Globális Szívmeditáció Nap - december 14., 13:00 óra

December 14-én, csütörtökön az ADSI (Achievers Dynamic Systems International) nemzetközi szervezet és világszerte létező társszervezetei, mint pl. a We Love Mass Meditation (Szeretjük a tömegmeditációkat) egy különleges Szívmeditációt fognak tartani.

Ennek a meditációnak az a célja, hogy felgyorsítsa a Felemelkedés folyamatát a "Szívsugárzás" meditációs technikán keresztül és hatalmas pozitív energiaáramlást indítson be, ami ellensúlyozza a cabal tetteit. Azzal, hogy az emberiség szívében hatalmas pozitív energia teremtődik, segíthetünk megvalósítani a teljes közzétételt és az Eseményt.


A meditációt 13:00 órakor végezzük.

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:
https://www.facebook.com/events/1854080254883376/

A meditáció instrukciói a következők (az első 2 lépés a WLMM javaslata volt)

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy Békét, Gyógyulást és Bőséget hozz a világba. Használd ezt arra, hogy hatalmas pozitív energiát teremtesz, hogy megtisztítsd az éteri, a fizikai és a plazma síkot minden negatív entitástól, melyek egyáltalán nem a jót szolgálják. Tudatosítsd a cabal középvezetőinek szívében és elméjében a Fény létezését.

3. Hallgasd a szívverésed. Képzeld el, hogy a szíved olyan, mint egy benned lévő ragyogó és sugárzó Nap, majd érezd, hogy a szív-napod a lényed középpontja, majd az Univerzum középpontja. Most érezz örömet, vitalitást, békét, szeretetet és kedvességet - egyenként 6 percen keresztül. Ne gondolkodj, csak érezz.

ÖRÖM (6 percig) - Érezd, hogy a szív-napod az öröm és boldogság megtestesítője. Ne csupán csak gondolj az örömre és a boldogságra, hanem érezd olyan elevenen, ahogy csak tudod. Ha késztetést érzel rá, hogy mosolyogj, akkor mosolyogj. Ez még jobban fog segíteni abban, hogy érezd az örömet. Érezz minden pozitív tulajdonságot egy energiakötegként, amely a szív-napodból áramlik ki.

VITALITÁS (6 percig) - Érezd az erőt és a vitalitást. Szív-napodat elárasztotta az életerő. Minden pozitív érzéssel vizualizáld, hogy a Fény egyre fényesebben és erősebben ragyog.

BÉKE (6 percig) - Majd érezd, hogy szív-napod megtelik jósággal és békével. minden rendben és tökéletes harmóniában van. Szív-napodban béke van és te is békében vagy magaddal, a világgal és az egész Univerzummal.

SZERETET (6 percig) - Érezd, hogy szív-napod a megbocsájtás megtestesítője és túlcsordul szeretettel és boldogsággal. Őszintén érezd ezeket az érzéseket.

KEDVESSÉG (6 percig) - Érezz szeretetteljes kedvességet és együttérzést. Érezd úgy, mintha át akarnád ölelni az egész világot a benne lévő összes teremtménnyel együtt.

Lazíts és légy passzív, felejtsd el a vizualizációdat. Tedd ezt 5 percig. Hagyd abba az öröm, vitalitás, béke, szeretet és kedvesség érzését és sugárzását. Csak légy a szíved középpontjában.

Az ADSI-ról és erről a meditációról az alábbi linken találhatsz további információkat:

http://www.adsi.info/

Itt található 2 szórólap a meditáció népszerűsítésére. Kérjük oszd meg ahol csak tudod.


A Fény győzelme!

Megjegyzések