar/winter-solstice.html


Ahogy azt Cobra elmondta, a Felemelkedés ablak 1975. május 25-én nyílt meg a Föld bolygó számára, majd 2025. július 7-én fog bezáródni. A Fényerők célja mindig az, hogy eltöröljék a sötétség elsődleges anomáliáját és hogy ebben az időablakban beindítsák az Eseményt és ez a terv nem változott.

http://2012portal.blogspot.com/2016/03/the-ascension-plan.html 
Magyarul: https://www.facebook.com/groups/421432088019829/permalink/599219453574424/

https://peterpansblog.wordpress.com/2018/12/04/personal-notes-from-ascension-conference-sao-paulo/

Az 1975 és 2025 közötti időkeretben, minden decemberi napforduló során a Naprendszerünk egyenes vonalban áll a galaktikus síkkal és így a Galaktikus Központi Nappal. Ennek eredményeként minden decemberi napfordulókor energiavillanást kapunk a Központi Napból.

https://recreatingbalance1.blogspot.com/2016/12/winter-solstice-alignment.html
Magyarul: http://2012portal-hungary.blogspot.com/2016/12/teli-napfordulo-egyuttallas.html


Felhasználhatjuk ezt az energiahullámot arra, hogy összhangba hozzuk magunkat a Fénnyel és engedjük, hogy keresztüláramoljon a Naprendszerünkön, hogy segítsük megoldani a még meglévő problémákat, melyek késleltetik az Eseményt.


A Galaktikus Központi Napból kiáradó Fény segíthet feloszlatni a felszíni emberekben elhelyezett implantátumokat is. Ez pedig segíthet felgyorsítani a planetáris felszabadítás folyamatát.

http://2012portal.blogspot.com/2015/06/implants.html
Magyarul: https://www.facebook.com/groups/421432088019829/permalink/501925406637163/

2019-ben ez december 22-én, vasárnap reggel 5:19-kor fog megtörténni. A napforduló pontos időpontja körül pontos négyszög lesz a Vízöntőben lévő Vénusz és a Bikában lévő Uránusz között.

https://astrologyking.com/monthly-horoscope/

Asztrológiai szempontjából a Vénusz annak a bolygója, amit szeretünk és értékelünk, míg az Uránusz a dimenziók közötti kommunikáció, a letöltések és felismerések energiáit képviseli.

Amikor a Vénusz-Uránusz négyszög tranzitja zajlik, hajlamosak vagyunk váratlan események útján kétségbe vonni meglévő kapcsolatunkat. Lesz egy mögöttes vágy arra, hogy kitörjünk abból a helyzetből, amiben jelenleg vagyunk vagy valamiből, amivel nem értünk egyet. Ez jelenthet egy lehetőségét arra is, hogy valami újat megtudjunk, pl. óvatos közzétételt vagy a jelenlegi pénzügyi rendszer tényleges helyzetét.

https://astrologyking.com/venus-square-uranus/

Lehet, hogy ez a tanulási tapasztalat nem könnyű, különösen akkor, amikor jövőre hamarosan belépünk Vízöntő Korba. Mivel azonban a Vénusz a mindannyiunkban ott lévő Istennő, szerető és szépség archetípus energiáját testesíti meg, az Istennő energiája segíthet enyhítheti a feszültséget ebben az átmeneti időszakban.

Szerencsére a Vénusz-Uránusz négyszög után egy órával egy Mars-Pluto szextil is lesz. Ez a tranzit hatalmas pozitív energialöketet fog nyújtani céljaink eléréséhez, különös tekintettel a Vízöntő Korba történő sikeres és zökkenőmentes átmenethez 2020-ban.

https://astrologyking.com/mars-sextile-pluto/

Ezért egy speciális Istennő Meditációt fogunk végezni pontban a decemberi napforduló időpontjában, december 22-én reggel 5:19-kor. Ezzel a meditációval az a célunk, hogy a lehető legtöbb Istennői energiát horgonyozzuk le, hogy segítsünk a lehető legzökkenőmentesebbé tenni a planetáris felszabadítást.

Kérjük, csatlakozzatok hozzánk és osszátok ezt a meditációt ahol csak tudjátok.

Az Istennő Meditáció vezetett változata itt hallható:


A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

https://www.facebook.com/events/2479379365676531/

Instrukciók a meditációhoz (a meditáció javasolt időtartama 15 perc):


1. Lazítsd el az elméd és a tested úgy, hogy a légzésedre figyelsz néhány percig.

2. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy rózsaszín Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a testeden a Föld középpontjáig. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezt a Fényoszlopot néhány percig. Majd gondolatban jelenítsd meg magad előtt, amint egy szeretetteljes Istennői jelenlét egy gyönyörű Istennő alakjában leereszkedik az égből és belép a fizikai testedbe. Ez a jelenlét harmóniába hozza a benned lévő nőt és még szeretetteljesebbé tesz téged. Maradj egységben ezzel a jelenléttel egy ideig.

3. Jeleníts meg gondolatban magad előtt egy ragyogó új spirituális jövőt az emberiség számára, ahol a férfiak és nők tökéletes megértésben vannak, ahol a társadalmunk túlnő a háborúkra és konfliktusokra való igényen, ahogy az összes sötét entitást - fizikait és nem-fizikait - eltávolítják a bolygónkról. Lásd magad előtt, hogy az emberiség összes sebe begyógyult, az egész emberiség inspirálva és vezetve van oly módon, hogy mindenkinek megvan a saját kapcsolata a saját Lelkével és a Forrással, a belső férfi és női aspektusuk tökéletes egyensúlyában.

4. Most állj fel. Emeld fel kezeidet a fejed fölé, és kezdj a testeddel az óramutató járásával megegyező irányba forogni.

5. Miközben ezt teszed, énekeld az íííí hangot úgy, hogy belerezegjen az egész tested, és képzeld el, hogy a tested egy ragyogó Fényoszloppá változik, amin belül milliónyi szivárványszínű csillag van szétszóródva.

6. Énekelj és forogj tovább. Pár perc múlva engedd le kezeidet a tested mellé és továbbra is forogj az óramutató járásával megegyező irányban.

7. Míg ezt teszed, kezdd el énekelni azt, hogy éééááá, hogy vibráljon át az egész testeden és vizualizáld azt, hogy egy szivárványszínű Fényörvény nő ki a szívedből az egész bolygón keresztül. Kérd szellemi vezetőidet, a Felemelkedett mestereket, Plejádiakat, angyalokat, delfineket, ikerlelkedet, lélektársadat, lélekcsaládodat és más Fénylényeket, hogy jelenjenek meg.

8. Énekelj és forogj tovább és maradj ezen Fénylények jelenlétében egy darabig.

Az Istennő békét akar és béke lesz!A Fény győzelme!


-----------------------------------------------------------------------

Néhány szó erről a blogról:

A We Love Mass Meditation/Szeretjük a tömegmeditációkat oldal tömeges meditációkat szervez, melynek célja, hogy a lehető leghamarabb és a lehető legzökkenőmentesebben érjük el a planetáris felszabadulást.

Kérjük, ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok minden nap az alábbi meditációk bármelyikéhez:

Meditáció 4 óránként a pénzügyi rendszer stabilizálásáért - a legfontosabb meditáció a 2020. január 12-i Vízöntő Kora Aktivációig.


Élet Virága Meditáció 14:00-kor (nyári időszámítás szerint) és bármikor, amilyen gyakran lehetséges

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/08/elet-viraga-meditacio-naponta.html

Sürgősségi Meditáció 15:00 órakor (téli időszámítás szerint):

Kulcs a Szabadsághoz Meditáció 16:00 órakor (téli időszámítás szerint)


Kozmikus Központi Faj Meditáció 16:15-kor (téli időszámítás szerint):

Buddhikus Oszlop Meditáció 16:30-kor (téli időszámítás szerint):

Az Alnilam áldásai Meditáció 16:45-kor (téli időszámítás szerint)


Különféle célból is szervezünk rendszeresen különböző tömegmeditációkat, melyek itt találhatók:


Sürgős pénzügyi támogatást is nyújtunk a Fénymunkásoknak világszerte. Az alábbi linken tehetitek meg felajánlásotokat:


Kérjük, segítsetek/támogassatok minket egy zökkenőmentes átmenetért a planetáris felszabadításban a legmagasabb Fényben.

Megjegyzések