Meditáció az állatok és a növények gyógyulásáért

Atlantisz bukása óta és mióta a Föld bolygó felszíne az arkhónok és a chimera kezében van, a bolygó minden élőlénye - az embereket, állatokat és növényeket beleértve - rendkívül sokat szenved.

Manapság az állatok nagy részével méltóság nélkül bánnak, bántják őket, kihasználják és a legszörnyűbb módokon ölik meg őket.

Mióta az emberek úgy döntöttek, hogy az állatok élete kevesebbet ér, mint az emberi élet, az állatokat megölik a húsukért, bundájukért, bőrükért, állatkísérletekben kínozzák őket, cirkuszokban és versenyeken használják őket "szórakoztatás" gyanánt, embertelen körülmények között tenyésztik őket, hogy haszon fejében eladják őket, kidobják őket és végül "halálmenhelyeken" kötnek ki.

Hús: évente több, mint 56 milliárd háziállatot ölnek le az emberek. Ebbe a sokkoló számadatba nem tartoznak bele a halak és egyéb tengeri állatok, akiknek a halála olyan nagymértékű, hogy csupán tonnában mérhető.

http://recreatingbalance1.blogspot.co.uk/2016/12/nourishment.html

http://www.animalsaustralia.org/issues/slaughterhouse-cruelty.php

Tejtermékek, tojás: a jelenlegi iparszerű gazdaságokban állatok ezreit zsúfolják be koszos, ablak nélküli ólakba, drótketrecekbe, fémládákba és más kínzóeszközökbe.

http://www.care2.com/causes/undercover-video-reveals-horrifying-chicken-abuse-at-tyson-supplier-again.html

Prém, bőr, gyapjú és tollpihe: a prémtenyészetekben lévő állatok egész életüket szűk, koszos drótketrecekben töltik. A prémtenyésztők a legolcsóbb és legkegyetlenebb leölési módszereket használják, mint a fojtást, áramütést, gázt és mérget. A legtöbb állatbőr a fejlődő országokból származik, mint pl. Indiából vagy Kínából (gyakran kutyáktól vagy macskáktól), ahol az állatok jólléte vagy nem létezik vagy nem tartják be azt.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=om3Ydic1o6U

https://www.peta.org/issues/animals-used-for-clothing/leather-industry/

Állatkísérletek: minden évben több, mint 100 milliárd állatot - egeret, patkányt, kutyát, macskát, nyulat, hörcsögöt, tengerimalacot, majmot, halat és madarat - ölnek meg az USA laboratóriumokban biológia órák, egészségügyi képzés, kíváncsiság vezérelte kísérletezés és kémiai, gyógyszer-, élelmiszer- és kozmetikai kísérletek végett.

https://www.crueltyfreekitty.com/companies-that-test-on-animals/

Sajnos a listának itt nincs vége. Az állatkertekről, cirkuszokról, ló/kutyaversenyekről és kölyökneveldékről szóló további információkért keressétek az olyan állatvédő oldalakat, mint pl. a peta.org.

Valamint a világszerte pusztító erdőtüzek is jelentős kárt okoznak a bolygó ökológiájában, elpusztítva az állat- és növényvilágot.

http://www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-42331132

A We Love Mass Meditation oldallal együttműködve, Teasy a Discord-tól és Anette Luo a Yoga SOULutions-tól egy új meditációt hozott létre, hogy megváltoztassák a Földön lévő állatok és növények helyzetét.

E meditáció során felhasználhatjuk csoporttudatunkat, hogy egy erős szándékot teremtsünk arra, hogy felszabadítsuk, meggyógyítsuk és megvédjük a Föld bolygó állatait és növényeit, ezáltal meggyógyítva az Istennői aspektust és ezzel emelve az egész bolygó rezgését.

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:
https://www.facebook.com/events/1743140542364996/

Azt javasoljuk, hogy ezt a meditációt 14:30-kor végezzük.Instrukciók a meditációhoz:

1. Koncentrálj a légzésedre. Lazítsd el a tested. Lélegezz lassan és mélyen. Lazítsd el a fejed. Lazítsd el a nyakad. Lazítsd el a vállaidat. Lazítsd el a mellkasod. Lazítsd el a hasad. Lazítsd el a hátad felső és alsó részét. Lazítsd el a feneked. Lazítsd el a lábaidat. Teljesen ürítsd ki az elmédet. Engedj el minden gondolatot.

2. Ismételd meg háromszor az alábbi szándékot: "eszközként fogom felhasználni ezt a meditációt arra, hogy felszabadítsak, meggyógyítsak és megvédjek minden állatot és növényt a Föld bolygón."

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfele és lefele. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

4. Kapcsolódjunk össze a Földdel, a Galaktikus Központi Nappal, az Isteni jelenlétünkkel, minden meditálóval. Érezzük, ahogy ez az energia körülöleli a teljes lényünket, érezzük a szeretetünket, összekötődve Gaia szeretetével, ahogy eljut a rajta lévő összes állathoz és növényhez. Érezd, hogy átölelsz miden arra rászoruló állatot és növényt és nyugtató, tápláló, gyógyító Istennői energiával veszed őket körbe.

Majd gondolatban lásd magad előtt, hogy az Ibolyaláng és a Fehér tűz körülölel minden állatot és növényt, megvédi őket és átalakítja a negatív energiákat. Most képzeld el, hogy az összes állat- és növényvilág örömben és szabadságban él és visszaálltak teljes egyensúlyba és harmóniába. Lásd, hogy az emberiség és Gaia élővilága közötti kapcsolat a legnagyobb megértésben, tisztelettel és alázattal zajlik.

5. Most hagyd, hogy tudatosságod lassan visszatérjen a testedbe. Hagyd, hogy tudatosságod visszatérjen az itt és mostba. Lassan mozgasd meg kezeidet és lábfejeidet, majd lassan mozgasd meg a tested. Amikor készen állsz, nyisd ki a szemed.A Fény győzelme!

Megjegyzések